Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.355
Πόντοι
2.596
Άλλοι όμως μπορεί να'χαν γαμήσει τελευταία φορά στα 30...άλλοι στα 20...άλλοι και ποτέ.Και εννοούμε κανονικές,όχι πουτάνες.

Αυτοί ανήκουν στην κατηγορία που έγραψα παραπάνω
το 90+% των αντρων αγνοουν παντελως την υπαρξη αυτης σελιδας και εχουν παει 1-2 φορες στη ζωη τους σε strip για την εμπειρια η καποιο bachelor. σε αυτη την κατηγορια ανηκα κι εγω μεχρι πριν καποια χρονια. συνεχιζεις να θεωρεις, (απολυτως εσφαλμενα) οτι ο κανονας της κοινωνιας ειμαστε εμεις εδω μεσα ενω η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
το 90+% των αντρων αγνοουν παντελως την υπαρξη αυτης σελιδας και εχουν παει 1-2 φορες στη ζωη τους σε strip για την εμπειρια η καποιο bachelor. σε αυτη την κατηγορια ανηκα κι εγω μεχρι πριν καποια χρονια. συνεχιζεις να θεωρεις, (απολυτως εσφαλμενα) οτι ο κανονας της κοινωνιας ειμαστε εμεις εδω μεσα ενω η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη.

Ποια είναι η πραγματικότητα δηλαδή;

Ότι ο μέσος Έλληνας έχει γαμήσει 100 γκόμενες πριν παντρευτεί;

Ή μήπως όλοι αυτοί που λές είναι Σπαλιάρες και απαξιώνουν τα μπουρδέλα;

Θυμάμαι κάποτε έναν φίλο μου,που του κανανε κονέ ένα μπάζο,και μας έβγαλε ένα βράδυ εμένα κι άλλον έναν για να μας τη συστήσει.Έβλεπα τον τρόπο που την κοίταζε...και κρατιόμουν μην βάλω τα γέλια.Χειρότερα κι απο κουτάβι...Φυσικά την παντρεύτηκε,πού να την αφήσει;Για μένα,κάπως έτσι είναι ο μέσος Έλληνας άντρας...

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.355
Πόντοι
2.596
Ποια είναι η πραγματικότητα δηλαδή;

Ότι ο μέσος Έλληνας έχει γαμήσει 100 γκόμενες πριν παντρευτεί;

Ή μήπως όλοι αυτοί που λές είναι Σπαλιάρες και απαξιώνουν τα μπουρδέλα;

Θυμάμαι κάποτε έναν φίλο μου,που του κανανε κονέ ένα μπάζο,και μας έβγαλε ένα βράδυ εμένα κι άλλον έναν για να μας τη συστήσει.Έβλεπα τον τρόπο που την κοίταζε...και κρατιόμουν μην βάλω τα γέλια.Χειρότερα κι απο κουτάβι...Φυσικά την παντρεύτηκε,πού να την αφήσει;Για μένα,κάπως έτσι είναι ο μέσος Έλληνας άντρας...
καταρχας δε χρειαζεται να ειναι 100. μπορει να ειναι 50 η και μονο 10 (5 σχεσεις και 5 αρπαχτες) , οπως τη βρισκει ο καθενας. το ζητουμενο ειναι, οταν βρεις αυτη που θες για παραπανω να εχεις καλυψει τα περισσοτερα απο τα απωθημενα σου για να μην σου βγουν μετα. μπορει να νιωσεις ετοιμος στα 20, στα 30 η και στα 40+. αλλα θα πρεπει να συμπιψει η ετοιμοτητα σου με την καταλληλη γνωριμια κιολας για να προχωρησεις. υ.γ. αν ο κυκλος σου ειναι κατα κανονα οπως λες ισως θα πρεπει να τον αλλαξεις

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
καταρχας δε χρειαζεται να ειναι 100. μπορει να ειναι 50 η και μονο 10 (5 σχεσεις και 5 αρπαχτες) , οπως τη βρισκει ο καθενας. το ζητουμενο ειναι, οταν βρεις αυτη που θες για παραπανω να εχεις καλυψει τα περισσοτερα απο τα απωθημενα σου για να μην σου βγουν μετα. μπορει να νιωσεις ετοιμος στα 20, στα 30 η και στα 40+. αλλα θα πρεπει να συμπιψει η ετοιμοτητα σου με την καταλληλη γνωριμια κιολας για να προχωρησεις. υ.γ. αν ο κυκλος σου ειναι κατα κανονα οπως λες ισως θα πρεπει να τον αλλαξεις

Και 10,πολλές λες για Έλληνα ...

Αν δεν τις έχει γαμήσει μέχρι τα 25,μετά δύσκολα,εκτός αν κάνει λεφτά

Επίσης,και το ότι στα σοσιαλ γίνεται χαμός απο αγάμητους κάθε ηλικίας...μάλλον δείχνει ότι πολλοί έχουν απωθημένα

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
θελω να γινω πατέρας ,να κανω μεχρι και 6 παιδια(κατα προτιμηση κοριτσακια)
Πρεπει κι εγω να αφησω κατι πισω μου οταν πεθάνω
Ποια θα με κοιταξει εμενα αργοτερα αν δεν εχω ουτε μια κόρη?
θελω να νιωσω την χαρά να με κοιτανε τα ματάκια τους με ναζι
Τι θα πει η κοινωνία αν δεν κανω οικογενεια και παιδιά??Μα δεν ειναι σωστό.....κτλ
Και τέλος υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να γινεις πατέρας ?? :jerking:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
θελω να γινω πατέρας ,να κανω μεχρι και 6 παιδια(κατα προτιμηση κοριτσακια)
Πρεπει κι εγω να αφησω κατι πισω μου οταν πεθάνω
Ποια θα με κοιταξει εμενα αργοτερα αν δεν εχω ουτε μια κόρη?
θελω να νιωσω την χαρά να με κοιτανε τα ματάκια τους με ναζι
Τι θα πει η κοινωνία αν δεν κανω οικογενεια και παιδιά??Μα δεν ειναι σωστό.....κτλ
Και τέλος υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να γινεις πατέρας ?? :jerking:
Έχω γνωστό που χτύπησε με την πρώτη τρίδυμα κορίτσια...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Aπο τα 13 γκομενους έχουνε. Στα 18 πλέον ψάχνουν χορηγους
Νομίζω ότι έχετε ξεφύγει με τις υπερβολές.
Δεν είναι όλα τσόντα στη ζωή και δεν το λέω επειδή έχω κόρη.
Το ότι η πουτανιά υπάρχει, δε σημαίνει ότι όλες είναι πουτάνες.

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Διάβασα πολλές σελίδες πίσω μια κυρία η οποία ανέφερε ότι οι άνδρες είναι αυτοί που έχουν το πρόβλημα και οι γυ αικεε κατά κύριο λόγο τα κάνουν όλα καλά. Θα σας παραπέμψω στο γνωστό ανέκδοτο που το έχει πει με επιτυχία και ο Λαζόπουλος του τι θέλει ο αντρας από μια γυναίκα. Δύο πράγματα, να του κάθεται, να γουστάρει δλδ να κάνει σεξ μαζί του και να μη του πρήζει τα αρχιδια. Η γυναίκα απτην άλλη θέλει ο άντρας να είναι άντρας, να έχει πυγμή και αποφασιστικότητα αλλά απτην άλλη να ακούει τις εντολές της κ να τις εφαρμόζει κατά γράμμα. Να είναι αγαπουλης και να τη φροντίζει αλλά να είναι και αλήτης και να τον κυνηγάει ενίοτε. Να είναι καλός μπαμπάς και να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού με δική του πρωτοβουλία αλλά να μη δουλεύει και όλη μέρα για να ζει την οικογένεια. Να την ικανοποιεί στο σεξ αλλά μόνο όταν θέλει αυτή, όταν θέλει αυτός να το αποδέχεται ότι είναι κουρασμένη, δεν έχει όρεξη, δεν ήταν αρκετά γλυκός μαζί της και δεν μπορεί εγκεφαλικά να λειτουργήσει κλπ κλπ. Με λίγα λόγια η γυναίκα δεν ξέρει τι θέλει και νομοτελειακά της φταινε όλα μετά από αρκετό καιρό συμβίωσης και γάμου με παιδί. Πλέον έχουμε περάσει και στο στάδιο που η γυναίκα δεν σέβεται τον άντρα και το ρόλο του ούτε ως σύζυγο ούτε ως πατέρα. Τον υποτιμά, τον προσβάλει, τον ειρωνεύεται ακόμα και μπροστά στα παιδιά του και όταν τον φέρει στο αμήν και τη στριμώξει είτε λεκτικά είτε δια χειρός να είναι εκείνος ο μαλακας, το αρχιδι που ασκεί ενδοοικογενειακή βία. Άρρωστες καταστάσεις που τις βιώνουν πολλοί άντρες και είτε προλαβαίνουν και φεύγουν δουλεύοντας δύο δουλειές για να πληρώσουν τη διατροφή είτε δεν προλαβαίνουν και οδηγούνται σε δρόμους που δεν έχουν γυρισμό. Οι γυναίκες εν κατακλείδι όπως είπε κ ένας φίλος μου έχουν βγάλει παπάρια και οι άντρες έχουν εκμαυλιστει, έχουν γίνει μαλθακοι και ανέχονται πράγματα μόνο και μόνο για να έχουν ένα μουνι να γαμησουν μια φορά το μήνα. Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι έτσι και βέβαια υπάρχουν κ εξαιρέσεις. Όλα λοιπόν είναι θέμα απαιτήσεων που έχουν. Υπερβολικές και ουτοπικές απαιτήσεις οι γυναίκες και άντρες που ποτέ δε θα τις ικανοποιησουν

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Διάβασα πολλές σελίδες πίσω μια κυρία η οποία ανέφερε ότι οι άνδρες είναι αυτοί που έχουν το πρόβλημα και οι γυ αικεε κατά κύριο λόγο τα κάνουν όλα καλά. Θα σας παραπέμψω στο γνωστό ανέκδοτο που το έχει πει με επιτυχία και ο Λαζόπουλος του τι θέλει ο αντρας από μια γυναίκα. Δύο πράγματα, να του κάθεται, να γουστάρει δλδ να κάνει σεξ μαζί του και να μη του πρήζει τα αρχιδια. Η γυναίκα απτην άλλη θέλει ο άντρας να είναι άντρας, να έχει πυγμή και αποφασιστικότητα αλλά απτην άλλη να ακούει τις εντολές της κ να τις εφαρμόζει κατά γράμμα. Να είναι αγαπουλης και να τη φροντίζει αλλά να είναι και αλήτης και να τον κυνηγάει ενίοτε. Να είναι καλός μπαμπάς και να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού με δική του πρωτοβουλία αλλά να μη δουλεύει και όλη μέρα για να ζει την οικογένεια. Να την ικανοποιεί στο σεξ αλλά μόνο όταν θέλει αυτή, όταν θέλει αυτός να το αποδέχεται ότι είναι κουρασμένη, δεν έχει όρεξη, δεν ήταν αρκετά γλυκός μαζί της και δεν μπορεί εγκεφαλικά να λειτουργήσει κλπ κλπ. Με λίγα λόγια η γυναίκα δεν ξέρει τι θέλει και νομοτελειακά της φταινε όλα μετά από αρκετό καιρό συμβίωσης και γάμου με παιδί. Πλέον έχουμε περάσει και στο στάδιο που η γυναίκα δεν σέβεται τον άντρα και το ρόλο του ούτε ως σύζυγο ούτε ως πατέρα. Τον υποτιμά, τον προσβάλει, τον ειρωνεύεται ακόμα και μπροστά στα παιδιά του και όταν τον φέρει στο αμήν και τη στριμώξει είτε λεκτικά είτε δια χειρός να είναι εκείνος ο μαλακας, το αρχιδι που ασκεί ενδοοικογενειακή βία. Άρρωστες καταστάσεις που τις βιώνουν πολλοί άντρες και είτε προλαβαίνουν και φεύγουν δουλεύοντας δύο δουλειές για να πληρώσουν τη διατροφή είτε δεν προλαβαίνουν και οδηγούνται σε δρόμους που δεν έχουν γυρισμό. Οι γυναίκες εν κατακλείδι όπως είπε κ ένας φίλος μου έχουν βγάλει παπάρια και οι άντρες έχουν εκμαυλιστει, έχουν γίνει μαλθακοι και ανέχονται πράγματα μόνο και μόνο για να έχουν ένα μουνι να γαμησουν μια φορά το μήνα. Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι έτσι και βέβαια υπάρχουν κ εξαιρέσεις. Όλα λοιπόν είναι θέμα απαιτήσεων που έχουν. Υπερβολικές και ουτοπικές απαιτήσεις οι γυναίκες και άντρες που ποτέ δε θα τις ικανοποιησουν
Είσαι σωστός, αλλά καλό είναι να μη γενικεύουμε.
Έχω δει γυναικάρες που προσέχουν τον εαυτό τους, δουλεύουν, περιποιούνται το σπίτι, έχουν στην πένα τα παιδιά.
Έχω δει και ξέκωλα, που κάθονται στο σπίτι συνέχεια, κάθε μέρα καφέ και βόλτα, το σπίτι μπουρδέλο λόγω ακαταστασίας και να τον έχουν δούλο το μαλάκα να κάνει δύο δουλειές.
Το ζήτημα είναι να παντρευτείς επειδή ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ και όχι επειδή είναι καλός άνθρωπος αυτός που επιλέγεις.
Η καλοσύνη θα εξαφανιστεί όταν μπει ο εγωισμός ανάμεσα.
Αν δύο άνθρωποι θέλουν τα ίδια πράγματα και έχουν κοινό νου, θα κάνουν τα πάντα για αυτό.
Σίγουρα οι γυναίκες ξέφυγαν σε απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, είναι μέρος της επανάστασης του κινήματος metoo. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν και θα ισιώσουν.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Κάθεσαι κ απαντάς τώρα σε άτομα που αν τα γυρίσεις ανάποδα δεν πέφτει ούτε 5 ευρώ… που για να γαμησουν περιμένουν να έρθει πρώτη του μηνός να πληρωθεί η μαμά η η γιαγιά για να πάρουν ένα 30ρι κ να πάνε στις πουτανες… δεν βγάζεις άκρη…

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να γενικεύω αλλά η γενικη εντυπωση που έχω αποκομίσει απο συναναστροφές με φίλους και γνωστούς παντρεμένους είναι σε γενικές γραμμές αυτή που περιέγραψαν δυστυχώς. Η θα κάνεις το μαλακά στο γάμο σου και θα κάνεις αυτό που λέει η γυναίκα σου προσπερνώντας και τις μαλακίες που θα σου πετάει κατά καιρούς γιατί εννοείται ότι ότι κ αν κάνεις δεν είναι ικανοποιημένη, ή θα έρθεις σε σύγκρουση γτ πάντα οι σημερινές γυναίκες θα προσπαθήσουν να πουν την τελευταία λέξη, να είναι πιο εγωιστριες από σένα για να νιώσουν μέσα τους την απελευθέρωση και το αίσθημα του εγώ κάνω κουμάντο, αυτό που τους έλειπε τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στην καταπίεση και στην πίπα. Ακόμα ακόμα οι γυναίκες πλέον χρησιμοποιούν το μουν@ τους ως μοχλό πίεσης και εκδίκησης. Θα στο δώσουν όταν θέλουν κάτι η όταν γουστάρουν αυτές, αλλά θα σε αφήσουν αγαμητο όταν αυτές δεν είναι 100% ικανοποιημενες από σένα, στις περισσότερες των περιπτώσεων δηλαδή. Έχουν αντιληφθεί, όπως ανέφερα και σε άλλο νήμα ότι το μουνι τους έχει πέραση και αξία και το έχουν ανάγει σε υπεραξία νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν με αυτό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δε γράφεις πουθενά για 13-14 αδερφέ. Εννοείται από 18+ ας κάνει ότι θέλει. Νωρίτερα όχι.
Και ναι, έχω κόρη 18 χρονών και του χρόνου θα φύγει για σπουδές (λογικά).
Τι θα κάνω, θα κάνω το μαντρόσκυλο για το πού γυρνάει;
Εγώ της δίδαξα ότι ήταν να της διδάξω...από δω και πέρα ας καταλάβει μόνη της.
μην τη πολυψάχνετε τη δουλεια για το μελλον...ειναι περιεργες εποχες.Οτι παρει απο το σπιτι,πηρε. Απο κει και περα οτι παρει απο τη κοινωνια που ειναι μπουρδελο.Αυτο κανενας πατερας δε θα το αποφύγει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Και εννοείται,όποιος θέλει να κάνει οικογένεια,ας το κάνει καλύτερα επαρχία.Που ακόμα υπάρχουν κάποιες...δικλείδες ασφαλείας.

Όσοι μεγαλώνουν παιδιά στη ζούγκλα της Αθήνας...δεν θα θελα να'μαι στη θέση τους

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Και εννοείται,όποιος θέλει να κάνει οικογένεια,ας το κάνει καλύτερα επαρχία.Που ακόμα υπάρχουν κάποιες...δικλείδες ασφαλείας.

Όσοι μεγαλώνουν παιδιά στη ζούγκλα της Αθήνας...δεν θα θελα να'μαι στη θέση τους
Σην επαρχια συμφωνω ειναι πιο ηρεμα,πολιτισμενα αλλα δε θα δουν την ζωη με κανονικο ματι...ερχονται αθηνα και ειναι στουρνοι

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Η Αθηνα σε συνδυασμο με τα social media κανει τον ποιο καταστροφικο συνδυασμο.

Το θεμα ειναι να προσεχεις το περιβαλλον που μεγαλωνεις σε συνδυασμο διαιτας απο τα social media η ακομη καλυτερα να μην ασχολεισαι καθολου (εκτος και αν πουλας προιον η υπηρεσια)

Οποιος - Οποια το καταλαβει αυτο θα ειναι ευτυχισμενος-η!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.267
Πόντοι
456

Κάποτε η εξαίρεση στον κανόνα ήταν τα πουτανακια που ψάχναν χορηγούς. Πλέον η εξαίρεση στον κανόνα είναι τα σοβαρά κορίτσια που δεν νοιάζονται για το χρήμα. Η κουλτούρα του ινστα, τικ τοκ, τραπ και όλες αυτές οι μαλακιες έχουν διαφθείρει τα νέα κορίτσια, και όλες ονειρεύονται διακοπές σε Μύκονο, ντουμπαι, Μαλδίβες, βόλτες με λαμποργκινι, κόκες σε πριβέ τραπέζια σε κλαμπ και ότι άλλη μαλακια ακούνε στα σκουπιδοτραγουδα του τραννου και το light…και φυσικά ο μόνος τρόπος να το πετύχουν αυτό είναι το onlyfans, οι βίζιτες ή στην καλύτερη το να βρουν έναν φραγκατο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom