Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.083
Πόντοι
9.297
Γιατι λάθος? Είναι πιο νοικοκυρές οι ελλεεινιδες από τις φιλιπινιζες τις γεωργιανες και αρμενιες?η μήπως είναι πιο ντροπαλες? Για επίπεδο ελλεεινιδων.
Άστο μη μιλήσουμε καλυτερα.. Οι γεωργιανες φαινοντε για καθηγήτριες πανεπιστημίου μπροστά στις ελλεεινιδες
Ναι αλλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Τέρμα ηλίθιος έτσι όπως σκέφτεσαι , Μαλακας με Μ κεφάλαιο
α ρε κακομοιρα αδερφη! Πρεπει να τρως πολυ παντοφλα απο την γυναικα σου ρε αλλα σου αξιζει.Καλα να παθεις σουργελο χαχαχαχα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
θα εχει την μανα του να το φροντισει.Αν δυσκολευτεί ας πιασει μια βάρδια στην Φυλή.Υπαρχουν λυσεις κανεις δεν πεθαινει απο την πεινα στην σημερινη εποχη!
Αυτή η σκέψη δε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό σου, ακόμα και αν σε βασάνιζε η μάνα του παιδιού σου.
Τη λες τώρα ελαφρά τη καρδία, γιατί δεν έχεις παιδιά.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Αυτή η σκέψη δε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό σου, ακόμα και αν σε βασάνιζε η μάνα του παιδιού σου.
Τη λες τώρα ελαφρά τη καρδία, γιατί δεν έχεις παιδιά.
ισως και να εχω και να μην το ξερω.Εχω κανει κι ακάποτα χυσιματα εντος του μουνιού και μετα απο λιγο καιρο ειδα την λεγαμενη με την κοιλιά τουρλα.Τωρα βεβαια ισως και να μην ηταν δικό μου το παιδι.Κανεις δεν ξερει.Οποιου και να ειναι πανω απ'ολα ειναι παιδι του Θεου κι ας ειναι καλά οπου κι αν ειναι.Γιατι αν ηταν σιγουρα δικό μου θα μου ελεγε κατι η δεσποινις....Τεσπα τρεχα γύρευε τωρα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
ισως και να εχω και να μην το ξερω.Εχω κανει κι ακάποτα χυσιματα εντος του μουνιού και μετα απο λιγο καιρο ειδα την λεγαμενη με την κοιλιά τουρλα.Τωρα βεβαια ισως και να μην ηταν δικό μου το παιδι.Κανεις δεν ξερει.Οποιου και να ειναι πανω απ'ολα ειναι παιδι του Θεου κι ας ειναι καλά οπου κι αν ειναι.Γιατι αν ηταν σιγουρα δικό μου θα μου ελεγε κατι η δεσποινις....Τεσπα τρεχα γύρευε τωρα
Σε κάθε περίπτωση, το να χύσεις ακάποτα και να έχεις παιδί, δεν ονομάζεται αυτόματα "οικογένεια".
Αν μείνετε για καιρό στο ίδιο σπίτι και μετά χωρίσεις λέμε, δε θα έλεγες ποτέ "πήγαινε στη Φυλής για μεροκάματο".
Αυτό λέω.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Σε κάθε περίπτωση, το να χύσεις ακάποτα και να έχεις παιδί, δεν ονομάζεται αυτόματα "οικογένεια".
Αν μείνετε για καιρό στο ίδιο σπίτι και μετά χωρίσεις λέμε, δε θα έλεγες ποτέ "πήγαινε στη Φυλής για μεροκάματο".
Αυτό λέω.
λες δηλαδη οτι δεν θα μου πάει η καρδιά να αφησω την αγαπημένη μου να καταπέσει ετσι?Ναι οκ αλλα απο την στιγμη που εγω δεν εργαζομαι πως θα της δινω λεφτα να τα βγαζει περα??Πρεπει να βρεθει μια λυση σε αυτη την περιπτωση για να μεγαλωσει το παιδι

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
λες δηλαδη οτι δεν θα μου πάει η καρδιά να αφησω την αγαπημένη μου να καταπέσει ετσι?Ναι οκ αλλα απο την στιγμη που εγω δεν εργαζομαι πως θα της δινω λεφτα να τα βγαζει περα??Πρεπει να βρεθει μια λυση σε αυτη την περιπτωση για να μεγαλωσει το παιδι
Δεν ξέρω αν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Δε λες στη μάνα του παιδιού σου, που αγάπησες κάποια στιγμή, "γίνε πουτάνα".
Πώς αλλιώς να το πω;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Δεν ξέρω αν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Δε λες στη μάνα του παιδιού σου, που αγάπησες κάποια στιγμή, "γίνε πουτάνα".
Πώς αλλιώς να το πω;
μα αν δεν την αγάπησα??Αν ηταν απλα ενα λαθος της στιγμης πανω στο παθιασμένο σεξ μας?

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
μα αν δεν την αγάπησα??Αν ηταν απλα ενα λαθος της στιγμης πανω στο παθιασμένο σεξ μας?
Οπότε στην ουσία είναι μία άγνωστη. Οπότε δε σε νοιάζει τι θα κάνει για να βιοποριστεί.
Εσύ πλήρωνε το μερίδιο σου για το λάθος σου και όλα καλά.
Δε χρειάζεται να της πεις να γίνει πουτάνα ή να γίνει μετανάστρια.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.851
Πόντοι
216
Να ρωτήσω, γίνεται να κάνεις ΜΟΝΟ θρησκευτικό γάμο πλέον στην Ελλάδα; Τι νομικές επιπτώσεις έχει αυτό;

Ρωτάω γιατί πλέον νομίζω για λόγους διαχωρισμού θρησκείας / κράτους το να κάνεις γάμο θρησκευτικό είναι απλά μια ιεροτελεστεία που δεν έχει κάποιο αντίκρυσμα. Δεν είσαι πραγματικά παντρεμένος δηλαδή.

Ισχύει αυτό ή είναι αρλούμπες;
Αρλούμπες.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Οπότε στην ουσία είναι μία άγνωστη. Οπότε δε σε νοιάζει τι θα κάνει για να βιοποριστεί.
Εσύ πλήρωνε το μερίδιο σου για το λάθος σου και όλα καλά.
Δε χρειάζεται να της πεις να γίνει πουτάνα ή να γίνει μετανάστρια.
ναι αλλα ξαναρωταω πως θα της δινω διατροφη απο την στιγμη που δεν εργαζομαι και ειμαι τεμπελαράς??

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
α ρε κακομοιρα αδερφη! Πρεπει να τρως πολυ παντοφλα απο την γυναικα σου ρε αλλα σου αξιζει.Καλα να παθεις σουργελο χαχαχαχα
Ρε βλάκα γιατί περί βλάκας είσαι δεν είμαι παντρεμένος ,το ότι φαντάζεσαι τι είναι ο άλλος δηλώνει βλάβες στον υπαναπτυκτο εγκέφαλο σου το ότι θέλεις να γκαστρωσης κάποια επειδή σε εγκατέλειψε και να της κάνεις παιδί δηλώνει Μαλακας 100% με περικεφαλαία

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
ναι αλλα ξαναρωταω πως θα της δινω διατροφη απο την στιγμη που δεν εργαζομαι και ειμαι τεμπελαράς??
Το να μη δίνεις διατροφή, είναι αυτόφωρο.
Οπότε το ξεχνάς.
Δεν ξέρω, κάνε τα κουμάντα σου.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Οπότε το ξεχνάς.
Τι καθεσε και ανοίγεις συζήτηση με τον ανεγκεφαλο δεν βλέπεις δηλώνει τεμπέλης θέλει να κάνει παιδί με κάποια που τον εγκατέλειψε ,να μην πληρώνει διατροφή και να πάει να γίνει πουτανα η άλλη μιλάμε για σχιζοφρένεια

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Οπότε το ξεχνάς.
χαχαχαχαχαχαχα ξερεις ποσους ξερω που δεν δινουν φραγκο??ποιος σου τα ειπε εσενα αυτα για αυτόφορο....χαχαχαχαχ
Αντε και με παει δικαστηριο ας υποθεσουμε.τι θα καταφερει??
Λες να μπω ισόβια χαχαχα???

