tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ειμαι απε την Πολη
βαι.. βαι.. βαι τζιέρι μ' .. τι να σε κάνω μπρε γκιουζελίμ' να σε κόψω κιμά να σε ψήσω κιοφτέδες να φάμε ????
ειμαι απε την Πολη
για αυτο κονομαει ο ΠαντεληςΚαλα ρε τραβαμούνιε είσαι τρελός
σε άγνωστα μέρη και μαγαζιά κιμάς τρώγεται ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
βαι.. βαι.. βαι τζιέρι μ' .. τι να σε κάνω μπρε γκιουζελίμ' να σε κόψω κιμά να σε ψήσω κιοφτέδες να φάμε ????
χαχαχαχαχα αφεριμ τζανουμ αφεριμ!!! ξερεις να μαγειρευεις κι ολας?
αντε να μετακομίσεις και δίπλα να τα έχεις όλα αυτά κάθε μέρα ,τι κάνεις σε μια χώρα που θεωρείς οτι όλοι σε κλέβουν και σε εκμεταλεύονταιΟι Τούρκοι ο χειρότερος λαός του κόσμου να ναι έχουν πολύ ελκυστικά τουριστικά πακέτα! Εσύ τύπε large Ελληναρά μου κάτσε να σε αρμέγει ο κάθε τυπάς εδώ! Εγώ τα λίγα λεφτά που έχω/βγάζω τα σέβομαι και προσέχω που τα δίνω!
αντε να μετακομίσεις και δίπλα να τα έχεις όλα αυτά κάθε μέρα ,τι κάνεις σε μια χώρα που θεωρείς οτι όλοι σε κλέβουν και σε εκμεταλεύονται
Το φαγητό αυτό είναι παρα πολύ βαρύαμε .. να σε κάνω τζιεροσαρμα να γλύφεις τα δαχτυλάκια σου γιαβρουμ...
Το φαγητό αυτό είναι παρα πολύ βαρύ
δοκίμασε να τηγανίσεις το συκώτι μόνο του
διαβασμένο σε βρίσκωαρναούτ τζιέρ...
διαβασμένο σε βρίσκω
απλά πρόσφυγας καλοφαγάς...
αλλά δεν σερβίρεται με πατάτες (μπλιαχ..) με πιλάφι και μάλιστα ατζεμλίδικο πάει.. ;)
ατζεμ πιλαφ αχχχχχχχχ αγαπω
και για καπάκι ένα ταβούκ γκιοτσού... ;)
το οποιο επισης λατρευω και δεν το βρισκω γμττττττττ
+1απλά πρόσφυγας καλοφαγάς...
αλλά δεν σερβίρεται με πατάτες (μπλιαχ..) με πιλάφι και μάλιστα ατζεμλίδικο πάει.. ;)
δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς αυθεντικό στην Αθήνα... κάποτε είχε θεσσαλονίκη.. και δεν ξέρω να φτιάχνω γλυκα ρε γαμώτο
για την ώρα βολεψου με ένα χιουνγκιαρ μπεχιντι με τας κεμπάπ...
και στη Θεσσαλονικη που ειχα δοκιμασει μουφα ηταν...καμια σχεση με το οριτζιναλ ;) χουγιαρ φτιαχνω να κερασω ταπερακι?