Νέα

Διαγωνισμός πίπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

διαγωνισμός πίπας ανα 6 μήνες σε μια πόλη της Ελλάδας εναλάξ?

• είστε υπέρ

Ψήφοι: 5 83,3%
  • ειστε κατά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν έχεται γνωμη

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Vas συμφωνω μαζι σου.........τους θεωρω πολυ καταπιεσμενο και κομπλεξικο λαο.........και μου βγαζουν απιστευτη μιζερια........το θεμα ομως παραμενει κατ εμε οτι οπως συμπεριφερονται στην ελλαδα (στο περιπου γιατι η ελλαδα γιαυτους ειναι ξεφραγο αμπελι) ετσι φερονται και εδω......εγω νομιζα οτι στην ελλαδα ερχονται και ξεδινουν.......ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο αλλα και παλι για αυτους ειτε πανε αγγλια στην παμπ ειτε πανε ελλαδα για διακοπες θελουν το ιδιο ακριβως πραγμα......ποτο-μεθη-ξερασμα.......εξ ου και εχουν δημιουργηθει τα brittish resorts......δεν εχει γινει κατι τετοιο για αλλους λαους......

υ.γ. μετα απο μερικα ουζακια να τους δεις που τους ποτιζω........λοοοοοοοοοοοοοοολ οχι πολλα.......1-2 μονο........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η Αγγλία είναι μια χώρα με έντονη ταξική διαστρωμάτωση που σπανίως συναντάς σε άλλη χώρα. Υπάρχει μια εργατική τάξη που κυριολεκτικά διακατέχεται από υποκουλτούρα. Αυτοί είναι που έρχονται εδώ με 200 λίρες για 15 μέρες. Θεωρούν λοιπόν ότι ότι κάνουν την Παρασκευή ή το Σάββατο βρα΄δυ στην πατρίδα τους εδώ μπορούν να το κάνουν για μία ή δύο βδομάδες συνεχώς. Όσοι έχουν ζήσει έστω και ένα χρόνο Αγγλία ξέρουν τι εννοώ.

Υπάρχει μια μίζερη μεσαία τάξη, η οποία είναι αυτή που συνήθως γνωρίζει ο Έλληνας φοιτητής στο Πανεπιστήμιο. Σε αυτή την τάξη μερικές φορές συναντάς καθαρά ελεύθερα πνεύματα. Και τέλος υπάρχει μια upper class με εξαιρετική ποιότητα συνήθως, αλλά και με έναν κακό σνομπισμό. Είναι αυτή η τάξη που βλέπουμε στα μυθιστορήματα ή όποιος έχει πάει απόγευμα καλοκαιριού στο μπαρ του τελευταίου ορόφου του Harvey Nichols στο Knightsbridge αποκτά μια σχετικά σαφή εικόνα.

Όλα αυτά βέβαια είναι κατηγοριοποίηση με έναν βαθμό αφαίρεσης.

ααααααα πολυ ωραια το περιεγραψες.........ευγε.......

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Νικο η αποψη μου ειναι οσο καιρο ειμαι εδω οτι οι τουριστες που υπαρχουν στην ελλαδα ειναι ακριβως το ιδιο με τους αγγλους στην αγγλια......πινουν μεθανε ξερνανε αυτη ειναι η διασκεδαση τους.....αλλο οι αγγλοι ομως και αλλο η αγγλια.......στην αγγλια περναω καλα απλα με αλλες εθνικοτητες  :P

Να σας φερω και μπλουζακια και δισκακια........
fish and chips pub karaoke μια απ τα ιδια στη μαλτα που τους ειδα απο πρωτο χερι.αλλα βεβαι πρεπει για να ξερεις μια χωρα να εχεις ζησει εκει πανω απο χρονο ετσι stunt? :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
δυστυχως χωρις πιστωτικη δεν εχει παραγγελια σε ολα τα online καταστηματα
you say goodbye i say hello

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Vas συμφωνω μαζι σου.........τους θεωρω πολυ καταπιεσμενο και κομπλεξικο λαο.........και μου βγαζουν απιστευτη μιζερια........το θεμα ομως παραμενει κατ εμε οτι οπως συμπεριφερονται στην ελλαδα (στο περιπου γιατι η ελλαδα γιαυτους ειναι ξεφραγο αμπελι) ετσι φερονται και εδω......εγω νομιζα οτι στην ελλαδα ερχονται και ξεδινουν.......ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο αλλα και παλι για αυτους ειτε πανε αγγλια στην παμπ ειτε πανε ελλαδα για διακοπες θελουν το ιδιο ακριβως πραγμα......ποτο-μεθη-ξερασμα.......εξ ου και εχουν δημιουργηθει τα brittish resorts......δεν εχει γινει κατι τετοιο για αλλους λαους......

υ.γ. μετα απο μερικα ουζακια να τους δεις που τους ποτιζω........λοοοοοοοοοοοοοοολ οχι πολλα.......1-2 μονο........
οχι δωστους ρακι :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αλλα βεβαι πρεπει για να ξερεις μια χωρα να εχεις ζησει εκει πανω απο χρονο ετσι stunt? :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

stunt? Υποθέτω ότι εννοείς εμένα και από κεκτημένη ταχύτητα ανέφερες τον άξιο σύντροφο!!

Πέντε χρόνια Νίκο!! Τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90. Και πολλές επισκέψεις πριν και μετά.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1

δεν ξέρω, ίσως και να χουν αλλάξει τα πράγματα, αλλα εγώ στην αγγλία τα έκτροπα που είδα στον λαγανά δεν τα χα δει ποτέ, μιλάμε για μπουκάλια που εκσφενδονίζονταν, για ζευγάρια που πηδιόντουσαν στους δρόμους και άλλα πολλά τραγελαφικά. Ευτυχως δεν εχω παει σε αλλα resorts και ουτε θελω. Πάντως enjoy your stay there, αμα το θες θα περάσεις απίστευτα

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
stunt? Υποθέτω ότι εννοείς εμένα και από κεκτημένη ταχύτητα ανέφερες τον άξιο σύντροφο!!

Πέντε χρόνια Νίκο!! Τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90. Και πολλές επισκέψεις πριν και μετά.
αμαν μας πιασανε :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Η Αγγλία είναι μια χώρα με έντονη ταξική διαστρωμάτωση που σπανίως συναντάς σε άλλη χώρα. Υπάρχει μια εργατική τάξη που κυριολεκτικά διακατέχεται από υποκουλτούρα. Αυτοί είναι που έρχονται εδώ με 200 λίρες για 15 μέρες. Θεωρούν λοιπόν ότι ότι κάνουν την Παρασκευή ή το Σάββατο βρα΄δυ στην πατρίδα τους εδώ μπορούν να το κάνουν για μία ή δύο βδομάδες συνεχώς. Όσοι έχουν ζήσει έστω και ένα χρόνο Αγγλία ξέρουν τι εννοώ.

Υπάρχει μια μίζερη μεσαία τάξη, η οποία είναι αυτή που συνήθως γνωρίζει ο Έλληνας φοιτητής στο Πανεπιστήμιο. Σε αυτή την τάξη μερικές φορές συναντάς καθαρά ελεύθερα πνεύματα. Και τέλος υπάρχει μια upper class με εξαιρετική ποιότητα συνήθως, αλλά και με έναν κακό σνομπισμό. Είναι αυτή η τάξη που βλέπουμε στα μυθιστορήματα ή όποιος έχει πάει απόγευμα καλοκαιριού στο μπαρ του τελευταίου ορόφου του Harvey Nichols στο Knightsbridge αποκτά μια σχετικά σαφή εικόνα.

Έχω ζήσει αρκετά χρόνια ως φοιτητής στο Μόναχο και μπορώ να πώ οτι αλκοολισμός κα σνομπισμός υπάρχει παντού ( ίσως και κάποια δόση ρατσισμού ).
Πάντως το χάλι των ʼγγλων επισκεπτών στη γιορτή της μπύρας στο Μόναχο κάθε Σεπτέμβριο ( Oktoberfest ), δε συγκρίνεται. Ξερνούσαν σα τα γατιά και φυσικά τους μαζεύαν κακήν κακώς ( συνήθως έτρωγαν και τις σχετικές τους ).
Οι Γερμανοί πίνουν φυσικά αλλά όχι αυτό το χάλι.

Όσο για τη κοινωνική διαστρωμάτωση υπάρχει παντού. Στη Γερμανία ως φοιτητής συνάντησα άτομα απ'  όλες τις κοινωνικές τάξεις ( και φυσικά και τον ανάλογο σνομπισμό ).

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν ξέρω, ίσως και να χουν αλλάξει τα πράγματα, αλλα εγώ στην αγγλία τα έκτροπα που είδα στον λαγανά δεν τα χα δει ποτέ, μιλάμε για μπουκάλια που εκσφενδονίζονταν, για ζευγάρια που πηδιόντουσαν στους δρόμους και άλλα πολλά τραγελαφικά. Ευτυχως δεν εχω παει σε αλλα resorts και ουτε θελω. Πάντως enjoy your stay there, αμα το θες θα περάσεις απίστευτα

Α μην το λες! Θα μου μείνει αξέχαστο Σάββατο βράδυ μετά από σινεμά, περιμένουμε μια παρέα ταξί σε High Street επαρχιακής πόλης. Περνάνε με αυτοκίνητα παρέα ʼγγλων και πατάγανε μπουκάλια από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο. Κανά δύο πέρασαν από πάνω μας.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1

ζωγράφισες παλι!

ευτύχως είχα την τυχη να γνωρίσω άτομα από σχεδόν όλες τις τάξεις στα 4 χρόνια που έζησα εκεί καθώς και στις αρκετές επισκέψεις μου την τελευταία 8ετία. Ακόμα και τα stiff upper lips έχουν ενδιαφέρον άμα καταφέρεις να τους ανοίξεις

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
στο μοναχο ειναι ασχημα τα πραγματα.ομως συμφωνω γερμανια και παλι γερμανια.!βερολινο ειναι ωραια στη πυλη του βραδεμβουργου τη πρωτοχρονια της πουτανας.οταν λεμε βεγγαλικα καμια σχεση με ανασταση.και το ντερφιεν φην του αγιου νικολαου στο ντισελντορφ.ε ρε γερμανια... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :smitten:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
vas τα πραγματα ειναι οπως στα περιεγραψα απλα οχι στο χαλι που βλεπουμε στην ελλαδα.......δεν ειναι τοσο τραγικα αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερως διαφορετικα......κατα ταλλα μια χαρα περναω.......απλα δεν πολυβγαινω (ειμαι και σε κωλοχωρι καταλαβαινεις.......)

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Α μην το λες! Θα μου μείνει αξέχαστο Σάββατο βράδυ μετά από σινεμά, περιμένουμε μια παρέα ταξί σε High Street επαρχιακής πόλης. Περνάνε με αυτοκίνητα παρέα ʼγγλων και πατάγανε μπουκάλια από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο. Κανά δύο πέρασαν από πάνω μας.
και εγώ το έχω πετύχει αυτό και μάλιστα μέσα σε club όπου ανοίξανε και κεφάλια. Το βασικό είναι η συχνότητα με την οποία το συναντάς στα διάφορα resorts.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μωρε καλα ειναι (αν και αυτη τη στιγμη εχει -2) ειμαι σε καλη περιοχη east Anglia ειναι πολυ ηπιος ο καιρος........απλα ειμαι στο Cambridge οπου αφενος δεν εχει και τις πολλες επιλογες να βγεις αφετερου η διασκεδαση που προσφερεται δε μου αρεσει ε και γενικοτερα ο κοσμος δεν ειναι και ο καλυτερος......ειναι ολοι ή κοπριτες ή ψωνισμενοι που πανε στο university of cambridge και κατι τρεχει στα γυφτικα......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι..........ποσο να βολταρεις ομως........χαχαχαχαχαχα
ασε που με το σουρουπο δεν τολμαω να τα πλησιασω.......

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
vas τα πραγματα ειναι οπως στα περιεγραψα απλα οχι στο χαλι που βλεπουμε στην ελλαδα.......δεν ειναι τοσο τραγικα αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερως διαφορετικα......κατα ταλλα μια χαρα περναω.......απλα δεν πολυβγαινω (ειμαι και σε κωλοχωρι καταλαβαινεις.......)
ελα εντάξει είσαι, το London είναι ότι πρέπει για σαββατοκύριακα. Πάντως δεν χρειάζεται να ξεσαλώνεις στα club, καλή παρέα να χεις....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποια κλαμπ? χαχαχαχαχαχαχα δεν πολυτρελλαινομαι για κλαμπ ουτως ή αλλως......και εδω που ειμαι 3-4 εχει ολα κι ολα με αθλια μουσικη........απλα δεν αντεχω τις παμπ βασικα γιαυτο και δεν βγαινω ιδιαιτερα μονο για κανα καφε......το λονδινο ειναι οντως οτι πρεπει αλλα δυστυχως δεν παω συχνα.......γιαυτο ειπα πριν οτι περναω καλα γιατι εχω καλη παρεα οποτε υπαρχει ισορροπια.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι ρε γμτ.........μου το χε δειξει και καποιος αλλος ο sxs νομιζω αλλα δυστυχως δεν ειμαι εγω δεν γραφω blogs.......οντως εχει πολυ γελιο :grin:

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
...εχω παει τρια καλοκαιρια στη ζακυνθο και εχω περασει κι απο λαγανα. Απλα ειναι μια ΜΟΥΦΑ!!!!!
τελειωμενοι αγγλοι ,μεθυσμενοι μεχρι μαλακιας.
και ειναι και αστειοι... 15 μεχρι 75 ετων στο ιδιο bar και τραγουδανε κατι τραγουδακια
"μια και ειμαι εγω παιδι,
ξερω παντα να γελω"
και πινουν ολοι μαζι απο την ιδια κανατα
(σαν ταϊστρα γουρουνιων)
με πολλα καλαμακια
κατι μπομπες που τους σερβιρουν
μεχρι να γινουν κοκκαλο.....
Εχω ζησει στο εξωτερικο (USA)
και εχω επισκευτει αρκετα κρατη
(Ιταλια, Γαλλια, Γερμανια, Αυστρια κλπ),
πουθενα δεν εχω δει τετοια παρακμη,
λεμε για τους αλβανους αλλα αυτοι ειναι τραγικοι.

Μια φιλη καποτε ειχε αρραβωνιαστει εναν (νομιζω) σκωτσεζο.
Ολη η οικογενεια εκανε μπανιο στο ιδιο νερο!!!
Αυτος ειχε ζησει σαν φοιτητης στην Ελλαδα
και ηξερε πως καποια πραγματα γινονται αλλιως εδω
και την εβαζαν να κανει πρωτη μπανιο!!!!!!!!!
(μετα ολη η αλλη οικογενεια).
Φυσικα την εκανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom