aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.162
- Πόντοι
- 456
Στη Φωκιωνος και στο αδελφο Θησεως 81ναι το εχω κανει.... τα παντα ολα... κριμα τετοιο μαγαζι να παει χαμενο... αληθεια η Πενυ δεν εχει φανει πουθενα αλλου ε???
Στη Φωκιωνος και στο αδελφο Θησεως 81ναι το εχω κανει.... τα παντα ολα... κριμα τετοιο μαγαζι να παει χαμενο... αληθεια η Πενυ δεν εχει φανει πουθενα αλλου ε???
...παραμένει 80...βεβαια αφου τις ασιατισες ( λιντα ,ελισαβετ,ροζα) που καναν καλο μασαζ και καλη φραπεδια τις διωξαν και δεν τις αντικαταστησαν με κατι αναλογο μεινανε με αυτες . Απο τις παραπανω η μονη που αξιζει λιγο και εχω κανει μασαζ μαζι της ειναι η Βανα. Αλλα 80 ευρο ( η εχει αλλαξει κατι στην τιμη?) για ενα απλο μασαζ και μια φραπεδια δεν τα δινω πλεον.Ας κανουν τιν τιμη 50 ευρο μασαζ+φραπε να γινει χαμος στο μαγαζι.
Λιντα με Πενυ,.απιστευτο διπλο!
Η Αγάπη κάνει καλό μασάζ; Έχεις δοκιμάσει;
συμφωνω αλλα εχει και ωραιες !!!!!!H Βάνα είναι καλή αλλά έχει πρόβλημα με τα δόντια της. Μηπως τα έφτιαξε;
συμφωνω αλλα εχει και ωραιες !!!!!!
καλά οι είναι άπαιχτες αλλά τα δόντα σκέτη καταστροφή
Συνηθως αφηνει!Το θέμα είναι αν σε αφήνει να τις
αφου εχει βυζαρες τα δοντια στα παπαρια σου...βαλτη να στηθει στα 4 , για να μην την βλεπεις κιολας....το λυπηρό στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι πως η Βάνα με τις βυζάρες δεν έφτιαξε τα δόντια της πριν την κρίση. Αν τα έφτιαχνε θα ήταν μουνάρα.
Τωρα με την κρίση μάλλον δεν θα τα φτιάξει και είναι πραγματικά κρίμα...