Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
κανονισε να παω και να 'σε θυμηθω'..  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι!
Θα τη δεις και θα με καταλάβεις! Μπορεί να μην σου αρέσει οπότε δεκτό!
Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αυτή που λες διότι δεν έχω ακούσει ποτέ κακά λόγια για την κοπέλα!
Και στο μαγαζί μην τη ψάξεις με το όνομα Ολίβια! Δεν λέγεται έτσι! Αν θυμάμαι καλά μου είπε Βερόνικα!
Είναι γατούλα και ναζιάρα! Όλο αγκαλιές είναι!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έλα ρε αρχηγέ! Δώσε τα φώτα σου και εσύ!

τα έδωσα αν και τα θεοφάνεια έχουν περάσει για φέτο.Είπα ότι είναι ακριβώς όπως τα λες.Η νυν βερονικα πρώην ολίβια του λόλα είναι σουπραντίν temachio ήτοι γκαραντί....

babylon9825

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχει παρει φωτια το θεμα. Να κλεισω τραπεζι να βρεθουμε ολοι μαζι ? Μπαινοντας αριστερα ? Νικολαααακηηηη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
τα έδωσα αν και τα θεοφάνεια έχουν περάσει για φέτο.Είπα ότι είναι ακριβώς όπως τα λες.Η νυν βερονικα πρώην ολίβια του λόλα είναι σουπραντίν temachio ήτοι γκαραντί....

Έτσι εγγύηση το Πολωνεζάκι...!

babylon9825

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Προς πληροφορηση των αδελφων αγωνιστων που επιθυμουν να βρεθουν αποψε στην παρεα μας, το κατάστημα διαθέτει άνετο παρκινγκ. Επίσης ενημερωνω πως ΠΣΚ μπαργούμαν είναι η αγαπητή Νικη, η ρουμανα που τις αλλες μερες λατρεύει να ανεβοκατεβαινει τον σωληνα του εν λογω ιδρυματος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το ρόστερ τελευταίως είναι το χειρότερο όλων των εποχών για το ίδρυμα...ευτυχώς που ήρθε και η άλλη να σώσει λίγο την κατάσταση.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
το ρόστερ τελευταίως είναι το χειρότερο όλων των εποχών για το ίδρυμα...ευτυχώς που ήρθε και η άλλη να σώσει λίγο την κατάσταση.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρόκειται για τα χειρότερα! Ενώ παλιά αναβαθμιζόταν συνεχώς τώρα κάτι έχει γίνει και δεν αλλάζουν εύκολα!
Και βέβαια η άλλη δεν πρόκειται να φέρει την άνοιξη!
Διότι αυτήν την άνοιξη πολλοί θα θέλουν να τη χαρούν άρα δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι με μια μόνο κοπέλα!
Το Σάββατο που πήγα μου ήρθε πρώτη πρώτη αλλά εγώ δεν κάνω παιχνίδι από το πρώτο λεπτό! Την έδιωξα και μετά που ήθελα βέβαια δεν μπορούσα να την έχω διότι την είχε πάρει ο διπλανός μου και αυτή με κοίταζε και μου έλεγε είδες?
Καριολάκι!  :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρόκειται για τα χειρότερα! Ενώ παλιά αναβαθμιζόταν συνεχώς τώρα κάτι έχει γίνει και δεν αλλάζουν εύκολα!
Και βέβαια η άλλη δεν πρόκειται να φέρει την άνοιξη!
Διότι αυτήν την άνοιξη πολλοί θα θέλουν να τη χαρούν άρα δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι με μια μόνο κοπέλα!
Το Σάββατο που πήγα μου ήρθε πρώτη πρώτη αλλά εγώ δεν κάνω παιχνίδι από το πρώτο λεπτό! Την έδιωξα και μετά που ήθελα βέβαια δεν μπορούσα να την έχω διότι την είχε πάρει ο διπλανός μου και αυτή με κοίταζε και μου έλεγε είδες?
Καριολάκι!  :2funny: :2funny:

:2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το ''μπιιιιιζζζζζζζζζζζζζ'' που παιζαμε παλια το θυμαται κανεις ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom