Ειδικά για τις χωρισμένες με παιδιά αν δεν είχαν κάποιο καλό λόγο για διαζύγιο, δηλαδή κάποιον κακοποιητικό άντρα ή κάτι τέτοιο, η χαρά κρατάει λίγο.
Είχα γνωρίσει μία από το φατσοβιβλίο που δεν μου είχε πει αρχικά πως έχει παιδί και μόλις το έμαθα έγινα καπνός. Μετά μου έσπασε τα αρχίδια και μου έλεγε πως επειδή έχει παιδί δεν σημαίνει πως δεν έχει και ζωή και κάτι τέτοια. Πολλές στο κρύβουν και στο φυλάνε για έκπληξη
Φαντάζομαι για το 90% των αντρών χωρισμένη με παιδί είναι κόκκινο πανί. Όσο υπάρχει ο αγοραίος ούτε για ξεπέτες δεν κάνουν. 150 ευρώ σε πάνε πολύ μακριά.
Ψυχολόγος δεν είμαι αλλά πιστεύω πως όλη αυτή η απόρριψη τους δημιουργεί κόμπλεξ που το βγάζουν στα παιδιά τους. Αν είναι και αγόρι ακόμη χειρότερα.
Και οικονομικά να το δεις όση διατροφή και να παίρνουν μια οικογένεια επενδύει πολλά στα παιδιά της ώσπου να σταθούν στα πόδια τους που μια χωρισμένη δεν μπορεί να διαθέσει, εκτός αν είναι γιατρός κτλ ή έχει περιουσία.
Μεγάλο ρόλο παίζει που στο DNA των ελληνίδων πλέον σημασία έχει μόνο η καλοπέραση. Αν για κάποιο λόγο τους κάνει κλικ χαιρέτα μου τον πλάτανο. Μετά όμως έρχεται η πραγματικότητα και τις δαγκώνει πολύ άσχημα.
Πετυχημένες οικογένειες υπάρχουν. Αν ρίξουμε μια ματιά στους γνωστούς μας που έχουν δημιουργήσει λειτουργική οικογένεια είναι αυτοί που βρήκαν συνειδητοποιημένη γυναίκα, πολύ σπάνιο είδος.
Οι πιο πολλές γυναίκες σκέφτονται μόνο την καλοπέραση τους. Η πορεία τους είναι ως εξής
Σοβαρή σχέση μόλις κοπεί η χορηγία από τους γονείς, σπόνσορας δηλαδή και γάμος και παιδί μόλις αντιληφθούν πως έχουν φακλανοποιηθεί, δεν μπορούν να αλλάξουν σπόνσορες συχνά και θέλουν ένα μόνιμο να τους τα σκάει. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του.
Για τις χωρισμένες με παιδιά όμως karma is a bitch, τα παιδιά τους λυπάμαι μόνο.
Ο γάμος όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω ειδικά αν θες και παιδιά έχει μεγάλο ρίσκο. Πιστεύω στο DNA των αντρών είναι η ψυχολογία του στρατιώτη στη μάχη, δηλαδή όταν πας στον πόλεμο πάντα πιστεύεις πως κάποιος άλλος θα σκοτωθεί αλλά όχι εσύ. Έτσι και στο γάμο, αρχικά πιστεύεις πως εσύ θα κάνεις την εξαίρεση. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται και οι γυναίκες και ειδικά οι ελληνίδες επειδή μια ζωή έχουν μάθει να είναι ξενιστές και να ζουν σε βάρος των άλλων και όχι στρατιώτες.