paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
κατι ειχε πει και για φόλες ή κατι τετοιο σε ενα απο τα νηματα με τα σκυλια και του ελεγα "που να μη σου ξανασηκωθει ρε αρχιδι"
κατι ειχε πει και για φόλες ή κατι τετοιο σε ενα απο τα νηματα με τα σκυλια και του ελεγα "που να μη σου ξανασηκωθει ρε αρχιδι"
....και κρουασανάκια συναγωνιστή !!Ετοιμάζω βιβλίο πάνω σε αυτό.
Σαν άλλος Ξενάκης θα γράψω... "πες ΝΑΙ στο κέρατο αφού το θες" και "μην είσαι μαλάκας πάρε δρόμο"
Βασισμένο στο μια ζωή την έχουμε το βιβλίο θα λέγεται "YATOPUTSO συμβουλές μέχρι τον άλλον κόσμο".
Θα στείλω προσκλήσεις!
Να μου πεις που θα κάθεσαι να έχω κουλουράκια και φρέσκο γαλλικό καφέ!
Andy Bernard - Angela Martin - Dwight SchruteΈχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
Εν συντομία και χωρίς λεπτομέρειες.
Σχέση μου με τέλειο σεξ.
Ξαφνικά άρχισε να μην ευχαριστιέται το σεξ.
Βρίσκαμε τρόπους και το ξεπερνούσαμε.
Έγινε πιο "σκυθρωπή" γύρω από το σεξ.
Ξεκίνησε να φαίνεται και κάπως στενάχωρη και καταθλιπτική.
Ξεκίνησε να έχει πόνους την ώρα του σεξ.
Γιατροί δεν έβρισκαν το παραμικρό.
Μετά από μερικά χρόνια, χωρίσαμε και το επέλεξα εγώ αν και ήθελε και η ίδια.
Είχαμε σε όλα τέλεια χημεία ακόμα και όταν χωρίσαμε, αλλά μόνο κακό της προκαλούσε. είχαμε πέσει σε μια περίεργη λούπα.
Πάλι καλά είπα δεν θα γράψω πολλές λεπτομέρειες και βγήκε μικρή η έκθεση χαχαχαχαχα.
Λοιπόν. Αυτό που κατάλαβα εγώ, είναι ότι πέφτουμε σε μια γαμωλούπα μερικές φορές. Μπορεί να ταιριάζουμε απόλυτα με κάποιον και αυτό να μας κάνει να έχουμε μια "παραίτηση". Εγώ από όλο αυτό, άρχισα να τελειώνω γρήγορα γιατί είχα στο νου μου να τελειώσω πριν πονέσει-αισθανθεί περίεργα-δενξερωτι. Και οι δύο κάτι "χάσαμε". Μετά τον χωρισμό εγώ ένιωσα καλύτερα αν και δεν ήθελα να χωρίσω. Από όσο ξέρω και αυτή.
Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι εγώ ξενογαμούσα αλλά και πάλι με επηρέαζε.
Αυτά μύστες. Το παλεύουμε κάμποσο (εγώ αρκετά) και στο τέλος, εφόσον δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι ή να ζήσουμε με αυτό, κάνουμε πίσω και αποχωρούμε.
Σώζουμε τις ψωλές μας που είναι ρητά συνδεδεμένες με την ψυχολογία μας και ταυτόχρονα σώζουμε και τον άνθρωπο απέναντί μας, που ίσως (παραπάνω από ίσως) θα απολαύσει κάμποσες πούτσες ακόμα.
Γαμάτε γιατί χανόμαστε!
Πω ρε φίλε.....παρόμοια κατάσταση είχα και γω.....Εν συντομία και χωρίς λεπτομέρειες.
Σχέση μου με τέλειο σεξ.
Ξαφνικά άρχισε να μην ευχαριστιέται το σεξ.
Βρίσκαμε τρόπους και το ξεπερνούσαμε.
Έγινε πιο "σκυθρωπή" γύρω από το σεξ.
Ξεκίνησε να φαίνεται και κάπως στενάχωρη και καταθλιπτική.
Ξεκίνησε να έχει πόνους την ώρα του σεξ.
Γιατροί δεν έβρισκαν το παραμικρό.
Μετά από μερικά χρόνια, χωρίσαμε και το επέλεξα εγώ αν και ήθελε και η ίδια.
Είχαμε σε όλα τέλεια χημεία ακόμα και όταν χωρίσαμε, αλλά μόνο κακό της προκαλούσε. είχαμε πέσει σε μια περίεργη λούπα.
Πάλι καλά είπα δεν θα γράψω πολλές λεπτομέρειες και βγήκε μικρή η έκθεση χαχαχαχαχα.
Λοιπόν. Αυτό που κατάλαβα εγώ, είναι ότι πέφτουμε σε μια γαμωλούπα μερικές φορές. Μπορεί να ταιριάζουμε απόλυτα με κάποιον και αυτό να μας κάνει να έχουμε μια "παραίτηση". Εγώ από όλο αυτό, άρχισα να τελειώνω γρήγορα γιατί είχα στο νου μου να τελειώσω πριν πονέσει-αισθανθεί περίεργα-δενξερωτι. Και οι δύο κάτι "χάσαμε". Μετά τον χωρισμό εγώ ένιωσα καλύτερα αν και δεν ήθελα να χωρίσω. Από όσο ξέρω και αυτή.
Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι εγώ ξενογαμούσα αλλά και πάλι με επηρέαζε.
Αυτά μύστες. Το παλεύουμε κάμποσο (εγώ αρκετά) και στο τέλος, εφόσον δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι ή να ζήσουμε με αυτό, κάνουμε πίσω και αποχωρούμε.
Σώζουμε τις ψωλές μας που είναι ρητά συνδεδεμένες με την ψυχολογία μας και ταυτόχρονα σώζουμε και τον άνθρωπο απέναντί μας, που ίσως (παραπάνω από ίσως) θα απολαύσει κάμποσες πούτσες ακόμα.
Γαμάτε γιατί χανόμαστε!
Aν η άλλη δεν θέλει έχει γίνει ήδη ναυάγιο και άντε να της το πεις αυτό για να την πείσεις και να την βγάλεις στην επιφάνεια και πάλι.Χλωμο....Κι όμως το σεξ είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. Αποκαθιστά και τη σωστή λειτουργία των ορμονών
Εσύ μπορείς να πεις "Άργησα στην δουλειά " ενώ θα έχεις κάνεις μια ωραία κατάθεση στην Φυλής λίγο νωρίτερα.Δεν χρειάζεται να υπονομεύεις τον γάμο σου με σχέση κτλ....άλλωστε και σχέση να κάνεις πιθανότατα την ίδια κατάληξη θα έχει αργότερα άρα άστο καλύτερα.Αδερφέ, θα σου μιλήσω εκ πείρας και λόγω μεγαλύτερης ηλικίας.
Αμα η γυναίκα για κάποιο λόγο στραβώσει με έναν άντρα, δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει η κατάσταση.
Οι λόγοι που στραβώνει μπορεί να είναι πολλοί, τους έχουν αναφέρει όλοι παραπάνω.
Εφόσον δεν θέλει sex μαζί σου, δεν σε θέλει γενικά και θα κάνει τη ζωή σου μαρτύριο αν για κάποιο λόγο μείνετε μαζί.
Γράψε τέλος και πήγαινε παρακάτω.
Εχω κάνει το λάθος και είμαι με γυναίκα στην περίπτωση αυτή, λόγω παιδιών κλπ. Η ζωή μου είναι σκέτη καταστροφή.
Γελάω δυνατά
τύπε νηματοθετη εσυ δεν εισαι που πριν χρονια ειχες ανοιξει νήμα και έψαχνες επιβητορα για τρίο με μποτανα;Έχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
Ψαξε μηπως εχει καβατζα κανα δονητη και την βρισκει μονη οταν λειπειςΈχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.
τυπαρα αρχιδακο με την ευκαιρια να πουμε, τι απέγινε τελικα το τεμάχιο που κολάτσισε η κουκι;Ψαξε μηπως εχει καβατζα κανα δονητη και την βρισκει μονη οταν λειπεις
τύπε νηματοθετη εσυ δεν εισαι που πριν χρονια ειχες ανοιξει νήμα και έψαχνες επιβητορα για τρίο με μποτανα;
Τα έλεγα εγώ ότι δεν είναι καλές ιδέες αυτές, να κάνεις τρίο με άλλον ΑΝΤΡΑ με τη γυναίκα/γκόμενά σου....τύπε νηματοθετη εσυ δεν εισαι που πριν χρονια ειχες ανοιξει νήμα και έψαχνες επιβητορα για τρίο με μποτανα;
Πολύπλευρη κάλυψη...το πιάσαμε το ματσάκι!Σωστός!Αδερφέ να είναι 30 και να μην θέλει σεξ με τη σχέση της δεν είναι φυσιολογικό.
1)Προσπάθησε να θυμηθείς σκηνικά από τη τελευταία φορά που το κάνατε εάν έγινε κάτι και της έχει μείνει ψυχολογικό.Της ήρθε περίοδος -κανένα καφέ ατύχημα από πίσω πόρτα(οι γκόνενες έχουν τρελά κομπλεξ με κάτι τέτοια)
2)Μπορεί να περνάει κάποια περίεργη ψυχολογική φάση και να έχει πεσμένη λίπιντο.(διορθώνεται με συζήτηση κανένα "΄΄ απρόοπτο ταξιδάκι".Ένα σκ κάπου είναι αρκετο.Της το ανακοινώνεις τη τελευταία στιγμή σαν έκπληξη ότι έχεις ετοιμάσει μια μικρή απόδραση.Λειτουργεί ευεργετικά σίγουρα δοκιμασμένη δοκιμή.
3)Αδερφέ ίσως να μην την ικανοποιείς πλέον.Σε αυτό δεν σημαίνει πως φταις εσύ.Τότε πάτε και οι 2 παρακα΄τω.
Και ο μουσακάς είναι και γαμώ τα φαγητά αλλά εάν το τρως κάθε μέρα κάποτε δεν θα θέλεις να τον ξανα δεις.
4)Έχει βρει γκόμενο και κάνει καλύτερο σεξ απο σε΄να.Τότε είσαι 5ος αναπληρωματικός.
5)Πιθανότητα για κάποιο ΣΜΝ?Να κόλλησε κάτι και να ντρέπεται να στο πει για να μην υποψιαστείς τίποτα??
6)Μπορεί η δική σου συμπεριφορά να έχει αλλάξει απέναντι της και να μην το καταλαβαίνεις εσύ.Να τραβάς εσύ κάποιο ζόρι και να έχεις αλλάξει.
7)Σημείο κλειδί.Δώσε βάση.Οι φίλες της σε τι κατάσταση είναι?Μπορείς να μιλήσεις με τους συντρόφους τους να μάθεις πράγματα?Είναι κάποιες που είναι έτοιμες να παντρευτούν? να κάνουν παιδί?
8)Μπορεί να υπάρχει κάποιο ορμονικο -γυναικολογικό πρόβλημα και όντως να μην νιώθει α΄νετα πάνω στο σεξ.
9)Εκτός από το σεξ.Η συμπεριφορά της έχει αλλάξει?Δεν σου δείχνει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον όπως παλια?Πίπα χαμουρέματα γίνονται ??
10)Η κοπέλα έχει ξενερώσει.Είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα και δεν θέλεις εσύ να πάτε παρακάτω.Ή μπορεί να νιώθει ότι εσύ δεν είσαι ο κατάλληλος για να κάνει το επόμενο βήμα...
Δώσε μας καμιά πληροφορία εάν μένετε μαζί και πόσο καιρό.
Εαν η οικονομική σας κα΄τασταση είναι οκ(εργάζεστε και οι 2 δηλαδή)
Εγώ θα τα πω έξω από τα δόντια!Έχω γνωρίσει μια τύπισσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο πήγε λίγο σοβαρότερα το πράγμα και έχουμε σχέση. Τους τελευταίους μήνες δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί λέει δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της και τέτοια. Δεν έχει άλλον παράλληλα χωρίς να το αποκλείω ότι μπορεί να ψάχνετε και το σκέφτομαι αυτό γιατί προφανώς μπορεί να μην με γουστάρει πλέον και να θέλει κάτι άλλο. Το θέμα είναι γιατί δεν με χωρίζει η ίδια; Έχει νόημα να συνεχίσουμε χωρίς καλή σεξουαλική ζωή; Ηλικία 30.