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Άμα δεν έχεις τίποτα στο ονομα σου και είσαι και άνεργος τα αρχιδια σου θα πάρει η ελλεινιδα
Αν εσύ πας φυλακή και σκέφτεσαι ότι και η ελλεινίδα θα πάρει τα αρχίδια σου, τότε τι να πω...

1 χρόνο στη φυλάκα για κάθε φορά που δεν πληρώνεις.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Τι καθεσε και ανοίγεις συζήτηση με τον ανεγκεφαλο δεν βλέπεις δηλώνει τεμπέλης θέλει να κάνει παιδί με κάποια που τον εγκατέλειψε ,να μην πληρώνει διατροφή και να πάει να γίνει πουτανα η άλλη μιλάμε για σχιζοφρένεια
Προσπαθώ μπας και γλιτώσω κανένα μελλοντικό μωρό από ανεγκέφαλο μπαμπά...:grin:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ενώ αυτός που παντρεύεται και κάνει παιδιά, αφήνει τι;
Παιδιά που τον βρίζουν και μετά το θάνατο, επειδή τους δημιούργησε ψυχολογικά στην εφηβική ηλικία επειδή δεν τους αγόρασε το τελευταίο iphone;
Μάλλον δεν έχεις οικογένεια, ή αν έχεις, είσαι άνω των 65.
Αυτή τη στιγμή, πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι σε μία οικογένεια, ως γονείς και σύντροφοι, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι ούτε 5%.
Πρόσφατα πήγα σε ένα reunion του σχολείου μου, μαζευόμαστε μία φορά το χρόνο, είχα να πάω πολλά χρόνια.
Οι μισοί χωρισμένοι...Και μιλάμε για ανθρώπους ολοκληρωμένους, με μυαλό και καλοί χαρακτήρες.
Σου λέει κάτι αυτό;
Μπορείς να αναφέρεις μερικούς από τους λόγους χωρισμού τους;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.083
Πόντοι
9.297
Οι αρμενισες και οι Γεωργιανες οι 30αρες μια χαρα κοπέλες είναι όμορφες και πολύ πιο νοικοκυρές από τις ελλεινιδες
Δεν μπορώ ρε αυτό το μελαχροινό ...τριτοκοσμικό μου κάνει κάπως...για ξανθιά το συζητάμε.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.455
Πόντοι
456
Μπορείς να αναφέρεις μερικούς από τους λόγους χωρισμού τους;
Δε μου είναι εύκολο να ρωτήσω κάτι τέτοιο, δεν ωφελεί άλλωστε και να μάθω το λόγο.
Άλλωστε αν ψάξουμε κάποια έρευνα στο νετ, θα βρούμε ποιοί είναι οι πιο συχνοί λόγοι.
Πάντως αν θες να υπονοήσεις το κέρατο, εγώ θα πω πώς όχι, δεν είναι το κέρατο η αιτία. Το κέρατο είναι το τελικό στάδιο της απομάκρυνσης (εκτός και αν είναι κάποιος/α μερακλής/ού).
Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει αλλάξει πεποιθήσεις, θέλει να ζει μία ζωή όπως τη θέλει αυτός. Έχει γίνει πιο εγωιστικός εν μέρει, αν μπορώ να το πω αυτό. Και με τις πρώτες δυσκολίες στο γάμο, δε διστάζει να τον διαλύσει.
Για μένα μεγάλο ρόλο έχει παίξει και η οικονομική στενότητα για όλους. Υπάρχει μεγάλη γκρίνια που φορτώνει με πρόσθετα προβλήματα το γάμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom