Ειδικά για τις χωρισμένες με παιδιά αν δεν είχαν κάποιο καλό λόγο για διαζύγιο, δηλαδή κάποιον κακοποιητικό άντρα ή κάτι τέτοιο, η χαρά κρατάει λίγο.
Θα δώσω ένα feedback περί χωρισμένων γυναικών από το εξωτερικό.
Αρχικά να πω ότι οι άντρες έχουμε μια προκατάληψη ότι μάλλον πρόκειται για σκατοκαργιόλες που διέλυσαν το γάμο τους μόνες τους. Προσωπικά έχω δει πολλές εκδοχές.
Μια που αναφέρατε κάτι για τρίδυμα, ήξερα όμορφη 28χρονη που έμεινε έγκυος με τρίδυμα και ο άντρας την παράτησε δύο μήνες μετά τη γέννα γιατί δεν την πάλευε με τρία μωρά.
Ξέρω συνομήλική της που έμεινε χήρα επειδή ο άντρας της έπαθε τροχαίο.
Γενικά αν δεν ακούσω το story, δεν βγάζω συμπεράσματα.
Αυτό που είναι για μένα σημαντικό για τις χωρισμένες με παιδί, είναι να έχουν επίγνωση πως έρχονται με ένα βαρίδι και πως ΟΛΟΙ οι άντρες θα τις προτιμούσαν χωρίς να έχουν ήδη παιδιά.
Όσες αγνοούν τα παραπάνω, τους περιμένει μια ζωή γεμάτη απογοητεύσεις.
Προσωπικά έχω ασχοληθεί με νεαρές χωρισμένες με παιδί, επειδή ήταν εύκολο γαμήσι και χωρίς πολλές υποχρεώσεις.
Σε όλες είχα πει ότι δε θέλω να γνωρίσω τα παιδιά(σε μένα τύχαινε κιόλας να είναι συνήθως μωρά) και ότι δεν παίζει να διανυκτερεύσω ποτέ σε αυτές,απλά για να μην έχουν ελπίδες.
Αν είναι μόνες και χωρίς στήριξη, έχουν τόσες πολλές υποχρεώσεις που εσύ απλά σκας αργάμησι πίνεις κανά ποτό,τρως κανά φαί μαζί τους, τις ρίχνεις δυο πούτσους και πριν τα μεσάνυχτα φεύγεις.
Φυσικά σαν κλασσικές γυναίκες και παρά το γεγονός ότι είσαι ξεκάθαρος μαζί τους,
σχεδόν πάντα προσπαθούν να το γυρίσουν σε σχέση.