Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Σωστό από την άλλη εξαρχής είσαι χαμένος καθώς στο τέλος θα πεθάνεις.Και κάποια στιγμή θα φτάσεις σε ένα σημείο που πόσα υλικά αγαθά να χορτάσεις;πόσες πουτάνες να γαμήσεις;πόσες εκδρομές να πας ιδίως μόνος σου;πόσα πράγματα γενικά να κάνεις μόνος σου.Και μη μου πεις για συλλόγους και μαλακίες.άρα ουσιαστικά όταν θα πεθάνεις θες να μείνει κάτι δικό σου πίσω να συνεχίσεις και αυτό είναι τα παιδιά σου.Είτε είναι δίπλα σου είτε όχι φέρουν κομμάτι σου.
Είμαστε όμως κάποιοι λίγοι που απλά δε γουστάρουμε.

Έλάχιστοι αν θες.

Δεν είναι για όλους όλη αυτή η ιστορία married/2 kids.

Μπορεί να είναι πολύ κυνικό, αλλά κάποιοι απλά ζούμε για το σήμερα.

Ούτε για το αύριο, ούτε για το μεθαύριο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Δυστηχώς άνθρωποι που θέλουν να κάνουν οικογένεια καταλήγουν με λάθος ανθρώπους και γι αυτό ο κόσμος φοβάται, ειδικά εμείς οι άνδρες.
Πραγματικά λυπάμαι τα παιδιά που μεγαλώνουν με ανισόροπες χωρισμένες. Ξέρω αρκετές περιπτώσεις.
Μία έχει γιο στο λύκειο και ρίχνει το τσακωμό της αρκούδας. Βρισίδια, καντήλια σύννεφο. Λες θα σκοτωθούν.

Μία άλλη νεώτερη έχει κόρη στο δημοτικό. Τη μικρή την έχει συνέχεια παρκαρισμένη στους γονείς. Μόνιμο άγχος της είναι να ζήσουν οι γονείς της αρκετά για να κοιτάνε τη μικρή και να τσοντάρουν. Αυτή ταξιδάκια και ψάχνει κορόιδα.

Μια άλλη φορά περιμενα στην τράπεζα. Στο ΑΤΜ ήταν μια φακλάνα με ένα τυπο που κρατούσε το μωρό. Κάτι παίχτηκε μεταξύ τους και του έριχνε το βρισίδι του αιώνα. Όλος ο κόσμος που περίμενε ένιωσε πολύ άβολα. Στο μεταξύ αυτός σαν μουνί κλαμένο την παρακαλούσε να κάνει πιο σιγά.

Ειλικρινά που πάνε και τις βρίσκουν; Και ακόμη χειρότερα κάνουν και παιδιά μαζί τους.
Άμα έχεις μπλέξει με καμιά τέτοια στρίγγλα το διαζύγιο είναι σωτηρία.

Το'χουμε πει,χοντρές,άσχημες,ψυχασθενείς,οτιδήποτε,για όλες υπάρχουν οι μαλάκες που θα τις παντρευτούν

Άβουλα,ανάρχιδα,θλιβερά όντα που διασύρουν το αντρικό φύλο :thumbsdown:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Είμαστε όμως κάποιοι λίγοι που απλά δε γουστάρουμε.

Έλάχιστοι αν θες.

Δεν είναι για όλους όλη αυτή η ιστορία married/2 kids.

Μπορεί να είναι πολύ κυνικό, αλλά κάποιοι απλά ζούμε για το σήμερα.

Ούτε για το αύριο, ούτε για το μεθαύριο.
Μα δεν διαφώνησα.Σου λέω για το σκεπτικό.Ούτε εγώ είμαι παντρεμένος και είμαι 42.Τις μισές φορές σκέφτομαι με αυτό τον τρόπο και τις άλλες μισές το σκέφτομαι το παιδί.Αλλά μέχρι να φτάσω στο παιδί έχω να αντιμετωπίσω μια ελλεινίδα με το σόι της.Εκεί κολλάω.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
νταξει απο την μία το να κανεις ας πουμε ενα παιδάκι και να γινεις πατέρας θα σου προσφερει ενα συναισθημα μοναδικό,μια αληθινη αγάπη αλλά οταν καποιος εχει προβληματα οπως πχ. οικονομικα καλό ειναι να μην κανει παιδια.Βρισκεις απλά μια γκομενα που δεν θελει κι αυτη παιδια και γάμους και περνας καλά τα χρόνια σου.Στην ηλικια των 17 ας πουμε το σκεφτομουν καπως οτι θα ηταν ομορφο να εκανα ενα παιδι με καποια που αξιζει,αλλα τωρα πια με αυτα που εχουν δει τα μάτια μου ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ. Ισα ισα που οταν βλεπω κατι παλιους συμμαθητες μου που εχουν κανει ηδη παιδιά τους λυπάμαι γι αυτα που τραβάνε...Τοσες ευθυνες,τοσο αγχος ,τοσα χρηματα που ξοδευουν και πολλα αλλα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Να κάνω εγώ μια ερώτηση προς όλους;Και κυρίως σε όσους είναι σε ηλικίες γάμου

Το πρόβλημα είναι οτι δε θέλουμε γάμο/παιδιά...ή δε θέλουμε γάμο/παιδιά με ελλεεινίδα;

Αν βρίσκατε ξένη,ασχέτου εθνικότητας,θα προχωρούσατε;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946
Παρακαλούνται οι έχοντες σοβαρότατες τραυματικές παιδικές εμπειρίες και οι τρέφοντες μίσους για τα ίδια τα παιδιά ως ανθρώπους, να απέχουν από το νήμα. Ευχαριστώ.

Υ.γ.: να συμπληρώσω τους τεμπέληδες παντός φύσεως.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
Ξαναλέω, ξαναγράφω, ξανατονίζω. Δεν είμαστε ούτε Ολλανδία, ούτε Καναδάς, ούτε US, ούτε UK δεν είμαστε ουτε καν Γαλλία. Εδώ ΔΕΝ μπορείς να κάνεις καμάκι αποτελεσματικό. Στο Καναδά στις συγοικωνίες μέσα ρίχνεις γκόμενα και πας ποτό το ίδιο βράδυ.

Εδώ, Ελλάδα και ειδικά Αθήνα που ζω, αν πχ στη δουλειά κάνεις μια κίνηση πλέον "κάηκες". Και ισχύει για όλες τις ηλικίες. Ό,τι γίνεται γίνεται σε κύκλους, σχολές, κλπ. Και μετά από κάποια ηλικία μόνο στην εργασία. Αν ξελασκάρεις τα 40 και δεν έχεις κύκλους να σε "τροφοδοτουν" γνωριμίες, ή αν δεν σε βοηθάει το επάγγελμά σου ή η τύχη είσαι τελειωμένος. Και μην έρθει κανας μαλάκας να μου πει ότι είμαι κακομοίρης και τέτοιες μαλακίες. Απλα παραθέτω μια τραγική αλήθεια. Ενα τραγικό Fact.
Και αυτός είναι ο λόγος που οι μόνες επιχειρήσεις που ανοίγουν και σχεδόν ποτέ δεν κλείνουν είναι τα μπουρδέλα και τα STUDIO. Και μη μου πείτε ότι εκεί πάνε οι λαθρομετανάστες. Εκεί πάνε όλοι οι αγάμητοι που δεν μπορούν να προσεγγίσουν πια τις Ελλεηνίδες γκόμενες ή τουλάχιστον ένα σοβαρό ποσοστό των πελατών είναι αυτοί.

Για οικογένεια δεν συζητάμε καν. Πρέπει να έχεις κωλοφαρδία, λεφτά και πολλά άλλα για να κάνεις.

ΥΓ. Σόρρυ για το αγοραίο ύφος από όλους τους φίλους. Καλή εβδομάδα σε όλους!
Προσωπικά συμφωνώ: έχουν μεγάλη σημασία το τι επάγγελμα κάνει και το πόσο δικτυωμένος κοινωνικά αλλά και οικογενειακά.
Λ.χ., προσωπικά εργάζομαι τις περισσότερες ώρες μου μόνος κλεισμένος σε ένα δικό μου χώρο. Οι πιθανότητες γνωριμίας είναι πραγματικά σχεδόν ανύπαρκτες. Ο δε κοινωνικός κύκλος εξαιρετικά περιορισμένος (παρέχω υπηρεσίες κατά βάση εξ αποστάσεως- αδελφές/ ξαδέλφες/ κουνιάδες να τροφοδοτήσουν με φίλες τους δεν υπάρχουν).
Το να βγει έξω ένας άντρας στα περίπου 50 και να κάνει το γαμπρό στο δρόμο, προσωπικά μου προκαλεί μία θυμηδία, θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς έναν τύπο που ήταν 55άρης πατημένος που έκανε το γαμπρό στο πάρκο της γειτονιάς και ήταν απλά ο περίγελως των πάντων. Όλα έχουν να κάνουν σε συνάρτηση και με την ηλικία αλλά και με το εν γένει status μας, δεν είναι άσπρο/μαύρο.
Και ναι, δεν είμαστε στην Δυτική Ευρώπη: εδώ είναι Βαλκάνια, η παροχή των υπηρεσιών αγοραίου έρωτα ανθεί ακριβώς διότι έχουν και ζήτηση οι συγκεκριμένες υπηρεσίες γιατί ο μέσος άντρας δεν μπορεί να έχει μία φυσιολογική ερωτική ζωή.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Προσωπικά συμφωνώ: έχουν μεγάλη σημασία το τι επάγγελμα κάνει και το πόσο δικτυωμένος κοινωνικά αλλά και οικογενειακά.
Λ.χ., προσωπικά εργάζομαι τις περισσότερες ώρες μου μόνος κλεισμένος σε ένα δικό μου χώρο. Οι πιθανότητες γνωριμίας είναι πραγματικά σχεδόν ανύπαρκτες. Ο δε κοινωνικός κύκλος εξαιρετικά περιορισμένος (παρέχω υπηρεσίες κατά βάση εξ αποστάσεως- αδελφές/ ξαδέλφες/ κουνιάδες να τροφοδοτήσουν με φίλες τους δεν υπάρχουν).
Το να βγει έξω ένας άντρας στα περίπου 50 και να κάνει το γαμπρό στο δρόμο, προσωπικά μου προκαλεί μία θυμηδία, θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς έναν τύπο που ήταν 55άρης πατημένος που έκανε το γαμπρό στο πάρκο της γειτονιάς και ήταν απλά ο περίγελως των πάντων. Όλα έχουν να κάνουν σε συνάρτηση και με την ηλικία αλλά και με το εν γένει status μας, δεν είναι άσπρο/μαύρο.
Και ναι, δεν είμαστε στην Δυτική Ευρώπη: εδώ είναι Βαλκάνια, η παροχή των υπηρεσιών αγοραίου έρωτα ανθεί ακριβώς διότι έχουν και ζήτηση οι συγκεκριμένες υπηρεσίες γιατί ο μέσος άντρας δεν μπορεί να έχει μία φυσιολογική ερωτική ζωή.
Ρεσπεκτ σε κάθε σου πρόταση. Μπράβο. Είναι ακριβώς έτσι. Δυστυχώς.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
Διαβάζοντας για τον μεγάλο coach Γιάννη Ιωαννίδη έμαθα πως έκανε παιδί όταν αυτός ήταν 57 και η γυναίκα του 51.
Το ότι ένας τέτοιος άνθρωπος φτασμένος επαγγελματικά και προσωπικά πάσχιζε να κάνει παιδί λέει πολλά.

Γνώμη μου είναι πως καλύτερα είναι να έρθει στον κόσμο ένα παιδί από μια οικογένεια σαν του Ιωαννίδη έστω και αργά, παρά από μια μέση ελληνίδα που βλέπει το θέμα παιδί σαν εργαλείο για τη διαιώνιση της καλοπέρασης της εις βάρος άλλων.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Εξαρτάται στα 50 σε τι κατάσταση είσαι.Αν είσαι καλοδιατηρημένος και σε μια φυσιολογική προς καλή οικονομική κατάσταση σίγουρα δεν πας στις πλατείες και στα μπαράκια να αρχίσεις καμάκι στις πιτσιρίκες.Αλλά πας γυμναστήριο, σε σχολή χορού και άλλες δραστηριότητες και αρχίζεις να γνωρίζεις κόσμο.Είναι σίγουρo ότι θα χτυπήσεις 3 κατηγορίες γυναικών 1)γυναίκα 35-55 χωρισμένη με παιδί συνήθως, 2)γυναίκα 35-55 καμένη αγάμητη, 3)25-35 που ψάχνει sugar daddy ή έχει daddy issues.Ξέρω και μερικούς που βρήκαν και παντρεύτηκαν μέσα από κομματικές συναντήσεις.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Στην ζωη επισης δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Αν κανεις παιδια και γενικα οικογενεια εχει καποια θετικα και καποια αρνητικα.Αν πάλι κατσεις στ αυγά σου και δεν κανεις οικογενεια δική σου παλι το ιδιο,εχει καποια θετικα και καποια αρνητικα! Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.
Βλεπω την μανα μου βεβαια που στεναχωριεται επειδη αλλοι στην ηλικια μου παντρευονται και εχουν ή θα κανουν αργοτερα παιδιά αλλα δεν με νοιαζει καθολου.Δεν θα κανω το λάθος να μπλεξω με οικογενειες και παιδιά για να ειναι ευτυχισμενοι οι αλλοι...κι εγω να τρεχω σαν τον Βεγγο με συνεχεις και ατελειωτες υποχρεωσεις κι ευθυνες ,τις οποιες μπορω ευτυχως να γλιτωσω.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Αν δεν θέλεις οικογένεια απλά φοράς προφυλακτικό, εκτός αν είσαι γκαντέμης και....σου σπάσει ο καθρέφτης!
1696868759022.jpeg

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να παντρευτείς Ελληνίδα.. Και άβγαλτος εντελως..για κάνα γαμησι είναι και μέχρι εκεί..και εκτός των άλλων δεν ξέρουν και τίποτα από καθάρισμα μαγείρεμα πλύσιμο.. Άχρηστες σε όλα και τοξικές.. Και επίπεδο.. Κάτω από το μηδεν
Ενώ οι Έλληνες μιλάμε για μορφονιούς κ επίπεδο ….

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Πολλοι ανδρες καταστραφηκαν επειδη παντρευτηκαν μια γυναικα και εκαναν παιδια μαζι της....Ουσιαστικά υπαρχουν δυο μεγαλοι δρομοι στην ζωη.Ο ενας ειναι να βρεις μια για σοβαρη σχεση και να προχωρησεις μαζι της στην ζωη με γαμο και δημιουργια οικογενειας.Κι ο αλλος ειναι του μοναχικου τύπου ο οποιος θελει εμπειριες με διαφορετικες γυναικες και ειναι μεσα σε ολα....μπουρδελα,βιζιτες,One night stand,Καμια ελευθερη σχεση και γενικα χαλαρός που θελει απλα να περναει καλα
Και οι δυο αυτοι δρομοι εχουν θετικα και αρνητικα.Ο καθένας απλα ακολουθει αυτον που του ταιριαζει καλυτερα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Πολλοι ανδρες καταστραφηκαν επειδη παντρευτηκαν μια γυναικα και εκαναν παιδια μαζι της....Ουσιαστικά υπαρχουν δυο μεγαλοι δρομοι στην ζωη.Ο ενας ειναι να βρεις μια για σοβαρη σχεση και να προχωρησεις μαζι της στην ζωη με γαμο και δημιουργια οικογενειας.Κι ο αλλος ειναι του μοναχικου τύπου ο οποιος θελει εμπειριες με διαφορετικες γυναικες και ειναι μεσα σε ολα....μπουρδελα,βιζιτες,One night stand,Καμια ελευθερη σχεση και γενικα χαλαρός που θελει απλα να περναει καλα
Και οι δυο αυτοι δρομοι εχουν θετικα και αρνητικα.Ο καθένας απλα ακολουθει αυτον που του ταιριαζει καλυτερα.

Δε νομίζω να μην θέλουν πολλοί τον δεύτερο δρόμο

Αλλά σ'αυτή τη χώρα,'αναγκάζεσαι' να πας στον πρώτο

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.458
Πόντοι
456
Υπάρχει και τρίτος δρόμος:
Το ταίριασμα με γυναίκα, που να μη θέλει παιδιά και να θέλει να ζήσει τη ζωή της.
Βέβαια απαραίτητη συνθήκη, να θέλουν και οι δύο τα ίδια πράγματα, να έχουν ίδια χόμπυ, οι συμπεριφορές τους να ταιριάζουν. Πιθανό να είναι και το βέλτιστο στη ζωή αυτό.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206

Δυστυχως εχεις δικιο.γιατι αν επιλεξεις τον δευτερο στην Ελλαδα θεωρεισαι το λιγοτερο αποτυχημένος!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Υπάρχει και τρίτος δρόμος:
Το ταίριασμα με γυναίκα, που να μη θέλει παιδιά και να θέλει να ζήσει τη ζωή της.
Βέβαια απαραίτητη συνθήκη, να θέλουν και οι δύο τα ίδια πράγματα, να έχουν ίδια χόμπυ, οι συμπεριφορές τους να ταιριάζουν. Πιθανό να είναι και το βέλτιστο στη ζωή αυτό.
αυτο που λες ανηκει σε αυτο που ειπα ελευθερη χαλαρη σχεση.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041

Ναι τι πιο ωραίο να μην αφήσεις τπτ πίσω σου…. Κ να είσαι μόνος κυριολεκτικά στην ζωή σου … το όνειρο … του κάθε… μηδενικού….

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.927
Πόντοι
1.041
Δυστυχως εχεις δικιο.γιατι αν επιλεξεις τον δευτερο στην Ελλαδα θεωρεισαι το λιγοτερο αποτυχημένος!
Στην ζωή γενικά θεωρείσαι αποτυχία. Όχι στην Ελλάδα… κ στους ζουλού να πας να το πεις πάλι αποτυχημένος θα είσαι

• Λύπη
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom