Νέα

Διεθνής Αμνηστία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
O νοών ... νοήττω  ...

Αλλά τι μπορείς να περιμένεις απο ενα άτομο που επιλέγει την εικόνα του .... Enforcer ??? !!!

όσο για την αξία και το βάρος των ισχυρισμών μου αν μπορουσες να δεις πέρα απο τη μυταρόγκα και μεσα απο το μυωπικά γυαλιά σου ... ίσως κατι να έμπαινε στο κουφιο κεφάλι σου ... πιτσιρίκο ...

Ακου φανταράκο, μάλλον μπερδευτηκες

Εσυ μιλησες για σκοτεινά κέντρα. Αν ξέρεις ποια είναι, πές τα.

Αλλιώς λές παπαριές

Να εισαι προσεκτικός στις διατυπώσεις σου και ακριβής

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Οργανώσεις του τύπου Διεθνής Αμνηστία πολλές φορές υπερβάλουν εαυτόν υπερβαίνοντας τα όρια της διαμαρτυρίας παρασυρόμενες απο πολιτικά και αδιαφανη συμφέροντα σκοτεινων κύκλων ...
Το αξίωμα οτι κάθε έγκλημα αξιζει την ανάλογη τιμωρία πρέπει να τηρείται περιλαμβανομένης και της θανατικής. Αναλογισθείτε οτι στις ΗΠΑ υπέρχουν σήμερα 2εκ τριακόσιες χιλιάδες έγκλειστοι στο σύνολο των Ομοσπονδιακών φυλακών, οι καταδίκες πολλών εξ αυτων αγγίζουν την θανατική ποινή ... η απρόσκοπτη και παραδειγματικη εκτέλεση εγκληματιων στις ΗΠΑ και ανα τον κόσμο ενισχύει την τάξη την ασφάλεια και την ησυχη και απρόσκοπτη ζωή των φιλήσυχων πολιτων αποτρέποντας εγκληματίες απο την διάπραξη των πλέον φρικτων πράξεων ....
Ελπίζω να εγινα κατανοητός χωρις να υπάρχουν περιθωρια αμφιβολίας η διαφωνίας καθώς κατι τετοιο σημαινει έμεση υποβοήθηση των εν δυνάμει εγκληματιών ....

Διακινδυνεύοντας να πέσω εντελώς έξω, αισθάνομαι ότι μπορώ να σε μαντέψω: είσαι λευκός, μορφωμένος, από καλή οικογένεια, νομοταγής και φιλήσυχος, με μια καλή δουλειά και ένα κοινωνικά αξιοπρεπές προφίλ. Τα συγχαρητήριά μου. Σε μια κοινωνία που τα δικαιώματα είναι αντικείμενο - επί της ουσίας - αγοραπωλησίας, είμαι σίγουρος ότι έχεις προσφέρει το τίμημα που απαιτείται για να τα 'αγοράσεις' και να τα κατοχυρώσεις. Σου εύχομαι να τα διατηρήσεις. Όσο για μένα, επέτρεψέ μου να ασχολούμαι και με κάποιους άλλους - λιγότερο τυχερούς, μετανάστες, μαύρους, αμόρφωτους, άνεργους... - οι οποίοι πίστεψαν τις αρλούμπες ότι τα δικαιώματα 'προσφέρονται δωρεάν', και όταν τελικά ανακάλυψαν ότι δεν είχαν αρκετά να δώσουν για να τα 'αγοράσουν', ήταν κάπως αργά...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Διακινδυνεύοντας να πέσω εντελώς έξω, αισθάνομαι ότι μπορώ να σε μαντέψω: είσαι λευκός, μορφωμένος, από καλή οικογένεια, νομοταγής και φιλήσυχος, με μια καλή δουλειά και ένα κοινωνικά αξιοπρεπές προφίλ. Τα συγχαρητήριά μου. Σε μια κοινωνία που τα δικαιώματα είναι αντικείμενο - επί της ουσίας - αγοραπωλησίας, είμαι σίγουρος ότι έχεις προσφέρει το τίμημα που απαιτείται για να τα 'αγοράσεις' και να τα κατοχυρώσεις. Σου εύχομαι να τα διατηρήσεις. Όσο για μένα, επέτρεψέ μου να ασχολούμαι και με κάποιους άλλους - λιγότερο τυχερούς, μετανάστες, μαύρους, αμόρφωτους, άνεργους... - οι οποίοι πίστεψαν τις αρλούμπες ότι τα δικαιώματα 'προσφέρονται δωρεάν', και όταν τελικά ανακάλυψαν ότι δεν είχαν αρκετά να δώσουν για να τα 'αγοράσουν', ήταν κάπως αργά...

+1

Κι ας υπερασπίζεσαι "βαρετά" (όπως έλεγες και σε άλλο θρεντ) τα αυτονόητα.  :)

Υ.Γ. Σου υπενθυμίζω (μιας και εσύ το ανέφερες) οτι η λεγόμενη "εξωκοινοβουλευτική" αριστερά -και θα συμφωνήσω για το λανθασμένο του όρου- διακατέχεται συχνότατα απο σύνδρομα κατά πολύ χειρότερα της "επίσημης", "καθεστωτικής" κλπ, όπως και του μεγάλου αριθμού των αριστερών ανέντακτων (εδώ μπαίνω εγώ).

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
O νοών ... νοήττω  ...

Αλλά τι μπορείς να περιμένεις απο ενα άτομο που επιλέγει την εικόνα του .... Enforcer ??? !!!

όσο για την αξία και το βάρος των ισχυρισμών μου αν μπορουσες να δεις πέρα απο τη μυταρόγκα και μεσα απο το μυωπικά γυαλιά σου ... ίσως κατι να έμπαινε στο κουφιο κεφάλι σου ... πιτσιρίκο ...

Μη χάνεις την ψυχραιμία σου αν δεν εχεις τι να απαντήσεις. Αν και ομολογώ οτι ήταν λίγο απογοητευτικός ο τρόπος που αντέδρασες. Τα ελβετικά σχολεία δεν έπιασαν τόπο. Ελπίζω να μην ασχολείσαι με σημαντικά θέματα. 

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δηλαδή ομολογείς οτι ασχολείσαι με τη σαβούρα της κοινωνίας ....
Ο λόγος ?
Και να δηλώσω ικανοποιημένος απο τα συγχαρητήρια. Τα αποδέχομαι διοτι τα αξίζω .
Και μια απορία .... γιατι να κοιτας προς τα κάτω εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να υψωσεις το κεφάλι ?  σε συγκινούν τοσο τα κοινωνικά αποβράσματα ? οι εικονες του κέντρου της Αθήνας ?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο λόγος ?
Και να δηλώσω ικανοποιημένος απο τα συγχαρητήρια. Τα αποδέχομαι διοτι τα αξίζω .
Και μια απορία .... γιατι να κοιτας προς τα κάτω εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να υψωσεις το κεφάλι ?  σε συγκινούν τοσο τα κοινωνικά αποβράσματα ? οι εικονες του κέντρου της Αθήνας ?

Λάκη, γύρισες επιτέλους αγόρι μου;    :dancing:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Επίτρεψέ μου να σιωπήσω .... σαν τιμωρός λογικά και τίμια θα έπρεπε να στηρίζεις τις θέσεις μου αλλά φαινεται είσαι γιαλαντζι ... τιμωρός ....
Σημαντικά ..... αν γνωριζες ... θαθελα να εβλεπα την αντίδρασή σου ...

Μη χάνεις την ψυχραιμία σου αν δεν εχεις τι να απαντήσεις. Αν και ομολογώ οτι ήταν λίγο απογοητευτικός ο τρόπος που αντέδρασες. Ελπίζω να μην ασχολείσαι με σημαντικά θέματα

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δεν είναι η πρωτη φορά που με κοντράρεις και έχω τη φυσική απορία γιατι εισαι τοσο εριστικός απέναντί μου ...

Μη χάνεις την ψυχραιμία σου αν δεν εχεις τι να απαντήσεις. Αν και ομολογώ οτι ήταν λίγο απογοητευτικός ο τρόπος που αντέδρασες. Τα ελβετικά σχολεία δεν έπιασαν τόπο. Ελπίζω να μην ασχολείσαι με σημαντικά θέματα. 

Επισκέπτης
Επίτρεψέ μου να σιωπήσω .... σαν τιμωρός λογικά και τίμια θα έπρεπε να στηρίζεις τις θέσεις μου αλλά φαινεται είσαι γιαλαντζι ... τιμωρός ....
άρχισες τα επιστημονικά πάλι? σου της έβρεξε κανείς μουσάτος στα Εξάρχεια και έχεις σαλτάρει?

Επισκέπτης
Ο λόγος ?
Και μια απορία .... γιατι να κοιτας προς τα κάτω εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να υψωσεις το κεφάλι ?  σε συγκινούν τοσο τα κοινωνικά αποβράσματα ? οι εικονες του κέντρου της Αθήνας ?
το δικο μας κεφαλι παντα ψηλα κοιταζε!!εσυ ποσο το κατεβασες και ποσο κοστολογησες την αξιοπρεπεια σου για να φτασεις σε ενα υποτιθεμενο υψηλο βιοποριστικο επιπεδο??

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ο λόγος ?
Και μια απορία .... γιατι να κοιτας προς τα κάτω εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να υψωσεις το κεφάλι ?  σε συγκινούν τοσο τα κοινωνικά αποβράσματα ? οι εικονες του κέντρου της Αθήνας ?

Σαβουρα της κοινωνιας;

Μαλλον δεν αγαπας τον Ανθρωπο φιλε...

Κοιταξε το..Γιατι καμια φορα δεν ξερεις πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη..

Παιρνει πολλες τουμπες,και εκει που νομιζεις οτι αξιζεις ,καταληγεις στην σαβουρα που λες....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δεν νομίζω οτι γνωριζόμαστε ....

το δικο μας κεφαλι παντα ψηλα κοιταζε!!εσυ ποσο το κατεβασες και ποσο κοστολογησες την αξιοπρεπεια σου για να φτασεις σε ενα υποτιθεμενο υψηλο βιοποριστικο επιπεδο??

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Τι ειναι σημαντικό και τι όχι και σε σχεση με ποιο σύστημα αναφοράς ίσως αναλυθεί κάποια άλλη φορά. Ισως και οι 2 βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Μερικοί τιμούν τις θέσεις τους. Μερικούς, τους τιμούν οι θέσεις.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Η συγκεκριμένη προοπτικη δεν αγγίζει εμενα αγαπητέ ....

Σαβουρα της κοινωνιας;

Μαλλον δεν αγαπας τον Ανθρωπο φιλε...

Κοιταξε το..Γιατι καμια φορα δεν ξερεις πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη..

Παιρνει πολλες τουμπες,και εκει που νομιζεις οτι αξιζεις ,καταληγεις στην σαβουρα που λες....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Σοφιστίες ....

Τι ειναι σημαντικό και τι όχι και σε σχεση με ποιο σύστημα αναφοράς ίσως αναλυθεί κάποια άλλη φορά. Ισως και οι 2 βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Μερικοί τιμούν τις θέσεις τους. Μερικούς, τους τιμούν οι θέσεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Ε όχι και ελβετικά σχολεία.
Άλλο Ελβετία, άλλο Νέα Ελβετία! 

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Να καταλήξω .... Γιατι τοση υπεράσπιση προς τη συγκεκριμένη οργάνωση ? εχετε σχέσεις συμφέροντα συμμετοχές προβλεπόμενα η/και υποθετικά κέρδη απο την πορεία της ?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Προτείνω να συνταχθεις με την πλευρά μου .... θα υλοποιήσεις ευκολα και απλά τις υγιείς προσδοκίες σου, στο εγγυώμαι.
Οι υποθετικοί φίλοι σου μπορουν να πράξουν κατι ανάλογο ?
Αμφιβάλω ....

εκπροσωπεις αυτα τα οποια μαχομαι εναντιων,επομενως γνωριζομαστε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom