You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CIM σε μασατζίδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Plastikoskoufitsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ξέρεις αν συνεχίζει ? Και μηπως παιζει κανενα τηλεφωνο ?Ήμουν παλιός πελάτης της Βίκυς αλλά δεν έκανε αυτά που λέτε. Ούτε γλυφοκολάδα ούτε cum
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 456
Κανει και full προγραμμα ?? γιατι παλια εκανε .Ναι ειναι ο "Μπεντζαμιν Μπατον"των μασαζ???
Ακομη κανει fullΚανει και full προγραμμα ?? γιατι παλια εκανε .
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 456
Eυχαριστω !!!!!!!!! αλλα το δωρακι ποσο το εχει ειναι το παλιο πριν καραντινας.Ακομη κανει full
Το ιδιο οπως και παλιαEυχαριστω !!!!!!!!! αλλα το δωρακι ποσο το εχει ειναι το παλιο πριν καραντινας.
Και εγώ ως παλιός πελάτης της συμφωνώ μαζί σου. Καλή περίπτωση γενικά η Βίκυ, τι μόνο κακό ότι το πάει σε slow motion, δεν θέλει να ανεβάζεις ρυθμούς για να μην ακουστείτε, και όχι δυνατές φαπες στο κωλο κτλ .Ήμουν παλιός πελάτης της Βίκυς αλλά δεν έκανε αυτά που λέτε. Ούτε γλυφοκολάδα ούτε cum
Σε γενικές γραμμές όμως τα τιμάει τα λεφτά της.
Μετά την κάραντινα άκουσα ότι είχε κατεβάσει αγγελίες, κλειστό τηλέφωνο κτλ. Την έσβησα και από τις επαφές μου είναι η αλήθεια.
Τώρα για face control δεν ξέρω αν περνάει, εγώ από την πρώτην φορά την έκλεισα σχετικά εύκολα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλει εχεμύθεια και να είσαι σοβαρός.
Γι'αυτό και ζητάει και 30+ άτομα, που κατά κανόνα είναι δεσμευμένα και θέλουν επίσης εχεμύθεια.
Φίλε αφού λένε ότι ανεβάζει αγγελίες στο kanesex, λογικά θα την βρεις. Οι αγγελίες της κάνουν μπαμ, όσοι την έχουμε πάρει αν δούμε μια αγγελία θα την αναγνωρίσουμε αμέσως.Αρα δεν εχουμε κανεναν τροπο επικοινωνιας με την Βικυ ε? Κριμα και ακουγοταν πολλα υποσχομενη φαση
Κυρίως λέει για εχεμύθεια, ότι θέλει άτομα 35+ κτλ .
Φίλε μου τι να σου πω. Και εγώ 2-3 φορές την πήρα, μετά κουράζει το ίδιο και το ίδιο γι'αυτό δεν την ξαναπηρα. Λίγο στο στήθος εχει γίνει κακή δουλειά κατά την γνώμη μου.Και εχεμύθεια είχα και σοβαρός είμαι και ούτε βίαιος στο σεξ αλλά με απέκλεισε και δεν απαντάει....
Κατά τα άλλα για τα λεφτά της τα άξιζει. Αν θυμάμαι ήταν 70 η μία φορά +20 για δεύτερη. Εμένα με βόλευε γιατί ρίχνω 1 και καλή πάντα. Οπότε την είχα για 1 ώρα με 70 ευρώ, και το σοσιαλ μαζί της αρκετά καλό μετα το πήδημα.
Απλά δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να σε αποκλίσει ανευ λόγου.
Fresh_member1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Like
- 107
- Πόντοι
- 1
στειλε να σου πω . εχω στοιχεια βικηςΕχουμε κανενα αλλο στοιχειο επικοινωνιας? Εστω fb π. Χ. για να γινει μια πρωτη επαφη? Σπανιζουν τετοιες υπηρεσιες στην Θεσσαλονικη.
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Για μια φορα καλη είναι κι επισης συμφωνω με τον φιλο στο στηθος εχει γινει κακιστη δουλεια,δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο η τυπισα .Φίλε μου τι να σου πω. Και εγώ 2-3 φορές την πήρα, μετά κουράζει το ίδιο και το ίδιο γι'αυτό δεν την ξαναπηρα. Λίγο στο στήθος εχει γίνει κακή δουλειά κατά την γνώμη μου.
Κατά τα άλλα για τα λεφτά της τα άξιζει. Αν θυμάμαι ήταν 70 η μία φορά +20 για δεύτερη. Εμένα με βόλευε γιατί ρίχνω 1 και καλή πάντα. Οπότε την είχα για 1 ώρα με 70 ευρώ, και το σοσιαλ μαζί της αρκετά καλό μετα το πήδημα.
Απλά δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να σε αποκλίσει ανευ λόγου.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Ρε παιδιά αν έχετε στοιχεία επικοινωνίας από την κοπέλα που κάνει γλυφοκωλι σας παρακαλώ στείλτε μου ένα inbox
starxidiams
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 646
- Πόντοι
- 81
Μήπως υπάρχει και CIT(cum in throat) σε μασατζιδικο?
Για πείτε ρε αλάνια...
Αν και δύσκολο
Για πείτε ρε αλάνια...
Αν και δύσκολο
Για δωσε μας λεπτομερειες, εμφανιση κοπελας-τιμη! Και πως ερχομαστε σε επικοινωνια ?Πέρασμα από Μάρνης 28 με Ιουλία, ωραία συνεδρία που περιλάμβανε και γλυφοκωλάδα....
Πρόγραμμα 45΄ λεπτών 60€. Κοπέλα ευπαρουσίαστη, γύρω στα 35, με μεγάλο στήθος (φτιαγμένο - η αίσθηση δεν είναι και πολύ καλή θα έλεγα), πολύ πρόσχαρη και δεκτική, αφήνει τα πάντα, και δίνει κώλο για +20.Για δωσε μας λεπτομερειες, εμφανιση κοπελας-τιμη! Και πως ερχομαστε σε επικοινωνια ?
Με λίγα λόγια, ....Άξια δοκιμής
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
αξια δοκιμης σιγουρα αν δινει κωλο για +20Πρόγραμμα 45΄ λεπτών 60€. Κοπέλα ευπαρουσίαστη, γύρω στα 35, με μεγάλο στήθος (φτιαγμένο - η αίσθηση δεν είναι και πολύ καλή θα έλεγα), πολύ πρόσχαρη και δεκτική, αφήνει τα πάντα, και δίνει κώλο για +20.
Με λίγα λόγια, ....Άξια δοκιμής
αλλα κατι μου λεει οτι δεν υπαρχει μαρνης στη θεσσαλονικη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 558
- Εμφανίσεις
- 35K