pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πολιορκημένοι;;;Οι Ελεύθεροι.
Πολιορκημένοι;;;Οι Ελεύθεροι.
Τους ψηφιζείς πατριώτη...
Διατηρω το δικαιωμα μου να ειμαι αισιοδοξος
Διατηρω το δικαιωμα μου να ειμαι αισιοδοξος
Πολιορκημένοι;;;
ονόματα και διευθύνσεις...
Πατριώτη επειδή κούρασες με την αμπελοφιλοσοφία τα πράγματα είναι απλά:Ακριβώς ;)
Ωραία,αποδεκτό,εφόσον όμως η πλειοψηφία είναι το αποδέχεσαι ή προσπαθείς να το αλλάξεις νομίμα κ δημοκρατικά.ούτε κοινοβουλευτικός δημοκράτης είμαι.
Πατριώτη επειδή κούρασες με την αμπελοφιλοσοφία τα πράγματα είναι απλά:
Ψηφίζεις->λαμβάνεις τα ανάλογα,αν δεν σου αρέσει δεν ψηφίζεις τα ίδια,αν δεν σου αρέσει κ ξανα ψηφίζεις τα ίδια είσαι έθνος ηλίθιο κ καλά να πάθεις.
Αν δεν σου αρέσει εφόσον έχεις ψηφίσει αντιδράς στα όρια της δημοκρατίας(διαδηλώσεις,πορείες,απεργίες).
Οποιαδήποτε επιβολή της άποψη σου δεν είναι νόμιμη κ αποδεκτή στις δημοκρατίες πατριώτη.-
Οι διαδικασίες παραμένουνε δημοκρατικότατες,δεν υπάρχει κάποια επιβολή οτιδήποτε.Μια δημοκρατια που εχει στερησει την παιδεια απο τους πολιτες, δεν ειναι δημοκρατια αλλα οχλοκρατια
(τι ειπα παλι ο πουστης, ευτυχως που ειναι το ιντερνετ και τα γραφω)
Μια δημοκρατια που εχει στερησει την παιδεια απο τους πολιτες, δεν ειναι δημοκρατια αλλα οχλοκρατια
(τι ειπα παλι ο πουστης, ευτυχως που υπαρχει το ιντερνετ και τα γραφω)
Ποιοι δεν είναι προδότες όμως σε αυτόν τον τόπο σήμερα;;;Μέχρι τότε να φυλάγεστε, και να μην υπακούτε σε προδότες.
Πως να θελει ρε? αφου δεν εχει παιδεια να επεξεργαστει σωσταΟι διαδικασίες παραμένουνε δημοκρατικότατες,δεν υπάρχει κάποια επιβολή οτιδήποτε.
Οπότε ο πολίτης πρέπει να ξυπνήσει μόνος του αν θέλει...
Κ αν θέλει μπορεί.
Πατριώτη επειδή κούρασες με την αμπελοφιλοσοφία τα πράγματα είναι απλά:
Ψηφίζεις->λαμβάνεις τα ανάλογα,αν δεν σου αρέσει δεν ψηφίζεις τα ίδια,αν δεν σου αρέσει κ ξανα ψηφίζεις τα ίδια είσαι έθνος ηλίθιο κ καλά να πάθεις.
Αν δεν σου αρέσει εφόσον έχεις ψηφίσει,αντιδράς στα όρια της δημοκρατίας(διαδηλώσεις,πορείες,απεργίες).
Οποιαδήποτε επιβολή άποψης δεν είναι νόμιμη κ αποδεκτή στις δημοκρατίες πατριώτη.-
Πάντως οι διαδικασίες παραμένουνε δημοκρατικές παρά το το αδιέξοδο κ το αποτέλεσμα...Πως να θελει ρε? αφου δεν εχει παιδεια να επεξεργαστει σωστα
Για να μην σου πω οτι ο μεσος ορος IQ ειναι 100 οταν απο τα 90 και κατω αρχιζουμε και μιλαμε για χαμηλη νοημοσυνη ή καθυστερηση.
Εκτός από διαμαρτυρίες μπας κ αλλάξω το εκλογικό αποτέλεσμα τί άλλο έχω να κάνω δηλαδή;;;Αυτό θέλουν και αυτοί να κάνεις. (αλλά δεν έχει νόημα η συζήτηση αφού δεν το καταλαβαίνεις)
Πάντως οι διαδικασίες παραμένουνε δημοκρατικές παρά το το αδιέξοδο κ το αποτέλεσμα...
Συγγνώμη αλλά υπάρχουνε χιλιάδες ερεθίσματα να επεξεργαστεί κανείς σήμερα κ αν θέλει να αλλάξει αυτό που ζει εφόσον κατά βάθος δεν το θέλει πια...
Αλλά μάλλον το θέλει κιόλας ή δεν τον ενοχλεί ακόμα...