Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Κοίτα, καλημέρα και σόρρυ για την παρέμβαση.

Αλλά δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε και λογικά; Πώς θα κάνεις οικογένεια σήμερα αν δεν έχεις βρει έναν άνθρωπο με το οποίον θα μπορούσες να το κάνεις; Και μην μου πεις ότι "υπάρχουν" - γιατί θα σου απαντήσω απλά ότι "δεν υπάρχουν". Οπως, ΠΡΟΣΕΧΕ - σήμερα διαμορφώνονται οι συνθήκες η λέξη οικογένεια και παιδιά είναι ένα εγχείρημα ΤΡΕΛΑ ΚΟΣΤΟΒΟΡΟ από κάθε πλευρα. Και μιλάω ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Δεν θα μιλήσω για τα άλλα.

ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ μόνο διαζευγμένους και διαζευγμένες με παιδιά βλε΄πω γύρω μου. Φυσικά δεν είμαι και κατά του να κάνω οικογένεια αλλά δεν θα έλεγα ότι όλοι όσοι δεν κάνουν είναι ρεμάλια. Φυσικά υπάρχουν και καλοπερασάκηδες ρεμάλια.
Συμφωνώ με ότι είπες. Εγώ λέω ότι αξίζει να προσπαθήσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε φίλε δεν λέμε να είναι απο μπουρδέλο σε στούντιο,αλλά να'χει και γκόμενες,να κάνουν ταξίδια,να έχει δουλειά/κοινωνική ζωή,απλά δεν θα είναι παντρεμένος.Αυτό είναι ρεμάλι;Για την ελληνική κοινωνία μπορεί να είναι,για μένα όχι

Μόνος είσαι αν δεν έχεις κανέναν.Αν έχεις γκόμενες,καλύπτεσαι σε μεγάλο βαθμό
Δεν συμφωνώ….

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Ενώ αυτός που παντρεύεται και κάνει παιδιά, αφήνει τι;
Παιδιά που τον βρίζουν και μετά το θάνατο, επειδή τους δημιούργησε ψυχολογικά στην εφηβική ηλικία επειδή δεν τους αγόρασε το τελευταίο iphone;
Μάλλον δεν έχεις οικογένεια, ή αν έχεις, είσαι άνω των 65.
Αυτή τη στιγμή, πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι σε μία οικογένεια, ως γονείς και σύντροφοι, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι ούτε 5%.
Πρόσφατα πήγα σε ένα reunion του σχολείου μου, μαζευόμαστε μία φορά το χρόνο, είχα να πάω πολλά χρόνια.
Οι μισοί χωρισμένοι...Και μιλάμε για ανθρώπους ολοκληρωμένους, με μυαλό και καλοί χαρακτήρες.
Σου λέει κάτι αυτό;
Οχι

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Ο κλασικός μαλάκας που προσπαθεί να μας πείσει με το ζόρι ότι η επιλογή του ήταν η καλύτερη όλων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε, ασ' τον.
Μάλλον έχει οικογένεια.
Με ρόδες.
Ναι James ανάμεσα σε εμάς τους δυο εγώ είμαι ο μαλακας…. Ότι πεις.
Ακόμα δεν θέλω να πείσω κανέναν απλά γεγονότα είναι κ αλήθειες. Τώρα αν σε πειράζουν στα παπαρια μου κ ολας.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Αν πιστεύετε ότι το να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ κάποιος να κάνει μια οικογένεια είναι άδικος κόπος είστε για ΕΜΕΝΑ ένα τίποτα. Απλά πράγματα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Αν πιστεύετε ότι το να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ κάποιος να κάνει μια οικογένεια είναι άδικος κόπος είστε για ΕΜΕΝΑ ένα τίποτα. Απλά πράγματα.
Το 90% εδώ μέσα προσπάθησαν ή και προσπαθούν.
Μήπως να σε προβληματίσει το γεγονός, ότι δε γίνεται όλοι μα όλοι να σφάλουν;
Τώρα για το "είστε ένα τίποτα", τι να πω;
Μήπως να ρωτούσες τους γονείς σου και τους γονείς μας, για το πόσο αξία έχουμε κι εσύ κι εγώ;
Υπάρχει άνθρωπος χωρίς αξία, αλήθεια;
Και στην τελική, μικρή σημασία έχει το τι πιστεύεις εσύ κι εγώ.
Η ζωή είναι των άλλων, ας τη ζήσουν όπως θέλουν. Εγώ το μόνο που παραθέτω, είναι συμπεράσματα από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν και από τη δική μου ζωή.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Το 90% εδώ μέσα προσπάθησαν ή και προσπαθούν.
Μήπως να σε προβληματίσει το γεγονός, ότι δε γίνεται όλοι μα όλοι να σφάλουν;
Τώρα για το "είστε ένα τίποτα", τι να πω;
Μήπως να ρωτούσες τους γονείς σου και τους γονείς μας, για το πόσο αξία έχουμε κι εσύ κι εγώ;
Υπάρχει άνθρωπος χωρίς αξία, αλήθεια;
Και στην τελική, μικρή σημασία έχει το τι πιστεύεις εσύ κι εγώ.
Η ζωή είναι άλλων να τη ζήσουν όπως θέλουν. Εγώ το μόνο που παραθέτω, είναι συμπεράσματα από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν και από τη δική μου ζωή.
Πω πω ρε σύ. Χρησιμοποιώ ακραίες εκφράσεις μπας κ με καταλάβει κάποιος.
Λοιπόν σίγουρα ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Από εκεί κ πέρα ο καθένας έχει κ την άποψη του.
Αυτό το η οικογένεια έχει αποτύχει … στα αυτιά μου δεν διαφέρει από το δεν υπάρχει άντρας κ γυναίκα αλλά δυο χιλιάδες φύλα κ ο καθένας είναι ότι πει κ ότι θέλει.
ΟΧΙ
Κατά την άποψη μου ο άντρας πρέπει να προσπαθήσει να κάνει σωστή οικογένεια αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι συνέχεια χαρούμενος ούτε ότι όλα θα είναι τελεία ούτε ότι θα τα κάνει κ όλα τέλεια. Αλλά πρέπει κατά την γνώμη μου να το παλέψει… το ίδιο κ για την γυναίκα.

Τώρα κάτι που λένε εδώ μερικοί ότι αν είσαι μόνος κανείς ζωάρα κ γαμας όλη μέρα μου άρες κτλπ τα ακούω βαρέσε.

Όσο για έμενα. Επειδή μερικοί είστε κ τρόμπες … όχι δεν είμαι 65 ούτε 20
Είμαι παντρεμένος κοντά στα 40 με δυο παιδάκια.
Κ δεν θα το άλλαζα με τπτ. Οι χαρές που μου έχει δώσει ο γάμος μου … ειδικά μετά τα παιδιά δεν συγκρίνονται με όσα ξενύχτια ταξίδια κ γαμησια έκανα σαν εργένης.
Δυστυχώς θα πρέπει κάποιος να ζήσει την γέννηση ενός ανθρώπου κ να την ΔΕΙ για εμενα για να καταλάβει γτ μιλάμε.

Αυτά τα λίγα

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
τραβάτε ρε να κανετε οικογενεια και εστω 5-6 παιδιά. Τι νομιζετε οτι ειναι η ζωη? Τα μπουρδέλα και η ελευθερη ζωη?
Πανω απόλα εχει σημασια να εχει καλη γνωμη για εμας η κοινωνία και να ειμαστε σωστοι οικογενειάρχες με θεση στην κοινωνια και να λενε οι γριούλες στην γειτονιά τι καλα παιδια που ειμαστε.Αυτο ειναι το νοημα της ζωης ρεμάλια!:wink:Εγω θα κανω οικογενεια τελικα γιατι ντρεπομαι που στα νιάτα μου 20χρονων περιπου γαμουσα μιλφ,ειχα ταυτοχρονα κι ελευθερη σχεση με μια 28αρα κοπελα και ολα τα αλλα που εχω κανει (γαμησια σε μπουρδελα,διαφορες σχεσεις για να περναω καλα,και One night stand)μεχρι και τωρα! Αυτά ειναι ντροπή για εναν ανδρα και μετανιωμένος πλεον θελω να γινω ενα αξιολογο μελος της ομορφης κοινωνιας που ζουμε,για να λενε ολοι τι καλο παιδι που ειναι ο Νικος!Γι αυτο λοιπον οικογένεια και ξερό ψωμί:jerking2:

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
τραβάτε ρε να κανετε οικογενεια και εστω 5-6 παιδιά. Τι νομιζετε οτι ειναι η ζωη? Τα μπουρδέλα και η ελευθερη ζωη?
Πανω απόλα εχει σημασια να εχει καλη γνωμη για εμας η κοινωνία και να ειμαστε σωστοι οικογενειάρχες με θεση στην κοινωνια και να λενε οι γριούλες στην γειτονιά τι καλα παιδια που ειμαστε.Αυτο ειναι το νοημα της ζωης ρεμάλια!:wink:Εγω θα κανω οικογενεια τελικα γιατι ντρεπομαι που στα νιάτα μου 20χρονων περιπου γαμουσα μιλφ,ειχα ταυτοχρονα κι ελευθερη σχεση με μια 28αρα κοπελα και ολα τα αλλα που εχω κανει (γαμησια σε μπουρδελα,διαφορες σχεσεις για να περναω καλα,και One night stand)μεχρι και τωρα! Αυτά ειναι ντροπή για εναν ανδρα και μετανιωμένος πλεον θελω να γινω ενα αξιολογο μελος της ομορφης κοινωνιας που ζουμε,για να λενε ολοι τι καλο παιδι που ειναι ο Νικος!Γι αυτο λοιπον οικογένεια και ξερό ψωμί:jerking2:
ΡΕΜΑΛΙ , ΤΟ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Δε λέω ότι είμαι κατά της οικογένειας...Ίσα-ίσα.
Το θεωρώ πολύ σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, να σε στηρίζουν στα δύσκολα, να μοιράζεσαι χαρές, να αισθάνεσαι άνθρωπος.

Παρέθεσα μήνυμά μου για να σου δείξω ότι μάλλον δε με παρακολουθείς. Πού βλέπεις ότι είμαι ενάντια στο γάμο;
Πού είπα ότι αν είσαι μόνος θα γαμάς μουνάρες;
Εγώ μίλησα για τα προβλήματα που φέρνει ο γάμος και τίποτα παραπάνω.

Όσο για έμενα. Επειδή μερικοί είστε κ τρόμπες … όχι δεν είμαι 65 ούτε 20 ...Είμαι παντρεμένος κοντά στα 40 με δυο παιδάκια.

Ετών 52 με 2 παιδιά 18 ετών.
Και επειδή δε σέβεσαι το συνομιλητή σου, σε χαιρετώ.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Σε άλλο νήμα εδώ μέσα. Τύποι σαν κ εσένα ακριβώς λένε ότι δεν μπορούν να βρουν να γαμησουν ούτε με σφεντόνα γυναίκα. Αλλά εσυ δεν μπορείς οικονομικά να υποστηρίξεις οικογένεια αλλά έχεις οικονομική δύναμη να αλλάζεις τα μουνια κ να κανείς παρτουζες κάθε μέρα. Οκ φίλε γραφτά πολλές φορές εδώ στο μπουρδελα.κομ κ θα είναι σαν να το ζεις ένα πράγμα. :think:

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Παρέθεσα μήνυμά μου για να σου δείξω ότι μάλλον δε με παρακολουθείς. Πού βλέπεις ότι είμαι ενάντια στο γάμο;
Πού είπα ότι αν είσαι μόνος θα γαμάς μουνάρες;
Εγώ μίλησα για τα προβλήματα που φέρνει ο γάμος και τίποτα παραπάνω.

Ετών 52 με 2 παιδιά 18 ετών.
Και επειδή δε σέβεσαι το συνομιλητή σου, σε χαιρετώ.
Χωρισμένος είσαι για αυτό τέτοια κατάθλιψη;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
Σε άλλο νήμα εδώ μέσα. Τύποι σαν κ εσένα ακριβώς λένε ότι δεν μπορούν να βρουν να γαμησουν ούτε με σφεντόνα γυναίκα. Αλλά εσυ δεν μπορείς οικονομικά να υποστηρίξεις οικογένεια αλλά έχεις οικονομική δύναμη να αλλάζεις τα μουνια κ να κανείς παρτουζες κάθε μέρα. Οκ φίλε γραφτά πολλές φορές εδώ στο μπουρδελα.κομ κ θα είναι σαν να το ζεις ένα πράγμα. :think:
δεν με νοιαζει τι νομιζεις.τι εχω κανει το ξερω εγω.Αλλωστε με τυπους σαν εσενα δεν θα μπορουσα να συζητησω σοβαρά πανω απο 1 λεπτο.ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις μια αντιπαθεια γι αυτους που περνανε καλά αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο.να γαμησω βρισκω οτι ωρα θελω ειτε εχω τα τυχερά μου ειτε βρισκω με αλλον τροπο.Γενικα βγαζεις μια αντιπαθεια γι αυτους που δεν θελουν να κανουν οτι εκανες εσυ.. Εγω παλι δεν νιωθω αυτο για τυπους σαν εσενα,απλως λεω οκ αφου του αρεσει η οικογενεια καλα κανει!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πω πω ρε σύ. Χρησιμοποιώ ακραίες εκφράσεις μπας κ με καταλάβει κάποιος.
Λοιπόν σίγουρα ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Από εκεί κ πέρα ο καθένας έχει κ την άποψη του.
Αυτό το η οικογένεια έχει αποτύχει … στα αυτιά μου δεν διαφέρει από το δεν υπάρχει άντρας κ γυναίκα αλλά δυο χιλιάδες φύλα κ ο καθένας είναι ότι πει κ ότι θέλει.
ΟΧΙ
Κατά την άποψη μου ο άντρας πρέπει να προσπαθήσει να κάνει σωστή οικογένεια αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι συνέχεια χαρούμενος ούτε ότι όλα θα είναι τελεία ούτε ότι θα τα κάνει κ όλα τέλεια. Αλλά πρέπει κατά την γνώμη μου να το παλέψει… το ίδιο κ για την γυναίκα.

Τώρα κάτι που λένε εδώ μερικοί ότι αν είσαι μόνος κανείς ζωάρα κ γαμας όλη μέρα μου άρες κτλπ τα ακούω βαρέσε.

Όσο για έμενα. Επειδή μερικοί είστε κ τρόμπες … όχι δεν είμαι 65 ούτε 20
Είμαι παντρεμένος κοντά στα 40 με δυο παιδάκια.
Κ δεν θα το άλλαζα με τπτ. Οι χαρές που μου έχει δώσει ο γάμος μου … ειδικά μετά τα παιδιά δεν συγκρίνονται με όσα ξενύχτια ταξίδια κ γαμησια έκανα σαν εργένης.
Δυστυχώς θα πρέπει κάποιος να ζήσει την γέννηση ενός ανθρώπου κ να την ΔΕΙ για εμενα για να καταλάβει γτ μιλάμε.

Αυτά τα λίγα
Αν θεωρητικα ησουν σημερα 45 ετων ανυπανδρος χωρις παιδια με ατελειωτα λεφτα, τι γυναικα θα εψαχνες; Ηλικιακο ευρος, εθνικοτητα, χαρακτηρα, κλπ
Θα θελα να ακουσω την αποψη σου

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
δεν με νοιαζει τι νομιζεις.τι εχω κανει το ξερω εγω.Αλλωστε με τυπους σαν εσενα δεν θα μπορουσα να συζητησω σοβαρά πανω απο 1 λεπτο.ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις μια αντιπαθεια γι αυτους που περνανε καλά αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο.να γαμησω βρισκω οτι ωρα θελω ειτε εχω τα τυχερά μου ειτε βρισκω με αλλον τροπο.Γενικα βγαζεις μια αντιπαθεια γι αυτους που δεν θελουν να κανουν οτι εκανες εσυ.. Εγω παλι δεν νιωθω αυτο για τυπους σαν εσενα,απλως λεω οκ αφου του αρεσει η οικογενεια καλα κανει!
Λάθος τα λες, βγάζω μια αντιπάθεια όντως αλλά γτ μερικοί, ένας κ εσυ παρουσιάζεις το περνάω καλά σε σχέση με τις πόσες γκόμενες γαμησες.
Αυτό για εμενα είναι ΚΕΝΟ τελείως. Τι γαμουσα μια τι γακουσα δέκα όταν ήμουν ελεύθερος για την ψυχολογία κου δεν έλεγε κάτι … μόνο για τους φίλους μου που λέγαμε ποσο μεγάλος γαμιας είμαι. Αλλά ως εκεί.
Το να συγκρίνεται ένα γαμησι με την γέννηση ενός παιδιού η την προσπάθεια δημιουργίας μια οικογένειας είναι απλά αστείο.

Τέλος τέλος κ εγώ σέβομαι τον κάθε ένα κ αν παίρνει καλά εμενα μου περισσεύει αλλά αν τύχει κ χωρίσω εγώ για δικά μου λαθοι η ατυχίες δεν θα λέω ο γάμος δεν αξίζει ΠΟΤΕ.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Αν θεωρητικα ησουν σημερα 45 ετων ανυπανδρος χωρις παιδια με ατελειωτα λεφτα, τι γυναικα θα εψαχνες; Ηλικιακο ευρος, εθνικοτητα, χαρακτηρα, κλπ
Θα θελα να ακουσω την αποψη σου
Ιδανικά. 25-30 εθνικότητα με τις Ελληνίδες δεν θα είχα θέμα πιστεύω αλλά για να σου δώσω κ άλλη επιλογή θα έπαιζα μάλλον Βαλκάνια.
Χαρακτήρα δεν ξέρω τι να σου πω … θα ήθελα να έχει ζήσει γενικά …

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
Λάθος τα λες, βγάζω μια αντιπάθεια όντως αλλά γτ μερικοί, ένας κ εσυ παρουσιάζεις το περνάω καλά σε σχέση με τις πόσες γκόμενες γαμησες.
Αυτό για εμενα είναι ΚΕΝΟ τελείως. Τι γαμουσα μια τι γακουσα δέκα όταν ήμουν ελεύθερος για την ψυχολογία κου δεν έλεγε κάτι … μόνο για τους φίλους μου που λέγαμε ποσο μεγάλος γαμιας είμαι. Αλλά ως εκεί.
Το να συγκρίνεται ένα γαμησι με την γέννηση ενός παιδιού η την προσπάθεια δημιουργίας μια οικογένειας είναι απλά αστείο.

Τέλος τέλος κ εγώ σέβομαι τον κάθε ένα κ αν παίρνει καλά εμενα μου περισσεύει αλλά αν τύχει κ χωρίσω εγώ για δικά μου λαθοι η ατυχίες δεν θα λέω ο γάμος δεν αξίζει ΠΟΤΕ.
οκ ο καθενας αλλωστε λεει την γνωμη του.Απο την στιγμη που εσυ εισαι χαρουμενος με την οικογενεια σου τοτε ολα μια χαρα!Απλα επειδη εγω βλεπω απο φιλους μου που εχουν κανει οικογενεια οτι πιέζονται πολυ και δεν νιωθουν καλα πέρα απο τις αποψεις που εχω κι εγω ο ιδιος ουτως η αλλως για την δημιουργια οικογενειας,γι αυτο απλα δεν συμφωνω!

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
οκ ο καθενας αλλωστε λεει την γνωμη του.Απο την στιγμη που εσυ εισαι χαρουμενος με την οικογενεια σου τοτε ολα μια χαρα!Απλα επειδη εγω βλεπω απο φιλους μου που εχουν κανει οικογενεια οτι πιέζονται πολυ και δεν νιωθουν καλα πέρα απο τις αποψεις που εχω κι εγω ο ιδιος ουτως η αλλως για την δημιουργια οικογενειας,γι αυτο απλα δεν συμφωνω!
Μα εδώ είναι το λάθος. Σε μια γενική κουβέντα π γίνεται εδώ. Χρησιμοποιείς συνέχεια το ΕΓΩ ΕΣΥ οι ΦΙΛΟΙ μου.
Δεν είναι το θέμα αυτό. Τι έγινε σε εσένα στους φίλους σου σε εμενα.
Αν είμαι εγώ χαρούμενος η εσυ.
Η οικογένεια κ οι στιγμές που σου δίνει είτε είναι χαρούμενες είτε όχι. Δεν συγκρίνονται με γαμισια κ ξενυχτιΑ
Δεν. Έχει να κάνει με τα λεφτά ούτε τπτ. Δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Η οικογένεια κ οι στιγμές που σου δίνει είτε είναι χαρούμενες είτε όχι. Δεν συγκρίνονται με γαμισια κ ξενυχτιΑ
Δεν. Έχει να κάνει με τα λεφτά ούτε τπτ. Δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά.
Βεβαια μιλαμε παντα για την ισσοροπημενη οικογενεια, οπου υπαρχει συνεννοηση με το ετερον ημισυ ετσι; Διαφορετικα τα πραγματα μπορουν να γινουν πραγματικη κολαση. Ουκ ολιγα τα παραδειγματα τριγυρω

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Βεβαια μιλαμε παντα για την ισσοροπημενη οικογενεια, οπου υπαρχει συνεννοηση με το ετερον ημισυ ετσι; Διαφορετικα τα πραγματα μπορουν να γινουν πραγματικη κολαση. Ουκ ολιγα τα παραδειγματα τριγυρω
Μα αυτό επιβεβαιώνει κ οτ δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο.
Όταν στραβώσει είτε για κέρατο είτε από θάνατο είτε από ατύχημα τα συναισθήματα που θα σου δώσει κ οι εμπειριες δεν συγκρίνονται με τπτ. Όλα είναι ανάλογα …. Κ οι χαρές κ οι λύπες είναι σε υπερθετικό βαθμό. Ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom