Νέα

ΣΕΞ & Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Isidoro$
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Isidoro$

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.763
Πόντοι
456
Λοιπόν λεβέντες,υπάρχει καμιά ιστορία από γνωριμία που έγινε και κατέληξε στο κρεβάτι;Στην ΔΕΘ υπάρχουν γυναίκες από διάφορα σημεία εντός και εκτός συνόρων.Εγω Τετάρτη θα πάω για καταδρομική

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
Λοιπόν λεβέντες,υπάρχει καμιά ιστορία από γνωριμία που έγινε και κατέληξε στο κρεβάτι;Στην ΔΕΘ υπάρχουν γυναίκες από διάφορα σημεία εντός και εκτός συνόρων.Εγω Τετάρτη θα πάω για καταδρομική
Κάτι κοριτσάκια που προωθούν συσκευές κτλ τα παλαμαριαζουν συμφοιτητές τους η συγχωριανοί τους η τα αφεντικά τους.Μονο για μάτι προσφέρονται...

OP
OP
Isidoro$

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.763
Πόντοι
456
Κάτι κοριτσάκια που προωθούν συσκευές κτλ τα παλαμαριαζουν συμφοιτητές τους η συγχωριανοί τους η τα αφεντικά τους.Μονο για μάτι προσφέρονται...
Μην μου κοβεις τα φτερα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
OP
OP
Isidoro$

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.763
Πόντοι
456
Το έβαλα σκοπό να γνωρίσω στην ΔΕΘ κάποια κατα προτίμηση ξένη και να την γαμήσω.Αν δεν τα καταφέρω θα το πω :)
Σε χαλυβδωνω για την συνέχεια....η οποία θα δωθεί στα κυριλέ στούντιο ,με εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια,της όμορφης Θεσσαλονίκης.κοπό

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
Το έβαλα σκοπό να γνωρίσω στην ΔΕΘ κάποια κατα προτίμηση ξένη και να την γαμήσω.Αν δεν τα καταφέρω θα το πω :)
Και εγώ περίμενα να μου κάτσει η Σάρα Κρακνελ των Saint Etienne όταν τους είδα στην συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη αλλά ΔΕΝ....

OP
OP
Isidoro$

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.763
Πόντοι
456

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
19
Like
3.152
Πόντοι
1.436
πλακα εχει που εγραψες αυτο το thread
λοιπον σε μια προηγουμενη δεθ ρωτησα μια μικρη για κατι πραγματα που πουλουσε μετα της ειπα οτι ξερει καλα αυτα που πουλαει..οντως ηξερε
αυτη χαρηκε και μετα αρχισε μια συζητηση περι ανεμων και υδατων για τη ζωη της που κρατησε κανενα 20 λεπτο...αυτη αστειευτηκε οτι δε θα αγορασω τιποτα αλλα δε πειραζει ας συνεχισουμε...μετα τα αφεντικα της πρεπει να εκνευρίστηκαν λιγο και τη φωναξαν πισω....μεγαλη μαλακια που δε πηρα Insta

αλλη δεθ λιγο πιο χλιαρα μια κοπελα μου εκανε εντυπωση με το ποσο ενθουσιασμο παρουσιαζε πραγματα τη παίνεψα για τα ποσα ξερει..χαρηκε...μετα συνεχεια μιλουσe εγω βαρεθηκα ξεκινησα να φευγω και με πηρε απο πισω οσο εφευγα μιλουσε και μου ειπε που ειναι τα καταστηματα της...τα αφεντικα της τη φωναξαν να βοηθησει να κλεισουν το σταντ αλλα τους αγνοησε....δεν ηταν μαγαζοταρας απλη πωλητρια ηταν...τεσπα ουτε και τοτε ζητησα Insta γιατι τα αφεντικα της ηταν πανω απο το κεφαλι της και ντραπηκα lol

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
πλακα εχει που εγραψες αυτο το thread
λοιπον σε μια προηγουμενη δεθ ρωτησα μια μικρη για κατι πραγματα που πουλουσε μετα της ειπα οτι ξερει καλα αυτα που πουλαει..οντως ηξερε
αυτη χαρηκε και μετα αρχισε μια συζητηση περι ανεμων και υδατων για τη ζωη της που κρατησε κανενα 20 λεπτο...αυτη αστειευτηκε οτι δε θα αγορασω τιποτα αλλα δε πειραζει ας συνεχισουμε...μετα τα αφεντικα της πρεπει να εκνευρίστηκαν λιγο και τη φωναξαν πισω....μεγαλη μαλακια που δε πηρα Insta

αλλη δεθ λιγο πιο χλιαρα μια κοπελα μου εκανε εντυπωση με το ποσο ενθουσιασμο παρουσιαζε πραγματα τη παίνεψα για τα ποσα ξερει..χαρηκε...μετα συνεχεια μιλουσe εγω βαρεθηκα ξεκινησα να φευγω και με πηρε απο πισω οσο εφευγα μιλουσε και μου ειπε που ειναι τα καταστηματα της...τα αφεντικα της τη φωναξαν να βοηθησει να κλεισουν το σταντ αλλα τους αγνοησε....δεν ηταν μαγαζοταρας απλη πωλητρια ηταν...τεσπα ουτε και τοτε ζητησα Insta γιατι τα αφεντικα της ηταν πανω απο το κεφαλι της και ντραπηκα lol
Οι άνδρες ζητάνε τηλέφωνο,τα παιδάκια ινστα και κλαφτα...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
19
Like
3.152
Πόντοι
1.436

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
ζεις σε αλλη εποχη...ειναι σα να μου λες οι ανδρες χρησιμοποιούν αλογα και οχι αμαξια
Μα και πάλι μέσω τηλεφώνου θα μπει στο ινστα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτός βέβαια αν έτσι πλησιάζεις όσες είναι μέχρι 30 οπότε Ο.Κ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
Φαντάζομαι πόση "διαδικτυακή αποθέωση" θα περιμένει μια κοπέλα ναρκισσος :jerking:για να υποκύψει με αυτόν τον τρόπο..." Τι ωραία που είσαι στην φώτο που παίζεις με τα μαλλιά σου η που πετάς τα σκουπίδια"...πόσο αιδοιοδουλοι μπορεί να είστε για να επικοινωνείτε έτσι...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
19
Like
3.152
Πόντοι
1.436
Μα και πάλι μέσω τηλεφώνου θα μπει στο ινστα...

Εκτός βέβαια αν έτσι πλησιάζεις όσες είναι μέχρι 30 οπότε Ο.Κ....
το ινστα και τα σοσιαλ σου δινουν πληροφοριες που γενικα δε παιρνεις απο εναν απλο αριθμο...αν για παραδειγμα η αλλη δινει αριθμο και οχι social μαλλον θελει καποιο γκομενο να κρυψει
και οχι δεν ανεβαζει καμια φωτο που να πεταει σκουπιδια ανεβαζουν φωτο απο τις διακοπες να δειξουν σε τι μερη πηγαν...τεσπα μαλλον εισαι ατομο τριτης ηλικιας που δε σκαμπαζει απο τεχνολογια δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Άσχετοι!
Γκόμενες:
κάτω από 25 kik telegram discord
πάνω από 40 δίνουν face
κάτω από 40 δίνουν insta
πάνω από 60 δίνουν irc

ενας ευρείας κλίμακας και στόχευσης γαμήκουλας, πρέπει να έχει τα παραπάνω εγκατεστημένα.
δεν θα γαμάει που δεν θα γαμάει μέχρι να κάνουν ενημερώσεις όλα αυτά θα περνάει η μέρα........

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.295
Πόντοι
9.297
το ινστα και τα σοσιαλ σου δινουν πληροφοριες που γενικα δε παιρνεις απο εναν απλο αριθμο...αν για παραδειγμα η αλλη δινει αριθμο και οχι social μαλλον θελει καποιο γκομενο να κρυψει
και οχι δεν ανεβαζει καμια φωτο που να πεταει σκουπιδια ανεβαζουν φωτο απο τις διακοπες να δειξουν σε τι μερη πηγαν...τεσπα μαλλον εισαι ατομο τριτης ηλικιας που δε σκαμπαζει απο τεχνολογια δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση
Δεν είμαι "πρώτης "ηλικίας για έχω τον αιδοιοδουλισμο ως προσόν.....
Αν θεωρείς και εσύ και οι όμοιοι σου ότι το να στείλει μια χαζεμενη μια φωτογραφία από διακοπές είναι σαν να ενδίδει στο φλερτ σου...τότε περαστικά σας.

...και φυσικά έχετε αυτό που σας αξίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom