Νέα

Διαγωνισμός πίπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

διαγωνισμός πίπας ανα 6 μήνες σε μια πόλη της Ελλάδας εναλάξ?

• είστε υπέρ

Ψήφοι: 5 83,3%
  • ειστε κατά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν έχεται γνωμη

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
ενταξει να μην το γενικευουμε ..

παντος αυτο ετυχε σε φιλο μου .
ηταν τύφλα .  πηδηχτηκε.  και μετα επενεβει και η πρεσβεια της

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτούς τους διαγωνισμούς συμμετέχουν Έλληνες άντρες ή είναι μόνο για άγγλους?

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Και γαμω τις ηδονες να ειναι τυφλα η γκομενα ετοιμη να ξερασει πανω σου και τρυγυρω καμια 500 ατομα να σε περνουν ματι και να φωναζουν!!!!!!!!!!!!!!!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Πάντως εγώ που έχω πάει 2 φορές στον Λαγανά το καλοκαίρι, διαγωνισμό πίπας δεν έχω δει! Επικρατεί γενικότερα ένα κλίμα πενταήμερης με παιδαρέλια 18-22 χρονών να ξεσαλώνουν, σνομπάροντας όποιον δεν ανήκει σ'αυτό το age-group! Ένιωσα υπερήλικας ... 27 χρονών (τότε) εκεί!!!

Είμαι φαν της Βρεττανίας, πέρασα γαμάτα εκεί, αλλά αυτό που συμβαίνει στα Brittish resorts είναι γενικά μια ανοησία και μισή!!! Έχω πάει σε Λαγανά, Κάβο και Μάλλια και ήταν τραγικά!!!

Αυτά που γίνονται στη Μύκονο, ο Λαγανάς ούτε που τα έχει φανταστεί!!!

Συμβούλη: Μακριά από τα Brittish Resorts!!!

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
εγω ειμαι μεγαλοσ fan του Brittish , βγαίνεις λιώνεις και στο τέλος αρπάζεις μια και την γαμάς

για μένα ότι καλύτερο 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
εγω ειμαι μεγαλοσ fan του Brittish , βγαίνεις λιώνεις και στο τέλος αρπάζεις μια και την γαμάς

για μένα ότι καλύτερο 

+1

... Απλά άμα ... λιώσεις πολύ δεν υπάρχει ανόρθωση μετά!!!

Επιπλέον, άλλο Βρεττανία και δυστυχώς άλλο τα Βρεττανικά γκέτω στα ελληνικά νησιά!

algi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
0
Απανταχού fan της British culture,

Διαγωνισμό πιπας στην Ρόδο δυστυχως δεν πέτυχα

Το μόνο που πέτυχα στην Ρόδο ήταν έναν ʼγγλο με μια καρέκλα.

Ο εν λόγω ʼγγλος μαζί με άλλους 2 είχε πάρει την κοπέλα μου (είχα πάει toilet για 5 λεπτα) την είχε στριμώξει στον τοίχο και την χούφτωναν.Ενω η δικιά μου ούρλιαζε κανείς δεν έδωσε σημασία.Ηρθε λοιπόν η ώρα της καρέκλας..Δεν προκειτε να μπω σε λεπτομέριες απλά θα καταθέσω την κατάληξη.

2 British μαγκες στο Νοσοκομείο (ο ένας μάλιστα  με εσωτερικη εγκεφαλική αιμοραγια στο κεφαλάκι του και ο άλλος με απλό σπάσιμο  μύτης) και εγώ με ένα δικαστήριο τον Απρίλιο.

Αυτά..Με λίγα λόγια....ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥΣ...............ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ

Στους μη πιστευοντες του σκηνικου μπορω να προσκομισω τα μυνητηρια εγγραφα και την δικαστικη κλήση καθως και την αποφαση του αυτοφορου[
/b]

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τον Αυγουστο
παω παντα στην Ζακυνθο,
εχω ενα ξαδερφο με ενα bar στον Λαγανα,
και καθε 2ο-3ο βραδυ ειμαι εκει για να τα πουμε...

Ο ''αγγλικος'' Λαγανας ειναι η απολυτη παρακμη,
οι γυναικες τραγικες,
οσες ειναι αποδεκτες-καλες
τις εχουν στα bar να σερβιρουν
αλλα ειναι ελαχιστες,
δεν υπαρχει αλλο τετοιο μπαζο-εθνος!!!

Ειναι μονο για να περασει καποιος με το αυτο κινητο του,
να μην κατεβει καθολου
και να κανει μια αναστροφη να φυγει....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται ένας τέτοιος διαγωνισμός κάτι σαν το fame story......

..παρεπιπτοντως και λιγο εκτος θεματος, προκειται να κυκλοφορησει στην αγορα, ταινια πορνο, απο ενα αμερικανικο καλωδιακο καναλι που προβαλει ενα σοου τυπου fame story, στο οποιο συμετεχουν υποψηφιοι αντρες πορνοσταρ....
..οπερ σημαινει, τους τη μετρανε, τους κανουν δοκιμαστικα γυρισματα, τους παιρνουν πιπες για να βλεπουν τον απαιτουμενο χρονο στυσης τους και τετοια....
..μαλλον θα γελασουμε αρκετα, τουλαχιστον συμφωνα μ αυτα που εχω μαθει..

μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω..

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εχω παει τρια καλοκαιρια στη ζακυνθο και εχω περασει κι απο λαγανα. Απλα ειναι μια ΜΟΥΦΑ!!!!!
τελειωμενοι αγγλοι ,μεθυσμενοι μεχρι μαλακιας. Τους κανουν 'μεροκαματο' στα μαγαζια και καλα τους κανουν γιατι ειναι γιδια. οι χειροτεροι τουριστες EVER (ξερνανε και κατουπανε στη μεση του δρομου..)
Φιλε Algi μακαρι να μουν εκει να να ριξω κι εγω καμια

Επισκέπτης
εγώ πέτυχα Αγγλους στην Χερσόνησο στο Ηράκλειο της Κρήτης εκεί πάνε από μαγαζί σε μαγαζί και τους πλακώνουν στίς μπόμπες και μετα γίνετε τις αλαξοκωλιάς στον δρόμο αλλά είναι όλες βρωμομούνες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ζωντας στην αγγλια και επειδη τους εχω φαει στη μαπα καποια καλοκαιρια τους θεωρω ισως το πιο βρωμερο και μπαζο εθνος.....ολοι ανεξαιρετως.......

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
join the club...γενικα οι βρετανοι αλλα παντου τα παντα

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ζωντας στην αγγλια και επειδη τους εχω φαει στη μαπα καποια καλοκαιρια τους θεωρω ισως το πιο βρωμερο και μπαζο εθνος.....ολοι ανεξαιρετως.......
ε όχι και όλοι ρε mounitsa και εγώ έχω ζήσει Αγγλία και αν και έχω κατέβει εδώ και χρόνια την επισκέπτομαι τακτικά. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν πολλοί βλάκες και πολλά μπάζα αλλά έχω γνωρίσει και πολλά καλά άτομα καθώς και απίστευτες γυναίκες. Η αγγλίδα ή θα είναι πολύ μπάζο ή θα είναι για πολλά εγκεφαλικά. Άσε που δεν διακατέχονται από την έπαρση της ελληνίδας.....

Βέβαια όταν βγουν από το νησί τους δια μαγείας εξαφανίζεται η καταπίεση της χώρας τους και γίνονται ζώα. Από την άλλη όμως μην ξεχνάμε ότι όταν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία προσφέρουν 14 βραδιές με 200 λίρες, τι περιμένουμε να μας στείλουν;; Τα μπουμπουκια!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενταξει δε μιλαω για ολο το λαο......υπαρχουν εξαιρεσεις.......οι συγκατοικοι μου ευτυχως ειναι καλα παιδια ας πουμε......και καθαροι.......η αγγλιδα βεβαια σαπουνιζει τα πιατα και τα αφηνει με το σαπουνι!!!!! αλλα δεν της εχουμε πει τιποτα......τα ξεπλενουμε κρυφα μετα......και εχω γνωρισει αγγλους με τους οποιους εχω κανει πολλες συζητησεις.......αλλα η αληθεια ειναι οτι οπως ακριβως ειναι η διασκεδαση τους στην ελλαδα ετσι ειναι και εδω περα.......διαφωνω σε αυτο που λες περι καταπιεσης......και στην αγγλια η καταπιεση τους διαρκει μεχρι τις 4-5 το απογευμα......μετα πανε στις παμπ και πανε και οι "καλοι τροποι" και τα "τυπικα" και τα παντα και ξερνοβολανε οπου βρουνε.......και συμφωνω οτι υπαρχουν πολλες αγγλιδες πολυ ομορφες αλλα στο συνολο τους θεωρω μπαζα (αντρες γυναικες) υπαρχουν πολλοι πιο ωραιαοι λαοι.....και τελος εναν λαο ο οποιος μεθαει με μπυρα ε δεν μπορω να τον παρω στα σοβαρα πως να το κανουμε :grin:

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
δυστυχως αυτο που μενει ειναι η εντυπωσεις απο αγγλους τουριστες μιας και λιγοι εχουν την δυνατοτητα να επεσκευτουν την αγγλια.ζωα κτηνοι γουρουνια...αλλα οπως ειπε και ο φιλος πριν με οικονομικα πακετα της ξεφτιλας αυτοι θα ερθουν μην περιμενουμε καλυτερους
μουνιτσα μουνιτσα μου δεν μας φερνεις κανενα t-shirt η βινυλιο.
χωρις καρτα δεν...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νικο η αποψη μου ειναι οσο καιρο ειμαι εδω οτι οι τουριστες που υπαρχουν στην ελλαδα ειναι ακριβως το ιδιο με τους αγγλους στην αγγλια......πινουν μεθανε ξερνανε αυτη ειναι η διασκεδαση τους.....αλλο οι αγγλοι ομως και αλλο η αγγλια.......στην αγγλια περναω καλα απλα με αλλες εθνικοτητες  :P

Να σας φερω και μπλουζακια και δισκακια........

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ενταξει δε μιλαω για ολο το λαο......υπαρχουν εξαιρεσεις.......οι συγκατοικοι μου ευτυχως ειναι καλα παιδια ας πουμε......και καθαροι.......η αγγλιδα βεβαια σαπουνιζει τα πιατα και τα αφηνει με το σαπουνι!!!!! αλλα δεν της εχουμε πει τιποτα......τα ξεπλενουμε κρυφα μετα......και εχω γνωρισει αγγλους με τους οποιους εχω κανει πολλες συζητησεις.......αλλα η αληθεια ειναι οτι οπως ακριβως ειναι η διασκεδαση τους στην ελλαδα ετσι ειναι και εδω περα.......διαφωνω σε αυτο που λες περι καταπιεσης......και στην αγγλια η καταπιεση τους διαρκει μεχρι τις 4-5 το απογευμα......μετα πανε στις παμπ και πανε και οι "καλοι τροποι" και τα "τυπικα" και τα παντα και ξερνοβολανε οπου βρουνε.......και συμφωνω οτι υπαρχουν πολλες αγγλιδες πολυ ομορφες αλλα στο συνολο τους θεωρω μπαζα (αντρες γυναικες) υπαρχουν πολλοι πιο ωραιαοι λαοι.....και τελος εναν λαο ο οποιος μεθαει με μπυρα ε δεν μπορω να τον παρω στα σοβαρα πως να το κανουμε :grin:
Η καταπίεση στην αγγλία δεν σταματά από την μέρα που πήγαν σχολείο. Ξεκινάει από την πειθαρχεία των μαθητικών χρόνων και την απαγόρευση των pub μετά τις 23:00, μέχρι τις κάμερες και το γεγονός ότι αυτός με τον οποίο ξερνάγανε μαζί το προηγούμενο βράδυ θα τους απολύσει αβίαστα την επόμενη μέρα. Είναι πολύ βαθύ το θέμα. Αν βάλεις όλα αυτά, το γεγονός ότι βρίσκονται σε διακοπές  καθώς και την μηδαμινή αστυνόμευση της Ελλάδας καταλαβαίνεις γιατί αντιδρούν έτσι εδώ. Βέβαια το ξαναλέω, μιλάμε για τα μπουμπούκια πάντα.

Υ.Γ. Μην το λες, μετά από καμιά 10αρια pints χάνεις τη μπάλα, όχι ότι είναι το ποτό μου αλλά το κάναμε και αυτό
υ.γ2. τις pub τις αλλαξανε αλλα δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι σύντομα

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η Αγγλία είναι μια χώρα με έντονη ταξική διαστρωμάτωση που σπανίως συναντάς σε άλλη χώρα. Υπάρχει μια εργατική τάξη που κυριολεκτικά διακατέχεται από υποκουλτούρα. Αυτοί είναι που έρχονται εδώ με 200 λίρες για 15 μέρες. Θεωρούν λοιπόν ότι ότι κάνουν την Παρασκευή ή το Σάββατο βρα΄δυ στην πατρίδα τους εδώ μπορούν να το κάνουν για μία ή δύο βδομάδες συνεχώς. Όσοι έχουν ζήσει έστω και ένα χρόνο Αγγλία ξέρουν τι εννοώ.

Υπάρχει μια μίζερη μεσαία τάξη, η οποία είναι αυτή που συνήθως γνωρίζει ο Έλληνας φοιτητής στο Πανεπιστήμιο. Σε αυτή την τάξη μερικές φορές συναντάς καθαρά ελεύθερα πνεύματα. Και τέλος υπάρχει μια upper class με εξαιρετική ποιότητα συνήθως, αλλά και με έναν κακό σνομπισμό. Είναι αυτή η τάξη που βλέπουμε στα μυθιστορήματα ή όποιος έχει πάει απόγευμα καλοκαιριού στο μπαρ του τελευταίου ορόφου του Harvey Nichols στο Knightsbridge αποκτά μια σχετικά σαφή εικόνα.

Όλα αυτά βέβαια είναι κατηγοριοποίηση με έναν βαθμό αφαίρεσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom