Νέα

ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Συντάξτε την άποψή σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
το γραφεις και μονος σου (τα δικα σου, τα δικα μου και του γειτονα τα χρηματα και τις συνταξεις διαχειριζονται - λες να ανηκουμε στην ελιτ και να μην το ξερουμε ?)

οι ελληνικες καραχρεωκοπημενες τραπεζες (παγκοσμιοι οικονομικοι κολοσσοι) ειναι λαφυρο λεηλασιας ???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: το εχεις τερματισει ομως

Μετά την κατάθεση της ερώτησης ο κ. Κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται στο τραπεζικό μας τοπίο ένας ανοιχτός “πόλεμος”, από τον οποίον κινδυνεύουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά νοικοκυριά. Για πρώτη φορά στην ιστορία είναι υπαρκτός ο κίνδυνος μια ευρωπαϊκή συστημική τράπεζα -η Τράπεζα Πειραιώς- να τεθεί υπό τον έλεγχο ενός hedge fund

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
το γραφεις και μονος σου (τα δικα σου, τα δικα μου και του γειτονα τα χρηματα και τις συνταξεις διαχειριζονται - λες να ανηκουμε στην ελιτ και να μην το ξερουμε ?)

οι ελληνικες καραχρεωκοπημενες τραπεζες (παγκοσμιοι οικονομικοι κολοσσοι) ειναι λαφυρο λεηλασιας ???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: το εχεις τερματισει ομως

Ο Τζον Πόλσον, ο άνθρωπος που σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους έδωσε την υπόγεια μάχη για να παραιτηθεί ο Μιχάλης Σάλλας από την Πειραιώς, έφτιαξε τον μύθο του στη λίστα του Forbes κερδοσκοπώντας κατά της αμερικανικής αγοράς ακινήτων στη μεγάλη κρίση των subprime το 2007

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
αντωνακη διαβασε διαβασε αγορινα μου καλη εχεις τεστ στην πραγματικη ζωη αυτην τη φορα    :) :)

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αντωνακη διαβασε διαβασε αγορινα μου καλη εχεις τεστ στην πραγματικη ζωη αυτην τη φορα    :) :)

με τους φωστηρες που παραθετεις τι να διαβασω ? το βουδα της ραφηνας και το βαθυ πασοκ της πειραιως ???

καλη βοσκη σου ευχηθηκα ?

:-*

καποτε ηταν βουλευτης και ο ανατολακης - ο ποδοσφαιριστης - και εκανε επισημες ερωτησεις στον υπουργο αμυνας αν υπαρχουν ή πετανε στον ελληνικο χωρο αεροπλανα ψεκασμων
την επομενη φορα να παραθεσεις και αυτον

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
με τους φωστηρες που παραθετεις τι να διαβασω ? το βουδα της ραφηνας και το βαθυ πασοκ της πειραιως ???

καλη βοσκη σου ευχηθηκα ?

:-*

εφ'οσον λοιπον δεν εχεις επιχειρηματα να αντιπαραθέσεις

καλο σου βραδυ

υ.γ. μαλλον δεν ξερεις και να διαβαζεις απ'οτι καταλαβα

αυτος που εθεσε την ερωτηση από την Ν.Δ δεν ηταν ο βουδας της ραφηνας αλλα ο ανηψιος του αλλα που να τα καταλάβεις......

καλο σκοταδι

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εφ'οσον λοιπον δεν εχεις επιχειρηματα να αντιπαραθέσεις

καλο σου βραδυ

υ.γ. μαλλον δεν ξερεις και να διαβαζεις απ'οτι καταλαβα

αυτος που εθεσε την ερωτηση από την Ν.Δ δεν ηταν ο βουδας της ραφηνας αλλα οα ανηψιος του αλλα που να τα καταλάβεις......

καλο σκοταδι

δες τι γραφεις μονος σου και κρινε  :-* εχει και αλλους κ.καραμανληδες η βουλη ?

Μετά την κατάθεση της ερώτησης ο κ. Κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται στο τραπεζικό μας τοπίο ένας ανοιχτός “πόλεμος”, από τον οποίον κινδυνεύουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά νοικοκυριά. Για πρώτη φορά στην ιστορία είναι υπαρκτός ο κίνδυνος μια ευρωπαϊκή συστημική τράπεζα -η Τράπεζα Πειραιώς- να τεθεί υπό τον έλεγχο ενός hedge fund

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
δες τι γραφεις μονος σου και κρινε  :-* εχει και αλλους κ.καραμανληδες η βουλη ?

εάν ηταν ο βουδας της ραφηνας θα αναφερονταν ως πρωην πρωθυπουργος και όχι ως ένας απλος βουλευτης σερρων

μαθε να διαβαζεις αντωνη

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εάν ηταν ο βουδας της ραφηνας θα αναφερονταν ως πρωην πρωθυπουργος και όχι ως ένας απλος βουλευτης σερρων

μαθε να διαβαζεις αντωνη

οχου με το κωλοσογο δεν βγαζω ακρη - my mistake

διαφορα παντως δεν εχει - τους παιρνουν την μασα απο τα χερια (και πολυ καλα κανουν) και κανουν φασαρια πουλωντας σανο

οταν ομως ο βουδας διαβεβαιωνε οτι το τραπεζικο μας συστημα ειναι θωρακισμενο - ενω ηταν παντελως ξεβρακωτο (και εξαιτιας του) τοτε δεν κινδυνευε καμια ελληνικη επιχειρηση και νοικοκυριο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πρόσεξε, διότι επί Σημίτη ψηφίστηκε ο νόμος με τον οποίο
οι δαπάνες για βελτίωση του ενοικιαζομένου διαμερίσματος
θεωρούνται απόκτηση κεφαλαίου από τον ιδιοκτήτη
και ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ !
βλ. προηγούμενη ΠΟΛ.1017/1.2.2013
αλλά και επόμενες ΠΟΛ
Στο συμβόλαιο , που μπορεις να τροποποιήσεις,
πρεπει να αναφέρεις ότι ο ενοικιαστής θα πρέπει
να επιστρέψει το διαμέρισμα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήταν όταν νοικιάστηκε.

Για το θέμα του κουδουνιού, επειδή πήγα στο ακίνητο
κοντά στο Ιπποκράτειο πριν μήνες, στο κουδούνι
πάνω δεξιά υπήρχε το επώνυμό σου.
Δεν επιτρέπεται να γράψω το επώνυμό σου, αλλά
προφανώς ...το ξέρεις ! :2funny:
Στην πολυκατοικία μάλιστα έχει ιατρείο ένας
πλαστικός χειρουργός, που έχει χειρουργήσει φίλη μου.
Το μικρό του όνομα είναι Ευάγγελος...
και ο θείος του ήταν γιατρός του Καραμανλή του ΠτΔ.
Υπήρχε λοιπόν στο πάνω κουδούνι το επώνυμο σου
που ξεκινάει από Α ( εσύ το έχεις ποστάρει το αρχικό )
εκτός αν είναι συνεπωνυμία, και το είδε και ο λογιστής μου.
Τώρα μπορεί να μην υπάρχει, πριν μήνες υπήρχε.

Δεν είμαι εγώ... συνωνυμία είναι .. αυτός είναι η 76η σειρά στην 35η σελίδα του τηλεφωνικού καταλόγου με το όνομα αυτό... εγώ είμαι 34η σειρά στην 28η σελίδα...

και το επώνυμο μου δεν είναι Παπαδόπουλος ...

ΥΓ τα βυζιά της έφτιαξε ο Βαγγέλης ή την μύτη ??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Δεν είμαι εγώ... συνωνυμία είναι .. αυτός είναι η 76η σειρά στην 35η σελίδα του τηλεφωνικού καταλόγου με το όνομα αυτό... εγώ είμαι 34η σειρά στην 28η σελίδα...

και το επώνυμο μου δεν είναι Παπαδόπουλος ...

ΥΓ τα βυζιά της έφτιαξε ο Βαγγέλης ή την μύτη ??

Τα βυζιά ! :rockon: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Εγώ εχω ικανοτητες ενορασης. Πχ αν μου δειξει τρεις τραπουλοχαρτα και μου πεις να διαλεξω το σωστο το πετυχαινω 7/10 φορες.

:rockon: :rockon:

Να ακούς την ενόρασή σου.

Το ότι δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα τους νόμους της ενόρασης ,
δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Και το 1700 δεν γνώριζαν για τα Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα,
ούτε καν για τα μικρόβια !
Αλλά και τα Η/Μ υπήρχαν , καθώς και τα μικρόβια.

Εμπιστεύσου την ενόρασή σου !  :rockon: :rockon:

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Τι κακο ειναι οτι δεν υπαρχει σωτηρια..και δεν υπαρχει πατος στην κατασταση μας...οποτε αισιοδοξια...μηδεν!!

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

Βιώνουμε αναμφίβολα μία κατ’ επίφαση Δημοκρατία, αφού οι αποφάσεις λαμβάνονται πλέον ερήμην μας – ενώ χρησιμοποιούμαστε για να πληρώνουμε συνεχώς νέους φόρους, για τους οποίους εισπράττουμε όλο και λιγότερα ανταλλάγματα.
.
«Οι Έλληνες, παρά το ότι φαίνεται πια πως όποιο κόμμα και αν επιλέξουν, δεν θα αποφύγουν τα μνημόνια, τη λεηλασία, και τη σκλαβιά τους, έχουν χειραγωγούμενοι την ψευδαίσθηση ότι, μπορούν δημοκρατικά να ανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία και  να μην αφελληνισθούν

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
:rockon: :rockon:

Να ακούς την ενόρασή σου.

Το ότι δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα τους νόμους της ενόρασης ,
δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Και το 1700 δεν γνώριζαν για τα Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα,
ούτε καν για τα μικρόβια !
Αλλά και τα Η/Μ υπήρχαν , καθώς και τα μικρόβια.

Εμπιστεύσου την ενόρασή σου !  :rockon: :rockon:

Με εχει σωσει πολλες φορες απο κακοτοπιες στην πιατσα.

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Η Ρουμανία ειναι χώρα πρότυπο του ΔΝΤ, της ΕΕ και των δικών μας νεοφιλελέδων.
Για το 2017 προβλέπεται ανάπτυξη 4% και το ΑΕΠ της ετοιμάζεται να ξεπεράσει αυτό της Ελλάδας (170 δις ευρώ). Η χώρα θεωρείται η 3η πιο αναπτυσσόμενη της Ε.Ε..

Αλλά, αυτή είναι η μία πλευρά, η νεοφιλελέδικη. Γιατί η αλήθεια για το 2016 που φτάνει στο τέλος του, είναι αυτή:
- Το 40% του πληθυσμού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, με το 30% να στερείται ακόμη και τα πιο βασικά αγαθά
- Ο μισθός ανά ώρα είναι κατά μέσο όρο πέντε φορές χαμηλότερος από το μέσο όρο της Ε.Ε., ενώ 600.000 συνταξιούχοι παίρνουν μηνιαία σύνταξη 20 ευρώ!
- Το 20% του πληθυσμού ζει σε ακατάλληλα σπίτια
- 136 άτομα κατέχουν ίσο πλούτο με αυτό των φτωχότερων έξι εκατομμυρίων Ρουμάνων
- τρία και πλέον εκατομμύρια άνθρωποι, το 17% του πληθυσμού, έχουν εγκαταλείψει τη χώρα, αναζητώντας την τύχη τους στο εξωτερικό.

Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ιδιαίτερα. Η ίδια ανάπτυξη έρχεται και σ' εμάς και μακροπρόθεσμα σε όλη την ΕΕ!

Συνημμένα

• ρουμανια.jpg
    ρουμανια.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Βιώνουμε αναμφίβολα μία κατ’ επίφαση Δημοκρατία, αφού οι αποφάσεις λαμβάνονται πλέον ερήμην μας – ενώ χρησιμοποιούμαστε για να πληρώνουμε συνεχώς νέους φόρους, για τους οποίους εισπράττουμε όλο και λιγότερα ανταλλάγματα.
.
«Οι Έλληνες, παρά το ότι φαίνεται πια πως όποιο κόμμα και αν επιλέξουν, δεν θα αποφύγουν τα μνημόνια, τη λεηλασία, και τη σκλαβιά τους, έχουν χειραγωγούμενοι την ψευδαίσθηση ότι, μπορούν δημοκρατικά να ανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία και  να μην αφελληνισθούν

Οι Ελληνες πουλάνε την εθνική τους κυριαρχία για να σιτίζονται από τα μαστάρια της Γερμανίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom