Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
κατ αρχην δεν μιλαμε για τα 18 ετη
απο τα 13-14 θα ξεκινησει το ρεζιλικι.
Αλλα επειδη ειναι δικη της ζωη και δεν με αφορά,κι εμενα λοιπον επειδη ειναι δική μου ζωη ειναι δικαιωμα μου να μην θελω να μεγαλωσω μια τσουλα.
Εισαι της παλιάς γενιάς μαλλον και τα βλεπεις ολα αλλιως.Αν τα εννοείς αυτα που γραφεις παντως γενικα τοτε ομολογώ οτι εισαι καλή ψυχή και Κύριος στην συμπεριφορα.
Δε γράφεις πουθενά για 13-14 αδερφέ. Εννοείται από 18+ ας κάνει ότι θέλει. Νωρίτερα όχι.
Και ναι, έχω κόρη 18 χρονών και του χρόνου θα φύγει για σπουδές (λογικά).
Τι θα κάνω, θα κάνω το μαντρόσκυλο για το πού γυρνάει;
Εγώ της δίδαξα ότι ήταν να της διδάξω...από δω και πέρα ας καταλάβει μόνη της.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
Δε γράφεις πουθενά για 13-14 αδερφέ. Εννοείται από 18+ ας κάνει ότι θέλει. Νωρίτερα όχι.
ναι οκ δεν αντιλέγω!ειναι πολλοι που το βλεπουν ετσι!Περισσοτεροι ετσι σκεφτονται.Απλα οχι ολοι

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.427
Πόντοι
2.596
Κάτι ελεύθεροι στα 35-40+...που ακους ότι μέσα σε διάστημα λίγων μηνών...ούτε καν χρόνου... βρήκαν γυναίκα,παντρεύτηκαν και αυτή είναι και έγκυος...πιστεύεις ότι βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο;

Ή είπαν 'καλά που βρήκαμε κάποια...έστω και στο 90';
ανηκω μεσα σ αυτους αλλα ειχα αρκετες γυναικες πριν απ αυτην, αλλες περαστικες και αλλες για καιρο και δεν ειμαι η εξαιρεση.
μην κρινεις το τι συμβαινει στην κοινωνια με βαση το bou.com. ειναι μικρογραφια της κοινωνιας σε γενικες γραμμες αλλα σε αυτο θεμα απεχει παρασαγκας, αφου για καποιο λογο ειμαστε εδω μεσα, αλλοι μονιμα και αλλοι περαστικοι

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.592
Πόντοι
456
Ήσουν και εσύ 18 και ξέρεις ότι όσο και να της έχεις διδάξει παραμένει ευάλωτη γιατί άλλο να τα λες και άλλο να τα έχεις ζήσει.Τις λείπει η προσωπική εμπειρία της ζωής που τώρα ουσιαστικά ξεκινάει.Αρα μαλακίες θα γίνουν και θα πρέπει να είσαι δίπλα της να τη στηρίξεις όταν γίνουν.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Ήσουν και εσύ 18 και ξέρεις ότι όσο και να της έχεις διδάξει παραμένει ευάλωτη γιατί άλλο να τα λες και άλλο να τα έχεις ζήσει.Τις λείπει η προσωπική εμπειρία της ζωής που τώρα ουσιαστικά ξεκινάει.Αρα μαλακίες θα γίνουν και θα πρέπει να είσαι δίπλα της να τη στηρίξεις όταν γίνουν.
Σαφώς και συμφωνώ!
Εγώ θα συνεχίσω να συμβουλεύω, αλλά δε θα απαιτήσω κιόλας να με ακούσει!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
Σαφώς και συμφωνώ!
Πιστευεις οτι το σωστό ειναι να υπαρχει ισότητα αναμεσα στα δύο φύλα ?Παντως απο αυτα που γραφεις (αν τα εννοεις φυσικα) φαινεσαι ανθρωπος μορφωμένος και με καλη ψυχη.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041
Ακριβως αυτο.αν καποιος δεν εχει δουλειά τι θα του κανουν??θα του κλασουν το ενα αρχιδι στην καλυτερη περιπτωση
Παιδιά μπράβο. Να μην έχετε δουλειά να μην έχετε λεφτά να μην έχετε περιουσία. Κ θα είστε Τρις ευτυχισμένοι μόνοι σας. Αρκεί να μην Παντρευτείτε γτ θα είστε μες την μιζέρια…. Χαχαχαχ ρε κάτι τρομπέτες

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Πιστευεις οτι το σωστό ειναι να υπαρχει ισότητα αναμεσα στα δύο φύλα ?Παντως απο αυτα που γραφεις (αν τα εννοεις φυσικα) φαινεσαι ανθρωπος μορφωμένος και με καλη ψυχη.
Ναι, αυτή τη μαλακία την έχω για αυτό και πρόκοψα...χαχαχα...Να είσαι καλά αδερφέ.
Μορφωμένος δεν είμαι ιδιαίτερα. Ένα πτυχίο από ΑΕΙ έχω. Αλλά έχω ζήσει στο εξωτερικό και διαβάζω αρκετά σοβαρά άρθρα στο ίντερνετ για να διαμορφώνω άποψη...ίσως αυτό με βοήθησε πολύ.
Τώρα για την ισότητα που λες, σε ποιά σημεία εννοείς; Σίγουρα ο άντρας δε μπορεί να γίνει γυναίκα και ούτε η γυναίκα άντρας. Δηλαδή μαλακίες τύπου "ας πάνε να δουλέψουν στα ανθρακωρυχεία αφού θέλουν ισότητα", τις ακούω και γελάω.
Δυστυχώς στην ελληνική κοινωνία συνέβη το εξής: Οι γυναίκες ήταν καταπιεσμένες πολλά χρόνια. Μέχρι το '82 ήταν υποχρεωτική η προίκα, αν δεν κάνω λάθος. Τώρα κάνουν την επανάστασή τους. Μέχρι να ξελαμπικάρουν λίγο, να έρθουν στα ίσα τους, θα πάρει λίγος καιρός.
Αλλά ναι, πρέπει να υπάρχει ισότητα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.822
Πόντοι
3.656

Τι εννοείς νωρίτερα όχι;Τα κορίτσια ξεκινάνε πολύ νωρίτερα απο τα περισσότερα αγόρια τα γκομενιλίκια.Δηλαδή όταν τα περισσότερα αγόρια θα τελειώνουν παρθένοι το λύκειο,τα κορίτσια απ'τα 14 ως τα 18 παίζει να'χουν ήδη 2-3 σχέσεις.Ότι...και να τις διδάξεις.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.306
Πόντοι
3.506
Τώρα κάνουν την επανάστασή τους. Μέχρι να ξελαμπικάρουν λίγο, να έρθουν στα ίσα τους, θα πάρει λίγος καιρός.
Ακριβώς αυτό ισχύει. Το θέμα είναι να έχεις το ανοιχτό μυαλό και τη συναισθηματική νοημοσύνη να το αντιληφθείς και να κινηθείς αντίστοιχα, χωρίς μισογυνισμους, αλλά και χωρίς παραχωρήσεις των αρσενικών σου συνισταμένων προς χάριν ενός παράλογου γυναικοκενρισμού.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Τι εννοείς νωρίτερα όχι;Τα κορίτσια ξεκινάνε πολύ νωρίτερα απο τα περισσότερα αγόρια τα γκομενιλίκια.Δηλαδή όταν τα περισσότερα αγόρια θα τελειώνουν παρθένοι το λύκειο,τα κορίτσια απ'τα 14 ως τα 18 παίζει να'χουν ήδη 2-3 σχέσεις.Ότι...και να τις διδάξεις.
Το "έχει σχέση" από το "σκυλογαμιέται" που ΄γραψε πριν ο φίλος, έχει μεγάλη διαφορά.
Σίγουρα θα κάνει σχέση, πιθανό να παίξει και σεξ.
Αλλά συμπεριφορές τύπου "γυρνάω μεθυσμένη το πρωί στις 4" ή "ντύνομαι σαν πουτανάκι και βγαίνω τσάρκα και παίρνω τους γκόμενους δυο-δυο", σε εμένα δεν παίζει φίλε.
Είναι ανήλικη και φέρω ευθύνη. Όχι μόνο σα γονέας που θέλει το καλό της, αλλά και σα γονέας που μπορεί να πάει φυλακή για παραμέληση ανηλίκου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.822
Πόντοι
3.656
ανηκω μεσα σ αυτους αλλα ειχα αρκετες γυναικες πριν απ αυτην, αλλες περαστικες και αλλες για καιρο και δεν ειμαι η εξαιρεση.
μην κρινεις το τι συμβαινει στην κοινωνια με βαση το bou.com. ειναι μικρογραφια της κοινωνιας σε γενικες γραμμες αλλα σε αυτο θεμα απεχει παρασαγκας, αφου για καποιο λογο ειμαστε εδω μεσα, αλλοι μονιμα και αλλοι περαστικοι

Άλλοι όμως μπορεί να'χαν γαμήσει τελευταία φορά στα 30...άλλοι στα 20...άλλοι και ποτέ.Και εννοούμε κανονικές,όχι πουτάνες.

Αυτοί ανήκουν στην κατηγορία που έγραψα παραπάνω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.822
Πόντοι
3.656
Το "έχει σχέση" από το "σκυλογαμιέται" που ΄γραψε πριν ο φίλος, έχει μεγάλη διαφορά.
Σίγουρα θα κάνει σχέση, πιθανό να παίξει και σεξ.
Αλλά συμπεριφορές τύπου "γυρνάω μεθυσμένη το πρωί στις 4" ή "ντύνομαι σαν πουτανάκι και βγαίνω τσάρκα και παίρνω τους γκόμενους δυο-δυο", σε εμένα δεν παίζει φίλε.
Είναι ανήλικη και φέρω ευθύνη. Όχι μόνο σα γονέας που θέλει το καλό της, αλλά και σα γονέας που μπορεί να πάει φυλακή για παραμέληση ανηλίκου.

Άρα να υποθέσω..ή θα την κλειδώνεις σπίτι...ή θα τις απαγορεύεις να φοράει σορτσάκια κλπ

Γιατί το 99%...ντύνονται σαν πουτανάκια...και γυρνάνε ξημερώματα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
Άρα να υποθέσω..ή θα την κλειδώνεις σπίτι...ή θα τις απαγορεύεις να φοράει σορτσάκια κλπ

Το 99% είναι υπερβολή.
Κοίτα, όλα είναι θέμα χαρακτήρα και το πώς καθοδηγούνται από το σπίτι τα παιδιά.
Ξέρω κορίτσι γιατρού, που από τα 14 πηδιόταν με 35ρηδες και το έλεγε κιόλας.
Ξέρω όμως και πάμπτωχες οικογένειες με αγράμματους γονείς, που τα κορίτσια τους ήταν σοβαρά.
Η εμπειρία μου λέει ότι αν ασχοληθείς σοβαρά με το παιδί και είσαι και εσύ υπόδειγμα, δύσκολα θα πάρει το "στραβό" δρόμο.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
Ναι, αυτή τη μαλακία την έχω για αυτό και πρόκοψα...χαχαχα...Να είσαι καλά αδερφέ.
Μορφωμένος δεν είμαι ιδιαίτερα. Ένα πτυχίο από ΑΕΙ έχω. Αλλά έχω ζήσει στο εξωτερικό και διαβάζω αρκετά σοβαρά άρθρα στο ίντερνετ για να διαμορφώνω άποψη...ίσως αυτό με βοήθησε πολύ.
Τώρα για την ισότητα που λες, σε ποιά σημεία εννοείς; Σίγουρα ο άντρας δε μπορεί να γίνει γυναίκα και ούτε η γυναίκα άντρας. Δηλαδή μαλακίες τύπου "ας πάνε να δουλέψουν στα ανθρακωρυχεία αφού θέλουν ισότητα", τις ακούω και γελάω.
Δυστυχώς στην ελληνική κοινωνία συνέβη το εξής: Οι γυναίκες ήταν καταπιεσμένες πολλά χρόνια. Μέχρι το '82 ήταν υποχρεωτική η προίκα, αν δεν κάνω λάθος. Τώρα κάνουν την επανάστασή τους. Μέχρι να ξελαμπικάρουν λίγο, να έρθουν στα ίσα τους, θα πάρει λίγος καιρός.
σε οτι αφορά την ισότητα που συζηταμε,δηλαδη πιστευεις οτι ο τροπος που ζουν οι γυναικες και οι ανδρες στην Αραβία ας πουμε δεν ειναι σωστος??
Που δηλαδη οι ανδρες αποφασιζουν για όλα και τις κανουν οτι θελουν και αυτές απλα υπακουν σε οτι πει ο ανδρας τους!
Δηλαδη δεν πιστευεις οπως μερικοι οτι ο ανδρας ειναι ανώτερο πλασμα απο την γυναικα?
Στην Ελλαδα γενικα παντως το 80% και βαλε των ανθρωπων (γυναικες και ανδρες) νομιζω ειναι υπέρ της ισοτητας αναμεσα στα δυο φύλα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.723
Πόντοι
456
σε οτι αφορά την ισότητα που συζηταμε,δηλαδη πιστευεις οτι ο τροπος που ζουν οι γυναικες και οι ανδρες στην Αραβία ας πουμε δεν ειναι σωστος??
Που δηλαδη οι ανδρες αποφασιζουν για όλα και τις κανουν οτι θελουν και αυτές απλα υπακουν σε οτι πει ο ανδρας τους!
Δηλαδη δεν πιστευεις οπως μερικοι οτι ο ανδρας ειναι ανώτερο πλασμα απο την γυναικα?
Στην Ελλαδα γενικα παντως το 80% και βαλε των ανθρωπων (γυναικες και ανδρες) νομιζω ειναι υπέρ της ισοτητας αναμεσα στα δυο φύλα.
Ως όντα του Θεού, ερχόμαστε στη ζωή με ίσα δικαιώματα. Θέλουμε όλοι να απολαύσουμε το δώρο του Θεού, που λέγεται ζωή.
Το ότι ο άνθρωπος δημιουργεί κοινωνίες που καταπιέζουν κάποιους, δε σημαίνει ότι τα δικαιώματα αυτά σταματάνε ξαφνικά.
Ναι, είμαστε διαφορετικοί σωματικά, κάποια πράγματα τα κάνουν καλύτερα οι άντρες, κάποια οι γυναίκες.
Αλλά δεν παύουμε να είμαστε ίσοι.

