Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.763
- Πόντοι
- 456
Αν υπάρχει κάτι καλό στην Νιγρίτα,πες το να κάνουμε μια βόλτατυπε δεν εχω παει θεσσαλονικη,θες να σου γραψω για τη νιγριτα σερρων που ειναι κοντα;
Αν υπάρχει κάτι καλό στην Νιγρίτα,πες το να κάνουμε μια βόλτατυπε δεν εχω παει θεσσαλονικη,θες να σου γραψω για τη νιγριτα σερρων που ειναι κοντα;
Κάτι κοριτσάκια που προωθούν συσκευές κτλ τα παλαμαριαζουν συμφοιτητές τους η συγχωριανοί τους η τα αφεντικά τους.Μονο για μάτι προσφέρονται...Λοιπόν λεβέντες,υπάρχει καμιά ιστορία από γνωριμία που έγινε και κατέληξε στο κρεβάτι;Στην ΔΕΘ υπάρχουν γυναίκες από διάφορα σημεία εντός και εκτός συνόρων.Εγω Τετάρτη θα πάω για καταδρομική
Μην μου κοβεις τα φτεραΚάτι κοριτσάκια που προωθούν συσκευές κτλ τα παλαμαριαζουν συμφοιτητές τους η συγχωριανοί τους η τα αφεντικά τους.Μονο για μάτι προσφέρονται...
Σε χαλυβδωνω για την συνέχεια....η οποία θα δωθεί στα κυριλέ στούντιο ,με εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια,της όμορφης Θεσσαλονίκης.Μην μου κοβεις τα φτερα
Σε χαλυβδωνω για την συνέχεια....η οποία θα δωθεί στα κυριλέ στούντιο ,με εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια,της όμορφης Θεσσαλονίκης.κοπό
Και εγώ περίμενα να μου κάτσει η Σάρα Κρακνελ των Saint Etienne όταν τους είδα στην συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη αλλά ΔΕΝ....Το έβαλα σκοπό να γνωρίσω στην ΔΕΘ κάποια κατα προτίμηση ξένη και να την γαμήσω.Αν δεν τα καταφέρω θα το πω
καλο μιλφακιΚαι εγώ περίμενα να μου κάτσει η Σάρα Κρακνελ των Saint Etienne όταν τους είδα στην συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη αλλά ΔΕΝ....
Χαίρομαι που την ξέρεις και δεν την μπερδέψες με μοντέλο που έπαιζε σε βίντεο κανενός καφροτραπ καγκουρα....καλο μιλφακι
κι αυτες σε 20 χρονια θα ειναι καλα μιλφακια!Χαίρομαι που την ξέρεις και δεν την μπερδέψες με μοντέλο που έπαιζε σε βίντεο κανενός καφροτραπ καγκουρα....
Οι άνδρες ζητάνε τηλέφωνο,τα παιδάκια ινστα και κλαφτα...πλακα εχει που εγραψες αυτο το thread
λοιπον σε μια προηγουμενη δεθ ρωτησα μια μικρη για κατι πραγματα που πουλουσε μετα της ειπα οτι ξερει καλα αυτα που πουλαει..οντως ηξερε
αυτη χαρηκε και μετα αρχισε μια συζητηση περι ανεμων και υδατων για τη ζωη της που κρατησε κανενα 20 λεπτο...αυτη αστειευτηκε οτι δε θα αγορασω τιποτα αλλα δε πειραζει ας συνεχισουμε...μετα τα αφεντικα της πρεπει να εκνευρίστηκαν λιγο και τη φωναξαν πισω....μεγαλη μαλακια που δε πηρα Insta
αλλη δεθ λιγο πιο χλιαρα μια κοπελα μου εκανε εντυπωση με το ποσο ενθουσιασμο παρουσιαζε πραγματα τη παίνεψα για τα ποσα ξερει..χαρηκε...μετα συνεχεια μιλουσe εγω βαρεθηκα ξεκινησα να φευγω και με πηρε απο πισω οσο εφευγα μιλουσε και μου ειπε που ειναι τα καταστηματα της...τα αφεντικα της τη φωναξαν να βοηθησει να κλεισουν το σταντ αλλα τους αγνοησε....δεν ηταν μαγαζοταρας απλη πωλητρια ηταν...τεσπα ουτε και τοτε ζητησα Insta γιατι τα αφεντικα της ηταν πανω απο το κεφαλι της και ντραπηκα lol
ζεις σε αλλη εποχη...ειναι σα να μου λες οι ανδρες χρησιμοποιούν αλογα και οχι αμαξιαΟι άνδρες ζητάνε τηλέφωνο,τα παιδάκια ινστα και κλαφτα...
Μα και πάλι μέσω τηλεφώνου θα μπει στο ινστα...ζεις σε αλλη εποχη...ειναι σα να μου λες οι ανδρες χρησιμοποιούν αλογα και οχι αμαξια
το ινστα και τα σοσιαλ σου δινουν πληροφοριες που γενικα δε παιρνεις απο εναν απλο αριθμο...αν για παραδειγμα η αλλη δινει αριθμο και οχι social μαλλον θελει καποιο γκομενο να κρυψειΜα και πάλι μέσω τηλεφώνου θα μπει στο ινστα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός βέβαια αν έτσι πλησιάζεις όσες είναι μέχρι 30 οπότε Ο.Κ....
Μα εγώ άλογα χρησιμοποιώ. 180.ζεις σε αλλη εποχη...ειναι σα να μου λες οι ανδρες χρησιμοποιούν αλογα και οχι αμαξια
.Αν δεν τα καταφέρω θα το πω
Δεν είμαι "πρώτης "ηλικίας για έχω τον αιδοιοδουλισμο ως προσόν.....το ινστα και τα σοσιαλ σου δινουν πληροφοριες που γενικα δε παιρνεις απο εναν απλο αριθμο...αν για παραδειγμα η αλλη δινει αριθμο και οχι social μαλλον θελει καποιο γκομενο να κρυψει
και οχι δεν ανεβαζει καμια φωτο που να πεταει σκουπιδια ανεβαζουν φωτο απο τις διακοπες να δειξουν σε τι μερη πηγαν...τεσπα μαλλον εισαι ατομο τριτης ηλικιας που δε σκαμπαζει απο τεχνολογια δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση