Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Και θα σε κοιτάνε στα τελευταία σου

Ενώ αν κάνεις γιους...γάμησε τα
Με 4 γυναίκες στο σπίτι κι αυτός μόνος πολύ φοβάμαι ότι "τα τελευταία" θα έρθουν πολύ σύντομα.
:tooth:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
ε ναι,ειναι καλυτερο να εχεις κόρες να τις βλεπεις να ανθίζουν οσο μεγαλωνουν και φυσικα ειναι πιο ευαισθητες με τους γονεις τους.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο ομως ρε φιλε.Το εχω παρατηρησει οτι οι κόρες τα βρισκουν πιο ευκολα με τους γονεις ενω΄τα αγορια οχι και τοσο...Μηπως οι γονεις φέρονται καλυτερα στις κόρες ομως και κανουν διακρισεις?

Ναι αλλά υπάρχει και το άλλο σενάριο,να σου βγουν τίποτα πουτανάκια...και άντε μάζεψ τες

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Με 4 γυναίκες στο σπίτι κι αυτός μόνος πολύ φοβάμαι ότι "τα τελευταία" θα έρθουν πολύ σύντομα.
:tooth:

Ναι αλλά υπάρχει και το άλλο σενάριο,να σου βγουν τίποτα πουτανάκια...και άντε μάζεψ τες
οχι ρε πως σου ηρθε αυτο??? χαχαχαχαχα

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Χθες πληροφορίθηκα ότι χώρισε ένας γνωστός μετά από 20 χρόνια γάμου με ένα παιδί ήταν παντρεμένος με αστυνομικηνα ,είχε βάλει κοριό λέει και τον παρακολουθούσε και άλλα πολλά

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
οχι ρε πως σου ηρθε αυτο??? χαχαχαχαχα

Όταν απ'τα 13-14 θ'αρχίσουν να βγαίνουν και να ντύνονται σαν πουτανάκια (όπως όλες βέβαια),όταν θα ανεβαίνουν στα μηχανάκια με τους κάγκουρες χωρίς κράνος...τότε να σε δω.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Όταν απ'τα 13-14 θ'αρχίσουν να βγαίνουν και να ντύνονται σαν πουτανάκια (όπως όλες βέβαια),όταν θα ανεβαίνουν στα μηχανάκια με τους κάγκουρες χωρίς κράνος...τότε να σε δω.
ρε φιλε μου τα ξερω
οι δικες μου θα ειναι σεμνές...δεν θα κανουν τετοια.Αλλωστε ολοι οι πατεράδες αυτα δεν λενε?χαχαχαχαχ και κοιμουντε ορθιοι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946
Χθες πληροφορίθηκα ότι χώρισε ένας γνωστός μετά από 20 χρόνια γάμου με ένα παιδί ήταν παντρεμένος με αστυνομικηνα ,είχε βάλει κοριό λέει και τον παρακολουθούσε και άλλα πολλά
Ατακτουλης ο σύζυγος, μέλος;
Για να του βάλει κοριό, κάτι θα έκανε λογικά...
Καλή η σύζυγος;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
ειναι τελικα το να κανεις οικογενεια και παιδιά με καποια συνώνυμο της αυτοκτονίας οπως νομιζουν μερικοι ή ισως ειναι απλα μια νέα ζωη γεματη ομορφες στιγμες και θαλπωρή??

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Κάνε 3 κορούλες να έρχονται οι γαμιαδες σπίτι να ανοίγουν το ψυγείο να τρώνε να πίνουν και να.. Μπιπ τζάμπα να σε κοροϊδεύει όλη η γειτονια.αν είναι να κάνω παιδί, μόνο γιο θελω
θα ειναι σεμνές οι κορες μου.Ετσι δεν λενε ολοι οι χαζοι πατεραδες??χαχαχαχαχα
Η κορη μου δεν ειναι σαν τις αλλες κτλ κτλ....

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Ατακτουλης ο σύζυγος, μέλος;
Για να του βάλει κοριό, κάτι θα έκανε λογικά...
Καλή η σύζυγος;
Όχι μέλος ούτε ατακτουλης , και πολύ σοβαρό άτομο με κατάστημα υποδημάτων η άλλη είχε κολλήματα και τρελές αφού ούτε το ίδιο το παιδί της δεν θέλει να την δει μένει με τον πατέρα του

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656

20 χρόνια γάμου,και φαντάζομαι μερικά ακόμα χρόνια σχέση,ε πόσο ν'αντέξει κανεις το ίδιο φαί κάθε μέρα

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
αν γκαστρώσω μία που εχω βαλει στο ματι πρωην μου με την οποια αν το παω καλα μπορω να την κανω να ξαναγυρισει στην κρεβατοκαμαρά μου,και μου ζηταει διατροφη για το παιδι τι γινεται?Απο την στιγμη που δεν δουλευω

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
αν γκαστρώσω μία που εχω βαλει στο ματι πρωην μου με την οποια αν το παω καλα μπορω να την κανω να ξαναγυρισει στην κρεβατοκαμαρά μου,και μου ζηταει διατροφη για το παιδι τι γινεται?Απο την στιγμη που δεν δουλευω
:jerking: τι σου φταίει το παιδί που θα γεννηθεί

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Καλύτερα από το να είσαι μαλακας ,το να φέρεις μια ανθρώπινη ζωή είναι ευθύνη δεν είναι η μαλάκια του κάθε ένα
θα εχει την μανα του να το φροντισει.Αν δυσκολευτεί ας πιασει μια βάρδια στην Φυλή.Υπαρχουν λυσεις κανεις δεν πεθαινει απο την πεινα στην σημερινη εποχη!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
θα εχει την μανα του να το φροντισει.Αν δυσκολευτεί ας πιασει μια βάρδια στην Φυλή.Υπαρχουν λυσεις κανεις δεν πεθαινει απο την πεινα στην σημερινη εποχη!
Τέρμα ηλίθιος έτσι όπως σκέφτεσαι , Μαλακας με Μ κεφάλαιο

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.460
Πόντοι
456
ειναι τελικα το να κανεις οικογενεια και παιδιά με καποια συνώνυμο της αυτοκτονίας οπως νομιζουν μερικοι ή ισως ειναι απλα μια νέα ζωη γεματη ομορφες στιγμες και θαλπωρή??
Αν πέσεις σε σωστό και συνεννοήσιμο άνθρωπο, είναι ευτυχία.
Αν όχι, τότε γάμησέ τα...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
με ολα τα στραβα και ολες τις δυσκολιες που μπορει να προκυψουν, σιγουρα αξιζει.
με απαραιτητη προυποθεση να το θες πραγματικα, να εισαι ετοιμος και να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο. οχι να το κανεις επειδη στο λενε η επειδη "ετσι πρεπει"

Πόσοι πιστεύεις ότι το κάνουν επειδή βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο και πόσοι επειδή 'έτσι πρέπει' ή επειδή παντρεύτηκαν όλοι οι φίλοι τους ή επειδή τους έκατσε μία και μοναδική και την παντρεύτηκαν;

Εγώ πιστεύω πάνω απ'το 90% είναι στη δεύτερη κατηγορία

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556
Τέρμα ηλίθιος έτσι όπως σκέφτεσαι , Μαλακας με Μ κεφάλαιο
τύπε στοκερ σκιά, μην εισαι τοσο αυστηρός εδω με τα ναυαγια σεβαστα αλφα μεηλς. αν ο αλλονας εχει τετοια βιώματα εγκαταλειψης και έλλειψης στοργής, λογικο δεν ειναι να πουμε να σκουπιδιαζει ετσι το ρολο και τις ευθύνες του γονιου; :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom