Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.722
Πόντοι
456
Τυπε πρωτη φορα πηγες για καφε με γυναικα;; :think: παντα στο πρωτο κερναμε, τελος.
κινηση κανουν στο δευτερο και μετα...στο πρωτο απλα περιμενουν και φυσικα αμα δουν οτι ο αλλος ειναι κανας αβγαλτος, τοτε θα κανουν καμια κινηση μπας και καταλαβει ο αλλος και πληρωση.
Διάβασε πρώτα και μετά γράψε

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.703
Πόντοι
216
Ό,τι και να λέτε πάντως, είναι ύψιστη γυφτιά και αγένεια αν βγαίνεις με κάποιον που δεν ξέρεις να μην κάνεις τάχα μου πως πας να βγάλεις πορτοφόλι να πληρώσεις. Θεατρικό ίσως ναι, αλλά οφείλει να το κάνει η άλλη-προφανώς και δεν πρόκειται να την αφήσει ο άνδρας να πληρώσει σε καμμία περίπτωση!
Είναι πολύ δεύτερο και ασέβεια. Δε γουστάρω να κυκλοφορήσω έξω γυναίκα που δεν έχει τρόπους-η υπόληψη και ο αυτοσεβασμός έχουν μεγαλύτερη αξία από ένα γαμήσι με ένα βλαχαδερό.

Πάντως ενώ το έχω ακούσει να συμβαίνει, τόσα ραντεβού που χω βγει στη ζωή μου (40+ είμαι), προσωπικά δε μου τυχε ποτέ!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
Πληρώνει αυτός π προτείνει το ραντεβού που συνήθως είμαστε εμείς οι άντρες

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
Λοιπόν για να μιλάμε ουσιαστικά...

Το πρόβλημα δεν είναι ότι πληρώνουμε ...
το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι οι γκομενες δεν προσφέρουν τίποτα

Οι περισσότερες το παίζουν δύσκολες διοτι δεν έχουν σκοπό να γαμηθουν εξαρχής ...

το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να βγουν με τα λευτα σου και μετά να συζητάνε με τις φίλες τους ότι βγήκαν με τον τάδε αλλά δεν τους κάνει...

Οπότε γιατί να σε ποτίζω... να σε ταΐζω... και να ασχολουμε με μαλακιες ...?
Παίρνω ένα εσκορτακι ... και γαμαω αβέρτα ...

και ας κλαίγονται μετά που δεν υπάρχουν άνδρες... στα αρχιδια μας ...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά κι εγώ όπως δήλωσα, την πρώτη φορά πληρώνω το τετράευρο :2funny:όπως είπα για να μελετήσω πόσο % τενεκές κουβαληθηκε κι έκατσε απέναντι μου. Πληρώνω ελάχιστα για να αποκτήσω αυτό το προνόμιο. Για φαι δεν πάω καμία αν δεν σταξει ιδρώτας ενδιαφέροντός της. Το φαι τσούζει στον λογαριασμό αλλά πιο πολύ στην αξιοπρέπεια. Τραβά δούλεψε μωρή πουτάνα που θα σε ταιζω κιόλας. Αλλά κι εσείς το έχετε πάρει πολύ ζεστά και τον εχετε κάνει άλογο τον νηματοθετη που δεν πλήρωσε την πατσαβούρα. Σιγά την χασουρα, θα βρει άλλη. :rockon:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Manners maketh men....ο,τι και να ειναι η γυναικα που συνοδευεις, για μενα ειναι νομος, τα εξοδα της οποιασδηποτε εξοδου τα επωμιζεται ο ανδρας. Τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Εκτος εαν σε προλαβει με καποιο τροπο...π.χ. πας τουαλετα και πληρωσει αυτη...που ακομα και σε αυτη τη περιπτωση, φροντιζεις να μη συμβει...αλλα αυτο ειναι η δικη μου ταπεινη αποψη....just sayin' που λενε και στο χωριο μας.....:wink::wink::wink:
Κάπως έτσι τις έχουμε κάνει ψωνισμένες, καλαμοκαβαλημένες, ελεεινές και τρισάθλιες. Το ''τα έξοδα της οποιασδήποτε εξόδου'' είναι πολύ γενικό και μπορεί να οδηγήσει σε καταχρήσεις: εάν βγει μία μαζί μου ''φιλικά'' που δε με γουστάρει ως άντρα, γιατί να της πληρώσω όλα τα ''έξοδα''; άντε για ένα ποτό και στο καλό. Αν τώρα εκείνη θέλει μία πλήρη έξοδο με έξοδά μου για να πάει να πηδηχθεί με τον ψωμοζήτουλα τον οποίο μπορεί να χαρτζιλικώνει κιόλας (συμβαίνουν και αυτά), θα πάρει αυτό που έχω ανάμεσα στα πόδια μου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Υπαρχουν μερικες γκομενες που ειναι παικτριες και ξερουν πως θα τυλιξουν τον εκατομμυριουχο. Αυτες κανουν ο,τι ακριβως δεν κανουν οι αλλες. Δηλαδη πληρωνουν στο πρωτο ραντεβου τα παντα αυτες, κανουν κοπλιμεντα στον αντρα, δεν του σπανε τα αρχιδια κλπ κλπ και εν τελει τους δινεται μονος του.
Υπό την αίρεση ότι ο εκατομμυριούχος είναι καραμαλακας. Σιγά μην πεισθεί κάποιος από κάτι κινησουλες μια άγνωστης τυπισσας που γνωρισε. Το πολύ πολύ να δείξει τι μέρος του λόγου είναι στην πορεία αν το κάνει εσκεμμένα και να εισπράξει γαμοκαντηλα σε κάποια επόμενη έξοδο. Όλοι γνωρίζουμε το ποσό άσχημα νιώθει μια γυναίκα όταν ξεφτιλιζεται σε δημόσιο χώρο. Την άλλη φορά με άλλον θα είναι άγια. Ξέρω τι σας λέω.
:2funny:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Εννοείται ότι κερνάς. Σιγά τα λεφτά. Αλλά και για φαγητό να πας αφού το πρότεινες εσυ πάλι πρέπει να κεράσεις. Στα πρώτα ραντεβού κερνάς αν μετά εξελιχθεί σε σχέση σίγουρα θα κεράσει κι αυτή κάποιες φορές. Όταν κερνάς εσύ έχεις το πάνω χέρι είτε σε σχέσεις είτε σε ξεπέτες. Αν σου πει οτιδήποτε της λες εγώ πληρώνω για να σε γαμάω εγώ αποφασίζω για όλα και κάνω ότι γουστάρω. Εαν δεν σου αρέσει προχώρα στον επόμενο.
σωστοτατος.....οπως λεγανε και οι παλιοι....''με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου''.....

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
Σε περισσότερες από 10 σελίδες, γράφτηκαν γνώμες, απόψεις κι αποψάρες και διαβάσαμε κάθε λογής "άντρακλα" (προφανώς εφηβικής - διανοητικά - ηλικίας, παρά τις 3, 4, 5 ή παραπάνω βιολογικές δεκαετίες που βαραίνουν το άθλιο σαρκίο του) να εκφράζει την εν κρανίω τρικυμία του

Αρχικά (αν δεχτούμε πως δεν πρόκειται για τρολάρισμα και πως σοβαρολογούν), μου προκάλεσε ανησυχία πως αυτοί οι "άντρακλες" ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, οδηγούν δίπλα μας, ψηφίζουν, έχουν λόγο κι άποψη και κυρίως και πάνω από όλα, καταφέρνουν να αναπαράγουν το άθλιο DNA τους και μεγαλώνουν κορίτσια και (κυρίως) αγόρια εμποτίζοντάς τους ανάλογες απόψεις

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση, ούτε να παριστάνω τον δάσκαλο, ούτε φυσικά να εμπλακώ σε κανενός είδους συζήτηση με "άντρακλες" και ναυάγια που (ενσυνείδητα κι όχι για πλάκα), εκφράζονται με αήθη τρόπο σε κυρίες και δεν γνωρίζουν βασικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Αν δεν κατάφεραν να διδαχθούν μέχρι σήμερα την έννοια των λέξεων ευγένεια & αρχοντιά, δεν πρόκειται να το μάθουν μέσα στις σελίδες του bou

Τελικώς, αυτό που μένει (ω, τι έκπληξις), είναι η βεβαιότητα πως όλοι αυτοί οι "άντρακλες" που συμπεριφέρονται σε κυρίες σαν να είναι φτηνές πουτάνες κι αρέσκονται σε χαρακτηρισμούς πχ "ελλεϊνίδες", όταν βρεθούν face-to-face με πραγματικές πουτάνες, όχι απλώς το βουλώνουν και κάνουν 'μόκο' αλλά η "μαγκιά" και το "αντριλίκι" χάνονται ως δια μαγείας και μετατρέπονται αυτοβούλως σε τρομαγμένα σκυλάκια

Να πω "ντροπή σας"; Για ποιο λόγο; Άλλωστε, ποιός έχασε την ντροπή για να την βρείτε εσείς οι λίγοι, οι "άντρακλες", οι "δήθεν" που ξέρετε ποιοι είστε; Ναι, καλό το bou αδέρφια, να γράφουμε, να κάνουμε χιουμοράκι και να σχολιάζουμε, αλλά αν υπάρχει κάτι που μας κάνει να διαφέρουμε από αγέλη μπαμπουϊνων που ουγκανίζει, είναι η καλλιέργεια χαρακτήρα, οι βασικοί κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς και η ευγένεια σε κυρίες - ναι, ακόμη και σε αυτές που πληρώνονται για να ρουφήξουν σπέρμα από τα παπάρια μας, κι αυτό ακόμη απαιτεί τρόπους

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σε περισσότερες από 10 σελίδες, γράφτηκαν γνώμες, απόψεις κι αποψάρες και διαβάσαμε κάθε λογής "άντρακλα" (προφανώς εφηβικής - διανοητικά - ηλικίας, παρά τις 3, 4, 5 ή παραπάνω βιολογικές δεκαετίες που βαραίνουν το άθλιο σαρκίο του) να εκφράζει την εν κρανίω τρικυμία του

Αρχικά (αν δεχτούμε πως δεν πρόκειται για τρολάρισμα και πως σοβαρολογούν), μου προκάλεσε ανησυχία πως αυτοί οι "άντρακλες" ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, οδηγούν δίπλα μας, ψηφίζουν, έχουν λόγο κι άποψη και κυρίως και πάνω από όλα, καταφέρνουν να αναπαράγουν το άθλιο DNA τους και μεγαλώνουν κορίτσια και (κυρίως) αγόρια εμποτίζοντάς τους ανάλογες απόψεις

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση, ούτε να παριστάνω τον δάσκαλο, ούτε φυσικά να εμπλακώ σε κανενός είδους συζήτηση με "άντρακλες" και ναυάγια που (ενσυνείδητα κι όχι για πλάκα), εκφράζονται με αήθη τρόπο σε κυρίες και δεν γνωρίζουν βασικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Αν δεν κατάφεραν να διδαχθούν μέχρι σήμερα την έννοια των λέξεων ευγένεια & αρχοντιά, δεν πρόκειται να το μάθουν μέσα στις σελίδες του bou

Τελικώς, αυτό που μένει (ω, τι έκπληξις), είναι η βεβαιότητα πως όλοι αυτοί οι "άντρακλες" που συμπεριφέρονται σε κυρίες σαν να είναι φτηνές πουτάνες κι αρέσκονται σε χαρακτηρισμούς πχ "ελλεϊνίδες", όταν βρεθούν face-to-face με πραγματικές πουτάνες, όχι απλώς το βουλώνουν και κάνουν 'μόκο' αλλά η "μαγκιά" και το "αντριλίκι" χάνονται ως δια μαγείας και μετατρέπονται αυτοβούλως σε τρομαγμένα σκυλάκια

Να πω "ντροπή σας"; Για ποιο λόγο; Άλλωστε, ποιός έχασε την ντροπή για να την βρείτε εσείς οι λίγοι, οι "άντρακλες", οι "δήθεν" που ξέρετε ποιοι είστε; Ναι, καλό το bou αδέρφια, να γράφουμε, να κάνουμε χιουμοράκι και να σχολιάζουμε, αλλά αν υπάρχει κάτι που μας κάνει να διαφέρουμε από αγέλη μπαμπουϊνων που ουγκανίζει, είναι η καλλιέργεια χαρακτήρα, οι βασικοί κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς και η ευγένεια σε κυρίες - ναι, ακόμη και σε αυτές που πληρώνονται για να ρουφήξουν σπέρμα από τα παπάρια μας, κι αυτό ακόμη απαιτεί τρόπους
Ωραίο κείμενο. Απλά, κάπου έχει επικρατήσει μία αντίληψη πως οι άντρες είναι μόνο υποχρεώσεις ενώ οι γυναίκες απολαμβάνουν μόνο δικαιώματα και ''αξίζουν σεβασμού'' εξαιτίας του λόγου ότι είναι γυναίκες και μόνο.
Προσωπικά δε θεωρώ ''κυρία'' κάθε γυναίκα λόγω του φύλου της. Θα πρέπει να το ''αποδείξει'' ότι μπορεί να φέρει αυτό τον τίτλο. Όπως εκείνη έχει κριτήρια για μένα και τη μούρη μου και τη συμπεριφορά μου, άλλα τόσα έχω και εγώ για την αφεντιά της.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206

Υπάρχει πρόβλημα με τους μπαμπουϊνους ?

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Κέρασες, δεν κέρασες. Τι κάθεσαι και σκας τώρα; Πάμε για άλλα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ωραίο κείμενο. Απλά, κάπου έχει επικρατήσει μία αντίληψη πως οι άντρες είναι μόνο υποχρεώσεις ενώ οι γυναίκες απολαμβάνουν μόνο δικαιώματα και ''αξίζουν σεβασμού'' εξαιτίας του λόγου ότι είναι γυναίκες και μόνο.
Προσωπικά δε θεωρώ ''κυρία'' κάθε γυναίκα λόγω του φύλου της. Θα πρέπει να το ''αποδείξει'' ότι μπορεί να φέρει αυτό τον τίτλο. Όπως εκείνη έχει κριτήρια για μένα και τη μούρη μου και τη συμπεριφορά μου, άλλα τόσα έχω και εγώ για την αφεντιά της.
Έτσι είναι. Με μια γραμμή όπως γνωρίζουμε άλλωστε και πρέπει να το λεμε, η γενικη κατάντια φαίνεται από τον άγραφο κανόνα που ισχύει για τους άνδρες με την ταμπέλα του "πρέπει" ενώ για τις γυναίκες υπάρχει το "δεν πειράζει". :2funny:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
δεν υπαρχει τετοια αντιληψη, περισσοτερο σεβασμο παιρνουν οι ανδρες στη κοινωνια, ειδικα την ελληνικη αυτο που λες δεν ισχυει με τη καμια, ενα σωρο ανδρες υπαρχουν που δε σεβονται τις γυναικες, και οι Ελληνιδες εχουν υποχρεωσεις πλεον να σπουδασουν να βρουν μια δουλεια κλπ οπως ακριβως και οι ανδρες. Σε αρκετες περιπτωσεις οι αποψη του ανδρα υπερισχυει, που ειδες εσυ να σεβονται μια γυναικα χωρις να κανει τιποτα?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θυμήθηκα τώρα έναν γνωστό μου που μπασμενος στην ζωή κι έχοντας καταλάβει την σαπίλα, τι έκανε; Όποτε ήθελε κάτι και πήγαινε μόνος του να το διεκδικήσει π.χ δουλειά, όλοι του ζητούσαν βιογραφικά κτλ Τελικά έβαζε την μάνα του να πηγαίνει να κλαίγεται. :2funny:Παρατήρησε όπως ο ίδιος είπε ότι αν μια γυναίκα έχει π.χ σπασμένο νύχι θα την νοιαστούν ένα κάρο μαλάκες ενώ αν ένας άνδρας έχει σπασμένο κεφάλι, θα του πουν τραβά στο νοσοκομείο
κι άντε γαμήσου. :2funny: Γράψτε κι άλλα να γελάμε...

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις και αν σέβεσαι έστω και στο ελάχιστο τον ίδιο σου τον εαυτό απλά πληρώνεις σαν τζέντλεμαν και εξαφανίζεσαι απ την ζωή της έτσι απλά! Κάτι τέτοιο δεν σε κάνει κορόιδο αλλά κύριο. Το να την αφήσεις να πληρώσει και να καμαρώνεις και από πάνω που γλύτωσες ένα κωλοπεντάευρο σε καθιστά απλά έναν φτωχομπινέ δίχως καμία απολύτως αξία. Βέβαια κάτι τέτοιο σήμερα είναι αρκετά συνηθισμένο μιας και η μισή κοινωνία λειτουργεί έτσι λόγω φτώχειας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
δεν υπαρχει τετοια αντιληψη, περισσοτερο σεβασμο παιρνουν οι ανδρες στη κοινωνια, ειδικα την ελληνικη αυτο που λες δεν ισχυει με τη καμια, ενα σωρο ανδρες υπαρχουν που δε σεβονται τις γυναικες, και οι Ελληνιδες εχουν υποχρεωσεις πλεον να σπουδασουν να βρουν μια δουλεια κλπ οπως ακριβως και οι ανδρες. Σε αρκετες περιπτωσεις οι αποψη του ανδρα υπερισχυει, που ειδες εσυ να σεβονται μια γυναικα χωρις να κανει τιποτα?
Διαφωνώ πλήρως, και εντελώς ενδεικτικά μερικά σκόρπια στοιχεία ενδεικτικά μίας κατάστασης σε αυτή τη χώρα:

Αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα κατά 25%- Σχεδόν δύο την ημέρα | LiFO

4 στις 5 αυτοκτονίες γίνονται από άντρες αυτόχειρες. Ξέρεις γιατί; διότι ο άντρας νιώθει την ''κοινωνική πίεση'' και αυτοκτονεί, γιατί ο άντρας είναι ο ''αποτυχημένος'', η γυναίκα θα επιβιώσει και όλοι θα την ''προστατέψουν''.

Κοινοβουλευτική ερώτηση | Aύξηση ποσοστού των αστέγων στην Ελλάδα | E-009093/2016 | Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

85% των αστέγων είναι άντρες. Νομίζω είναι αυτονόητο γιατί υπάρχει αυτή η απόκλιση, το ''αδύναμο φύλο'' προστατεύεται. Ο άντρας είναι απλά ένα σκουπίδι για το οποίο κανένας δε νοιάζεται.

Συμβουλευτικά Κέντρα - Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο παραπάνω σύνδεσμος είναι από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας (!!!) και αφορά ΜΟΝΟ σε κακοποιημένες γυναίκες. Μπορούν να βρούνε στήριξη σε μία σειρά φορείς. Αν είσαι κακοποιημένος άντρας, θα είσαι απλά καταγέλαστος και κατάπτυστος και κανένας δε θα ασχοληθεί μαζί σου.

Και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom