Επισκέπτης
Με βάση τις απαντήσεις σας, ανήκετε στον πολιτικό χώρο:
[size=15pt]Φασισμός[/size]
λακη αμα δεν βαλεις σκριν δεν σε πιστευουμε....μπας και βγηκες κομμουνι τυπε;Με βάση τις απαντήσεις σας, ανήκετε στον πολιτικό χώρο:
Ε νομιζω οτι το Πασοκ εδωσε ο,τι ειχε να δωσει απο αποψη ιδεολογιας και πολιτικης πλατφορμας και δεδομενων των τελευταιων 2 ετων και της ιστοριας στην οποια εχουμε μπλεξει και μαλλον δε θα ξεμπλεξουμε ποτε,νομιζω οτι το Πασοκ απλα θα αυτογελοιοποιηθει με ο,τι επιχειρηματα κι αν κατεβει στις εκλογες.και πως βγαινει αυτο το συμπερασμα;
Λακη??Με βάση τις απαντήσεις σας, ανήκετε στον πολιτικό χώρο:
Επισης, καποιος που υποστηριζει τη θανατικη καταδικη, μαλλον δεν ειναι και τοσο...δημοκρατης
Λακη??
Εμενα με εβγαλε κομμούνι.
Κι εγω γιατι νιωθω δεξιος τύπε μου?άρα είναι σωστό το τεστ !!!!
Κι εγω γιατι νιωθω δεξιος τύπε μου?
Σου εχω πει κι αλλη φορα...πλάνη ....
Αν δεν γουστάρεις μοναρχία, τάγματα ασφαλείας, 4η αυγούστου , συνταγματάρχες, συνταγματάρχη-πούλο και κυρίως την ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ,
είσαι κουμμούνι ....
απλά δεν το ξέρεις ....
καλα πηγαινε τωρα στον παπαζολη να σε γραψει μαν,να πληρωσεις και την συνδρομουλα στον ριζοσπαστηΣου εχω πει κι αλλη φορα...
Μην χαριζεις (χρεωνεις) τοσο κοσμο στους κομμουνιστες...
Δεν το αξιζουν.
Ε νομιζω οτι το Πασοκ εδωσε ο,τι ειχε να δωσει απο αποψη ιδεολογιας και πολιτικης πλατφορμας και δεδομενων των τελευταιων 2 ετων και της ιστοριας στην οποια εχουμε μπλεξει και μαλλον δε θα ξεμπλεξουμε ποτε,νομιζω οτι το Πασοκ απλα θα αυτογελοιοποιηθει με ο,τι επιχειρηματα κι αν κατεβει στις εκλογες.
Θεωρω τον Βαγγελη Βενιζελο εναν ακραια επικινδυνο λαϊκιστη και αλοιμονο μας αν ποτε γινει πρωθυπουργος.
Επισης ακουσα σημερα να φωναζουν το συνθημα "ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια'
Αυτα παιδια ειναι για να γελαμε και να κλαιμε μαζι
Πράγματι.
Δημοκράτης είναι αυτός που υποστηρίζει ότι οι γαμιάδες 3χρονων αγοριών,
πρέπει να κάνουν 5 χρόνια φυλακή,
σε φυλακές επιπέδου Αυστρίας/Νορβηγίας
και μετά να αφήνονται ελεύθεροι , εφόσον έχουν σωφρονιστεί.
Εύχομαι ολόψυχα σε τέτοια λεβεντόπαιδα
να υποστηρίζουν τα ίδια
από τη στιγμή και μετά που ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ
θα συναντήσουν έναν καβλωμένο μαυριδερό κωλομπαρά,
σε κάποιο έρημο σοκάκι , γυρνώντας από το νηπιαγωγείο. _
Ολοκληρωτισμός
Η θέση σας στον πολιτικό χάρτη φαίνεται παρακάτω:
Το test νομιζω ειναι κατατοπιστικοτατο,δεν θα ανεχθω να με αποκαλεσουνε ξανα φασιστα.
Κι εγω γιατι νιωθω δεξιος τύπε μου?
Σου εχω πει κι αλλη φορα...
Μην χαριζεις (χρεωνεις) τοσο κοσμο στους κομμουνιστες...
Δεν το αξιζουν.