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.405
Πόντοι
1.041

Ποιο 99% ρε που νομίζετε ότι η ζωή είναι οι τσόντες που βλέπετε κ τα βίντεο στο τικ τοκ κ αυτά π γράφει ο κάθε καμενος εδώ μέσα. Ήμαρτον με τις μαλακιες.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.592
Πόντοι
456
Σαφώς και συμφωνώ!
Μα αυτό λέω επειδή ήσουν 18 ξέρεις ότι δεν θα σε ακούσει για πολλούς λόγους που έχουν να κάνουν κυρίως με την ηλικία αυτή.Αρα εσύ τα λες να τα ακούσει και να μείνει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού της και από εκεί και πέρα είσαι δίπλα της ανά πάσα στιγμή να τη βοηθήσεις σε ότι θέματα προκύψουν και εύχεσαι να είναι όσο πιο απλά και αφελή προβλήματα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
Ως όντα του Θεού, ερχόμαστε στη ζωή με ίσα δικαιώματα. Θέλουμε όλοι να απολαύσουμε το δώρο του Θεού, που λέγεται ζωή.
Το ότι ο άνθρωπος δημιουργεί κοινωνίες που καταπιέζουν κάποιους, δε σημαίνει ότι τα δικαιώματα αυτά σταματάνε ξαφνικά.
Ναι, είμαστε διαφορετικοί σωματικά, κάποια πράγματα τα κάνουν καλύτερα οι άντρες, κάποια οι γυναίκες.
Αλλά δεν παύουμε να είμαστε ίσοι.
ειχα εναν φιλο παλιά που ελεγε οτι δεν ειμαστε το ιδιο.Αυτός εχει την θεωρία οτι ο ανδρας ειναι ανωτερος και η γυναικα πολυ κατωτερη.Οι περισσοτεροι ομως φιλοι μου ειναι υπερ της ισότητας

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
614
Πόντοι
81
ειναι τελικα το να κανεις οικογενεια και παιδιά με καποια συνώνυμο της αυτοκτονίας οπως νομιζουν μερικοι ή ισως ειναι απλα μια νέα ζωη γεματη ομορφες στιγμες και θαλπωρή??
Οταν θα ερχονται τα παιδια σου και θα σε αγκαλιαζουν και θα σου λενε σαγαπω.. τοτε τα ξεχνας ολα και λες παλι καλα που εκανα παιδακια...
Οταν θα ακους την γκρινια της γυναικας, θα βριζεις τον ευατο σου που πηγες και αγορασες δαχτυλιδι σαν τον μαλακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom