Νέα

Δίλημμα χωρισμού...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα FireHead_69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.443
Κριτικές
62
Like
45.156
Πόντοι
9.297
Αποψη μου, οτι οποια και να παντρευτεις μετα απο λιγ χρονια οταν της πιανεις τον κολο θα ειναι σαν να πιανεις τον δικο σου και πάντα με γυναικες του κλαδου θα βγαζεις τα γουστα σου. Αν θες να κανεις οικογενεια παιδια και ειναι καλος χαρακτηρας και όχι ξεκωλο οπως λες.. προσπαθησε το... για να εχουν μια καλη μανα τα παιδια σου.
Αν δεν υπάρχουν δύο μισθοί η στην χειρότερη περίπτωση ένας αλλά πολύ άνω του μέσου όρου ώστε να καλύπτονται και οι δύο ,σύντομα θα αρχίσουν οι γκρίνιες και θα το διαλυσετε εν μέσω κακού κλίματος.
Αν είναι ο.κ.το οικονομικό προχωρά σε συγκατοίκηση.Πολυ μικρή η πιθανότητα να ανοιχθεί σεξουαλικά αν νιώσει ασφαλής...πιθανότατα να συνεχίσεις με επαγγελματίες γιατί αλλιώς θα μιζεριαζεις συμβιβαζομενος με το χαμηλό σεξ.επιπεδο της δικιάς σου.
Αν δεν το αντέχεις αυτό στείλε την...σώσε τον εαυτό σου τουλάχιστον .Μόνο εσύ νοιάζεσαι για εσένα...
 

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.686
Like
1.093
Πόντοι
216
Νηματοθέτη,ήρθε η ώρα από έφηβος να γίνεις ενήλικος άνδρας.Ειδάλλως πάρε καρέκλα και κάτσε εδώ μέσα με τις δεκαετίες όπως ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος cool11

Κοντολογίς,κάλλιο πέντε.
 

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Μηνύματα
2.023
Κριτικές
11
Like
5.031
Πόντοι
746
Εδώ τι γίνεται
 

Συνημμένα

  • FB_IMG_1637979833010.jpg
    FB_IMG_1637979833010.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 24

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Μηνύματα
7.679
Κριτικές
12
Like
6.894
Πόντοι
2.646
Τυπε στα παπαρια σου. Φέρτην Ελλάδα, ούτως ή άλλως θα την παντρευτείς, θα κάνεις ένα δύο παιδιά και μετά θα χωρίσεις. Ας είναι με αυτήν που λες οτι δεν είναι μεγάλη καριόλα, αν και ούτε για αυτο δεν πρέπει να είσαι σίγουρος. Επίσης, ξέρεις πολύ καλά ότι ούτε θα σταματήσεις ποτέ να ξενογαμας. Οπότε σταματά απλά να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και προχώρα.
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.704
Κριτικές
1
Like
4.482
Πόντοι
1.706
Θεμα με προδιαγραφές Κυριακης.

Εφοσον ξενερωνεις ηδη αν το συνεχισεις ,
κατεβαζεις στόρια σαν αντρας.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.706
Κριτικές
6
Like
11.134
Πόντοι
3.936
Τα φώτα σας αδέρφια,
Σημειωτέον, είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτή είναι Αιγόκερως με ότι αυτό συνεπάγεται...
Μην σε απογοητευσω τυπε. Αλλα με μια αιγοκερινα που ημουν γυμναστρια απο νησι του β. αιγαιου ελλεινιδα τον καθαριζε με γρεζι, μεσα στο σκοταδι επειτα απο κωλ. φαση και καταπινε σπερμ. Ακομη και λεσβιακα εκανε με της δουλειας κοριτσια μεσα σε στριπτιτζαδικο. Και πιο παλια μια αλλη ξένη, (αιγοκερινα)χορευτρια στο επαγγελμα, επεφτε πρωινος κωλ. πιπα και μετα εφτιαχνε πρωινο αβγα με τηγανιτες πατατες. ?
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.706
Κριτικές
6
Like
11.134
Πόντοι
3.936
Τα φώτα σας αδέρφια,
Είμαι σε δίλημμα αυτή έμεινε εκεί και μας βόλευε και τους 2 από θέμα ελευθερίας προτεραιοτητων κλπ.
δεν είμαι έτοιμος και γενικά σκεφτόμουν και σκέφτομαι να χωρίσω.
Ίσως είναι αυτό που μ έχει κρατήσει μαζί της και δεν έχω χωρίσει..
Στο σεξουαλικο κομμάτι, ένας από τους λόγους που θέλω να χωρίσω.. Δεν περνάω καλά, δεν νοιώθω άνετα.. Μου λείπουν πράγματα
 

Συνημμένα

  • αρχείο λήψης (5).jpeg
    αρχείο λήψης (5).jpeg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 18

popolaros12

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2019
Μηνύματα
11
Like
15
Πόντοι
0
Δεν θα σου πω τι προτείνω να κανεις, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσεις εσύ αφού τα βάλεις κάτω και τα ζυγίσεις. Δες τις προτεραιότητες σου, τι θέλεις από τη ζωή σου και πως θα ήθελες να είναι η ζωή σου μετά από 10+ χρόνια. Αυτό το ζύγισμα κάντο 5-6 φορές που θα είσαι σε διαφορετικό mood κάθε φορά. Γιατί μπορεί τη μια να είσαι υπέρ, την άλλη κατά κλπ.

Αυτό που θα σου πω με βεβαιότητα είναι ότι εάν με άριστα το 10 στο σεξουαλικό είσαι στο 6, υπολόγισε ότι αφού γίνει μάνα θα πέσει 2-3 κάτω. Και η συχνότητα θα ελαττωθεί και η ποιότητα αντίστοιχα αφού πλέον το επίκεντρο της ζωής της θα είναι το παιδί.
 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.634
Κριτικές
57
Like
6.817
Πόντοι
5.406
Την Καλησπερα Φιλε Bourdeliari....εχεις δικιο για τις Τοξοτινες...καυλιαρες ...Κυνηγοι.....προσωπικα εγω δεν ταιριαζω μαζι τους αλλα κρατα μια πισινη για τις Αιγοκερινες.....κατω απο τον Παγο κρυβουνε Φωτια......ισως ειναι συναισθηματικα λιγο ψυχρες αλλα στο κρεββατι βγαζουν βιτσια......απο τα λιγα ζωδια που ταιριαζω.....Καλα να περνας.....
Καλημερα φιλε montiliani!!!
Κοιτα κανω και λιγο πλακα να σου πω την αληθεια. Βασικα δεν πιστευω στα ζωδια,αν και λογω παλιας ενασχολησης με τη φιλοσοφια ειχα διαβασει μερικα πραγματα(οχι για προβλεψεις ,προς Θεου). Επειδη μαζευα σταστιστικα απο τις γνωριμιες μου ,αυτο που μου εχει τυχει και μ ειχε,ας το πουμε ,προβληματισει ειναι οτι δυο περιπτωσεις γυναικων που ειχα γνωρισει και ειχανε τους βασικους πλανητες (Ηλιο,Σεληνη,Ωροσκοπο) σε ζωδια του νερου, ειχανε πολλα θεματα. Απ την αλλη εχω και καλη φιλη η οποια δεν εχει σχεση με αυτες, που και αυτη εχει τους βασικους πλανητες στο νερο. Γι αυτο εν κατακλειδι τα θεωρω παπατζα, αφου η ψυχοσυνθεση του ανθρωπου δεν μπορει (κατ εμε) να οριζεται απο την ημερα γενησης.
Οσο για το φιλο, για να επιστρεψουμε στο θεμα μας, διαβασα καποιες αποψεις να μεινει με την κοπελα κλπ,παρολο που την εχει σκυλοβαρεθει κλπ. Δλδ τερμα ανασφαλεια. Με τοσες καυλωμενες γυναικες εξω,ειδικα στην ηλικια 34-40 που ψαχνωνται απεγνωσμενα για γαμο , ο φιλος θα επιλεξει να ειναι με μια γυναικα που του κανει τσιμπουκι μια στις 15? Μια που την εχει βαρεθει? Γιατι ? Τον πηρανε τα χρονια?

Υγ: Κι εγω ανηκω στον αστερισμο του τρομπα του αιγοκερου ,αλλα σωζει καπως την κατασταση οτι ειμαι γαυρος πιστευω και εχω αυξημενη λιμπιντο :buck2: :buck2::buck2:
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
4.746
Like
14.320
Πόντοι
3.506
Έτσι είναι λίγο πολύ όπως τα λες... Είμαι σε mood για γάμο και παιδιά, θέλω να κάνω απλά δεν ξέρω αν αυτή είναι η κατάλληλη...
Αν ήταν η κατάλληλη θα είχες καταλάβει...πιστεψέ με
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.512
Κριτικές
28
Like
10.468
Πόντοι
3.296
Τα φώτα σας αδέρφια,

Είμαι σε τρελό προσωπικό δίλημμα τώρα τελευταία και γι αυτό ζητώ την γνώμη σας..

Είμαι με μια κοπέλα 3 χρόνια τώρα σε σχέση εξ αποστάσεως κυρίως.. Ήμασταν εξωτερικό και οι δύο, εγώ το τελευταίο χρόνο γύρισα Ελλάδα, αυτή έμεινε εκεί και μας βόλευε λίγο πολύ και τους 2 από θέμα ελευθερίας προτεραιοτητων κλπ.

Τον τελευταίο χρόνο πέρασε δύσκολα προσωπικά, έχασε την μητέρα της πριν 4 5 μήνες και επειδή δεν την στήριξαν από την δουλειά στις δύσκολες αυτές στιγμές, παραιτήθηκε και θέλει να γυρίσει Ελλάδα μιας και είμαι εγώ εδώ να ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ αν και δεν της αρέσει το εργασιακό περιβάλλον της Ελλάδος.

Ελα όμως που εγώ δε θέλω, δεν είμαι έτοιμος και γενικά σκεφτόμουν και σκέφτομαι να χωρίσω.

Να τονίσω ότι το κορίτσι είναι καλό σαν άτομο και σαν ψυχή, δεν είναι κάνα ξεκολλο. Ίσως είναι αυτό μάλλον που μ έχει κρατήσει τόσο καιρό μαζί της και δεν έχω χωρίσει..

Στο σεξουαλικο κομμάτι, τα πάμε οκ, τπτ το ιδιαίτερο και είναι ένας από τους λόγους που θέλω να χωρίσω.. Δεν περνάω καλά, δεν νοιώθω άνετα.. Μου λείπουν πράγματα όπως πιπα πχ που κάνει μια στο τόσο και με χαλάει, κωλο με τπτ, και γι αυτό αναγκάζομαι να πηγαίνω με γυναίκες του κλάδου εδώ μέσα ?

Για να μην κουράσω κι αλλο, το ερώτημα είναι απλό... Κάθεσαι και δίνεις μια ευκαιρία στη σχέση να δεις πως θα πάει με την συγκατοίκηση βάζοντας στην άκρη αυτά που θες και σ αρέσουν να κάνεις, ή δίνεις ένα τέλος πριν γίνει πιο περίπλοκο το θέμα απ όσο είναι..

Σημειωτέον, είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτή είναι Αιγόκερως με ότι αυτό συνεπάγεται... :evil:
Καλημερα φιλε μου

Καθως φαινεται απο τα γραφομενα σου το να κανεις οικογενεια ειναι ενας απο τους στοχους ζωης για σενα.
Να ξερεις πως δυσκολο ως αδυνατο να βρεις ΚΑΙ καλη ΚΑΙ μουναρα ΚΑΙ φωτια στο κρεβατι.
Επισης μην ορκιζεσαι για καμμια γυναικα σε θεματα πιστης κτλ
Αρα ποτε μη θεωρεις τη γυναικα δεδομενη και μη βαζεις την παραμετρο "ειναι καλη" στην εξισωση για να περιορισεις τη ζωη σου

Ο ανδρας κατα βαθος μενει σε μια σχεση καιρο επειδη ειναι δυσκολο να ξαναβρει τρυπα να τον χωσει(οι περισσοτερες ειναι δεσμευμενες και απροθυμες)και θελει πολυ κυνηγι και προσπαθεια να ξαναβρεις να γαμησεις.
Οι πιο πολλες ειναι πυροβολημενες με ψυχολογικα προβληματα κι εμεις οχι ο Τζωρτζ Κλουνει(που και να μασταν παλι στην πουτσα τους)
Η γυναικα απο την αλλη μενει σε μια σχεση για να γκαστρωθει.Περα απο συναισθηματικους λογους που επικαλλειται η νοιωθει.
Η ειρωνια ειναι πως αν χωρισετε η κοπελα θα γαμηθει στον πρωτο μηνα ενω εσυ μπορει να μεινεις μπακουρας για τους επομενους 6 μηνες.
Εκεινη την περιμενουν ορθωμενα καβλια ενω εσενα καμμια
Παρ ολα τα οσα σου περιγραφω που δεν αφορουν εσενα επι προσωπικου το ξεκαθαριζω αλλα ενα στατιστικο μεσο ορο καταστασεων,αν νοιωθεις οτι θες να φυγεις απομακρυνσου και ανακοινωσε το στην κοπελα
Πες της οτι δε θες να ερθει κοντα σου και νοιωθεις καλυτερα με το εξ αποστασεως
Απλα και ξεκαθαρα
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.512
Κριτικές
28
Like
10.468
Πόντοι
3.296
Με την πρώην που ήταν Κριός κάναμε τα απίστευτα γαμησια και μ άρεσε τρελά.. Με φόβιζε όμως ταυτόχρονα με την πουτανια της. Οι Κριοι είναι λίγο τρελοί και αυτοί, όχι σαν τους δίδυμους βέβαια ? και γι αυτό ταιριαζαμε... Τώρα ο Αιγόκερως όμως, είναι αδιάφορο σεξουαλικα ζώδιο.. Γι αυτό και δεν παιρναω καλά
Α γεια σου μαστορα
Ειδες;
Μας καυλωνει η πουτανια αλλα δε τη θελουμε και για σπιτικο
Τιποτα φιλαρα μου
Γλεντα τες εκει και μη δινεις δεκαρα
Αν θες οικογενεια βρες μια απο οικογενεια με λεφτα και κοινωνικη δυναμη
Και να ειναι 15 χρονια νεοτερη σου τουλαχιστον.
33 που εισαι κι αυτη 31 οταν ειστε 50 αρηδες θα ειναι μανα σου
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.803
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου νηματοθετη ενα κι ενα κανουν δυο. :woldman: ενας ειναι ο γκόλντεν ρουλ να πουμε.:takethis::takethis::takethis: η γυναικα ειναι σα τη μπαλέτα. εχει τρεις διαστασεις.γαμησι νοικοκυριό και μητρότητα.:headbaning2: δεν υπαρχει γυναικα που παιρνει αριστα και στα τρία.:undecided::undecided::undecided:

για αυτο διάλεξε τι θες να πουμε και καντε τα κουμάντα σου. καπου θα βγεις κερδισμένος καπου θα φας πακετο :headbang2:

αν εισαι ετοιμος να κανεις οικογενεια δωσε βαση σε μητρότητα και νοικοκυριό. :heavymetalbig:


για το γαμησι υπαρχουν λυσεις τύπε αρκει να το μαγειρέψεις σωστα :wanker::wanker::wanker:
 

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.771
Like
7.771
Πόντοι
2.306
Στο ίδιο δίλλημα χωρισμού είμαι και εγώ.
Την σκυλοβρίζω, την σφαλιαρίζω, έχει φάει και κάτι κλωτσομπουνίδια, δεν φεύγει από μόνη της, η παλιογαμημένη.
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.803
Πόντοι
3.556
Στο ίδιο δίλλημα χωρισμού είμαι και εγώ.
Την σκυλοβρίζω, την σφαλιαρίζω, έχει φάει και κάτι κλωτσομπουνίδια, δεν φεύγει από μόνη της, η παλιογαμημένη.
τύπε οπου να ναι σκαει καταγγελία μι του απο ελλεηνιδες :tooth: :tooth: :tooth:
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
5.944
Like
7.693
Πόντοι
2.356
Τα φώτα σας αδέρφια,

Είμαι σε τρελό προσωπικό δίλημμα τώρα τελευταία και γι αυτό ζητώ την γνώμη σας..

Είμαι με μια κοπέλα 3 χρόνια τώρα σε σχέση εξ αποστάσεως κυρίως.. Ήμασταν εξωτερικό και οι δύο, εγώ το τελευταίο χρόνο γύρισα Ελλάδα, αυτή έμεινε εκεί και μας βόλευε λίγο πολύ και τους 2 από θέμα ελευθερίας προτεραιοτητων κλπ.

Τον τελευταίο χρόνο πέρασε δύσκολα προσωπικά, έχασε την μητέρα της πριν 4 5 μήνες και επειδή δεν την στήριξαν από την δουλειά στις δύσκολες αυτές στιγμές, παραιτήθηκε και θέλει να γυρίσει Ελλάδα μιας και είμαι εγώ εδώ να ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ αν και δεν της αρέσει το εργασιακό περιβάλλον της Ελλάδος.

Ελα όμως που εγώ δε θέλω, δεν είμαι έτοιμος και γενικά σκεφτόμουν και σκέφτομαι να χωρίσω.

Να τονίσω ότι το κορίτσι είναι καλό σαν άτομο και σαν ψυχή, δεν είναι κάνα ξεκολλο. Ίσως είναι αυτό μάλλον που μ έχει κρατήσει τόσο καιρό μαζί της και δεν έχω χωρίσει..

Στο σεξουαλικο κομμάτι, τα πάμε οκ, τπτ το ιδιαίτερο και είναι ένας από τους λόγους που θέλω να χωρίσω.. Δεν περνάω καλά, δεν νοιώθω άνετα.. Μου λείπουν πράγματα όπως πιπα πχ που κάνει μια στο τόσο και με χαλάει, κωλο με τπτ, και γι αυτό αναγκάζομαι να πηγαίνω με γυναίκες του κλάδου εδώ μέσα ?

Για να μην κουράσω κι αλλο, το ερώτημα είναι απλό... Κάθεσαι και δίνεις μια ευκαιρία στη σχέση να δεις πως θα πάει με την συγκατοίκηση βάζοντας στην άκρη αυτά που θες και σ αρέσουν να κάνεις, ή δίνεις ένα τέλος πριν γίνει πιο περίπλοκο το θέμα απ όσο είναι..

Σημειωτέον, είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτή είναι Αιγόκερως με ότι αυτό συνεπάγεται... :evil:
ετσι οπως τα λες ο χωρισμός ειναι μονόδρομος...(στο καλος-καλή τη πατάνε ολοι)
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
5.944
Like
7.693
Πόντοι
2.356
Στο ίδιο δίλλημα χωρισμού είμαι και εγώ.
Την σκυλοβρίζω, την σφαλιαρίζω, έχει φάει και κάτι κλωτσομπουνίδια, δεν φεύγει από μόνη της, η παλιογαμημένη.
αυτο ειναι συνταγή για να μείνει οχι να φύγει :grin: δε ξέρεις τι ανώμαλες ειναι οι γυναίκες?
 

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.628
Κριτικές
1
Like
5.566
Πόντοι
2.356
σηκω και φυγε!
αν ακομη και ετσι δεν παρεις κωλο χθες τοτε καλα εκανες και εφυγες!!!!
αν στον δωσει τοτε εχεις το πανω χερι στη σχεση πλεον!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom