northviking87
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2022
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Φαντασου ποσο το ευχαριστηθηκε η δικια του και ανυπομονει για συναντηση ξανα! Και ενοειτε ο φιλος σου πολυ σωστα το παιζει προμοταροντας περισσοτερο την διαφορα μεγεθους ως προς το οτι ειναι μαυρος...Αυτο που ξερω ειναι οτι η τυπισσα εχει ξαναζητησει συναντηση απο τον φιλο .Αυτος κρατησε σαν αλλοθι οτι μεγαλυτερη πουτσα μονο μαυροι εχουν για να μην υπαρχει η συγκριση .Σκεψου τωρα γυμνασμενο μαυρο ,νεο και σχετικα εμφανισιμο πια γυναικα δεν θα ηθελε να δοκιμασει.Στο πρωτο ραντεβου την γαμησε ο μαυρος και ο αλλος εβλεπε .Τωρα θελει να την παρτουζωσουν στην δευτερη συναντηση.Θα μαθω φιλαρακι τα τηλ και θα σου στειλω pm.
Τωρα βεβαια η δικια μ πρεπει να εχει πολυ μεγαλυτερη εμπειρια με αλλους οποτε νομιζω οτι εχει δει αρκετα μεγεθη...
Ειλικρινα εισαι αδερφος! ανυπομονω για το pm...
Περισσοτερο θελω στο πρωτο ραντεβου να βλεπω και εγω απλα αλλα σε καποια φαση θα μου αρεσε η ιδεα να ειμαι με καποιον αλλο και την κοπελα του και την κοπελα μου και να βλεπουμε να μας της πηδαει καποιος αλλος και εμεις να βλεπουμε οποτε αν ψηνεται και για καποια τετοια φαση το φιλαρακι σου μπορεις να μας φερεις σε contact