Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μα αυτό επιβεβαιώνει κ οτ δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο.
Όταν στραβώσει είτε για κέρατο είτε από θάνατο είτε από ατύχημα τα συναισθήματα που θα σου δώσει κ οι εμπειριες δεν συγκρίνονται με τπτ. Όλα είναι ανάλογα …. Κ οι χαρές κ οι λύπες είναι σε υπερθετικό βαθμό. Ναι

Αρα μιλαμε για τζογο και το ερωτημα του αν διατειθεσαι να τζογαρεις (να κανεις οικογενεια) η να καθισεις στα αυγα σου

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Αρα μιλαμε για τζογο και το ερωτημα του αν διατειθεσαι να τζογαρεις (να κανεις οικογενεια) η να καθισεις στα αυγα σου
Μα δεν υπάρχει τπτ δεδομένο σε αυτή την ζωή. Δυστυχώς η ευτυχώς δεν ξέρω.

Τώρα στο διατείθεσαι είναι άλλη κουβέντα γτ το να κάνουν δυο άνθρωποι οικογένεια είναι κ αυτοσκοπός γτ χωρίς αυτό θα εξαφανιστούμε… όποτε είναι ένα ρίσκο που «πρέπει» να το πάρεις για εμενα. Είναι ο δύσκολος δρόμος ναι αλλά είναι ο δρόμος ….
Τώρα το βολεύομαι μόνος στο παιδικό μου δωμάτιο κ μετά παίρνω κ ένα καλό αμάξι κ το παίζω γαμπρός καλό είναι αλλά για ποσο; :priest:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Λάθος τα λες, βγάζω μια αντιπάθεια όντως αλλά γτ μερικοί, ένας κ εσυ παρουσιάζεις το περνάω καλά σε σχέση με τις πόσες γκόμενες γαμησες.
Αυτό για εμενα είναι ΚΕΝΟ τελείως. Τι γαμουσα μια τι γακουσα δέκα όταν ήμουν ελεύθερος για την ψυχολογία κου δεν έλεγε κάτι … μόνο για τους φίλους μου που λέγαμε ποσο μεγάλος γαμιας είμαι. Αλλά ως εκεί.
Το να συγκρίνεται ένα γαμησι με την γέννηση ενός παιδιού η την προσπάθεια δημιουργίας μια οικογένειας είναι απλά αστείο.

Τέλος τέλος κ εγώ σέβομαι τον κάθε ένα κ αν παίρνει καλά εμενα μου περισσεύει αλλά αν τύχει κ χωρίσω εγώ για δικά μου λαθοι η ατυχίες δεν θα λέω ο γάμος δεν αξίζει ΠΟΤΕ.

Εφοσον είσαι ευτυχισμένος οικογενειάρχης απ'ότι κατάλαβα,σε site για πουτάνες πως βρέθηκες;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.403
Πόντοι
206
Εφοσον είσαι ευτυχισμένος οικογενειάρχης απ'ότι κατάλαβα,σε site για πουτάνες πως βρέθηκες;
Μαλακία ναι, αλλά δυσκολεύομαι να μη το σχολιάσω. Εσένα τι σε νοιάζει ρε τύπε πως και γιατί βρέθηκε ο οποισδήποτε στο site? Με αυτή τη λογική εσύ τι δουλειά έχεις στο site? Μιας και (όπως λες) δεν ασχολείσαι με τον αγοραίο έρωτα. Τώρα αν ασχολείσαι ή το έκανες, γράψε λάθος στο δεύτερο ερώτημα. Το πρώτο εξακολουθεί να ισχύει.
Την ίδια μαλακία είχες ρωτήσει και εμένα

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Το παρακολουθώ χρόνια πολύ πριν παντρευτώ. Η γυναίκα μου δεν το ξέρει. Κ καυλαντιζω γενικα σε διαφορά νήματα του σάιτ.
Τώρα το ευτυχισμένος οικογενειάρχης είναι παπαρια που νόμιζες ότι θα την γράψεις κ θα πάρεις χειροκροτημα.
Επειδή είναι σάιτ για άντρες, γυναίκες, πουτανες … κτλπ κτλπ… κ μαλακες σαν κ εσένα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Τώρα στο διατείθεσαι είναι άλλη κουβέντα γτ το να κάνουν δυο άνθρωποι οικογένεια είναι κ αυτοσκοπός γτ χωρίς αυτό θα εξαφανιστούμε… όποτε είναι ένα ρίσκο που «πρέπει» να το πάρεις για εμενα.
Ερωτεύεσαι, συζείς για μερικό καιρό και τα υπόλοιπά έρχονται σιγά σιγά μόνα τους. Αυτό που γράφεις ότι "θα εξαφανιστούμε" είναι προσταγές της κοινωνίας μιας άλλης εποχής, όπου ο καθένας μπορούσε να παντρευτεί κουτσά-σταβά, υπήρχε δεν υπήρχε αγάπη. Μπορούσε να τη βγάλει καθαρή ως το τέλος γιατί η ίδια η κοινωνία έθετε κανόνες και όρια συμπεριφοράς. Οι σύζυγοι έπαιζαν το ρόλο που τους επέβαλε η κοινωνία, σαν το στρατό ένα πράμα.

Τώρα έχει αλλάξει η κατάσταση. Σίγουρα έχεις δει τη σειρά "μην αρχίζεις τη μουρμούρα" που έχει 3 ζευγάρια διαφορετικών ηλικιών. Σύγκρινε τον μικρότερο (Άρης) με τον παππού.

Τραγική φιγούρα ο "Αρούλης", που σκοτώνεται πότε θα πρωτομαγειρέψει, πότε θα καθαρίσει το σπίτι και τα ρούχα, σούζα στον πεθερό, πάντα μειλίχειος όταν μιλάει στην κοπέλα του γιατί είναι υστερικιά και του κάνει bullying... Είναι σειρά θα μου πεις, αλλά βγαλμένο από τη ζωή.

Οσιομάρτυρας όποιος παντρέυεται τη σήμερον ημέρα "για να μην εξαφανιστούμε".

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Ερωτεύεσαι, συζείς για μερικό καιρό και τα υπόλοιπά έρχονται σιγά σιγά μόνα τους. Αυτό που γράφεις ότι "θα εξαφανιστούμε" είναι προσταγές της κοινωνίας μιας άλλης εποχής, όπου ο καθένας μπορούσε να παντρευτεί κουτσά-σταβά, υπήρχε δεν υπήρχε αγάπη. Μπορούσε να τη βγάλει καθαρή ως το τέλος γιατί η ίδια η κοινωνία έθετε κανόνες και όρια συμπεριφοράς. Οι σύζυγοι έπαιζαν το ρόλο που τους επέβαλε η κοινωνία, σαν το στρατό ένα πράμα.

Τώρα έχει αλλάξει η κατάσταση. Σίγουρα έχεις δει τη σειρά "μην αρχίζεις τη μουρμούρα" που έχει 3 ζευγάρια διαφορετικών ηλικιών. Σύγκρινε τον μικρότερο (Άρης) με τον παππού.

Τραγική φιγούρα ο "Αρούλης", που σκοτώνεται πότε θα πρωτομαγειρέψει, πότε θα καθαρίσει το σπίτι και τα ρούχα, σούζα στον πεθερό, πάντα μειλίχειος όταν μιλάει στην κοπέλα του γιατί είναι υστερικιά και του κάνει bullying... Είναι σειρά θα μου πεις, αλλά βγαλμένο από τη ζωή.

Οσιομάρτυρας όποιος παντρέυεται τη σήμερον ημέρα "για να μην εξαφανιστούμε".
Δεν την έχω δει την σειρά. Αλλά νομίζω καταλαβαίνω τι θες να πεις. Γτ παντρεύεται ο κάθε ένας σίγουρα δεν είναι το ίδιο. Μακάρι να είναι όλοι από αγάπη κ να είναι για πάντα αγαπημένοι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Το παρακολουθώ χρόνια πολύ πριν παντρευτώ. Η γυναίκα μου δεν το ξέρει. Κ καυλαντιζω γενικα σε διαφορά νήματα του σάιτ.
Τώρα το ευτυχισμένος οικογενειάρχης είναι παπαρια που νόμιζες ότι θα την γράψεις κ θα πάρεις χειροκροτημα.
Επειδή είναι σάιτ για άντρες, γυναίκες, πουτανες … κτλπ κτλπ… κ μαλακες σαν κ εσένα.

Ρε αει απο'δω,που σε μιλάμε και μας βριζεις κιόλας.Άντε στην παντόφλα σου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656

Οι πλειοψηφία των 'ευτυχισμένων' παντρεμένων,κάπως έτσι είναι

Σούζα στη γυναίκα,σούζα στον πεθερό,πούτσα και στη δουλειά,ε τί άλλο να κάνουν;Μπαίνουν να βριστούν στο ιντερνετ...Αν το κάνουν στη γυναίκα...τους πήρε και τους σήκωσε

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
ξεροχυνω με πυρφοροθρεντ:wanker::wanker::wanker:

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Οι πλειοψηφία των 'ευτυχισμένων' παντρεμένων,κάπως έτσι είναι

Σούζα στη γυναίκα,σούζα στον πεθερό,πούτσα και στη δουλειά,ε τί άλλο να κάνουν;Μπαίνουν να βριστούν στο ιντερνετ...Αν το κάνουν στη γυναίκα...τους πήρε και τους σήκωσε
Xaxaxaxax εσένα σε κατσαδιάζει ακόμα η μαμά σου; Πίσω στο παιδικό γρήγορα…..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη δίνεις σημασία στο κλονο τώρα το ελλεινιδομουνοδουλο.. Παντρεμένος και γράφει εδώ.. Ας πάει πίσω στην ελλεινιδα να ζήσει την ευτυχία του ο άνθρωπος.. Εμείς λογικό είναι να γραφουμε εδώ αφού είμαστε ανυπαντροι
Πίσω στο παιδικό σου κ εσυ….

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Ονειρό μου ειναι να παντρευτώ μια γυναικα (άμεσα αν γινεται ) και να κανω 3 κορούλες που θα μεγαλωσουν θα γινουν γυναικες κι εγω θα τις καμαρωνω.Θα προτιμουσα να κανω κόρες κι οχι αγορια.Τι αλλο να ζητησει ενας ανδρας απο την ζωη του για να ειναι ευτυχισμένος?Ας με αξιώσει ο Θεός να το ζησω και δεν θελω τιποτε αλλο.

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.400
Πόντοι
2.596
με ολα τα στραβα και ολες τις δυσκολιες που μπορει να προκυψουν, σιγουρα αξιζει.
με απαραιτητη προυποθεση να το θες πραγματικα, να εισαι ετοιμος και να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο. οχι να το κανεις επειδη στο λενε η επειδη "ετσι πρεπει"

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.839
Πόντοι
3.506
Ονειρό μου ειναι να παντρευτώ μια γυναικα (άμεσα αν γινεται ) και να κανω 3 κορούλες που θα μεγαλωσουν θα γινουν γυναικες κι εγω θα τις καμαρωνω.Θα προτιμουσα να κανω κόρες κι οχι αγορια.Τι αλλο να ζητησει ενας ανδρας απο την ζωη του για να ειναι ευτυχισμένος?Ας με αξιώσει ο Θεός να το ζησω και δεν θελω τιποτε αλλο.
Έχω δυο (σε ηλικία που ήδη μένουν μόνες τους) και είναι ακριβώς όπως τα λες. Ευτυχώς στη πορεία ξεφορτώθηκα τη σύζυγο. Διπλή η ευτυχία!

pp184

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω, γίνεται να κάνεις ΜΟΝΟ θρησκευτικό γάμο πλέον στην Ελλάδα; Τι νομικές επιπτώσεις έχει αυτό;

Ρωτάω γιατί πλέον νομίζω για λόγους διαχωρισμού θρησκείας / κράτους το να κάνεις γάμο θρησκευτικό είναι απλά μια ιεροτελεστεία που δεν έχει κάποιο αντίκρυσμα. Δεν είσαι πραγματικά παντρεμένος δηλαδή.

Ισχύει αυτό ή είναι αρλούμπες;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656

Και θα σε κοιτάνε στα τελευταία σου

Ενώ αν κάνεις γιους...γάμησε τα

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ναι, θα στις μεγαλώσει η γυναίκα σου κι εσύ θα κοιτάς.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Και θα σε κοιτάνε στα τελευταία σου

Ενώ αν κάνεις γιους...γάμησε τα
ε ναι,ειναι καλυτερο να εχεις κόρες να τις βλεπεις να ανθίζουν οσο μεγαλωνουν και φυσικα ειναι πιο ευαισθητες με τους γονεις τους.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο ομως ρε φιλε.Το εχω παρατηρησει οτι οι κόρες τα βρισκουν πιο ευκολα με τους γονεις ενω΄τα αγορια οχι και τοσο...Μηπως οι γονεις φέρονται καλυτερα στις κόρες ομως και κανουν διακρισεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom