Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Σην επαρχια συμφωνω ειναι πιο ηρεμα,πολιτισμενα αλλα δε θα δουν την ζωη με κανονικο ματι...ερχονται αθηνα και ειναι στουρνοι
Επαρχία είναι το χρυσό κλουβί όπου έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις "παραδοσιακή" οικογένεια. Όμως πρέπει να τα έχεις εξασφαλισμένα από οικονομική άποψη τα παιδιά άμα σκοπεύεις να τα φυλακίσεις εκεί. Άμα δεν τους έχεις έτοιμη περιουσία και τα προορίζεις για σκλάβους αφεντικών, καλύτερα Αθήνα.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Αυτό τι σχέση έχει? Δηλαδή γαμας γιατί έχεις λεφτά, αν δεν έχεις δεν θα γαμουσες τίποτα αυτό παραδεχεσε με λίγα λογια
Μιλάω για αυτούς όχι για εμενα. Γτ το τι λένε ότι είναι εδώ μέσα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Ποιο 99% ρε που νομίζετε ότι η ζωή είναι οι τσόντες που βλέπετε κ τα βίντεο στο τικ τοκ κ αυτά π γράφει ο κάθε καμενος εδώ μέσα. Ήμαρτον με τις μαλακιες.
Και να συμπληρώσω κάτι σε αυτό:

Το χειρότερο δηλητήριο που μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου, είναι να αποδεχθείς ότι ΟΛΕΣ είναι πουτάνες.
Ναι, πολλές είναι στριμένες, κουτσομπόλες, κακές, ηλίθιες, ξεροκέφαλες, αλλά πουτάνες δεν είναι όλες. Εγώ πιστεύω ότι οι πουτάνες είναι (ακόμα) μειοψηφία στις γυναίκες.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Ας κανουν παιδιά αβερτα οι μουνόδουλοι με τις γυναικουλες τους.Εγω επειδη εχω παρει πολλα μαθηματα απο την ζωή δεν σκοπευω να κανω παιδιά και το κυριοτερο να τα αναλάβω κιολας.Χιλιες φορες να τρωω τα λεφτα στα μπουρδελα ή σε κατι αλλο που με ευχαριστει παρά να μου τα τρωει ενα παιδι που ακομα και να βγει αγορι υπαρχει παντα η πιθανοτητα να βγει μαλακισμενο και να με κανει να ντρεπομαι.Απο την αλλη αν βγει κοριτσι εκει ειναι για κλάματα η υποθεση.Να πληρωνω δηλαδη εγω να το μεγαλώσω για να φτασει μετα απο καποια χρονια να γαμιεται σαν σκύλα κι εγω να καμαρώνω γι αυτο??
Μπορει να κανω μαλακίες στην ζωη μου αλλα το λάθος να κανω παιδια δεν προκειται να το κάνω ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Πλέον μπορεί να μπλέξουν και με παρέες και συμμορίες ανηλίκων το βλέπω τόσο καιρό είμαι στη Αθήνα στην Ρωσία δεν τα χα αυτά

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πλέον μπορεί να μπλέξουν και με παρέες και συμμορίες ανηλίκων το βλέπω τόσο καιρό είμαι στη Αθήνα στην Ρωσία δεν τα χα αυτά
Μητσο Αθηνα εισαι; Καλυτερα να μενει καποιος κεντρο η στα περιξ για καμακι;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Κάποτε η εξαίρεση στον κανόνα ήταν τα πουτανακια που ψάχναν χορηγούς. Πλέον η εξαίρεση στον κανόνα είναι τα σοβαρά κορίτσια που δεν νοιάζονται για το χρήμα. Η κουλτούρα του ινστα, τικ τοκ, τραπ και όλες αυτές οι μαλακιες έχουν διαφθείρει τα νέα κορίτσια, και όλες ονειρεύονται διακοπές σε Μύκονο, ντουμπαι, Μαλδίβες, βόλτες με λαμποργκινι, κόκες σε πριβέ τραπέζια σε κλαμπ και ότι άλλη μαλακια ακούνε στα σκουπιδοτραγουδα του τραννου και το light…και φυσικά ο μόνος τρόπος να το πετύχουν αυτό είναι το onlyfans, οι βίζιτες ή στην καλύτερη το να βρουν έναν φραγκατο
δυστυχως εχουν μπει ηδη απο πολυ μικρη ηλικια σε ολες αυτες τις μαλακιες με αποτέλεσμα δυσκολα να ξεφυγουν.Εκει ενας γονεας πρεπει να επέμβει αλλα πλεον ουτε οι γονεις υπαρχουν

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
936
Πόντοι
81
Κάποτε η εξαίρεση στον κανόνα ήταν τα πουτανακια που ψάχναν χορηγούς. Πλέον η εξαίρεση στον κανόνα είναι τα σοβαρά κορίτσια που δεν νοιάζονται για το χρήμα. Η κουλτούρα του ινστα, τικ τοκ, τραπ και όλες αυτές οι μαλακιες έχουν διαφθείρει τα νέα κορίτσια, και όλες ονειρεύονται διακοπές σε Μύκονο, ντουμπαι, Μαλδίβες, βόλτες με λαμποργκινι, κόκες σε πριβέ τραπέζια σε κλαμπ και ότι άλλη μαλακια ακούνε στα σκουπιδοτραγουδα του τραννου και το light…και φυσικά ο μόνος τρόπος να το πετύχουν αυτό είναι το onlyfans, οι βίζιτες ή στην καλύτερη το να βρουν έναν φραγκατο
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Ζούμε μια κατάπτωση των ηθών και των αξιων όπου το επίπεδο μόρφωσης και παιδείας έχει πέσει πάρα πολύ και τα νέα παιδιά βλέποντας πουθενάδες να μαζεύουν χρημα προβάλλοντας χασισια κοκες πουτανες και ακριβά αυτοκίνητα σου λένε εγώ γτ να διαβάσω, να σπουδάσω και να κοπιασω; η υποκουλτούρα έχει πάρει τη θέση της κουλτούρας με ότι αυτό συνεπάγεται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
:(
1698962800215.png

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αυτο που λεμε, πως ακομα και αν εισαι ο καλυτερος συζυγος και πατερας που εχει υπαρξει στην ανθρωπινη ιστορια, τιποτα δε μπορει να σε προστατεψει αν ενα πρωι η λεγαμενη ξυπνησει στραβα και θελησει να σε χωρισει επειδη "δεν ενιωθε ευτυχισμενη" κ.ο.κ.

Και οσο γι αυτην στα αρχιδια μας, το θεμα ειναι πως θα σου παρει ο,τι αγαπας περισσοτερο, δηλαδη τα παιδια σου...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.567
Πόντοι
456
Ειδικά για τις χωρισμένες με παιδιά αν δεν είχαν κάποιο καλό λόγο για διαζύγιο, δηλαδή κάποιον κακοποιητικό άντρα ή κάτι τέτοιο, η χαρά κρατάει λίγο.

Είχα γνωρίσει μία από το φατσοβιβλίο που δεν μου είχε πει αρχικά πως έχει παιδί και μόλις το έμαθα έγινα καπνός. Μετά μου έσπασε τα αρχίδια και μου έλεγε πως επειδή έχει παιδί δεν σημαίνει πως δεν έχει και ζωή και κάτι τέτοια. Πολλές στο κρύβουν και στο φυλάνε για έκπληξη :jerking:
Φαντάζομαι για το 90% των αντρών χωρισμένη με παιδί είναι κόκκινο πανί. Όσο υπάρχει ο αγοραίος ούτε για ξεπέτες δεν κάνουν. 150 ευρώ σε πάνε πολύ μακριά.

Ψυχολόγος δεν είμαι αλλά πιστεύω πως όλη αυτή η απόρριψη τους δημιουργεί κόμπλεξ που το βγάζουν στα παιδιά τους. Αν είναι και αγόρι ακόμη χειρότερα.
Και οικονομικά να το δεις όση διατροφή και να παίρνουν μια οικογένεια επενδύει πολλά στα παιδιά της ώσπου να σταθούν στα πόδια τους που μια χωρισμένη δεν μπορεί να διαθέσει, εκτός αν είναι γιατρός κτλ ή έχει περιουσία.

Μεγάλο ρόλο παίζει που στο DNA των ελληνίδων πλέον σημασία έχει μόνο η καλοπέραση. Αν για κάποιο λόγο τους κάνει κλικ χαιρέτα μου τον πλάτανο. Μετά όμως έρχεται η πραγματικότητα και τις δαγκώνει πολύ άσχημα.

Πετυχημένες οικογένειες υπάρχουν. Αν ρίξουμε μια ματιά στους γνωστούς μας που έχουν δημιουργήσει λειτουργική οικογένεια είναι αυτοί που βρήκαν συνειδητοποιημένη γυναίκα, πολύ σπάνιο είδος.

Οι πιο πολλές γυναίκες σκέφτονται μόνο την καλοπέραση τους. Η πορεία τους είναι ως εξής
Σοβαρή σχέση μόλις κοπεί η χορηγία από τους γονείς, σπόνσορας δηλαδή και γάμος και παιδί μόλις αντιληφθούν πως έχουν φακλανοποιηθεί, δεν μπορούν να αλλάξουν σπόνσορες συχνά και θέλουν ένα μόνιμο να τους τα σκάει. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του.

Για τις χωρισμένες με παιδιά όμως karma is a bitch, τα παιδιά τους λυπάμαι μόνο.

Ο γάμος όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω ειδικά αν θες και παιδιά έχει μεγάλο ρίσκο. Πιστεύω στο DNA των αντρών είναι η ψυχολογία του στρατιώτη στη μάχη, δηλαδή όταν πας στον πόλεμο πάντα πιστεύεις πως κάποιος άλλος θα σκοτωθεί αλλά όχι εσύ. Έτσι και στο γάμο, αρχικά πιστεύεις πως εσύ θα κάνεις την εξαίρεση. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται και οι γυναίκες και ειδικά οι ελληνίδες επειδή μια ζωή έχουν μάθει να είναι ξενιστές και να ζουν σε βάρος των άλλων και όχι στρατιώτες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ποια είναι η πραγματικότητα δηλαδή;

Ότι ο μέσος Έλληνας έχει γαμήσει 100 γκόμενες πριν παντρευτεί;

Ή μήπως όλοι αυτοί που λές είναι Σπαλιάρες και απαξιώνουν τα μπουρδέλα;

Θυμάμαι κάποτε έναν φίλο μου,που του κανανε κονέ ένα μπάζο,και μας έβγαλε ένα βράδυ εμένα κι άλλον έναν για να μας τη συστήσει.Έβλεπα τον τρόπο που την κοίταζε...και κρατιόμουν μην βάλω τα γέλια.Χειρότερα κι απο κουτάβι...Φυσικά την παντρεύτηκε,πού να την αφήσει;Για μένα,κάπως έτσι είναι ο μέσος Έλληνας άντρας...
Μεγαλες αληθειες απο την καθημερινοτητα, για αλλη μια φορα.
Φιλος μου κομουνιστης, απο το σχολειο μαζι παρεα, γνωριζει μια ΚΚΕ κι αυτη, και βγαινουμε για καφε να μου τη συστησει. Πολυ μετριας εμφανισης η κοπελα. Θυμαμαι ειχε τεραστια μυτη. Εντωμεταξυ ο φιλος μου στο τραπεζι την ειχε για θεα. Την ακουγε με θρησκευτικη ευλαβεια.
Μου λεει εκεινη πανω στη κουβεντα τα κομουνιστικα, και επειδη σε καποια της πηγαινα κοντρα, ειχα αντιλογο, τη δικη μου αποψη, εκεινη με ειρωνευτηκε.
Εμφανως εκνευρισμενη που δεν πηγα με τα νερα της.
Φευγουμε απο τη καφετερια.
Εκτοτε δεν ξανασυναντηθηκα με το συμμαθητη και φιλο μου. Εχουν περασει πολλα χρονια. Ουτε με ξαναπηρε τηλεφωνο, ουτε εγω.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Η ομορφιά σε μία Γυναίκα είναι υποκειμενικό ,για έναν άντρα μπορεί να είναι άσχημη και για άλλους 10 μπορεί να έχει αυτό το κάτι τις , όπως και το αντίστροφο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ζουμε τα τελευταία χρόνια των παραδοσιακών γάμων.
Κάτι άλλο θα πάρει τη θέση τους, πιο λειτουργικό.
Πιστευω στο μελλον θα δουλεψει πολυ η αποκτηση παιδων απο ανδρες μεσω παρενθετης και ανατροφη με νταντα. Ειδικα οι πλουσιοι. Ο Ροναλντο το εκανε 3 φορες. Ολοι λενε πως τα παιδια ειναι ο,τι πολυτιμοτερο εχουν στη ζωη τους. Δεδομενου αυτου, ειναι τεραστιο, ασσυληπτο το ρισκο να κανει καποιος παιδια με μια που θα του γυρισει το τσαμικο μετα απο λιγο καιρο και στο τελος θα του παρει τα παιδια.

Καποιος ψυχολογος ζευγαριων στην Αμερικη, εγραψε κατω απο ενα βιντεο στο youtube για διαζυγια και σχεσεις, πως οι περισσοτερες γυναικες διαζευγμενες, σχεδιαζουν το διαζυγιο πολυ καιρο πριν, ακομα και χρονια και ο αντρας συνηθως το παιρνει χαμπαρι τελευταια στιγμη. Καποιες σχεδιαζουν το διαζυγιο ακομα και πριν παντρευτουν. Με ακριβεια μεγαλη, ακομα και μηνος, δηλαδη ειναι Νοεμβρης 2023, βασει χρονοδιαγραμματος θα κανω αιτηση για διαζυγιο τον Μαιο του 2027

Οι αντρες ειναι τεραστια θυματα στο θεμα του γαμου. Οι γυναικες συχνα ειναι οι σκηνοθετες και οι αντρες οι κομπαρσοι και στο τελος χανουν τα παντα...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.627
Πόντοι
216
Ειδικά για τις χωρισμένες με παιδιά αν δεν είχαν κάποιο καλό λόγο για διαζύγιο, δηλαδή κάποιον κακοποιητικό άντρα ή κάτι τέτοιο, η χαρά κρατάει λίγο.

Είχα γνωρίσει μία από το φατσοβιβλίο που δεν μου είχε πει αρχικά πως έχει παιδί και μόλις το έμαθα έγινα καπνός. Μετά μου έσπασε τα αρχίδια και μου έλεγε πως επειδή έχει παιδί δεν σημαίνει πως δεν έχει και ζωή και κάτι τέτοια. Πολλές στο κρύβουν και στο φυλάνε για έκπληξη :jerking:
Φαντάζομαι για το 90% των αντρών χωρισμένη με παιδί είναι κόκκινο πανί. Όσο υπάρχει ο αγοραίος ούτε για ξεπέτες δεν κάνουν. 150 ευρώ σε πάνε πολύ μακριά.

Ψυχολόγος δεν είμαι αλλά πιστεύω πως όλη αυτή η απόρριψη τους δημιουργεί κόμπλεξ που το βγάζουν στα παιδιά τους. Αν είναι και αγόρι ακόμη χειρότερα.
Και οικονομικά να το δεις όση διατροφή και να παίρνουν μια οικογένεια επενδύει πολλά στα παιδιά της ώσπου να σταθούν στα πόδια τους που μια χωρισμένη δεν μπορεί να διαθέσει, εκτός αν είναι γιατρός κτλ ή έχει περιουσία.

Μεγάλο ρόλο παίζει που στο DNA των ελληνίδων πλέον σημασία έχει μόνο η καλοπέραση. Αν για κάποιο λόγο τους κάνει κλικ χαιρέτα μου τον πλάτανο. Μετά όμως έρχεται η πραγματικότητα και τις δαγκώνει πολύ άσχημα.

Πετυχημένες οικογένειες υπάρχουν. Αν ρίξουμε μια ματιά στους γνωστούς μας που έχουν δημιουργήσει λειτουργική οικογένεια είναι αυτοί που βρήκαν συνειδητοποιημένη γυναίκα, πολύ σπάνιο είδος.

Οι πιο πολλές γυναίκες σκέφτονται μόνο την καλοπέραση τους. Η πορεία τους είναι ως εξής
Σοβαρή σχέση μόλις κοπεί η χορηγία από τους γονείς, σπόνσορας δηλαδή και γάμος και παιδί μόλις αντιληφθούν πως έχουν φακλανοποιηθεί, δεν μπορούν να αλλάξουν σπόνσορες συχνά και θέλουν ένα μόνιμο να τους τα σκάει. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του.

Για τις χωρισμένες με παιδιά όμως karma is a bitch, τα παιδιά τους λυπάμαι μόνο.

Ο γάμος όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω ειδικά αν θες και παιδιά έχει μεγάλο ρίσκο. Πιστεύω στο DNA των αντρών είναι η ψυχολογία του στρατιώτη στη μάχη, δηλαδή όταν πας στον πόλεμο πάντα πιστεύεις πως κάποιος άλλος θα σκοτωθεί αλλά όχι εσύ. Έτσι και στο γάμο, αρχικά πιστεύεις πως εσύ θα κάνεις την εξαίρεση. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται και οι γυναίκες και ειδικά οι ελληνίδες επειδή μια ζωή έχουν μάθει να είναι ξενιστές και να ζουν σε βάρος των άλλων και όχι στρατιώτες.

Πολυ καλα τα λες.
Μου θυμισες αυτη την τρομερη αναλυση

----
Η αποψη σου για τις χηρες, ποια ειναι;

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
549
Πόντοι
81
Οι περισσότεροι που γράφουν στο νήμα αυτό δεν είναι ικανοί να συντηρήσουν ούτε τον εαυτό τους, η πλειοψηφία από αυτούς γράφει και στο νήμα για τις ελληνίδες, ναυάγια της ζωής

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Οι περισσότεροι που γράφουν στο νήμα αυτό δεν είναι ικανοί να συντηρήσουν ούτε τον εαυτό τους, η πλειοψηφία από αυτούς γράφει και στο νήμα για τις ελληνίδες, ναυάγια της ζωής
Γιατί το λες αυτό;

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.567
Πόντοι
456
Πολυ καλα τα λες.
Μου θυμισες αυτη την τρομερη αναλυση

----
Η αποψη σου για τις χηρες, ποια ειναι;
Πολύ ωραίο βίντεο.

Για τις χήρες δεν έχει τύχει να μπλέξω και δεν ξέρω.
Φαντάζομαι για να μην γίνεται τόσος ντόρος πρέπει να είναι πιο νορμάλ κατάσταση.
Όπως και να έχει όμως είναι ζόρικη περίπτωση να δουλεύεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά κάποιου άλλου. Είτε χήρα είτε χωρισμένη πάντα θα σκέφτεσαι πως είναι μαζί σου για να τη συντηρείς.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Για τις χήρες δεν έχει τύχει να μπλέξω και δεν ξέρω.
Φαντάζομαι για να μην γίνεται τόσος ντόρος πρέπει να είναι πιο νορμάλ κατάσταση.
Όπως και να έχει όμως είναι ζόρικη περίπτωση να δουλεύεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά κάποιου άλλου. Είτε χήρα είτε χωρισμένη πάντα θα σκέφτεσαι πως είναι μαζί σου για να τη συντηρείς.
Γιατί να σκέφτεσαι έτσι, από πριν;

Λοιπόν, αν κάτι που έμαθα στη ζωή, είναι να μην έχω κανόνες γενίκευσης στο κεφάλαιο "Σχέσεις".
Ούτε όλες είναι ελεεινίδες, ούτε όλες οι χωρισμένες είναι ναυάγια και προβληματικές, ούτε η οικογένεια είναι κάτι κακό, με το σωστό άνθρωπο δίπλα σου όμως.
Όλα είναι θέμα χαρακτήρα, προσέγγισης και ταιριάσματος.
Έχω δει χωρισμένες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα που ξέρουν τι θέλουν και επίσης παντρεμένες προβληματικές.
Το να είσαι μέσα σε γάμο, δε σε κάνει αυτόματα ολοκληρωμένο και γνώστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom