diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Με 4 γυναίκες στο σπίτι κι αυτός μόνος πολύ φοβάμαι ότι "τα τελευταία" θα έρθουν πολύ σύντομα.Και θα σε κοιτάνε στα τελευταία σου
Ενώ αν κάνεις γιους...γάμησε τα
Με 4 γυναίκες στο σπίτι κι αυτός μόνος πολύ φοβάμαι ότι "τα τελευταία" θα έρθουν πολύ σύντομα.Και θα σε κοιτάνε στα τελευταία σου
Ενώ αν κάνεις γιους...γάμησε τα
ε ναι,ειναι καλυτερο να εχεις κόρες να τις βλεπεις να ανθίζουν οσο μεγαλωνουν και φυσικα ειναι πιο ευαισθητες με τους γονεις τους.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο ομως ρε φιλε.Το εχω παρατηρησει οτι οι κόρες τα βρισκουν πιο ευκολα με τους γονεις ενω΄τα αγορια οχι και τοσο...Μηπως οι γονεις φέρονται καλυτερα στις κόρες ομως και κανουν διακρισεις?
Με 4 γυναίκες στο σπίτι κι αυτός μόνος πολύ φοβάμαι ότι "τα τελευταία" θα έρθουν πολύ σύντομα.
οχι ρε πως σου ηρθε αυτο??? χαχαχαχαχαΝαι αλλά υπάρχει και το άλλο σενάριο,να σου βγουν τίποτα πουτανάκια...και άντε μάζεψ τες
οχι ρε πως σου ηρθε αυτο??? χαχαχαχαχα
ρε φιλε μου τα ξερωΌταν απ'τα 13-14 θ'αρχίσουν να βγαίνουν και να ντύνονται σαν πουτανάκια (όπως όλες βέβαια),όταν θα ανεβαίνουν στα μηχανάκια με τους κάγκουρες χωρίς κράνος...τότε να σε δω.
οι δικες μου θα ειναι σεμνές...δεν θα κανουν τετοια.Αλλωστε ολοι οι πατεράδες αυτα δεν λενε?χαχαχαχαχ και κοιμουντε ορθιοιΌταν απ'τα 13-14 θ'αρχίσουν να βγαίνουν και να ντύνονται σαν πουτανάκια (όπως όλες βέβαια),όταν θα ανεβαίνουν στα μηχανάκια με τους κάγκουρες χωρίς κράνος...τότε να σε δω.
Ατακτουλης ο σύζυγος, μέλος;Χθες πληροφορίθηκα ότι χώρισε ένας γνωστός μετά από 20 χρόνια γάμου με ένα παιδί ήταν παντρεμένος με αστυνομικηνα ,είχε βάλει κοριό λέει και τον παρακολουθούσε και άλλα πολλά
θα ειναι σεμνές οι κορες μου.Ετσι δεν λενε ολοι οι χαζοι πατεραδες??χαχαχαχαχαΚάνε 3 κορούλες να έρχονται οι γαμιαδες σπίτι να ανοίγουν το ψυγείο να τρώνε να πίνουν και να.. Μπιπ τζάμπα να σε κοροϊδεύει όλη η γειτονια.αν είναι να κάνω παιδί, μόνο γιο θελω
Όχι μέλος ούτε ατακτουλης , και πολύ σοβαρό άτομο με κατάστημα υποδημάτων η άλλη είχε κολλήματα και τρελές αφού ούτε το ίδιο το παιδί της δεν θέλει να την δει μένει με τον πατέρα τουΑτακτουλης ο σύζυγος, μέλος;
Για να του βάλει κοριό, κάτι θα έκανε λογικά...
Καλή η σύζυγος;
Χθες πληροφορίθηκα ότι χώρισε ένας γνωστός μετά από 20 χρόνια γάμου με ένα παιδί ήταν παντρεμένος με αστυνομικηνα ,είχε βάλει κοριό λέει και τον παρακολουθούσε και άλλα πολλά
τι σου φταίει το παιδί που θα γεννηθείαν γκαστρώσω μία που εχω βαλει στο ματι πρωην μου με την οποια αν το παω καλα μπορω να την κανω να ξαναγυρισει στην κρεβατοκαμαρά μου,και μου ζηταει διατροφη για το παιδι τι γινεται?Απο την στιγμη που δεν δουλευω
ευαισθητούλης μας βγηκες....να το κοιταξειςτι σου φταίει το παιδί που θα γεννηθεί
Καλύτερα από το να είσαι μαλακας ,το να φέρεις μια ανθρώπινη ζωή είναι ευθύνη δεν είναι η μαλάκια του κάθε έναευαισθητούλης μας βγηκες....να το κοιταξεις
θα εχει την μανα του να το φροντισει.Αν δυσκολευτεί ας πιασει μια βάρδια στην Φυλή.Υπαρχουν λυσεις κανεις δεν πεθαινει απο την πεινα στην σημερινη εποχη!Καλύτερα από το να είσαι μαλακας ,το να φέρεις μια ανθρώπινη ζωή είναι ευθύνη δεν είναι η μαλάκια του κάθε ένα
Τέρμα ηλίθιος έτσι όπως σκέφτεσαι , Μαλακας με Μ κεφάλαιοθα εχει την μανα του να το φροντισει.Αν δυσκολευτεί ας πιασει μια βάρδια στην Φυλή.Υπαρχουν λυσεις κανεις δεν πεθαινει απο την πεινα στην σημερινη εποχη!
Αν πέσεις σε σωστό και συνεννοήσιμο άνθρωπο, είναι ευτυχία.ειναι τελικα το να κανεις οικογενεια και παιδιά με καποια συνώνυμο της αυτοκτονίας οπως νομιζουν μερικοι ή ισως ειναι απλα μια νέα ζωη γεματη ομορφες στιγμες και θαλπωρή??
με ολα τα στραβα και ολες τις δυσκολιες που μπορει να προκυψουν, σιγουρα αξιζει.
με απαραιτητη προυποθεση να το θες πραγματικα, να εισαι ετοιμος και να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο. οχι να το κανεις επειδη στο λενε η επειδη "ετσι πρεπει"
τύπε στοκερ σκιά, μην εισαι τοσο αυστηρός εδω με ταΤέρμα ηλίθιος έτσι όπως σκέφτεσαι , Μαλακας με Μ κεφάλαιο