Βολτ μαστουρα, σεπουλτουρα !!
Αυτό είναι σύνθημα
Βολτ μαστουρα, σεπουλτουρα !!
ένα μάτσο λουλουδες, γιωταδες , βιγκαν και ψυχιατρικοι.Ακομα ενα εργαλειο της νεας ταξης με πανευρωπαικη χρηματοδοτηση.
Θα μας τα ζαλιζουν για πολυ καιρο αυτα τα φρουτα.
Αυτά εγώ τα βλέπω σαν κινήσεις σκοπιμότητας (υπεράσπιση δικαιωμάτων μειονοτήτων, ψηφοθηρία).Ακομα ενα εργαλειο της νεας ταξης με πανευρωπαικη χρηματοδοτηση.
Θα μας τα ζαλιζουν για πολυ καιρο αυτα τα φρουτα.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. Στα θετικά βάζω ότι έχουν κατανοήσει πως πρέπει να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και να φτιάξουν ένα ενωτικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα που να καλύπτει τον περισσότερο κόσμο. Επίσης κατάλαβαν ότι ο φεντεραλισμός της Ευρώπης είναι η μόνη λύση για να μη διαλυθεί. Το ότι είναι ευρωπαικό κόμμα με διακρατικά παραρτήματα αυξάνει τη σταθερότητά του και την ενιαία γραμμή που θα ακολουθηθεί, αν φτάσει στο σημείο να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα. Βασικά κάτι τέτοιο χρειάζεται για να καθαρίσει η πολιτική σαπίλα στην Ελλάδα. Να εφαρμόζεται το ίδιο πρόγραμμα πανευρωπαικά και να πέφτουν βαριές κυρώσεις και κεφάλια, αν κάτι παρεκκλίνει από τη γραμμή.Στις 14:00 η ώρα (γαλλική) έχω συνάντηση με τους Βολτ στο τοπικό γραφείο τους εδώ και θα σας πω εντυπώσεις.
Επειδή κάποιοι καμμένοι μπορεί να γράψουν πάλι τα δικά τους, διευκρινίζω ότι είμαι πολιτικοποιημένος και έχω πάει σε όλα τα κόμματα κατά καιρούς για να γνωρίσω ανθρώπους και απόψεις.
Και δεύτερον για επαγγελματική δικτύωση, γιατί παντού υπάρχουν αξιόλογα άτομα.
Τυπε γι'αυτό το προμοταρει ο @Poustrogeros ... έχει συμπυκνωμένα όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις...ένα μάτσο λουλουδες, γιωταδες , βιγκαν και ψυχιατρικοι.
Γνώρισα συνάδελφο κτηματολόγα εκεί μέσα και πήγαμε για καφέ. Ήταν ενημερωτική συγκέντρωση με πολύ κόσμο, εξ ων πολλές γκόμενες σε όλες τις ηλικίες. Κάθε Παρασκευή βράδυ βγαίνουν και για ποτό. Τα μυρίζεται κάτι τέτοια ο Kalogero και δεν χάνει ευκαιρίες. Εσύ που δεν βλέπεις ένα μέτρο πέρα από τη μύτη σου έχεις καταντήσει ακτιβιστής αγοραίου.Τυπε γι'αυτό το προμοταρει ο @Poustrogeros ... έχει συμπυκνωμένα όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις...
Εκτός από βιγκαν βέβαια γιατί ως γνωστόν αρέσκεται στο ωμό κρέας...
Γνώρισα μαύρο ψωλαρά εκεί μέσα και πήγαμε για καφέ. Ήταν ενημερωτική συγκέντρωση με πολύ κόσμο, εξ ων πολλοί Άραβες και αραπάδες σε όλες τις ηλικίες. Κάθε Παρασκευή βράδυ βγαίνουμε για ποτό και μετά μου κάνουν τον κωλο πηγάδι. Τα μυρίζεται κάτι τέτοια ο Kalogero και δεν χάνει ευκαιρίες να χορτάσει η κωλάρα του.
Διασπάμε το βρόχο σε επιμέρους κλάδους και υπολογίζουμε τη διαφορά δυναμικού στον κάθε κλάδο. Από την αρχή διατήρησης της ενέργειας προκύπτει ότι το άθροισμα όλων των διαφορών δυναμικού στους επιμέρους κλάδους ενός βρόχου ισούται με μηδέν δηλαδή Σ(ΔV)=0.
Λυσσάρα...
γρια σουρλουλου ;
Μεγάλη ιδέα έχεις για αυτούς τους «όλους». Είναι πολλοί που ενοχλούνται γιατί ζηλεύουν και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν να το κρύψουν. Όποιος νομίζει ότι δουλεύει κάποιον που είναι σε ανώτερη αντικειμενικά κλίμακα από αυτόν, ζει με αυταπάτες. Σιγά μην κάθομαι τώρα να παίρνω στα σοβαρά κάποιες πορδίτσες.δεν απορεις που ολοι σε εχουν παρει στο δουλεμα?
γιατι βριζεις?Διασπάμε το βρόχο σε επιμέρους κλάδους και υπολογίζουμε τη διαφορά δυναμικού στον κάθε κλάδο. Από την αρχή διατήρησης της ενέργειας προκύπτει ότι το άθροισμα όλων των διαφορών δυναμικού στους επιμέρους κλάδους ενός βρόχου ισούται με μηδέν δηλαδή Σ(ΔV)=0.