Προτείνω να συνταχθεις με την πλευρά μου ...
Ποια είναι η πλευρά σου;
Προτείνω να συνταχθεις με την πλευρά μου ...
Η συγκεκριμένη προοπτικη δεν αγγίζει εμενα αγαπητέ ....
Ποια είναι η πλευρά σου;
Η ισχυρή πλειοψηφία & ο μόνιμος νικητής σε όλα & τα πάντα ....
Δηλαδή ομολογείς οτι ασχολείσαι με τη σαβούρα της κοινωνίας ....
Ο λόγος ?
Και να δηλώσω ικανοποιημένος απο τα συγχαρητήρια. Τα αποδέχομαι διοτι τα αξίζω .
Και μια απορία .... γιατι να κοιτας προς τα κάτω εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να υψωσεις το κεφάλι ? σε συγκινούν τοσο τα κοινωνικά αποβράσματα ? οι εικονες του κέντρου της Αθήνας ?
Σοφιστίες ....
Α κατάλαβα.
Τι κρατάει ο Ναπολέων;
Και κράταγε κωλόχαρτο τελικά!
Μόνο μπουδρες παπάκι ?
ειμαι αριστερος και πρωτο χαρακτηριστικο του αριστερου ειναι η αναζητηση και δευτερο η βουληση για ανατροπη!η αριστερα δεν ειναι ιδεολογια,αλλα σταση ζωης!ανησυχια και ευαισθησια!ο πραγματικος αριστερος πιστευει στην ελευθερια!στην αληθεια!στη δικαιοσυνη!σιγουρα ενδιαφερεται για για ισοτητα αλλα ισοτητα με ελευθερια!μονο η ελευθερια οδηγει στην ουσιαστικη ισοτητα!διοτι εμπεριεχει και την ελευθερια απο διακρισεις!Προτείνω να συνταχθεις με την πλευρά μου .... θα υλοποιήσεις ευκολα και απλά τις υγιείς προσδοκίες σου, στο εγγυώμαι.
Οι υποθετικοί φίλοι σου μπορουν να πράξουν κατι ανάλογο ?
Αμφιβάλω ....
σιγουρα ενδιαφερεται για για ισοτητα αλλα ισοτητα με ελευθερια!μονο η ελευθερια οδηγει στην ουσιαστικη ισοτητα!διοτι εμπεριεχει και την ελευθερια απο διακρισεις!
το να δωσεις σε καθε ανθρωπο αξιοπρεπεια σε καθε στιγμη,ειναι ο ορισμος της αριστερας!
αυτες ειναι οι προσδοκιες μου!
να εχουν τις ιδιες ευκαιριες και τα ιδια δικαιωματα!Ωραια ολα αυτα αλλα ειναι ετσι η κοινωνια που δεν μπορει να υπαρχει ισοτητα και ολοι να εχουν τα ιδια.
Ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου απο αρχαιοτατων χρονων και δεν αλλαζει αυτο.Ο ανθρωπος παντα θα θελει ολο και περισσοτερα και προκειμενου να επιβιωνει θα παταει πανω στους αλλους.
να εχουν τις ιδιες ευκαιριες και τα ιδια δικαιωματα!
αυτο που περιγραφεις δεν ειναι ανθρωπος αλλα φερνει περισσοτερο σε ζωο!
η συμπεριφορα των ανθρωπων καθοριζεται απο πολλους παραγοντες!απο την οικογενεια,το σχολειο,τους φιλους,την κοινωνια κτλ κτλ!!Ο ανθρωπος απο την φυση του ειναι το χειροτερο ζωο.Οσο και να θελεις να εχουν ολοι τις ιδιες ευκαιριες και τα ιδια δικαιωματα αυτο δεν μπορει να γινει.Δεν μπορει να λειτουργησει ετσι η ανθρωπινη φυση και η κοινωνια.
η συμπεριφορα των ανθρωπων καθοριζεται απο πολλους παραγοντες!απο την οικογενεια,το σχολειο,τους φιλους,την κοινωνια κτλ κτλ!!
Ο ανθρωπος απο την φυση του ειναι το χειροτερο ζωο.Οσο και να θελεις να εχουν ολοι τις ιδιες ευκαιριες και τα ιδια δικαιωματα αυτο δεν μπορει να γινει.Δεν μπορει να λειτουργησει ετσι η ανθρωπινη φυση και η κοινωνια.
για να ονομαστει θεωρια πρεπει να υπαρχει επιστημονικο υποβαθρο που να στηριζει αυτο που εχει ειπωθει!αυτο που ειπε ο φιλος γουαιτυ παραπανω ειναι μια προσωπικη αποψη ,με την οποια ειμαι αντιθετος!Γιατί τόση δειλία, ρε σεις? Γιατί πρέπει να μιλάτε για 'ζωώδη φύση του ανθρώπου' και άλλα παρόμοια, και δεν έχετε το κουράγιο να πείτε ευθαρσώς: 'Ρε σεις, γουστάρω να περνάω καλά και γι'αυτό θα πατάω και στους άλλους'! Υπερασπίστε σαν άντρες τις αποφάσεις σας, δε χρειάζεται να γεννάτε θεωρίες.
Γιατί τόση δειλία, ρε σεις? Γιατί πρέπει να μιλάτε για 'ζωώδη φύση του ανθρώπου' και άλλα παρόμοια, και δεν έχετε το κουράγιο να πείτε ευθαρσώς: 'Ρε σεις, γουστάρω να περνάω καλά και γι'αυτό θα πατάω και στους άλλους'! Υπερασπίστε σαν άντρες τις αποφάσεις σας, δε χρειάζεται να γεννάτε θεωρίες.