Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.325
Πόντοι
446
Γιατί να σκέφτεσαι έτσι, από πριν;

Λοιπόν, αν κάτι που έμαθα στη ζωή, είναι να μην έχω κανόνες γενίκευσης στο κεφάλαιο "Σχέσεις".
Ούτε όλες είναι ελεεινίδες, ούτε όλες οι χωρισμένες είναι ναυάγια και προβληματικές, ούτε η οικογένεια είναι κάτι κακό, με το σωστό άνθρωπο δίπλα σου όμως.
Όλα είναι θέμα χαρακτήρα, προσέγγισης και ταιριάσματος.
Έχω δει χωρισμένες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα που ξέρουν τι θέλουν και επίσης παντρεμένες προβληματικές.
Το να είσαι μέσα σε γάμο, δε σε κάνει αυτόματα ολοκληρωμένο και γνώστη.
πολύ σωστός!!!!

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.921
Πόντοι
1.041
Οι περισσότεροι που γράφουν στο νήμα αυτό δεν είναι ικανοί να συντηρήσουν ούτε τον εαυτό τους, η πλειοψηφία από αυτούς γράφει και στο νήμα για τις ελληνίδες, ναυάγια της ζωής
100% αλήθεια

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
545
Πόντοι
81
Εσύ προφανώς έχεις λεφτά από μπαμπα. Αν έχεις έτοιμα λεφτά οι γκομενες σου ερχοντε στο πιατο
Θα θελες, αυτή είναι η εύκολη απάντηση που δίνει καποιος στον εαυτό του ώστε να δικαιολογήσει την αποτυχία του, εγώ δούλεψα από παιδί και είμαι αυτοδημιούργητος, άγνωστη λέξη για τα ναυάγια που όλοι μέρα κλαίγονται, όταν έχεις λεφτά έρχονται όλα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Θα θελες, αυτή είναι η εύκολη απάντηση που δίνει καποιος στον εαυτό του ώστε να δικαιολογήσει την αποτυχία του, εγώ δούλεψα από παιδί και είμαι αυτοδημιούργητος, άγνωστη λέξη για τα ναυάγια που όλοι μέρα κλαίγονται, όταν έχεις λεφτά έρχονται όλα
Ισχύει αλλά ο σκοπός είναι να μην έρχονται επειδή έχεις τα χρήματα αλλά για το ποιον σου.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Ισχύει αλλά ο σκοπός είναι να μην έρχονται επειδή έχεις τα χρήματα αλλά για το ποιον σου.
εκεί το παλεύεις, να έχεις καλύτερο ποιόν από τους άλλους που επίσης έχουν χρήματα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
:(
1698962800215.png
Πολύ σκληρό αυτό όντως... Αλλά για να μη μπορεί να δει το παιδί του παίζει να έκανε χοντρή μαλακία..
Και εξωτερικό να πήγε το παιδί η καργιολα δεν γίνεται στα 3μιση χρόνια να μη μπόρεσε να πάει να το δει...
Όταν το αγαπάς το παιδί σου δεν λογαριάζεις έξοδα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Οι περισσότεροι που γράφουν στο νήμα αυτό δεν είναι ικανοί να συντηρήσουν ούτε τον εαυτό τους, η πλειοψηφία από αυτούς γράφει και στο νήμα για τις ελληνίδες, ναυάγια της ζωής
Δλδ τύπε αν είσαι ναυάγιο δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις;;
Τι προσόντα πρέπει να έχω για να μπορώ να λέω την πατσαβούρα πατσαβούρα;;;;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656

Το 99% εδώ μέσα τέτοιοι είναι.Και εννοείται δε γαμάνε κάτω απο 9αρια :grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Το 99% εδώ μέσα τέτοιοι είναι.Και εννοείται δε γαμάνε κάτω απο 9αρια :grin:
Eννοεις οτι το 99% εδω μεσα ειναι ναυαγια? εγω λεω το 90% ..το προβλημα ειναι οτι εσυ ειδικα δε σε περνει να το λες

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Μεγαλες αληθειες απο την καθημερινοτητα, για αλλη μια φορα.
Φιλος μου κομουνιστης, απο το σχολειο μαζι παρεα, γνωριζει μια ΚΚΕ κι αυτη, και βγαινουμε για καφε να μου τη συστησει. Πολυ μετριας εμφανισης η κοπελα. Θυμαμαι ειχε τεραστια μυτη. Εντωμεταξυ ο φιλος μου στο τραπεζι την ειχε για θεα. Την ακουγε με θρησκευτικη ευλαβεια.
Μου λεει εκεινη πανω στη κουβεντα τα κομουνιστικα, και επειδη σε καποια της πηγαινα κοντρα, ειχα αντιλογο, τη δικη μου αποψη, εκεινη με ειρωνευτηκε.
Εμφανως εκνευρισμενη που δεν πηγα με τα νερα της.
Φευγουμε απο τη καφετερια.
Εκτοτε δεν ξανασυναντηθηκα με το συμμαθητη και φιλο μου. Εχουν περασει πολλα χρονια. Ουτε με ξαναπηρε τηλεφωνο, ουτε εγω.
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον δυτικό κόσμο, που διατηρεί τα κουμμούνια ως μουσειακό (= προστατευόμενο) είδος (species δηλ). Όπως τα προϊόντα ΠΟΠ, ένα πράγμα.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει και να συνάπτουμε σχέσεις μαζί τους. Πόσο μάλλον γάμους. :confused:

Απλά τους παρακολουθούμε από απόσταση, ως ένα εντελώς παράξενο είδος. Όπως τα χταπόδια, καλή ώρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι ορισμένα ναυάγια προσπαθούν να πείσουν (κυρίως τους εαυτούς τους) ότι είναι καλύτερα να είσαι ναυάγιο από το να δυστυχείς προοδεύοντας.
Και επίσης, αντί να κοιτάξουν να προοδεύσουν, μισούν όσους το κατάφεραν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Όχι,99% αυτοδημιούργητοι που γαμάνε 9αρια-10αρια
οποιος ειναι αυτοδημιουργητος δε γαμαει απαραιτητα και 9ρια 10ρια....υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν οντως πετυχει στη ζωη τους και δεν εχουν καμια ορεξη να κυνηγανε μουνάρες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μιλάω μόνο για όσους είναι εδώ μέσα.
μπορει και να υπάρχουν.Συνηθως αυτοι που οντως γαμανε και καλα μουνια δε πολυ μιλανε...Τωρα θα μου πεις εσυ γιατι μιλας? υπηρχε και μια περιοδος στη ζωη μου (δεν ημουν μελος εδω) που ειχα γαμησει και μουνάρες...πιο νεος βεβαια τωρα δεν ειμαι ουτε στα ντουζένια μου,ουτε και εχω και την ορεξη να πολυ κυνηγαω.Και δεν ειμαι και λεφτας εννοειται

oldguy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
823
Πόντοι
361
Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Ο αυτοδημιούργητος σε αυτή τη χώρα που έγραψε μόνος του πορεία χωρίς οικογενειακό δίχτυ ασφαλείας είναι ένα σπάνιο είδος αλλά υπάρχει. Ε λοιπόν αυτοί που έχουν ξεκινήσει απο το πάτωμα για να φτάσουν εκεί που είναι και έχουν ζήσει τη ζωή και κακουχίες με εχθρό το κράτος και τους βολεμένους ή ανταγωνιστές το χειρότερο που μπορούν να κάνουν στη ζωή τους είναι να παντρευτούν μια γυναίκα, μόνο και μόνο επειδή έχει μουνί που το ελκύουν τα λεφτά του. Θα το έλεγα ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ μάλιστα.
Αυτοί λοιπόν οι λίγοι αν θελήσουν να παντρευτούν(πολύ επικίνδυνη πολυτέλεια) δεν επιλέγουν μόνο σύντροφο αλλά και ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ στις δουλειές τους. Και αν κάνουν το τεράστιο λάθος να παντρευτούν κάποια στο παρακαλετό που θα του ψήνει το ψάρι στα χείλη και δεν θα έχουν το πάνω χέρι στις οικογενειακές υποθέσεις και το αργόσχολο θυλικό θα αποκτήσει λόγο σε μια περιουσία που η ίδια δεν κόπιασε καθόλου να την αποκτήσει τότε μιλάμε για βέβαιη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Αυτή λοιπόν η μικρή ομάδα συμπολιτών μας δυσκολευονται πολύ την σύγχρονη εποχή να βρούν γυναίκα για γάμο διότι όλες μα ΟΛΕΣ έχουν λάθος αντίληψη περι γάμου και θέσης της γυναίκας σε αυτόν. Μόνο ίσως απο αντίστοιχη οικογένεια θα μπορούσαν να βρουν κάποια. Αν προστρέξουν σε κόρες δημοσίων υπαλλήλων είναι βέβαιη ΤΟΞΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ γιατί ποτέ αυτά τα καλομαθημένα δεν θα καταλάβουν πως η εικόνα που βλέπουν έχει χτιστει με ΚΟΠΟ!!!
Συμφωνώ 1000%....αυτή είναι η αλήθεια και ας μην μας αρέσει. Η μέση Ελληνίδα δεν ψάχνει για σύζυγο αλλά για χρηματοδότη

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αυτο που λεμε, πως ακομα και αν εισαι ο καλυτερος συζυγος και πατερας που εχει υπαρξει στην ανθρωπινη ιστορια, τιποτα δε μπορει να σε προστατεψει αν ενα πρωι η λεγαμενη ξυπνησει στραβα και θελησει να σε χωρισει επειδη "δεν ενιωθε ευτυχισμενη" κ.ο.κ.

Και οσο γι αυτην στα αρχιδια μας, το θεμα ειναι πως θα σου παρει ο,τι αγαπας περισσοτερο, δηλαδη τα παιδια σου...

Πολύ σωστός τύπε ... απλά και ο άνδρας δεν πρέπει να τα δίνει όλα και να γίνεται υπηρέτης.
Φίλος μου πήρε την 9μηνη άδεια έμεινε στο σπίτι και τα έκανε όλα .... η γυναίκα απούσα, γύριζει στο σπίτι κατά τις 7 κουρασμένη, απλά έπαιζε με το παιδί.

Οι γυναίκες πάλι με την "ισότητα" έχασαν το μητρικό ένστικτο, περιμένουν αναλογία 50% - 50% στην ανατροφή των τέκνων, αυτό είναι κόντρα στην φύση όπως και να το κάνουμε ... δεν γίνεται ο ρόλος της γυναίκας να είναι ίδιος με του άνδρα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Ο αυτοδημιούργητος σε αυτή τη χώρα που έγραψε μόνος του πορεία χωρίς οικογενειακό δίχτυ ασφαλείας είναι ένα σπάνιο είδος αλλά υπάρχει. Ε λοιπόν αυτοί που έχουν ξεκινήσει απο το πάτωμα για να φτάσουν εκεί που είναι και έχουν ζήσει τη ζωή και κακουχίες με εχθρό το κράτος και τους βολεμένους ή ανταγωνιστές το χειρότερο που μπορούν να κάνουν στη ζωή τους είναι να παντρευτούν μια γυναίκα, μόνο και μόνο επειδή έχει μουνί που το ελκύουν τα λεφτά του. Θα το έλεγα ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ μάλιστα.
Αυτοί λοιπόν οι λίγοι αν θελήσουν να παντρευτούν(πολύ επικίνδυνη πολυτέλεια) δεν επιλέγουν μόνο σύντροφο αλλά και ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ στις δουλειές τους. Και αν κάνουν το τεράστιο λάθος να παντρευτούν κάποια στο παρακαλετό που θα του ψήνει το ψάρι στα χείλη και δεν θα έχουν το πάνω χέρι στις οικογενειακές υποθέσεις και το αργόσχολο θυλικό θα αποκτήσει λόγο σε μια περιουσία που η ίδια δεν κόπιασε καθόλου να την αποκτήσει τότε μιλάμε για βέβαιη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Αυτή λοιπόν η μικρή ομάδα συμπολιτών μας δυσκολευονται πολύ την σύγχρονη εποχή να βρούν γυναίκα για γάμο διότι όλες μα ΟΛΕΣ έχουν λάθος αντίληψη περι γάμου και θέσης της γυναίκας σε αυτόν. Μόνο ίσως απο αντίστοιχη οικογένεια θα μπορούσαν να βρουν κάποια. Αν προστρέξουν σε κόρες δημοσίων υπαλλήλων είναι βέβαιη ΤΟΞΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ γιατί ποτέ αυτά τα καλομαθημένα δεν θα καταλάβουν πως η εικόνα που βλέπουν έχει χτιστει με ΚΟΠΟ!!!

Σωστός τύπε ... να συμπληρώσω, ΠΟΤΕ δεν μπλέκουμε τις γυναίκες μας στα επαγγελματικά, δεν τις βάζουμε συν δικαιούχους σε τραπεζικούς λογαριασμούς και γενικά σε περιουσιακά στοιχεία ...

Λαμβάνουμε τα μέτρα μας, σε πιθανό διαζύγιο να πάρει τα αρχίδια μας. Μετά από 10 χρόνια γάμου, η γυναίκα μου δεν γνωρίζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου και άλλα περιουσιακά στοιχεία ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom