Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Προσπαθώ μπας και γλιτώσω κανένα μελλοντικό μωρό από ανεγκέφαλο μπαμπά...:grin:
Ο Τύπος είναι καθυστερημένος στον εγκέφαλο κλινικά άρρωστος και επικίνδυνους :uglystupid:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Δε μου είναι εύκολο να ρωτήσω κάτι τέτοιο, δεν ωφελεί άλλωστε και να μάθω το λόγο.
Άλλωστε αν ψάξουμε κάποια έρευνα στο νετ, θα βρούμε ποιοί είναι οι πιο συχνοί λόγοι.
Πάντως αν θες να υπονοήσεις το κέρατο, εγώ θα πω πώς όχι, δεν είναι το κέρατο η αιτία. Το κέρατο είναι το τελικό στάδιο της απομάκρυνσης (εκτός και αν είναι κάποιος/α μερακλής/ού).
Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει αλλάξει πεποιθήσεις, θέλει να ζει μία ζωή όπως τη θέλει αυτός. Έχει γίνει πιο εγωιστικός εν μέρει, αν μπορώ να το πω αυτό. Και με τις πρώτες δυσκολίες στο γάμο, δε διστάζει να τον διαλύσει.
Για μένα μεγάλο ρόλο έχει παίξει και η οικονομική στενότητα για όλους. Υπάρχει μεγάλη γκρίνια που φορτώνει με πρόσθετα προβλήματα το γάμο.
Όχι δεν περίμενα να μου πεις το κέρατο.Περίμενα να μου πεις ασυμφωνία χαρακτήρων,ζόρισμα οικονομικό με αποτέλεσμα επιθετικές συμπεριφορές μεταξύ τους.Προβλήματα με το σόι και τέτοια.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Όχι δεν περίμενα να μου πεις το κέρατο.Περίμενα να μου πεις ασυμφωνία χαρακτήρων,ζόρισμα οικονομικό με αποτέλεσμα επιθετικές συμπεριφορές μεταξύ τους.Προβλήματα με το σόι και τέτοια.
Όλα παίζουν το ρόλο τους.
Αλλά γιατί τώρα έχουν εκτοξευθεί τα διαζύγια στις ηλικίες 40-50, σε σχέση με πριν 10 χρόνια;
Σίγουρα και η οικον. κρίση έπαιξε το ρόλο της.

str8 dave

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
34
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαχα ξερεις ποσους ξερω που δεν δινουν φραγκο??ποιος σου τα ειπε εσενα αυτα για αυτόφορο....χαχαχαχαχ
Αντε και με παει δικαστηριο ας υποθεσουμε.τι θα καταφερει??
Λες να μπω ισόβια χαχαχα???
βρε καθυστερημένε μόγγολε μπήκες να πεις απλά την μαλακία σου και να πάρεις λίγη προσοχή.σταμάτα να τον παίζεις , βγες καμιά βόλτα να ξελαμπικάρεις και αν βρεθείς κοντά σε γκρεμό ή θάλασσα και σκέφτεσαι ακόμη τα ίδια,πηδα να μην καταναλώνεις οξυγόνο.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
βρε καθυστερημένε μόγγολε μπήκες να πεις απλά την μαλακία σου και να πάρεις λίγη προσοχή.σταμάτα να τον παίζεις , βγες καμιά βόλτα να ξελαμπικάρεις και αν βρεθείς κοντά σε γκρεμό ή θάλασσα και σκέφτεσαι ακόμη τα ίδια,πηδα να μην καταναλώνεις οξυγόνο.
μα αν πηδηξω τοτε ποιος θα γαμαει την πουτάνα την μανα σου?χαχαχαχα πεσε για υπνο φλωρε ειναι αργα για σενα!

str8 dave

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
34
Πόντοι
0
μα αν πηδηξω τοτε ποιος θα γαμαει την πουτάνα την μανα σου?χαχαχαχα πεσε για υπνο φλωρε ειναι αργα για σενα!
367394612_592704453044171_2670891538652723068_n.jpg

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.355
Πόντοι
2.596
Πόσοι πιστεύεις ότι το κάνουν επειδή βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο και πόσοι επειδή 'έτσι πρέπει' ή επειδή παντρεύτηκαν όλοι οι φίλοι τους ή επειδή τους έκατσε μία και μοναδική και την παντρεύτηκαν;

Εγώ πιστεύω πάνω απ'το 90% είναι στη δεύτερη κατηγορία
Υπερβολικός όπως συνήθως.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Ένας σημαντικός παράγοντας που κανένας δε σκέφτεται είναι ο εξής, πριν ξεκινήσει οικογένεια:
- ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. Ναι με κεφαλαία, γιατί είναι ο κυριότερος παράγοντας για εμένα.
Παίδες, μικρή σημασία έχει αν ταιριάζεις όταν όλα είναι μέλι-γάλα, όταν δουλεύουν και οι δύο και μένουν στο πατρικό τους, έχει ο καθένας το πορτοφόλι του, πάνε εκδρομούλες, κάνουν σεξ, πάνε διακοπές και τριήμερα στο εξωτερικό.
Όταν κάνουν οικογένεια και ξεκινήσουν τα πρώτα προβλήματα, τότε φαίνεται η διαφορά.
Κάθε άνθρωπος, αντιδρά διαφορετικά σε προβλήματα, ψάχνοντας τη λύση. Κάποιοι το παλεύουν, άλλοι απογοητεύονται και κλείνονται στον εαυτό τους με την πρώτη δυσκολία. Άλλοι θέτουν όρια στη λύση του προβλήματος, κοιτώντας εγωιστικά κάποιες παραμέτρους. Αυτό, δεν το ξέρεις ποτέ πριν τη δημιουργία οικογένειας.
Και μην ακούσω παπαριές τύπου "αν είναι αγαπημένο το ζευγάρι...". Λάθος μεγάλο.
Όσο τα προβλήματα, οικονομικά, σχέσεων με συγγενείς, υγείας, συσσωρεύονται, τόσο πιο πιθανό να έρθει ο χωρισμός.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Υπερβολικός όπως συνήθως.

Κάτι ελεύθεροι στα 35-40+...που ακους ότι μέσα σε διάστημα λίγων μηνών...ούτε καν χρόνου... βρήκαν γυναίκα,παντρεύτηκαν και αυτή είναι και έγκυος...πιστεύεις ότι βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο;

Ή είπαν 'καλά που βρήκαμε κάποια...έστω και στο 90';

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Κάτι ελεύθεροι στα 35-40+...που ακους ότι μέσα σε διάστημα λίγων μηνών...ούτε καν χρόνου... βρήκαν γυναίκα,παντρεύτηκαν και αυτή είναι και έγκυος...πιστεύεις ότι βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο;

Ή είπαν 'καλά που βρήκαμε κάποια...έστω και στο 90';
Υπερβολική δεν είναι η λογική σου, αλλά το ποσοστό που παρέθεσες, το 90%.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Αφού όλοι βρίσκουν το ιδανικό...γιατί έχει τόσα διαζύγια;:think:

Vasilias Kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
13
Πόντοι
0
Μην το πολυαναλύετε αν αξίζει η όχι. Άμα θέλετε κάντε το και άμα βγει μαλακία δεν πειράζει, άμα δεν θέλετε μην το κάνετε, μια ζωή την έχουμε. Σε μερικά χρόνια θα πάρουμε 2 μέτρα γη και δεν θα έχει σημασία τίποτα από όσα κάναμε ή δεν κάναμε.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Μην το πολυαναλύετε αν αξίζει η όχι. Άμα θέλετε κάντε το και άμα βγει μαλακία δεν πειράζει, άμα δεν θέλετε μην το κάνετε, μια ζωή την έχουμε. Σε μερικά χρόνια θα πάρουμε 2 μέτρα γη και δεν θα έχει σημασία τίποτα από όσα κάναμε ή δεν κάναμε.
Όσο είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου και είσαι ηθικός, δεν πειράζει.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Για να πας φυλακή πρέπει να έχεις λεφτά και να μη δινεις
Αν δεν έχεις τίποτα στο ονομα σου δεν σου κάνουν τίποτα..
Ακριβως αυτο.αν καποιος δεν εχει δουλειά τι θα του κανουν??θα του κλασουν το ενα αρχιδι στην καλυτερη περιπτωση

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Αντε το ξανασκέφτηκα ,αν κανω κόρη θα την φροντισω λιγο παραπανω γιατι στο μελλον θα με κανει περηφανο σαν πατέρα.Χαλάλι και οι κόποι μου και όλα αρκει να την δω να μεγαλωσει και να ξεσκίζεται.Αλλα τι χαζομάρες λεω αφου εχουμε πει δεν ειναι και σιγουρο αυτο.Οπως λενε μερικοι εδω μεσα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα σκυλογαμιέται.Η κλασσικη νοοτροπία του ελληνα πατέρα που κοιμαται ορθιος και νομιζει οτι η κόρη του ειναι σεμνη και την ελεγχει σε ολα!Κι ο γειτονας μου απεναντι νομιζει οτι η κόρη του ειναι παρθένα και την ειχε στειλει να σπουδασει κιολας σε αλλη πόλη.Το τι εχω μαθει εγω απο γνωστους κι απο εναν πρωην γκομενό της ειναι αλλο θέμα και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που πιστευει ο πανίβλακας πατέρας της για εκεινη.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Τίποτα άστους να λένε.. Ένα αρχιδι θα πάρουν οι ελεεί-γίδες. Αν δεν έχεις λεφτά ούτε σπίτι στο όνομα σου φυλακή δεν μπορούν να σε βάλουν. Ας πάνε στα μπορντέλα οι ελλεινιδες να δουλέψουν αν θέλουν λεφτα
αυτα ακριβως ειπα κι εγω ....βάρδια στην φυλή κι ολα μια χαρα....Χαχαχαχα.Αν δεν βρει στην Φυλή επειδη ισως ειναι πατσαβουρα ας ψαχτει στο Μετάξι ή να κανει πιάτσα.Λυσεις υπαρχουν φιλε

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Αντε το ξανασκέφτηκα ,αν κανω κόρη θα την φροντισω λιγο παραπανω γιατι στο μελλον θα με κανει περηφανο σαν πατέρα.Χαλάλι και οι κόποι μου και όλα αρκει να την δω να μεγαλωσει και να ξεσκίζεται.Αλλα τι χαζομάρες λεω αφου εχουμε πει δεν ειναι και σιγουρο αυτο.Οπως λενε μερικοι εδω μεσα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα σκυλογαμιέται.Η κλασσικη νοοτροπία του ελληνα πατέρα που κοιμαται ορθιος και νομιζει οτι η κόρη του ειναι σεμνη και την ελεγχει σε ολα!Κι ο γειτονας μου απεναντι νομιζει οτι η κόρη του ειναι παρθένα και την ειχε στειλει να σπουδασει κιολας σε αλλη πόλη.Το τι εχω μαθει εγω απο γνωστους κι απο εναν πρωην γκομενό της ειναι αλλο θέμα και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που πιστευει ο πανίβλακας πατέρας της για εκεινη.
Ρε μαλάκες, με κάνετε να γελάω πρωί-πρωί...
Εδώ δε μπορείτε να ελέγξετε τη δική σας ζωή, τι σας ξημερώνει, αν έχετε δουλειά ή όχι σε 1 μήνα...Και κάθεστε και σκέφτεστε από τώρα, τι θα κάνει η κόρη που δε γεννήθηκε, στα 18 της;;;;;;
Που στο κάτω-κάτω δεν πρέπει και να σας αφορά!
Φέρνετε μία ζωή στον κόσμο, παίρνετε χαρές, μεγαλώνει μαζί σας...Ως εκεί! Μετά είναι δικό της πρόβλημα!Δική της η ζωή!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Ρε μαλάκες, με κάνετε να γελάω πρωί-πρωί...
Εδώ δε μπορείτε να ελέγξετε τη δική σας ζωή, τι σας ξημερώνει, αν έχετε δουλειά ή όχι σε 1 μήνα...Και κάθεστε και σκέφτεστε από τώρα, τι θα κάνει η κόρη που δε γεννήθηκε, στα 18 της;;;;;;
Που στο κάτω-κάτω δεν πρέπει και να σας αφορά!
Φέρνετε μία ζωή στον κόσμο, παίρνετε χαρές, μεγαλώνει μαζί σας...Ως εκεί! Μετά είναι δικό της πρόβλημα!Δική της η ζωή!
κατ αρχην δεν μιλαμε για τα 18 ετη
απο τα 13-14 θα ξεκινησει το ρεζιλικι.
Αλλα επειδη ειναι δικη της ζωη και δεν με αφορά,κι εμενα λοιπον επειδη ειναι δική μου ζωη ειναι δικαιωμα μου να μην θελω να μεγαλωσω μια τσουλα.
Εισαι της παλιάς γενιάς μαλλον και τα βλεπεις ολα αλλιως.Αν τα εννοείς αυτα που γραφεις παντως γενικα τοτε ομολογώ οτι εισαι καλή ψυχή και Κύριος στην συμπεριφορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom