apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απατη μεγαλη τυπεεπειδη ειμαι υπερ τις θανατικης ποινης,με εβγαλε το τεστ φασιστα.
στις υπολοιπες ερωτησεις απαντησα σαν κουμουνι.
απατη μεγαλη τυπεεπειδη ειμαι υπερ τις θανατικης ποινης,με εβγαλε το τεστ φασιστα.
απολυτε η ερωτηση με την θανατικη ποινη πρεπει να περιεχει και το γραβατωμα μεσα.
θα ειναι πιο δημοκρατικη η διαδικασια.
επειδη ειμαι υπερ τις θανατικης ποινης,με εβγαλε το τεστ φασιστα.
Και δεν φτανουν τυπετυπε 300 γραβατωματα μονο στην βουλη πρεπει να γινουν.
επιτοπου κιολας να γινουν.ο καθενας βουλευτης στο εδρανο που καθετε να γραβατωθει.
εγω ειμαι υπερ τις θανατικης ποινης για δολοφονους-παιδοφιλους-εμπορους ναρκωτικων,και για καθε λογης αποβρασμα,που κραταει τζαμπα χωρο στις φυλακες.To τεστ ειναι πολυ καλο
ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι απαντησες σαν κουμμουνι, αλλα στην πραγματικοτητα, απαντησες σαν φασιστας, γι' αυτο και σε εβγαλε φασιστα
Εξαλλου, φανταζομαι πως θα παρατηρησες οτι οι φασιστες δεν εντασσονται ουτε στο μπλε, ουτε στο κοκκινο περιθωριο
Εχουν δικο τους χωρο, που ειναι καπου στη μεση
Πραγματι, ο Χιτλερ δεν ηταν κομμουνιστης, αλλα ουτε και καπιταλιστης
Επισης, καποιος που υποστηριζει τη θανατικη καταδικη, μαλλον δεν ειναι και τοσο...δημοκρατης
Ισως...Χριστιανοδημοκρατης! (βλεπεις με ποιους "συγγενευει" ο συγκεκριμενος χωρος, ε?)
Σιγά τα αίματα κ συ κ ο άλλος.Και δεν φτανουν τυπε
Θα πρεπει και στα μεγαλα διαπλεκομενα συμφεροντα (παρατρεχαμενους) να γινει κατι αναλογο
εγω ειμαι υπερ τις θανατικης ποινης για δολοφονους-παιδοφιλους-εμπορους ναρκωτικων,και για καθε λογης αποβρασμα,που κραταει τζαμπα χωρο στις φυλακες.
τωρα τις υπολοιπες δημοκρατικοκουμουνιστικες θεωριες τις ακουω βερεσε.
ΣΕ πηρε χαμπαρι και το μηχανημα οτι γουσταρεις βενιζελο κρυφα....εμένα με έβγαλε σοσιαλδημοκρατία,μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Κουβέλη
ίσως επειδή είμαι άθεος,δεν θέλω όρκο και βάφτιση και συμφωνώ με τον γάμο ομοφυλοφίλων...