Νέα

Διεθνής Αμνηστία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πράγματι..Όλα αυτά τα χρόνια απολύονταν κατά κανόνα δεξιοί!
Ή μήπως θέλεις να θυμηθούμε την εκδίωξη του Στάθη από τα "προοδευτικά" Νέα (που καλά του έκαναν κατ' εμέ αλλά νόμιζα ότι τέτοια τα έκαναν μόνο οι δεξιοί)...

Άλλο το "συμφωνώ" ή "διαφωνώ" και άλλο το "υποστηρίζω θέσεις οι οποίες δεν έχουν κανένα έρεισμα στην πραγματικότητα"...
Πχ με τη ΔΑ διαφωνώ σε πολλά αλλά αυτά που λένε έχουν βάση...
Το παρατηρητήριο λέει χοντροειδέστατες ανακρίβειες...
Και επειδή μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι είναι αφελείς, το μυαλό μου πάει αλλού.
Ειδικά μετά τα γεγονότα της Μόσχας και τις φήμες (; ) περί διασύνδεσης με Σόρος...

α. Ποτέ δεν είπα οτι κάνουν καλά όταν απολύουν κόσμο. Ούτε θεωρώ τα ΝΕΑ προοδευτική εφημερίδα, για λόγους που καταλαβαίνεις.
Τώρα, αν στο μυαλό σου ήρθε αυθόρμητα οτι οι δεξιοί είναι αυτοί πουκατά κανόνα απολύουν, μάλλον κάτι θα ξέρεις, κάτι θα έχεις ακούσει, δεν το λες τυχαία πάντως.  :)

β. Και για το Γαλιλαίο λέγανε κάποτε οτι έλεγε "χονδροειδέστατες ανακρίβειες". Αλλά δεν θυμάμαι να τον βγάλανε και πράκτορα, όπως εσύ το Παρατηρητήριο.

Τα λέμε αύριο.
Καληνύχτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Καληνύχτα φέθρυ έχουν πει στην αντικειμενικότητα όλοι οι Δεξιοί εδώ και πολλές δεκαετίες.
Και ότι παπαρία και να μου πει ο ζαγορόφιλος τον γράφω στο αριστερό μου παπάρι.
Ξέρεις γιατί; Γιατί 30 χρόνια περίπου περιστοιχίζομαι από τέτοιους τύπους στην οικογένειά μου, το σχολείο μου, τις κοινωνικές μου συναναστροφές..... Παντού αντικειμενικοί, εύποροι, καλοαναθρεμμένοι, γόνοι, ομορφοπούλια, πτυχιούχοι δημοκράτες της ολιγαρχίας και της καλοπέρασης.
Αμα δε ζήσεις στο βαρέλι με τα σκατά και είσαι ίδια κουράδα δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Οταν όμως αρχίσεις και μυρίζεις τριαντάφυλλα τότε το περιβάλλον αυτό βρωμάει και ζέχνει... Οση κολόνια και να φορέσει........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καληνύχτα φέθρυ έχουν πει στην αντικειμενικότητα όλοι οι Δεξιοί εδώ και πολλές δεκαετίες.
Και ότι παπαρία και να μου πει ο ζαγορόφιλος τον γράφω στο αριστερό μου παπάρι.
Ξέρεις γιατί; Γιατί 30 χρόνια περίπου περιστοιχίζομαι από τέτοιους τύπους στην οικογένειά μου, το σχολείο μου, τις κοινωνικές μου συναναστροφές..... Παντού αντικειμενικοί, εύποροι, καλοαναθρεμμένοι, γόνοι, ομορφοπούλια, πτυχιούχοι δημοκράτες της ολιγαρχίας και της καλοπέρασης.
Αμα δε ζήσεις στο βαρέλι με τα σκατά και είσαι ίδια κουράδα δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Οταν όμως αρχίσεις και μυρίζεις τριαντάφυλλα τότε το περιβάλλον αυτό βρωμάει και ζέχνει... Οση κολόνια και να φορέσει........

Ευτυχώς για εμένα, δεν είχα τέτοιες παρεές αλλά μεγάλωσα σε ένα πολυσυλλεκτικό περιβάλλον, με φτωχούς και πλούσιους, δεξιούς και αριστερούς, χαβαλέδες και πολιτικοποιημένους...

Εσύ ανατωτήθηκες ποτέ μήπως αυτά που εκφράζεις δεν είναι παρά μια αντίδραση στο περιβάλλον σου;
Ίσως έτσι εξηγήσεις τον παραληρηματικό, υβριστικό και γεμάτο αντιφάσεις λόγο σου...

Κατά τα λοιπά, τους ανεπιθύμητους εγώ τους γράφω στο δεξί μου παπάρι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ευτυχώς για εμένα, δεν είχα τέτοιες παρεές αλλά μεγάλωσα σε ένα πολυσυλλεκτικό περιβάλλον, με φτωχούς και πλούσιους, δεξιούς και αριστερούς, χαβαλέδες και πολιτικοποιημένους...
Μα είναι φως φανάρι ότι μεγάλωσες μέσα στη φτωχολογιά..........

Εσύ ανατωτήθηκες ποτέ μήπως αυτά που εκφράζεις δεν είναι παρά μια αντίδραση στο περιβάλλον σου;
οταν ένας οργανισμός έχει υγιή κύτταρα και προσβληθεί από επιθετικούς ιούς αρχίζει και αντιδρά....
Η μη αντίδραση του οργανισμού στην ιατρική συνιστά ανύπαρκτο ανοσοποιητικό σύστημα.
Ίσως έτσι εξηγήσεις τον παραληρηματικό, υβριστικό και γεμάτο αντιφάσεις λόγο σου...
Ακου ζαγορόφιλε.... Κουράστηκα να συζητάω με ανθρώπους που θεωρούν τον ζαγορίτη επιτυχημένο επαγγελματικά και ότι η περιουσία της Εκκλησίας της ανήκει .... από το Βυζάντιο.........
Και όσο βλέπω απατεώνες που καταστρέφουν την κοινωνία, μεταρρυθμίζουν τη χώρα εκποιώντας την λες και είναι ένα μάτσο κιλίμια, και βαφτίζουν προνομιούχους/αριστοκράτες τους λιμενεργάτες, τις μητέρες και τους σκουπιδιάρηδες όχι απλά θα βρίζω.... ΘΑ ροχαλιάζω.......
Είτε υπερασπίζονται το ΠΑΣΟΚ, είτε τη ΝΔ, είτε το ΚΚΕ, είτε δε ξέρω γω ποιόν άλλο.

Κατά τα λοιπά, τους ανεπιθύμητους εγώ τους γράφω στο δεξί μου παπάρι...
Μα συνήθως έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι δεξιοί είναι τόσο κομπλεξικοί επειδή είναι "μονάρχιδοι". Εσυ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom