You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Midnight Mover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
αδιάφορες οι άλλες, ούτε καν συγκράτησα ονόματα και χαρακτηριστικά...Δεν μας είπες όμως ποιες άλλες ήταν.
Ετσι απλά για ενημέρωση.
Τα ΣΚ είναι μονο μια Μαρία, νεαρό όμορφο (αλλά και άβυζο ;)) ρωσιδάκι (μάλλον)...Ποιες ειναι εκει αυτες τις μερες ξερει κανεις;;
Δήλωσε ότι η ίδια δεν προχωρά σε αισθησιακό
αντε γεια....
Δήλωσε ότι η ίδια δεν προχωρά σε αισθησιακό
Θα της κάθεται βαρύ το κρεατικό φαίνεται.....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Υ.Γ. τα εφτιαξε τα δοντια
ε καιρος λοιπον να αρχισει και τις πιπες!!!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Θα της κάθεται βαρύ το κρεατικό φαίνεται.....
μεγαλη σαρακοστή είναι και κάνει νηστεία!!
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
συναδελφοι χρονια πολλα. απο τιμες τι λενε πεσανε κι αλλο?Ενα πέρασμα πριν από μερικές μέρες εβγαλε οτι δουλεύουν οι:
Βανα, Μαρία (νέα εκεί), Πόπη και Στέλλα. Η Μαρία κάνει μόνο μασαζ.
εγω θα ξαναπω οτι αν δεν φερουν κατι σε ασια οπως λιντα , ελισαβετ, που καναν τελειο μασαζ και φραπεδια ( ηταν οι μονες που μετα το μασαζ δεν εκλεγα τα λεφτα μου) το μαγαζι σε λιγο καιρο θα κλεισει ελπιζω να διαβαζουν αυτο το forum και να κανουν γιατι τον συνδυασμο καλου μασαζ καλης φραπεδιας και καλης τιμης εγω προσωπικα θα την τιμησω.
απο τιμες τι λενε πεσανε κι αλλο?
πολύ πρόσφατα μου είπαν το ίδιο ακριβώς που είχες γραψει κι εσύ πριν κανα 2μηνο... ;)
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=72915.msg3550644#msg3550644]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=72915.msg3550644#msg3550644[/url]
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
φιλε θα ενημερωσω συντομαΕχουμε μήπως καμία πρόσφατη επίσκεψη/ενημέρωση?
Με βγάζει ο δρόμοσ μου αυτή τη βδομάδα οπότε οτι πιο φρέσκο θα εκτιμηθεί
απλως ειναι το μοναδικο μαγαζι που μια φορα που ειχα παει παλλια ειχα φαει τρελο ακυρο(δηλ μονο μασαζ)
και του χα ριξει ακυρο.τωρα λεω να παρω το αιμα μου πισω!καθως απεχουμε απο τα φουλ μεχρι να καθαρισει λιγο το θεμα με τις τιμες που δεν πεφτουν και με τις νομιμεσ η οχι μασατζουδες....ελπιζω εδω να μην ειναι πανω απο 70 και να αξιζει τα λεφτα του η ολη κατασταση........
φιλε θα ενημερωσω συντομα
απλως ειναι το μοναδικο μαγαζι που μια φορα που ειχα παει παλλια ειχα φαει τρελο ακυρο(δηλ μονο μασαζ)
και του χα ριξει ακυρο.τωρα λεω να παρω το αιμα μου πισω!καθως απεχουμε απο τα φουλ μεχρι να καθαρισει λιγο το θεμα με τις τιμες που δεν πεφτουν και με τις νομιμεσ η οχι μασατζουδες....ελπιζω εδω να μην ειναι πανω απο 70 και να αξιζει τα λεφτα του η ολη κατασταση........
νομίζω τα 70 είναι πια ταβάνι για τους περισσότερους απο έμας και αυτό αν πρόκυται για κατι αρκετα καλο. Αλλιως μέχρι 60.
Το καλό που έχει το μαγαζι είναι ο χόρος και οτι παντα υπήρχε τουλάχιστον μια που εκανε καπως καλό μασάζ.
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
νομίζω τα 70 είναι πια ταβάνι για τους περισσότερους απο έμας και αυτό αν πρόκυται για κατι αρκετα καλο. Αλλιως μέχρι 60.
Το καλό που έχει το μαγαζι είναι ο χόρος και οτι παντα υπήρχε τουλάχιστον μια που εκανε καπως καλό μασάζ.
Υπο το φως των αρνητικών πολητικών εξελίξεων, η αντικειμενική τιμή για μασαζ σε μαγαζί τύπου Δεριγνύ δεν πρέπει να ξεπερνά τα 50 Ευρώ.
Υπο το φως των αρνητικών πολητικών εξελίξεων, η αντικειμενική τιμή για μασαζ σε μαγαζί τύπου Δεριγνύ δεν πρέπει να ξεπερνά τα 50 Ευρώ.
Και να ήθελα να διαφωνήσω δεν έχω δυνατά επιχειρήματα. Μέχρι τώρα είχε εμπεδωθεί το 60αρι ως νορμάλ στο μυαλο μου. Πιστεύω απο βδομάδα να αρχίσει να γίνεται προσαρμογή στο πενηντάρι.
θα μαθω ....Και να ήθελα να διαφωνήσω δεν έχω δυνατά επιχειρήματα. Μέχρι τώρα είχε εμπεδωθεί το 60αρι ως νορμάλ στο μυαλο μου. Πιστεύω απο βδομάδα να αρχίσει να γίνεται προσαρμογή στο πενηντάρι.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Παρούσες σε επίσκεψη μέσα στην εβδομάδα, Στέλλα, ελληνίδα ρεσεψιονίστ πολύ συμπαθητική και Άννα, ψηλή, αδύνατη με μαύρα μαλλιά. Οι υπόλοιπες στα δωμάτια.
70 την πρώτη φορά και 50 οι υπόλοιπες επισκέψεις που θα γίνουν μέσα στο μήνα.
70 την πρώτη φορά και 50 οι υπόλοιπες επισκέψεις που θα γίνουν μέσα στο μήνα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
μπριζολα παιζει δω;;
επειδή ήμουν δίπλα, είπα να κάνω επίσκεψη να δω τι παίζει. Γενικά λένε ότι δεν παίζει. Πάντως αυτή τη Στέλλα έτσι όπως την είδα θα την έσκιζα.
Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας μας πει
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις