Επισκέπτης
εσύ μικρέ είσαι με τις νυν Ρωσσίδες... Ασ την ΕΣΣΔ στον τάφο της....
Λες?
εσύ μικρέ είσαι με τις νυν Ρωσσίδες... Ασ την ΕΣΣΔ στον τάφο της....
Όπως έλεγε και ο επιθεωρητής Κάλαχαν, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ο καθένας έχει από μία...
Και ο αφορισμός του επιθεωρητή πάει γάντι στις εκθέσεις της Διεθνούς Αμνηστίας...
Έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους, αλλά δεν παυει να είναι άλλη μια γνώμη...
Ούτε αυθεντίες είναι, ούτε δικαστές- ένα σωματείο είναι...
Καλό θα ήταν η ΔΑ να ασχοληθεί με τα του οίκου της- οι φήμες λένε για αποκεφαλισμούς με συνοπτικές διαδικασίες αξιόλογων στελεχών που τόλμησαν να ασκήσουν κριτική- και να αφήσει τη μεταναστευτική πολιτική σε αυτούς που επωμίζονται το κόστος της, δηλαδή τα κράτη...
Αν η ΔΑ γουστάρει να αφήνει το λιμενικό αφύλακτα τα σύνορα, ας πληρώσει από την τσέπη της τα έξοδα συντήρησης των λαθρομεταναστών...
Και ας σταματήσει να κάνει μεταναστευτική πολιτική με τα λεφτά ΜΟΥ!
Ωστόσο, για να είμαι δίκαιος, από κάποιες ΜΚΟ τύπου παρατηρητηρίου του Ελσινκι, η ΔΑ είναι σαφώς πιο ανεξάρτητη, πιο αντικειμενική και με διαφανέστερες πηγές χρηματοδότησης...
Πολύ κρατικίστικο μου ακούστηκε αυτό.
Να πάω σε Ω-Ρι-Λα;
Ας μη συζητήσουμε βέβαια τα περί "διαφανέστερων πηγών χρηματοδότησης", γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Υ.Γ. Όσο για τα λεφτά ΣΟΥ που λες, μου έκανες ένα παράξενο συνειρμό με τον αείμνηστο Βασίλη Αυλωνίτη.
Τέλος, στελέχη της ΔΑ δεν έχουν συλληφθεί σε καμια χώρα με τις κατηγορίες της κατασκοπείας, παρέα με αλλοδαπούς πράκτορες...Μπορεί το μπανιστήρι να πει το ίδιο;
χμμμμμμμμμ...............
Στην Ελλάδα των πακιστανών που απήχθησαν από ελληνες ευπατζήδες παρέα με αλλοδαπούς πρακτορες, εμείς ασχολούμαστε με τους υπαλλήλους της ΔΑ....
Α ρε Λαζόπουλε πάρε μάτι ολόκληρη εκπομπή θά κάμεις....
Τι Αυλωνίτης, τι Ζαγορίτης........
«Χρυσό μετάλλιο» για τον αριθμό των εκτελέσεων δίνει στην Κίνα η Διεθνής Αμνηστία
Τουλάχιστον 470 άτομα σκότωσαν την περασμένη χρονιά οι Αρχές της Κίνας, αναφέρει η ετήσια έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για τη θανατική ποινή, αναφέροντας όμως ότι ο πραγματικός αριθμός των εκτελέσεων μπορεί να ανέρχεται ακόμα και στις 8.000.
Ο Διεθνής Αμνηστία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι θα πρέπει να αρθεί το πέπλο της μυστικότητας που αφορά τη θανατική ποινή στην ασιατική χώρα.
Στην ετήσια έκθεσή της για την θανατική ποινή, η οργάνωση ανέφερε ότι τουλάχιστον 1.252 άνθρωποι εκτελέστηκαν το 2007 σε 24 χώρες -κατά τι λιγότεροι από το 2006. Το 88% αυτών των εκτελέσεων έλαβε χώρα σε πέντε μόνο κράτη (Κίνα, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Πακιστάν και ΗΠΑ).
Η Κίνα εκτέλεσε τουλάχιστον 470 άτομα πέρυσι, ωστόσο η Διεθνής Αμνηστία προειδοποίησε ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να ανέρχεται και σε χιλιάδες.
«Ως ο μεγαλύτερος εκτελεστής του κόσμου, η Κίνα παίρνει το 'χρυσό μετάλλιο' για τις εκτελέσεις διεθνώς» ανέφερε η επικεφαλής της οργάνωσης στη Βρετανία, Κέιτ Αλεν.
«Σύμφωνα με αξιόπιστες εκτιμήσεις, η Κίνα εκτελεί κρυφά κατά μέσο όρο 22 κρατούμενους την ημέρα- αυτό σημαίνει 374 άτομα μόνο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων» πρόσθεσε η ίδια.
[in.gr]
Επιτέλους! Έψαχνα να βρω το θρεντ και δεν ήξερα σε ποια ενότητα είναι. Ήθελα να βάλω ένα αρθράκι ακόμα.
Να λογοδοτήσουν ζητά από τους ηγέτες του κόσμου η Διεθνής Αμνηστία
ΑΠΕ
Εξήντα χρόνια μετά την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτουν του Ανθρώπου λίγα έχουν αλλάξει
Λονδίνο
Οι ηγέτες του κόσμου δεν καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναφέρει στην ετήσια έκθεσή της η Διεθνής Αμνηστία, η οποία τους ζητά να λογοδοτήσουν για τις «αποτυχίες 60 χρόνων».
Σύμφωνα με την έκθεση, άνθρωποι σε 81 χώρες του κόσμου εξακολουθούν να πέφτουν θύματα βασανιστηρίων, ενώ άδικες δίκες εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα σε 54 κράτη.
Σε 77 χώρες δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και Τύπου, ενώ σε 24 χώρες πραγματοποιούνται θανατικές εκτελέσεις και σε 23 κράτη υπάρχουν νόμοι που κάνουν διακρίσεις κατά των γυναικών.
Ιδιαίτερα αυστηρή είναι η έκθεση απέναντι στις ΗΠΑ. Η Διεθνής Αμνηστία κατηγορεί την υπερδύναμη ότι δεν καταφέρνει να προσφέρει μια «ηθική πυξίδα» στα υπόλοιπα κράτη.
Σύμφωνα με την έκθεση, εκατοντάδες άτομα κρατούνται χωρίς δίκη ή κατηγορία στο Γκουαντάναμο, στο Μπαγκράμ και το Ιράκ, ενώ η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει ακόμα λογοδοτήσει για τις καταπατήσεις στο Ιράκ.
Καλεί ακόμα τους ηγέτες του κόσμου να απολογηθούν επειδή έχουν αθετήσει την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που υιοθετήθηκε πριν από 60 χρόνια.
Εντάξει..Έχεις πείσει και τα 50.000 μέλη του σάιτ ότι μπορείς και διαβάζεις εφημερίδα..Μπορεί να σταματήσει αυτή η ανούσια παράθεση δημοσιευμάτων;
Όχι δεν μπορεί να σταματήσει, εκτός και αν μου το ζητήσει κανένας moderator/administrator. Αλλά μπορείς να σταματήσεις εσύ να διαβάζεις αυτά που ποστάρω.
πάμε παρακάτω.
Φέρθυ, αφού κατά βάθος συμφωνούμε γιατί πάντα πρέπει να βρίσκεις πράγματα να "διαφωνούμε";
Μπορείς να ανακαλέσεις το χαρακτηρισμό που μου απέδωσες στο τέλος
Επαναλαμβάνω πως δεν είμαι υπέρ της θανατικής καταδίκης έτσι γενικά και αόριστα, τελεία. Όμως κατά περιπτώσεις ίσως πρέπει να το ξαναδούμε. Λέω... ίσως. Δεν είπα ότι αυτό είναι το σωστό. Εξάλλου ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και τα βλέπει από τη δική του σκοπιά τα πράγματα.. Εγώ μερικές φορές τα βλέπω έτσι.
Όχι δεν μπορεί να σταματήσει, εκτός και αν μου το ζητήσει κανένας moderator/administrator. Αλλά μπορείς να σταματήσεις εσύ να διαβάζεις αυτά που ποστάρω.
Μα δεν διαβάζω ποτέ τα ποστς σου, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε αφού τα έχω ήδη διαβάσει/ ακούσει από το .. πρωτότυπο!
Απλά βαριέμαι τις επαναλήψεις...
Μα δεν διαβάζω ποτέ τα ποστς σου, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε αφού τα έχω ήδη διαβάσει/ ακούσει από το .. πρωτότυπο!
Απλά βαριέμαι τις επαναλήψεις...
Str8, θα συμφωνήσω μαζί σου οτι τα copy paste απο εφημερίδες είναι βαρετά και πρέπει να αποφεύγονται.
Αν όμως το copy paste ήταν απο κανέναν πικραμένο που να κατήγγειλε συλλήβδην το ΣΥΡΙΖΑ η να ισχυριζόταν οτι το ΕΑΜ συμμάχησε με τον ..Εωσφόρο στην Κατοχή, δεν θα διαμαρτυρόσουν, ούτε θα έλεγες οτι είναι βαρετό, έτσι;.
Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!
Η εν λόγω κυρία φέθρυ το κάνει κατα κόρον, αν και διαβάζοντας αυτά που γράφει η ίδια, καταλαβαίνω γιατί καταφεύγει στο copy paste...
Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου ότι αν κάποιος έκανε αντιγραφές από την καθημερινή, δεν θα ήμουν τόσο αυστηρός!
Αλλά αν κάποιος κατέφευγε σε συνομωσιολογικές αρλούμπες, δεξιόστροφες ή αριστερόστροφες, θα τον έκραζα χοντρά, όπως έχω ήδη κάνει στο παρελθόν.
Το εαμ με τον εωσφόρο; Χμμμ...
Ο Αλαβάνος και ο ΣΥΡΙΖΑ στο απυρόβλητο σήμερα;
Αλλά να θεωρείς και εγκυρότατη πηγή την σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπο τον Παπαχελά, ουκ ανδρός σοφού.....
Δεν υπάρχουν αντικειμενικές εφημερίδες Φέθρυ...Απλά κάποιες είναι λιγότερο υποκειμενικές από κάποιες άλλες...
Να σου θυμίσω ότι ο Παπαχελάς είχε κάνει εκπομπή για τις απαγωγές ισλαμιστών από τη Σια και τη μεταφορά τους στο γκουαντανάμο και τα ανα τον κόσμο franchise του όταν ουκ ολίγοι αριστεροί έκαναν τουμπεκί...
Η ΔΑ ήταν από τις λίγες ΜΚΟ που είχαν θίξει το ζήτημα και προς τιμή της, για να επανέλθουμε στο θέμα μας...
Α, και η εποχή Παπαχελά στην Καθημερινή συνοδεύεται και με την πρόσφατη απόλυση του αρθρογράφου -επι των διεθνών- Γιώργου Δελαστίκ.
Απο τα χρόνια της χούντας είχε να απολυθεί με τέτοιο σκαιό τρόπο αριστερός δημοσιογράφος.
Για να επανέλθουμε όντως στο θέμα μας, θα σου θέσω μια ερώτηση και θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση.
Προς τι τέτοιο μίσος για το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι;
Εντάξει, δεν συμφωνείς σ' αυτά που λέει για τη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, ενώ εγώ π.χ. συμφωνώ.
Δεν είναι κάπως "σταλινικό" να βγάζουμε τον άλλον βρώμικο και πράχτορα όταν δεν συμφωνούμε μαζί του;