Νέα

Διακοπές στην τουρκία .. μήπως είναι καλύτερα και πολύ φθηνότερα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
βαι βαι βαι .. τι με κάνεις μπρε πασάκα μου και δεν έχω φάει ακόμη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πάρε και το γλυκό σου  :grin:
IMG_2796-2.JPG

καζάν ντιμπί

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλυτερα ειναι να μην κανω καθολου διακοπες παρα να κανω διακοπες στην τουρκια.Στην τουρκια θα μπω μονο με παραλλαγη η οταν θα ξαναγινει ελληνικη γη.Καλα ποσο απατριδες εχετε γινει μνημη δεν εχετε καθολου,βαζουνε και αυτες της μαλακιες τουρκικες σειρες οπως το ezel που γυριστηκε στην κατεχομενη κυπρο μου ερχετε να σπασω την τηλεοραση πραγματικα.  :tickedoff:

καλα ξεπερασε το αυτο και κοιτα μη χασουμε κι αυτα που ηδη εχουμε....οταν θες να φτασεις μεχρι Αγκυρα αυτα παθαινεις...χανεις και τα κεκτημενα...τον ιμπεριαλισμο πολλοι αγαπησαν την απωλεια εδαφων ουδεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλυτερα ειναι να μην κανω καθολου διακοπες παρα να κανω διακοπες στην τουρκια.Στην τουρκια θα μπω μονο με παραλλαγη η οταν θα ξαναγινει ελληνικη γη.Καλα ποσο απατριδες εχετε γινει μνημη δεν εχετε καθολου,βαζουνε και αυτες της μαλακιες τουρκικες σειρες οπως το ezel που γυριστηκε στην κατεχομενη κυπρο μου ερχετε να σπασω την τηλεοραση πραγματικα.  :tickedoff:
2011 εχουμε αν δεν το εχεις καταλαβει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παρτε και ενα ισκεντερ τωρα που μου ανοιξε η ορεξη...

iskeder320.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παρτε και ενα ισκεντερ τωρα που μου ανοιξε η ορεξη...

iskeder320.jpg

αλεξανδρινό εεεε... φέρε και το μπούκοβο φέρε και παγάκια φέρε και την μπουκάλα το ρακί.. Κλουμπ ρακι σε παρακαλώ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εγω βλεπω οτι οι σφαγες του 1940 ειναι πολυ πιο νωπες στην ιστορια και ενωσω οι φιλοι μας οι Γερμανοι εξακολουθουν να μας γαμανε τα Lidle ανθιζουν, τα ταξιδια με τη Lufthansa πανε κι ερχονται, το Βερολινο και το Μοναχο γεμιζουν ελληνες τουριστες και τα Γερμανικα τα μαθαινουν τα παιδια των περισσοτερων και εχουν μπει και στο σχολειο....οι Τουρκοι μας πειραξαν....οταν μας γαμανε οι Γερμανοι ασαλιωτα ουτε παραλλαγες ουτε ερπειν ουτε κομμαντο ουτε τιποτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω βλεπω οτι οι σφαγες του 1940 ειναι πολυ πιο νωπες στην ιστορια και ενωσω οι φιλοι μας οι Γερμανοι εξακολουθουν να μας γαμανε τα Lidle ανθιζουν, τα ταξιδια με τη Lufthansa πανε κι ερχονται, το Βερολινο και το Μοναχο γεμιζουν ελληνες τουριστες και τα Γερμανικα τα μαθαινουν τα παιδια των περισσοτερων και εχουν μπει και στο σχολειο....οι Τουρκοι μας πειραξαν....οταν μας γαμανε οι Γερμανοι ασαλιωτα ουτε παραλλαγες ουτε ερπειν ουτε κομμαντο ουτε τιποτα...
Εισαι πολυ μιαλωμενη μουνιτσα,σε παρδεχομαι.αν ξερεις να αναψεις και το DVD,εισαι ονειρο για καθε αντρα. :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
το τραπέζι ποιός το κάνει τελικά ? :2funny: :2funny: :sunglasses:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
κάθαρμα.. κοντεύω να χαλάσω το πληκτρολόγιο ρε από τα σάλια.. .
Καλά αφου δεν σου πολυαρέσει αυτό
κοιτα τι σου έχω  :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.yemekustasi.com/files/image/ekmek_kadayifi.jpg[/img[/URL]]
εκμεκ με καιμάκι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εισαι πολυ μιαλωμενη μουνιτσα,σε παρδεχομαι.αν ξερεις να αναψεις και το DVD,εισαι ονειρο για καθε αντρα. :grin:

αλλαζω και λαμπες και κανω και μερεμετοδουλειες επισης :grin: :grin: περαν της πλακας παντως...ο επιλεκτικος "πατριωτισμος" που οι περισσοτεροι εχουν δεχτει στο σχολειο ειναι λιαν ενοχλητικος....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλά αφου δεν σου πολυαρέσει αυτό
κοιτα τι σου έχω  :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.yemekustasi.com/files/image/ekmek_kadayifi.jpg[/img[/URL]]
εκμεκ με καιμάκι
[/quote]

μεταξύ μας θα προτιμούσα τσίρο με ρακί τώρα.. καλοκαιράκι..

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
καλα ξεπερασε το αυτο και κοιτα μη χασουμε κι αυτα που ηδη εχουμε....οταν θες να φτασεις μεχρι Αγκυρα αυτα παθαινεις...χανεις και τα κεκτημενα...τον ιμπεριαλισμο πολλοι αγαπησαν την απωλεια εδαφων ουδεις
ας μην ειχαν υποστηριξει οι συμμαχοι μας αγγλοι,γαλλοι κτλ τους τουρκους,οπως μας υποστηριζουν και τωρα δηλαδη.

καλα συνεχισε να κοιμασαι εσυ μην σε ενοχλω, οποιος δεν θυμαται την ιστορια του θα την ξαναζησει,τωρα ειμαστε πιο αδυναμοι απο ποτε αν σου λεει κατι αυτο!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πάλι καμάκι κάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεε! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
*αφησε καμιά γυναίκα και για μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom