babylon9825
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πίσω στην Τζίνα τώρα. Από σώμα πολύ καλή, κωλαράκι απίστευτο και τα βυζιά της δεν τα λες καθόλου μικρά. Αλλά μέχρι εκεί. [size=16pt]Στο χορό δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο και έχει το στυλάκι ότι φοβάται μες το μαγαζί και γι' αυτό δεν κάνει τίποτα. Το περίεργο είναι ότι όσο είναι στο τραπέζι είναι πιο χαλαρή.[/size]
Ας καταθέσω κι εγώ την προσωπική μου άποψη για την Τζίνα. Σωστό το ότι είναι από Κονστάντζα και όποτε την πετυχαίνω στο μαγαζί όλο μου λέει για φίλες της καινούριες που έχουν έρθει στο μαγαζί. Δεν είχα κάνει ποτέ όμως τη σύνδεση ότι παίζει να της φέρνει αυτή Ελλάδα. Θεωρούσα απλώς το ότι επειδή είναι όλες Ρουμάνες κάνουν παρέα εκεί μέσα. Θυμάμαι μία πολύ ψηλή που είχε φέρει στο τραπέζι μεταλλού, χόρευε στην πίστα metallica και σε κουβέντα που είχα μαζί της νόμιζα ότι μιλούσα με δημοσιογράφο του metal hammer. Της έλεγα συγκροτήματα και μου έλεγε δισκογραφίες. Ό,τι να 'ναι.
Πίσω στην Τζίνα τώρα. Από σώμα πολύ καλή, κωλαράκι απίστευτο και τα βυζιά της δεν τα λες καθόλου μικρά. Αλλά μέχρι εκεί. Στο χορό δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο και έχει το στυλάκι ότι φοβάται μες το μαγαζί και γι' αυτό δεν κάνει τίποτα. Το περίεργο είναι ότι όσο είναι στο τραπέζι είναι πιο χαλαρή. Εκτός αν ο φίλος ο Furby αναφέρεται σε κάτι άλλο στη συμπεριφορά της που μου έχει διαφύγει.
Ας καταθέσω κι εγώ την προσωπική μου άποψη για την Τζίνα. Σωστό το ότι είναι από Κονστάντζα και όποτε την πετυχαίνω στο μαγαζί όλο μου λέει για φίλες της καινούριες που έχουν έρθει στο μαγαζί. Δεν είχα κάνει ποτέ όμως τη σύνδεση ότι παίζει να της φέρνει αυτή Ελλάδα. Θεωρούσα απλώς το ότι επειδή είναι όλες Ρουμάνες κάνουν παρέα εκεί μέσα. Θυμάμαι μία πολύ ψηλή που είχε φέρει στο τραπέζι μεταλλού, χόρευε στην πίστα metallica και σε κουβέντα που είχα μαζί της νόμιζα ότι μιλούσα με δημοσιογράφο του metal hammer. Της έλεγα συγκροτήματα και μου έλεγε δισκογραφίες. Ό,τι να 'ναι.
Πίσω στην Τζίνα τώρα. Από σώμα πολύ καλή, κωλαράκι απίστευτο και τα βυζιά της δεν τα λες καθόλου μικρά. Αλλά μέχρι εκεί. Στο χορό δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο και έχει το στυλάκι ότι φοβάται μες το μαγαζί και γι' αυτό δεν κάνει τίποτα. Το περίεργο είναι ότι όσο είναι στο τραπέζι είναι πιο χαλαρή. Εκτός αν ο φίλος ο Furby αναφέρεται σε κάτι άλλο στη συμπεριφορά της που μου έχει διαφύγει.
η ολιβια ειναι η ξανθια αδυνατη αβυζη πολωνη ?
μετριου αναστηματος ?
μετριου αναστηματος ?
αν τελικα λεμε την ιδια, καθως με μπερδεψε το ''πολυ καλο πριβε'' το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι μεγαλη καριολα και εχει φαει Χ δια παντός..Σωστά με όμορφο πρόσωπο και πολύ καλό πριβέ!
Μόνο το μικρό της στήθος μπορεί να σε χαλάσει!
αν τελικα λεμε την ιδια, καθως με μπερδεψε το ''πολυ καλο πριβε'' το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι μεγαλη καριολα και εχει φαει Χ δια παντός..
Για να το λες εσυ, ετσι πρεπει να ειναι..Τωρα αν θες να πεις τι ακριβως εγινε κα σε χαλασε η "χορευτρια", θα το διαβασουμε με ενδιαφερον.. ;)
Αυτα..
ειναι (αυτη που λεω εγω, αλλα ξεχναω το ονομα της), το κλασικο παραδειγμα του money hunter, που θελει να παιρνει τα περισοτερα και να μη δινει τιποτα.Για να το λες εσυ, ετσι πρεπει να ειναι..Τωρα αν θες να πεις τι ακριβως εγινε κα σε χαλασε η "χορευτρια", θα το διαβασουμε με ενδιαφερον.. ;)
Αυτα..
1. οχι. δεν κανω τετοια.1. Έπαιξε «επιστροφή καρτών » ?
2. ( Τό 'βαλα το ερωτηματικό παπά πόυστη )
ειναι (αυτη που λεω εγω, αλλα ξεχναω το ονομα της), το κλασικο παραδειγμα του money hunter, που θελει να παιρνει τα περισοτερα και να μη δινει τιποτα.
δεν μπαινει με την καμία στο θρεντ ''τιμιες συναλλαγες'' και αποτελει την μοναδικη ισως εξαιρεση στον κανονα των πολωνικων τεμαχιων.
1. οχι. δεν κανω τετοια.
2. τί να το κανεις ? εβαλες το ερωτηματικο (καθως εκανες μεσημεριανη σιέστα) και σου εφυγε ο τονος..
1. δεν μπορω, δεν το θεωρω σωστο. με εψησε, μου τα πηρε, τελος. απλα δεν θα μου τα ξαναπαρει ποτέ !1. Να το κάνεις .
Συμβάλλεις στη βελτίωση των υπηρεσιών , δεν φαντάζεσαι πόσο .
Κι εγώ δεν το έχω κάνει , αλλά παρετήρησα την Κυριακή συναγωνιστή που παραπονέθηκε στο Λίντο .
Του δοθήκανε πίσω τα καρτόνια .
2. Και η επόμενη φαίνεται του δωσε και κίντερ διότι βγήκε από μέσα με ένα χαμόγελο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
1. δεν μπορω, δεν το θεωρω σωστο. με εψησε, μου τα πηρε, τελος. απλα δεν θα μου τα ξαναπαρει ποτέ !
2. το θεμα ειναι αν βγαινοντας, εφυγε καπακια για τουαλετα..
αν τελικα λεμε την ιδια, καθως με μπερδεψε το ''πολυ καλο πριβε'' το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι μεγαλη καριολα και εχει φαει Χ δια παντός..
Να το κάνεις .
Συμβάλλεις στη βελτίωση των υπηρεσιών , δεν φαντάζεσαι πόσο .
Κι εγώ δεν το έχω κάνει , αλλά παρετήρησα την Κυριακή συναγωνιστή που παραπονέθηκε στο Λίντο .
Του δοθήκανε πίσω τα καρτόνια .
Και η επόμενη φαίνεται του δωσε και κίντερ διότι βγήκε από μέσα με ένα χαμόγελο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