ολες οι ατζελικες ιδιες ειναιΠοιά Αντζελικα??Η Αντζελικα Μπλακ - Ελενα??
προσωπικα αποφευγω αυτο το ονομα
ως ο διαολος το λιβανι
ολες οι ατζελικες ιδιες ειναιΠοιά Αντζελικα??Η Αντζελικα Μπλακ - Ελενα??
Λόγω κακής εμπειρίας με την συγκεκριμένη Iblis ή για δικούς σου προσωπικούς?ολες οι ατζελικες ιδιες ειναι
ως ο διαολος το λιβανι
κ τα δυοΛόγω κακής εμπειρίας με την συγκεκριμένη Iblis ή για δικούς σου προσωπικούς?
Και φαίνεται ωραίο μουνάκι..αλλά άν δειχνει οτι βαριέται...Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο!!!ολες οι ατζελικες ιδιες ειναι
ως ο διαολος το λιβανι
Θες να μου εκθέσεις τους λόγους με την συγκεκριμένη επειδή "ψήνομαι" πάρα ... μα πάρα... μα παρα-παρα πολύ να την δοκιμάσω? Και ΠΜ αν θεςκ τα δυο
γιατι ψηνεσαι , επειδη ειναι πορνοσταρ?Θες να μου εκθέσεις τους λόγους με την συγκεκριμένη επειδή "ψήνομαι" πάρα ... μα πάρα... μα παρα-παρα πολύ να την δοκιμάσω? Και ΠΜ αν θες
θα το εκτιμούσα...
Όχι παραδόξως πως, το τελευταίο που θα με ενδιέφερε είναι το ότι είναι πορνοστάρ... Είμαι περισσότερο φαν του gfe... Απλά την βρίσκω πάρα πολύ όμορφη ελκυστική και σέξυ... Με καυλώνει ρε παιδί μου με τα μάτια... Είναι γυναίκα του γούστου μου και γι'αυτό δεν υπολογίζω το υψηλό κόστος της συνάντησης σε σχέση με άλλα ct, αλλά θέλω να ξέρω κιόλας επειδή μέχρι στιγμής μόνο κακές κριτικές έχω διαβάσει και αυτό με προβληματίζει όπως και να'χει. Κάθε βοήθεια λοιπόν τη θεωρώ ευπρόσδεκτη σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, συμπεριφορά κτλ.γιατι ψηνεσαι , επειδη ειναι πορνοσταρ?
ουτε top-500 δε μπαινει...
Kι εμένα μ αρέσει πολύ αλλά κολλάω με τις κριτικές...ας με ενημερώσει κι εμένα κάποιος με περισσότερες λεπτομέρειες!Όχι παραδόξως πως, το τελευταίο που θα με ενδιέφερε είναι το ότι είναι πορνοστάρ... Είμαι περισσότερο φαν του gfe... Απλά την βρίσκω πάρα πολύ όμορφη ελκυστική και σέξυ... Με καυλώνει ρε παιδί μου με τα μάτια... Είναι γυναίκα του γούστου μου και γι'αυτό δεν υπολογίζω το υψηλό κόστος της συνάντησης σε σχέση με άλλα ct, αλλά θέλω να ξέρω κιόλας επειδή μέχρι στιγμής μόνο κακές κριτικές έχω διαβάσει και αυτό με προβληματίζει όπως και να'χει. Κάθε βοήθεια λοιπόν τη θεωρώ ευπρόσδεκτη σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, συμπεριφορά κτλ.
Ποιά ειναι αυτη??Ελενα - Αλεξανδρα .
Να τα λεμε σωστα αν θελουμε να δειχνουμε οτι ξερουμε.
Ρατσίστρια προς ποιούς??καταρχην ειναι ρατσιστρια, που απο μονο του για εμενα ειναι κακο.
περιοχη ξερουμε?Ελενα - Αλεξανδρα .
Να τα λεμε σωστα αν θελουμε να δειχνουμε οτι ξερουμε.
Ολοι ετσι την πατησαμε οτι ειναι ωραια και αυτο φτανει αλλα...Kι εμένα μ αρέσει πολύ αλλά κολλάω με τις κριτικές...ας με ενημερώσει κι εμένα κάποιος με περισσότερες λεπτομέρειες!
προς τους ανθρωπους που δεν ανηκουν στη λευκη φυλη,Ρατσίστρια προς ποιούς??
Αυτό το περίμενα... και δε μου λέει και τίποτα... εδώ είναι ρατσίστριες οι Ρουμάνες με τους Αλβανούς...καταρχην ειναι ρατσιστρια, που απο μονο του για εμενα ειναι κακο.
ΩΧ!Αλλά αυτό πως γενικά επηρεάζει την επίδοση της στο sex?προς τους ανθρωπους που δεν ανηκουν στη λευκη φυλη,
για να το θεσω αγαρμπα