sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Τυπε, Δευτερα πρωι γρηγορα στο Συγγρου.Εμενα μου εβγαλε χριστιανοδημοκρατια με τον κυκλο να πιανει απο ΚΚΕ εως ΛΑΟΣ&λιγο Δεξια!
Μη τα αφηνεις αυτα...
Τυπε, Δευτερα πρωι γρηγορα στο Συγγρου.Εμενα μου εβγαλε χριστιανοδημοκρατια με τον κυκλο να πιανει απο ΚΚΕ εως ΛΑΟΣ&λιγο Δεξια!
Μέχρι να βγάλει αυτό που θες ε;Αναρχια εβγαλε.....Ξανα απ την αρχη
Μέχρι να βγάλει αυτό που θες ε;
Σε εμένα πάντως σύριζα έβγαλε με την μία.
Όλες ένα καλό παιδί ψάχνουμε,σου εύχομαι να το βρεις.Εβγαλε Βασιλευομενη Δημοκρατια και ησυχασα
Ψωμι εχω , ελια επισηs , θα βρω και τον Κωτσο..
Όλες ένα καλό παιδί ψάχνουμε,σου εύχομαι να το βρεις.
με το μεγαλύτερο κομμάτι στη τελευταία...
αυτο με το κερασακι
Πού θελεις να ενταχθείς τύπε?Επειδη τα τελευταια 2 χρονια αναθεωρησα πολλες αποψεις απαντησα ελαφρως πιο συντηρητικα σε καποιες ερωτησεις αλλα παλι με βγαζει Πασοκ Αλλα παταω κι ελαφρως ΔΗ.ΣΥ-ΝΔ
Πως θα απαλλαγω επιτελους ιδεολογικα και συναισθηματικα απο την αλητεια?
εσυ μπορει και να εισαι ΠΑΣΟΚ φιλε η οτι εν πασει περιπτωση εισαι.... αυτοι ειναι εκτος πορειας,δεν φταιει το τεστ..... εδω χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια με τους ελληνες πολιτικους....οι κομμουνιστες γιναν εθνικιστες,οι δεξιοι διεθνιστες,οι σοσιαλιστες νεοφιλελευθεροιΕπειδη τα τελευταια 2 χρονια αναθεωρησα πολλες αποψεις απαντησα ελαφρως πιο συντηρητικα σε καποιες ερωτησεις αλλα παλι με βγαζει Πασοκ Αλλα παταω κι ελαφρως ΔΗ.ΣΥ-ΝΔ
Πως θα απαλλαγω επιτελους ιδεολογικα και συναισθηματικα απο την αλητεια?
Σε μενα επεσε εξω...τελειως ομως εξω...πιο εξω δε γινεται...Σε μένα πάντως έπεσε μέσα.......
Προσεχως πουθενα και μαλλον θα απεχω των εκλογων.Πού θελεις να ενταχθείς τύπε?
Προσεχως πουθενα και μαλλον θα απεχω των εκλογων.
Κατεληξα ομως στο συμπερασμα οτι το Πασοκ καλως ή κακως πλεον εκλεισε τον ιστορικο του κυκλο και πρεπει να μπει ενα τελος.Ηταν απλα θλιβερη η σημερινη εικονα
αρα και πασοκ να ψηφισεις μεσα εισαι....εγω μακροχρονια εχω δηλωσει οτι ειμαι φιλελευθερος