mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
φιλε δημητρακη δεν θα συμφωνησω στο οτι των 3 αστερων ειναι χάλια...
άλλωστε μπες στο μπουκινγκ κομ και διαβασε σχολια για ξενοδοχεια 3 αστεριών και 2 στην τουρκια....
αυτα των τριων αστεριων που συνηθως ειναι και ποιο αποκεντρα μερικες φορες ειναι γαματα άλλωστε εχω προσωπικη εμπειρια ....
μπορει να μην εχουν θεα στην θαλασσα αλλα οι ιδιοκτητες ειναι συνηθως οικογενειες τουρκων πουχουν ελθει απο γερμανια δουλευοντας 18 ωρες...η διευθυντες μεγαλων ξενοδοχειων που θέλουν να κανουν την δικη τους επιχείρηση...
ειναι αρκετα νοικοκυρεμενα και ειναι ποιο φιλόξενα απο τα μεγαλα των πολλων αστερων......
φυσικα οπως παντου υπαρχουν και εξαιρεσεις...
στων 3 αστερων υπαρχουν πραγματικες ευκαιρίες...
θα συμφωνησω απολυτα....θα εβαζα και λινκ απο διαφορα ξενοδοχεια και ξενωνες που εχω βρει αλλα βαριεμαι παντως αυτο με τη βιζα πλεον δεν ισχυει για τους τουρκους δημοσιους υπαλληλους τουλαχιστον....και απο περσι που εγινε αυτο οι τουρκοι τουριστες που ερχονται απο δω μερια εχουν αυξηθει παρα μα παρα πολυ...γενικα εγω ειμαι υπερ του κονσεπτ οτι οι ανατολικοι-μεσανατολικοι λαοι θα πρεπει να συνεργαστουν σε ολα τα επιπεδα....ωστοσο και παλι οφειλω να πω οτι στην τουρκια τα ξενοδοχεια τα πιο πολλα που εχω δει ειναι περιποιημενα και οι ανθρωποι ως νοοτροπια (και οχι λογω τρελου επαγγελματισμου) ειναι εξυπηρετικοι....δεν ειναι οπως εδω που μονο πιπες που δεν τους κανεις για να σε σερβιρουν, να σου αλλαξουν πετσετες ή να σου φερουν το λογαριασμο...περσι για πρωτη φορα στη ζωη μου εκανα λαθος απο internet bookin και πηγα σε αιγαιοπελαγιτικο νησι σε συγκροτημα δωματιων το οποιο στο σαιτ (και στο βιντεο του Youtube) εμοιαζε συμπαθητικο...εκτος απο το χειροτερο μερος που εχω μεινει ποτε το τραγικο ηταν το ποσο απεριποιητο ηταν! φευγανε σοβαδες απο τους τοιχους, ξεφλουδιζανε οι πορτες, αβαφτο, παλια επιπλα....και οι ιδιοκτητες (late 30's early 40's) ολη μερα στην πισινα να πινουν φραπεδια να ακουνε μουσικη στο λαπιτοπι και να γκομενιζουν το βραδυ στα μπαρακια....τον ερμο τον πατερα λυπομουν που τους το ειχε παραδοσει ως κληροδοτημα