τα έχω ζήσει και δει από κοντά στο Λαγανά πριν ακριβώς 2 καλοκαίρια, Ιούλιο μήνα να γίνεται πανικός στο Studio 54 και σε άλλα κωλομπαρα που πήγαιναν 16χρονα αγόρια τύφλα στο μεθύσι από τις 9-10 το βράδυ και κατά τις 11-12 τα κορίτσια την έπεφταν ακόμα και στους αστυνομικούς που δήθεν έκαναν περιπολία αλλά Baywatch (με σορτσάκι, κοντομάνικο, κτλ)...Μέσα στα μπαρ στην έπεφταν εν ψυχρώ, ειδικά ένα μεγάλο που είχε κράχτες κάτι τύπισσες με κάτι καυτά σορτσάκια και μπλούζες που έγραφαν "super girl" ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι ανέβαιναν μπάρα και μετά από 2-3 χορούς το τι τις έπιαναν, έγλυφαν, φωτογράφιζαν, κτλ αφηστε το...Κάποια στιγμή μας σφύριξε ένας Ιταλός εκεί μέσα (πιο ψαγμένος...) να βάλουμε στην κάλτσα ένα 20εύρω...Εκεί να δείτε κατέβηκε από τη μπάρα και άνετότατα κανόνισε για το βράδυ...Οι περισσότερες γούσταραν τέτοια φάση ή ήθελαν να βγάλουν τα υπόλοιπα έξοδα (αφού ποτά, ξενοδοχεία, εισιτήρια, φαγητό ήταν κλεισμένα πάμφθηνα από τουριστικά γραφεία της Αγγλίας)...Το γαμώτο της ιστορίας ήταν:
1ον) ότι για το ίδιο ξενοδοχείο (!!!) η ξενερώ αγγλίδα πλήρωνε 9,5 ευρώ (βάση συμφωνίας) την ημέρα και εγώ 60 ευρώ!
και 2ον) ότι η συμμετοχή τους ήταν αποδεκτή σε ότι έκαναν αλλά ήταν λες και βρίσκονταν σε έκσταση, δε θυμούνταν τίποτα μετά από 15-20' και γενικά ζούσαν στον κόσμο. Επίσης κατά 99% ήταν όλες ένα και το αυτό...κατάξανθο ως λευκό μαλλί, λευκό δέρμα, αδύνατες ελαφρά ως πολύ κοκκινισμένες από τον ήλιο, φουσκομαγουίτσες, και μασάγαν σχεδόν συνέχεια τσίχλες (όταν δεν πίνανε ή δεν τον παίρνανε)...Στην δε αμμουδιά κάτω κατά τις 2 το ξημέρωμα κινδύνευες να βρεις κομμάτι άμμου να πατήσεις από τους μεθυσμένους και τα ζευγάρια που (προσπαθούσαν να) πηδηχθούν λόγω αλκοόλ...!
1ον) ότι για το ίδιο ξενοδοχείο (!!!) η ξενερώ αγγλίδα πλήρωνε 9,5 ευρώ (βάση συμφωνίας) την ημέρα και εγώ 60 ευρώ!
και 2ον) ότι η συμμετοχή τους ήταν αποδεκτή σε ότι έκαναν αλλά ήταν λες και βρίσκονταν σε έκσταση, δε θυμούνταν τίποτα μετά από 15-20' και γενικά ζούσαν στον κόσμο. Επίσης κατά 99% ήταν όλες ένα και το αυτό...κατάξανθο ως λευκό μαλλί, λευκό δέρμα, αδύνατες ελαφρά ως πολύ κοκκινισμένες από τον ήλιο, φουσκομαγουίτσες, και μασάγαν σχεδόν συνέχεια τσίχλες (όταν δεν πίνανε ή δεν τον παίρνανε)...Στην δε αμμουδιά κάτω κατά τις 2 το ξημέρωμα κινδύνευες να βρεις κομμάτι άμμου να πατήσεις από τους μεθυσμένους και τα ζευγάρια που (προσπαθούσαν να) πηδηχθούν λόγω αλκοόλ...!