διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
πάρε και το γλυκό σουβαι βαι βαι .. τι με κάνεις μπρε πασάκα μου και δεν έχω φάει ακόμη
καζάν ντιμπί
πάρε και το γλυκό σουβαι βαι βαι .. τι με κάνεις μπρε πασάκα μου και δεν έχω φάει ακόμη
καλυτερα ειναι να μην κανω καθολου διακοπες παρα να κανω διακοπες στην τουρκια.Στην τουρκια θα μπω μονο με παραλλαγη η οταν θα ξαναγινει ελληνικη γη.Καλα ποσο απατριδες εχετε γινει μνημη δεν εχετε καθολου,βαζουνε και αυτες της μαλακιες τουρκικες σειρες οπως το ezel που γυριστηκε στην κατεχομενη κυπρο μου ερχετε να σπασω την τηλεοραση πραγματικα.
πάρε και το γλυκό σου
καζάν ντιμπί
2011 εχουμε αν δεν το εχεις καταλαβει.καλυτερα ειναι να μην κανω καθολου διακοπες παρα να κανω διακοπες στην τουρκια.Στην τουρκια θα μπω μονο με παραλλαγη η οταν θα ξαναγινει ελληνικη γη.Καλα ποσο απατριδες εχετε γινει μνημη δεν εχετε καθολου,βαζουνε και αυτες της μαλακιες τουρκικες σειρες οπως το ezel που γυριστηκε στην κατεχομενη κυπρο μου ερχετε να σπασω την τηλεοραση πραγματικα.
και συ νηστικός ε;;;ήμαρτον μπρε , πεινάμε !!!
και συ νηστικός ε;;;
παρτε και ενα ισκεντερ τωρα που μου ανοιξε η ορεξη...
2011 εχουμε αν δεν το εχεις καταλαβει.
Εισαι πολυ μιαλωμενη μουνιτσα,σε παρδεχομαι.αν ξερεις να αναψεις και το DVD,εισαι ονειρο για καθε αντρα.εγω βλεπω οτι οι σφαγες του 1940 ειναι πολυ πιο νωπες στην ιστορια και ενωσω οι φιλοι μας οι Γερμανοι εξακολουθουν να μας γαμανε τα Lidle ανθιζουν, τα ταξιδια με τη Lufthansa πανε κι ερχονται, το Βερολινο και το Μοναχο γεμιζουν ελληνες τουριστες και τα Γερμανικα τα μαθαινουν τα παιδια των περισσοτερων και εχουν μπει και στο σχολειο....οι Τουρκοι μας πειραξαν....οταν μας γαμανε οι Γερμανοι ασαλιωτα ουτε παραλλαγες ουτε ερπειν ουτε κομμαντο ουτε τιποτα...
Καλά αφου δεν σου πολυαρέσει αυτόκάθαρμα.. κοντεύω να χαλάσω το πληκτρολόγιο ρε από τα σάλια.. .
Εισαι πολυ μιαλωμενη μουνιτσα,σε παρδεχομαι.αν ξερεις να αναψεις και το DVD,εισαι ονειρο για καθε αντρα.
ξέρει και από οθωμανικό δίκαιο !Εισαι πολυ μιαλωμενη μουνιτσα,σε παρδεχομαι.αν ξερεις να αναψεις και το DVD,εισαι ονειρο για καθε αντρα.
Καλά αφου δεν σου πολυαρέσει αυτό
κοιτα τι σου έχω
http://[URL unfurl="true"]www.yemekustasi.com/files/image/ekmek_kadayifi.jpg[/img[/URL]]
εκμεκ με καιμάκι
[/quote]
μεταξύ μας θα προτιμούσα τσίρο με ρακί τώρα.. καλοκαιράκι..
ξέρει και από οθωμανικό δίκαιο !
ας μην ειχαν υποστηριξει οι συμμαχοι μας αγγλοι,γαλλοι κτλ τους τουρκους,οπως μας υποστηριζουν και τωρα δηλαδη.καλα ξεπερασε το αυτο και κοιτα μη χασουμε κι αυτα που ηδη εχουμε....οταν θες να φτασεις μεχρι Αγκυρα αυτα παθαινεις...χανεις και τα κεκτημενα...τον ιμπεριαλισμο πολλοι αγαπησαν την απωλεια εδαφων ουδεις
καλα συνεχισε να κοιμασαι εσυ μην σε ενοχλω, οποιος δεν θυμαται την ιστορια του θα την ξαναζησει,τωρα ειμαστε πιο αδυναμοι απο ποτε αν σου λεει κατι αυτο!2011 εχουμε αν δεν το εχεις καταλαβει.
Πάλι καμάκι κάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεε!Εισαι πολυ μιαλωμενη μουνιτσα,σε παρδεχομαι.αν ξερεις να αναψεις και το DVD,εισαι ονειρο για καθε αντρα.