Vassiliani
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
νομίζω οτι οι τουρκοι δεν αξίζουν τα λεφτά μας.. πολύ φτηνή λύση είναι και η Αίγυπτος με αντίστοιχη υποδομη κλπ..
νομίζω οτι οι τουρκοι δεν αξίζουν τα λεφτά μας.. πολύ φτηνή λύση είναι και η Αίγυπτος με αντίστοιχη υποδομη κλπ..
δεν εχει καμια σχεση το καιρο με την κων/ποληνομίζω οτι οι τουρκοι δεν αξίζουν τα λεφτά μας.. πολύ φτηνή λύση είναι και η Αίγυπτος με αντίστοιχη υποδομη κλπ..
νομιζω ειδικα αυτο το καιρο οτι κανενας ουτε οι αιγυπτιοι ουτε πολυ περισσοτερο οι τουρκοι δεν αξιζουν τα λεφτα μας.
πχ με 15ε Ιουλη μηνα βρισκεις δωματιο στην Ιο, ποσο πιο φτηνα θα τοχουν τα μεμετια?
ασε που σε αυτες τις χωρες ποτε δεν μπορεις να εισαι συγουρος ουτε με την πολιτικη κατασταση, ουτε με τρομοκρατιες κτλ ουτε με την ποιοτητα του φαγητου ουτε με τους απλους κανονες υγειηνης
συγουρα υπαρχουν και ακριβες και πολυ πιο ακριβες λυσεις και προορισμοι στην Ελλαδα απο οτι η Ιος αλλα αμα το ψαξει κανεις κανει μια χαρα διακοπουλες στην Ελλαδιτσα και πολυ οικονομικα μαλιστα
τυπε ειναι μουσουλμανες μουμιες και δεν καθονται :SΓια τον Απολυτο ειναι καλα εκει .. θα μπορει να γαμησει και μουμιες
GILFακηδες ορματε !
Τελικά είναι πολύ ωραίο πράγμα να ταιριάζουν δύο άνθρωποι
σωστος τυπεΣτην Αίγυπτο παίζουν και ωραία παιχνίδια με τους ευρωπαίους.
Σκοποβολή με ΑΚ-47.
Δωρεάν , χωρίς συμμετοχή.
Οι ευρωπαίοι τουρίστες κάνουν τους ... στόχους.
Είχαν παίξει με κάτι Γερμανούς γκρουπ τουριστών θυμαμαι πριν λίγα χρόνια.
Γύρισαν με μεταγωγικό αεροπλάνο , σε κάσες.
Αυτό είναι που λένε πήγαν ... στον αγύριστο.
Γι'αυτό το ξενοδοχείο αυτό είναι το φθηνό του πακέτο για σουίτεςΜάστορα λέει για γαμήλιο πακέτο,
2000€ για δύο νύχτες.
Δεν είναι ακριβώς αυτό που εννοούμε "φθηνό" ...