petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δεν το έχεις πολύ ε?
σκεφτεται την Αίζελ... ...και του εχει ανεβει το αιμα στο μπουτσοκεφαλο...ειναι ανικανος να σκεφτει μεχρι να του δωσει κουλουρι...
Δεν το έχεις πολύ ε?
Την εικόνα την βλέπεις;;;
Το ''εσείς'' βρίσκεται στα δεξία,λάθος;;;
καλα ξηγιεσαι παπαζολη τυπεΓραφει αναρχία κ σε δειχνει δεξιά(''εσείς'');;;
καλα ξηγιεσαι παπαζολη τυπε
Εγώ πάντως το ''εσεις'' το βλέπω στο γαλάζιο προς μπλε σκούρο.-Eγώ έναν ελλειπτικό κύκλο -πώς-σκατά-λέγεται βλέπω στο αναρχία κι έχει πέσει το εσείς πάνω σε άλλη λέξη. Τι πίνεις πρωινιάτικα?
Καλά ο σιδερένιος (σκατά στον τάφο του)να σου δωσω τις απαντησεις για να αλλαξει το αποτελεσμα;
Eγώ έναν ελλειπτικό κύκλο -πώς-σκατά-λέγεται βλέπω στο αναρχία κι έχει πέσει το εσείς πάνω σε άλλη λέξη. Τι πίνεις πρωινιάτικα?
Το ξεχασες,ντροπή!!!!Καλά ο σιδερένιος (σκατά στον τάφο του)
ήταν καθηγητής των οικονομικών ....
και ο κινέζος ....
Ο Μέγιστος Όττο Φον Βίσμαρκ είχε πει:
3 καθηγητές στην εξουσία, καπούτ η πατρίδα ....
είπα σκατά στον τάφο του σιδερένιου ή το ξέχασα ;;;
τυπε βλεπεις παντου δεξιους?Εγώ πάντως το εσεις το βλέπω στο γαλάζιο προς μπλε σκούρο.-
Το ξεχασες,ντροπή!!!!
τυπε βλεπεις παντου δεξιους?
απτο Κολοκοτρωνιτσι ειναι ο παπαζολης?τον ειχε γαμησει μικρο ο προεδρος του χωριου και επειδη ηταν δεξιος..του εχει μεινει απωθημενο....και τιναζεται...
απτο Κολοκοτρωνιτσι ειναι ο παπαζολης?
http://[URL unfurl="true"]www.antennapacific.gr/images/videos/thumbnails/1_ext_trailer_thump_626x295_290_2660_2012240234_560x300.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
απο το διπλανο χωριο.... :2funny:
[img]http://kefalonianmantata.gr/cms/uploads/image/4358/center%2027.8.jpg
Ήρθες 2ος υπάρχει ήδη θέμα
στην κομμουνιστική αριστερά με έβγαλεΠολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται το παρακάτω τεστάκι.
Είχα πετύχει πριν περίπου 2 έτη ένα αμερικάνικό και το είχα κάνει όπως και αυτό. Τα αποτελέσματα ήταν ΤΑ ΊΔΙΑ!
Για κάντε και σχολιάστε!
Καλά σε είχα πει μπερδεμένο κομμουνιστή εσέναστην κομμουνιστική αριστερά με έβγαλε