Νέα

Δείτε τι κόμμα είστε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μου δεν μου τα ειχε πει κανενας αυτα.Θα απαρνηθω και εγω τον σοσιαλισμο και θα σε ακολουθησω.
τωρα που το γνησιο τεκνο του σοσιαλισμου δεν θα ειναι προεδρος του κομματος δεν εχει νοημα να ακολουθουμε τον δρομο του σοσιαλισμου τυπε

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μετα θα ψαχνει με το δικανο οποιον εφτιαξε το προγραμμα.
Και αφου δηλωσει στο σιτε οτι αυτο ξεπλενεται μονο με αιμα.

:2funny:

Κάτι σαν και αυτό Μάριε;  :grin:

URL]]

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Με βάση τις απαντήσεις σας, ανήκετε στον πολιτικό χώρο:
Αριστερά (μεταξύ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Κ.Κ.Ε.,ακριβώς στο κέντρο)...η πλάκα της υπόθεσης: πασόκος είμαι.. :tooth:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Με βάση τις απαντήσεις σας, ανήκετε στον πολιτικό χώρο:
Αριστερά (μεταξύ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Κ.Κ.Ε.,ακριβώς στο κέντρο)...η πλάκα της υπόθεσης: πασόκος είμαι.. :tooth:

Πώς είδες την ομιλία του Προέδρου Βαγγέλη;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τωρα που το γνησιο τεκνο του σοσιαλισμου δεν θα ειναι προεδρος του κομματος δεν εχει νοημα να ακολουθουμε τον δρομο του σοσιαλισμου τυπε
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΠΕ? :o :o :o :o :o :o
μου γαμησες την ψυχολογια σημερα μια με τον μεγαλειωτατο μια με τον προεδρο πολλα ρε φιλε για μια μερα  

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Καλο προς πολυ καλο τεστακι. Σε ψαρευει διεξοδικοτατα, αν και μερικες ερωτησεις ειναι καπως ασαφεις (πχ εκει που λεει για κρατικο παρεμβατισμο, δεν ειναι σαφες αν εννοει απλα στο επιπεδο του ελεγχου, ή και στο επιπεδο της διαμορφωσης τιμων κλπ)
Εξαιρετικος δε, ο "χαρτης" που βγαζει στο τελος! Απο τους καλυτερους που εχω δει

Εμενα με πετυχε διανα, παντως! (Κουβελη)
Αυτο δειχνει οτι οι συντακτες της ερευνας (και του χαρτη), ειναι πολυ καλα ενημερωμενοι για τις θεσεις καθε κομματος

Συνημμένα

• mapimage.jpg
    mapimage.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 22

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
επειδη ειμαι υπερ τις θανατικης ποινης,με εβγαλε το τεστ φασιστα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στις υπολοιπες ερωτησεις απαντησα σαν κουμουνι. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom