Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 152 51,0%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 147 49,3%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 63 21,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Αυτο που ξερω ειναι οτι η τυπισσα εχει ξαναζητησει συναντηση απο τον φιλο .Αυτος κρατησε σαν αλλοθι οτι μεγαλυτερη πουτσα μονο μαυροι εχουν για να μην υπαρχει η συγκριση .Σκεψου τωρα γυμνασμενο μαυρο ,νεο και σχετικα εμφανισιμο πια γυναικα δεν θα ηθελε να δοκιμασει.Στο πρωτο ραντεβου την γαμησε ο μαυρος και ο αλλος εβλεπε .Τωρα θελει να την παρτουζωσουν στην δευτερη συναντηση.Θα μαθω φιλαρακι τα τηλ και θα σου στειλω pm.
Φαντασου ποσο το ευχαριστηθηκε η δικια του και ανυπομονει για συναντηση ξανα! Και ενοειτε ο φιλος σου πολυ σωστα το παιζει προμοταροντας περισσοτερο την διαφορα μεγεθους ως προς το οτι ειναι μαυρος...
Τωρα βεβαια η δικια μ πρεπει να εχει πολυ μεγαλυτερη εμπειρια με αλλους οποτε νομιζω οτι εχει δει αρκετα μεγεθη...
Ειλικρινα εισαι αδερφος! ανυπομονω για το pm...
Περισσοτερο θελω στο πρωτο ραντεβου να βλεπω και εγω απλα αλλα σε καποια φαση θα μου αρεσε η ιδεα να ειμαι με καποιον αλλο και την κοπελα του και την κοπελα μου και να βλεπουμε να μας της πηδαει καποιος αλλος και εμεις να βλεπουμε οποτε αν ψηνεται και για καποια τετοια φαση το φιλαρακι σου μπορεις να μας φερεις σε contact

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ρε μαλακες ποσα νηματα cuck θελετε γαμω το θεο σας; α γαμιδια σιχαμενοι
θα μπει κανας σοβαρος ανθρωπος ή κανας τουριστας στο σαη και η πρωτη του εντυπωση θα ειναι cuckoldiλικια και τραβελογαμηκουλες, ελεος ρεζιλι μας κανετε

αντισθενη σηκωσε δευτερη σελιδα, ονομασε την καιαδας.κομ και πετα μεσα ολες τις τρελες :rockon:

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
Με αυτά που διαβάζω εδώ, νομίζω ότι μερικοί ζείτε στην περίοδο του μεσαίωνα. Άλλος καχύποπτος, θα κανονίσει από σάιτ και θα του την βιάσουν 10 λέει. Αγόρι μου κάτσε στα αυγά σου, ο κόσμος αυτός είναι πολύ σκληρός για σένα. Αν ήξερες, κάνεις επιβεβαίωση κ συνάντηση σε ανοικτό δημόσιο χώρο. Όσοι υποψήφιοι wannabe cuckold lifestyle, θέλετε να μιλήσετε με κάποιον έμπειρο bull, στείλτε pm.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
παικταρά που εισαι και εμπειρος ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα. Σου εγραψα οτι ειναι λογικο καποιοι να νιωθουν καχυποψια για ραντεβου με αγνωστους. Τωρα μην πεις οτι δεν υπαρχουν τοσο αφελεις ανθρωποι που πανε σε ραντεβου με ανθρωπους που δεν ξερουν, εισαι και εμπειρος.

Εννοειται οτι οταν γνωριζεις ειτε γυναικα μεμονωμενη ειτε με ζευγαρι πρωτα κανεις βιντεο κληση και το πρωτο ραντεβου ειναι σε δημοσιο χωρο. Υπαρχουν ομως και οι αφελεις.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Με αυτά που διαβάζω εδώ, νομίζω ότι μερικοί ζείτε στην περίοδο του μεσαίωνα. Άλλος καχύποπτος, θα κανονίσει από σάιτ και θα του την βιάσουν 10 λέει. Αγόρι μου κάτσε στα αυγά σου, ο κόσμος αυτός είναι πολύ σκληρός για σένα. Αν ήξερες, κάνεις επιβεβαίωση κ συνάντηση σε ανοικτό δημόσιο χώρο. Όσοι υποψήφιοι wannabe cuckold lifestyle, θέλετε να μιλήσετε με κάποιον έμπειρο bull, στείλτε
αφού είσαι έμπειρος φιλαράκι σε τέτοιες καταστάσεις δώσε μας τα φώτα σου τι παίζει και πως πρέπει να κινηθεί ένα ζευγάρι για να ζήσει την εμπειρια;;;

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Η δικιά μου το θέλει αλλά σαν φαντασίωση μου λέει μόνο Όχι στα αληθεια και μου το είπε η ίδια μόνη της την ώρα που το κάναμε και έχουμε πει πολλά και διάφορα και μας καυλωνουν και τους δύο...την είπα αν θέλει να κάνουμε και κάτι τέτοιο στα αληθεια αλλά μου λέει μόνο σαν φαντασία Όχι στα αληθεια

• Like
Αντιδράσεις: Beluga

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Η δικιά μου το θέλει αλλά σαν φαντασίωση μου λέει μόνο Όχι στα αληθεια και μου το είπε η ίδια μόνη της την ώρα που το κάναμε και έχουμε πει πολλά και διάφορα και μας καυλωνουν και τους δύο...την είπα αν θέλει να κάνουμε και κάτι τέτοιο στα αληθεια αλλά μου λέει μόνο σαν φαντασία Όχι στα αληθεια

Το οτι στο λέει οτι το θέλει σαν φανατίωση είναι πολύ θετικό. Εννοείτε πως θα πει όχι στα αλήθεια διότι φοβάται. Με την πολύ συζήτηση να δει πως το θες πραγματικά κάτι μπορεί να γίνει!!! Είσαι σε καλό δρόμο πάντως!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.714
Πόντοι
11.956
Μαυρος ηταν.Νιγηριανος απο οτι εμαθα.Εχει αγγελια στο kanesex .Ενας λογος παραπανω να τον προτιμησεις.Ολες ψοφανε να γαμηθουν εστω και μια φορα με μαυρο για την εμπειρια .
Και εμείς τι θα γίνουμε...εάν πάνε με μαύρο μύστη ...

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Το οτι στο λέει οτι το θέλει σαν φανατίωση είναι πολύ θετικό. Εννοείτε πως θα πει όχι στα αλήθεια διότι φοβάται. Με την πολύ συζήτηση να δει πως το θες πραγματικά κάτι μπορεί να γίνει!!! Είσαι σε καλό δρόμο πάντως!
Λες ε;παντως σαν φαντασιώσεις λέμε πολλά και διάφορα και μου τα λέει και μόνη τι ακριβώς θέλει μου λέει πολύ τραβηγμένα πράγματα αλλά καυλωνουμε και οι δυο πολύ Ειδικά εκεινη

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Θελει να την πηδηξει καποιος κι εσυ να βλεπεις ή γουσταρει παρτουζα με αλλον ενα ανδρα κι εσενα;;

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
665
Πόντοι
81

Συνημμένα

• IMG_20230303_004236.jpg
    IMG_20230303_004236.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 54
Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Θελει να την πηδηξει καποιος κι εσυ να βλεπεις ή γουσταρει παρτουζα με αλλον ενα ανδρα κι εσενα;;
Πολλά θελει..θελει και ν την πηδάω μαζι με άλλον η αλλους θέλει και να πηδιέται και εγώ να κοιταω και πολλά άλλα όπως μου λέει να την περνούν 10 άτομα μαζί να την ξεσκίζουν από παντού

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Πολλά θελει..θελει και ν την πηδάω μαζι με άλλον η αλλους θέλει και να πηδιέται και εγώ να κοιταω και πολλά άλλα όπως μου λέει να την περνούν 10 άτομα μαζί να την ξεσκίζουν από παντού

Και σου τα λέει όλα αυτά? Μπράβο, είσαι πολύ κοντά στο να γίνει κιόλας να το ξέρεις. Στο χέρι σου είναι. Μην περιμένεις να σου πει ή να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό. Στο λέει ξεκάθαρα τι θέλει, τώρα είναι στο χέρι του άντρα να πάρει τα ηνία κ να το κάνει πραγματικότητα! ;)

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Και σου τα λέει όλα αυτά? Μπράβο, είσαι πολύ κοντά στο να γίνει κιόλας να το ξέρεις. Στο χέρι σου είναι. Μην περιμένεις να σου πει ή να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό. Στο λέει ξεκάθαρα τι θέλει, τώρα είναι στο χέρι του άντρα να πάρει τα ηνία κ να το κάνει πραγματικότητα! ;)
Αυτά και πολλά παραπάνω λέμε αλλά οπότε λέω να το κάνουμε στα αληθεια λέει Όχι δεν θέλω μόνο σαν φαντασία...τι να κανω δλδ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
Γυναικεια αναξιοπιστια παικτη μου, αντε να τις παρεις στα σοβαρα. Ρωτα την ευγενικα για ποιο λογο δε θέλει να κανει τη φαντασιωση πραγματικοτητα αφου και εσυ εισαι προθυμος να συνδράμεις. Παντως αν δε θέλει δε γινεται φαση.

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Γυναικεια αναξιοπιστια παικτη μου, αντε να τις παρεις στα σοβαρα. Ρωτα την ευγενικα για ποιο λογο δε θέλει να κανει τη φαντασιωση πραγματικοτητα αφου και εσυ εισαι προθυμος να συνδράμεις. Παντως αν δε θέλει δε γινεται φαση.
Την έχω ρωτήσει και μου λέει δεν θέλω απλά σαν φαντασίωση μονο αυτο λέει..πιστεύω φοβαται και ντρέπεται να το κάνει πράξη αν έκανα κάτι έστω και λιγο μια φορά θα επερνε φορά μετα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
προτεινε της να πατε σε σουιγκεραδικο. Ισως βλεποντας τα αλλα ζευγαρια να παιζουν, το απενοχοποιησει και της φυγουν οι ντροπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom