Νέα

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
ΠΟλύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε...
Υπενθυμίζω ότι από νηπιαγωγείο έως μεταπτυχιακό έχω πάει σε όλα δημόσιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω και παραπέρα...

Όσο για τον Πέρσυ, έχεις την άποψή σου, έχω τη δικιά μου..

φυσικά
δεν προσπαθω να επιβαλω την αποψη μου σε κανεναν
αλλωστε το μονο βεβαιο ειναι οτι μπορει να κανω και λαθος

να το συζητησουμε λοιπον
ποσο ευκολο πιστευεις οτι ειναι σε ενα ιδιωτικο να μεινει καποιος στην ιδια ταξη?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εβαλα 100-150 ουροκαθετήρες σε ένα χρόνο αγροτικού, σε άντρες και γυναίκες... Φυσικά στην πλειοψηφία γέροι... Το 60-70 % ήταν γυναίκες...

Kάθε 2η - 3η μέρα ουροκαθετήρα ε; Πάντως φαντάζομαι θα ήσουν πολύ συμπαθείς στους ασθενείς σου. Πέρα από την κοινωνικότητα σου, ο άνθρωπος όταν βρίσκεται σε κατάσταση ευάλωτη τείνει να φορτίζεται πολύ πιο έντονα συναισθηματικά.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελείωσα δημόσιο αλλά χάρη στα σοσιαλιστικά πειράματα της δεκαετίας του '80 που συνεχίζονται που γάμησαν τη δημόσια δωρεάν παιδεία, εδώ και αρκετό καιρό οι απόφοιτοι ιδιωτικών που παίρνουν 18 συνήθως το αξίζουν...
Και ιδίως ο Πέρσυ που μπορεί και εγώ κουφαίνομαι με αυτά που γράφει αλλά αυτό ΔΕΝ αναιρεί ότι έχει λαμπρές επιδόσεις σχολικές, ακαδημαϊκές και ... εξωσχολικές!
Απλά τρώει κάτι ζόρια κατά καιρούς, απόδειξη ότι οι ευφυείς άνθρωποι καμια φορά πιστευουν ηλίθα πράγματα- εδώ πιστεψε στον Γιωργάκη (αλλά το κατάλαβε το λάθος, το αναγνώρισε και μπράβο του)  :2funny: :2funny: :2funny:
σωστή η τελευταία πρόταση.
λαμπρότερο παραδειγμα εμού βεβαίως βεβαίως ο βολταίρος που και ευφυέστερος εμού είναι και περισσότερες γνώσεις κατέχει και μεγαλύτερα κολλήματα παο μένα τρώει.
τώρα στα περί ιδιωτικού και δημοσιου πέραν των κόμπλεξ που διακατέχουν τις αντιγοργόνες και λοιπές λούμπεν γκομενάρες φαντάζομαι ότι την υποτροφία στο ΑΜΈΡΙΚΑ τη δικαιολογεί αφού θα θεωρεί οτι ο πατέρας μου μπήκε με το περίστροφο και απείλησε τους εξεταστές να με βγάλουν πρώτο.
ακόμα λοιπόν και έτσι δλδ ότι υπήρξα πρώτος σε ιδιωτικό με τις γνωστές αδιάβλητες αλχημείες στα ιδιωτικά μάλλον απείλησα στις πανελλήνιες και πέρασα στις εξετάσεις σε Δημόσιο Πανεπιστήμιο στην πρώτη μου επιλογή.
και σαφώς στο ΔΗΜΟΣΙΟ Πανεπιστήμιο το τελείωσα επι ΠΑΣΟΚ με άριστα επειδή ο πατήρ ως ακροδεξιός με έσπρωχνε με τις άριστες δημόσιες σχέσεις του στο κόμμα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φυσικά
δεν προσπαθω να επιβαλω την αποψη μου σε κανεναν
αλλωστε το μονο βεβαιο ειναι οτι μπορει να κανω και λαθος

να το συζητησουμε λοιπον
ποσο ευκολο πιστευεις οτι ειναι σε ενα ιδιωτικο να μεινει καποιος στην ιδια ταξη?

Όσο και σε δημόσιο...
Πρέπει να υποβάλλεις αίτηση! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά εσύ έγραψες για 18αρια που δεν άξιζαν όχι για παιδιά που τελείωναν την τάξη χωρίς να το αξίζουν...

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Όσο και σε δημόσιο...
Πρέπει να υποβάλλεις αίτηση! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά εσύ έγραψες για 18αρια που δεν άξιζαν όχι για παιδιά που τελείωναν την τάξη χωρίς να το αξίζουν...

απλα θεωρω οτι το ιδιωτικο απ τη στιγμη που ειναι επιχειρηση και εχει πελατες
κατ αρχας δεν θελει να τους δυσαρεστει
κλπ κλπ κλπ
αυτο δε σημαινει οτι σε ολους θα βαλει 20
αλλα μια συγκεντρωση στις βαθμολογιες προς τα πανω θα τη δεις
δε σου παει το χερι να βαλεις 12 ή 9
και στο δικο μου το σχολειο υπηρχαν πολλα 9αρια

σωστή η τελευταία πρόταση.
λαμπρότερο παραδειγμα εμού βεβαίως βεβαίως ο βολταίρος που και ευφυέστερος εμού είναι και περισσότερες γνώσεις κατέχει και μεγαλύτερα κολλήματα παο μένα τρώει.
τώρα στα περί ιδιωτικού και δημοσιου πέραν των κόμπλεξ που διακατέχουν τις αντιγοργόνες και λοιπές λούμπεν γκομενάρες φαντάζομαι ότι την υποτροφία στο ΑΜΈΡΙΚΑ τη δικαιολογεί αφού θα θεωρεί οτι ο πατέρας μου μπήκε με το περίστροφο και απείλησε τους εξεταστές να με βγάλουν πρώτο.
ακόμα λοιπόν και έτσι δλδ ότι υπήρξα πρώτος σε ιδιωτικό με τις γνωστές αδιάβλητες αλχημείες στα ιδιωτικά μάλλον απείλησα στις πανελλήνιες και πέρασα στις εξετάσεις σε Δημόσιο Πανεπιστήμιο στην πρώτη μου επιλογή.
και σαφώς στο ΔΗΜΟΣΙΟ Πανεπιστήμιο το τελείωσα επι ΠΑΣΟΚ με άριστα επειδή ο πατήρ ως ακροδεξιός με έσπρωχνε με τις άριστες δημόσιες σχέσεις του στο κόμμα.

σταματα να μου παραθετεις το βιογραφικο σου
μου ειναι αδιαφορο

αυτα τα αστειακια μη μου τα λες εμενα γλυκουλη
επι ΠΑΣΟΚ η ασοεε εβγαζε δαπ
ετη πολλα
και μη μου πεις οτι δεν μπορει καποιος να παρει πτυχιο απο το κομμα γιατι θα θεωρησω οτι με ειρωνευεσαι

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Kάθε 2η - 3η μέρα ουροκαθετήρα ε; Πάντως φαντάζομαι θα ήσουν πολύ συμπαθείς στους ασθενείς σου. Πέρα από την κοινωνικότητα σου, ο άνθρωπος όταν βρίσκεται σε κατάσταση ευάλωτη τείνει να φορτίζεται πολύ πιο έντονα συναισθηματικά.....

Δεν σκέφτηκα ποτέ τη γύμνια του ανθρώπου όταν εξέταζα, και εξετάζω. Με ενδιαφέρει μόνο ο πόνος του, το γιατί υποφέρει. Είναι σαν να πέφτει ένας τοίχος στη σκέψη.
Είτε βλέπεις κοπελίτσες..είτε βλέπεις γριες..

Απλά δεν έχει καμια σχέση όταν βλέπεις μια γιαγια κατάκοιτη απο εγκεφαλικο να σε κοιτά στα μάτια, την ώρα που προσπαθείς να της καθετηριάσεις την ουρήθρα, και οι οσμές απο αφρόντιστες κατακλίσεις σου πνίγουν τα ρουθούνια... με τα γκράνια που ποστάρουν συνάδελφοι στο φορουμ, και τα δροσερά μουνια που ονειρεύεται κάποιος και δεν τον νοιάζει όσα και να δει...

Σορρυ για το οφ τοπικ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλα θεωρω οτι το ιδιωτικο απ τη στιγμη που ειναι επιχειρηση και εχει πελατες
κατ αρχας δεν θελει να τους δυσαρεστει
κλπ κλπ κλπ
αυτο δε σημαινει οτι σε ολους θα βαλει 20
αλλα μια συγκεντρωση στις βαθμολογιες προς τα πανω θα τη δεις
δε σου παει το χερι να βαλεις 12 ή 9
και στο δικο μου το σχολειο υπηρχαν πολλα 9αρια

σταματα να μου παραθετεις το βιογραφικο σου
μου ειναι αδιαφορο

αυτα τα αστειακια μη μου τα λες εμενα γλυκουλη
επι ΠΑΣΟΚ η ασοεε εβγαζε δαπ
ετη πολλα
και μη μου πεις οτι δεν μπορει καποιος να παρει πτυχιο απο το κομμα γιατι θα θεωρησω οτι με ειρωνευεσαι
δε με ενδιαφέρει τι σε ενδιαφέρει.
ούτε και θα πάρω στα σοβαρά την άποψη ατόμου που εχει χαρακτηρίσει τη θεσσαλία ορεινή περιοχή και μιλάει για την παιδεία στα ιδιωτικα που ούτε έχει περάσει απ όξω.
κλείνοντας την παρένθεση στο ιδιωτικό υπάρχουν οι περιπτώσεις που λες αλλά ένας μαθητής που τλεειώνει με αριστα δε μπορεί να αγοράσει την αριστεία γιατί απλά δεν το χρειάζεται. Επιπλέον ο εξέχων εγκέφαλος έχει δυνατότητες στα ιδιωτικά που δε θα βρει ούτε για πλάκα σε δημόσιο σχολείο της ελλάδας.
αντιθέτως ο κάθε λούμπεν ημιαγράμματος ή ημιμαθης ή δενξερωγωτιαλλο μπορεί να ισχυρίζεται ότι του καβλώσει για την κατάσταση στα ιδιωτικά.
με γειά και χαρά του.
αλλωστε ο καθείς ότι του λείπει στην ελλάδα αυτό υποβαθμίζει.

Υ.Γ.
όσο για τη μέγιστη παπαριά ότι όλα τα ιδιωτικά εχουν πελάτες αυτό ισσχύει για τα ιδιωτικά που ανήκουν σε ιδιώτες και όχι σε αυτά που αποτελούν μη κερδοσκοπικά ιδρύματα και είναι πολλά στην ελλάδα.
Συνέχισε τώρα τις παπαριες σου.

στ αρχίδια μου άλλωστε.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
δε με ενδιαφέρει τι σε ενδιαφέρει.
ούτε και θα πάρω στα σοβαρά την άποψη ατόμου που εχει χαρακτηρίσει τη θεσσαλία ορεινή περιοχή και μιλάει για την παιδεία στα ιδιωτικα που ούτε έχει περάσει απ όξω.
κλείνοντας την παρένθεση στο ιδιωτικό υπάρχουν οι περιπτώσεις που λες αλλά ένας μαθητής που τλεειώνει με αριστα δε μπορεί να αγοράσει την αριστεία γιατί απλά δεν το χρειάζεται. Επιπλέον ο εξέχων εγκέφαλος έχει δυνατότητες στα ιδιωτικά που δε θα βρει ούτε για πλάκα σε δημόσιο σχολείο της ελλάδας.
αντιθέτως ο κάθε λούμπεν ημιαγράμματος ή ημιμαθης ή δενξερωγωτιαλλο μπορεί να ισχυρίζεται ότι του καβλώσει για την κατάσταση στα ιδιωτικά.
με γειά και χαρά του.
αλλωστε ο καθείς ότι του λείπει στην ελλάδα αυτό υποβαθμίζει.

Υ.Γ.
όσο για τη μέγιστη παπαριά ότι όλα τα ιδιωτικά εχουν πελάτες αυτό ισσχύει για τα ιδιωτικά που ανήκουν σε ιδιώτες και όχι σε αυτά που αποτελούν μη κερδοσκοπικά ιδρύματα και είναι πολλά στην ελλάδα.
Συνέχισε τώρα τις παπαριες σου.

στ αρχίδια μου άλλωστε.

για τα μη κερδοσκοπικα θα σου απαντησει ο φιλος μου ο Λακης

για τη Θεσσαλια σου ειχα πει οτι δεν ειναι τοσο μεγαλη πεδιαδα
αλλα ειχα ξεχασει τον κομπλεξισμο του αρσενικου με το μεγεθος
τωρα θα μου βαλεις παλι την αεροφωτογραφια
κι εγω θα σου πω σιγα την πεδιαδα του μαρει-νταρλινγκ
τρομαξαμε!

τι δυνατοτητες έχει δηλαδή?
τους κρεμαστους κηπους της βαβυλωνας, κολυμβητηριο, γρηγορο ιντερνετ και ανιουαλ προμ στο τελος της χρονιας?

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Μηπως τα ιδιωτικα σχολεια και οι υπηρεσιες αλλα και η αξιολογηση που κανουν ειναι εκτος θεματος??
καλο βραδι και να θυμαμοστε ολοι μας "ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες"

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο καθένας έχει τα βιώματα του υποθέτω, το να προσπαθεί να πείσει τον άλλο ότι μόνο αυτά που έχει ζήσει ισχύουν είναι γαμημένα δογματικό.

Το σχολείο που έβγαλα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο υποθέτω, πέραν του γεγονότος ότι είναι το αρχαιότερο εν λειτουργία ιδιωτικό της Αθήνας (και δεύτερο της Ελλάδος, μας τρώνε οι Ουρσουλίνες). Οι περισσότεροι καθηγητές που δούλευαν εκεί, το ίδιο σχολείο είχαν βγάλει, και στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν αρκετά ευκατάστατοι, για να μην τους ενδιαφέρουν τα απογευματινά ιδιαίτερα - τα οποία δεν έκαναν κιόλας. Της ίδιας νοοτροπίας ήταν και η διεύθυνση βέβαια, γιατί γι' αυτήν η λειτουργία του σχολείου ήταν πάρεργο και όχι επαγγελματική δραστηριότητα.

Επειδή βέβαια η γαμημένη αριστερίζουσα νοοτροπία που κυριάρχησε, θεωρούσε το σύστημα χαρισματικό, πάντα στις εξετάσεις στα τέλη της χρονίας, και ειδικά στις εισαγωγικές, τα θέματα τα έβαζαν καθηγητές των τοπικών δημοσίων, και για ένα περίεργο λόγο, συνήθως πηγαίναμε καλύτερα. Στην χρονιά που τελείωσα, από τα 120 άτομα, αυτοί που δεν πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπάιδευση μετριούνταν στα δάχτυλα των χεριών, και οι μισοί από εμάς πέρασαν Αθήνα. Η αδελφή μου έχει ήδη γράψει την ανηψιά μου εκεί, καθότι η λίστα είναι πλέον εξαιρετικά κλειστή, και στα 150 άτομα που κάνουν παίρνουν στο γυμνάσιο, αντιστοιχούν δεκαπλάσιες αιτήσεις.

Δεν έχω σκοπό να περιαυτολογήσω, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω Αντιγόνη ότι έχουν κυττάξει αρκετοί το βιογραφικό μου, και έχουν σταθεί στο σχολείο. Αυτό βέβαια αντισταθμίζει το γεγονός, ότι μας είχαν γαμήσει στην προσευχή, στην ομοιόμορφη ένδυση (τώρα παίζει να ξαναγύρισαν και σε στολή), και φυσικά στις αποβολές. Οι δε περιπτώσεις από ξινογκόμενες που είχα συμμαθήτριες, μου έχουν δώσει υλικό για να γράφω μόνος τα θρεντ για ελλεεινίδες.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
τες πα
απλως διαφωνουμε
εμενα τα αποκομμενα στατιστικα δε μου λενε κατι
περασαν ολοι αει και?
εσύ πιστευεις οτι αυτο οφειλεται αποκλειστικά στην παρεχομενη απο το σχολειο εκπαιδευση ή
στο βιοτικο / οικογενειακό/ κοινωνικό τους  επιπεδο?

ειναι πολυπαραγοντικη η συναρτηση και την κοιταμε μεμονωμενα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το βιοτικό επίπεδο, σαφώς και παίζει ρόλο. Το να έχεις μορφωμένους γονείς, οι οποίοι εκτιμούν και την αξία της μόρφωσης.
Επίσης έχεις και μεγαλύτερη πρόσβαση σε βιβλία / καθηγητές / ιδιαίτερα.

Και πάλι όμως, υπάρχει και η αρχική διαδικασία επιλογής, που ξεσκαρτάρει πολύ κόσμο. Τα δημόσια σχολεία δεν το έχουν αυτό δυστυχώς.
Στο σχολείο που πήγαινα, υπήρχαν 2-3 περίεργοι, αλλά μέχρι την τρίτη γυμνασίου είχαν πάρει πόδι.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λαμπρο παραδειγμα της ρησης οτι η μορφωση ενος ανθρωπου [σχολικη τε και εξωσχολικη] δε συναδει απαραιτητα και με την παιδεία του.
δυστυχως

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι δυνατοτητες έχει δηλαδή?
τους κρεμαστους κηπους της βαβυλωνας, κολυμβητηριο, γρηγορο ιντερνετ και ανιουαλ προμ στο τελος της χρονιας?

είναι η κλασσική μαλακία του απλού μαλάκα που δεν έχει οδηγησει ποτέ φερράρι και απαντάει στον τυπά που την έχει πάει στο όριο....
σιγά....
4 ρόδες να εχει να με πηγαίνει απο δω εκεί που θέλω και όλα τα αλλα είναι άχρηστα...
πλην αυτού δεν εχω τίποτα αλλο να συμπληρώσω σαλιερίτσα μου.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε μωρη σαυρα?
με ειπες μορφωμενη?
μπερδευτηκες?

Όταν σε παραθέτω εγώ πουστράκι να βαράς προσοχές. Δεν είμαστε ίσα κι όμοια ρε καραγκιόζη.
Δεν σε είπα εγώ μορφομένη μωρή λοβοτομή , εσύ έριξες κατι κλανιές πιο πρίν για τα αριστεία σου και παπαριές. Τα αριστεία σου να τα κάνεις μασούρι και να τα μπίξεις στον κώλο σου , γιατί όσο και να βαράς το πουτσί σου κάτω, σκατά θα παραμείνεις.

Σάλτα να κουνηθείς σε κανά πεινασμένο τώρα.

*αυτά ήθελα να πώ πιο λακωνικά πριν. Δεν έπιασες το νόημα όμως.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
είναι η κλασσική μαλακία του απλού μαλάκα που δεν έχει οδηγησει ποτέ φερράρι και απαντάει στον τυπά που την έχει πάει στο όριο....
σιγά....
4 ρόδες να εχει να με πηγαίνει απο δω εκεί που θέλω και όλα τα αλλα είναι άχρηστα...
πλην αυτού δεν εχω τίποτα αλλο να συμπληρώσω σαλιερίτσα μου.

θα σου απαντουσα αλλα εχει πιο ενδιαφερον η απαντηση στην ομοεθνη σου απο κατω!

Όταν σε παραθέτω εγώ πουστράκι να βαράς προσοχές. Δεν είμαστε ίσα κι όμοια ρε καραγκιόζη.
Δεν σε είπα εγώ μορφομένη μωρή λοβοτομή , εσύ έριξες κατι κλανιές πιο πρίν για τα αριστεία σου και παπαριές. Τα αριστεία σου να τα κάνεις μασούρι και να τα μπίξεις στον κώλο σου , γιατί όσο και να βαράς το πουτσί σου κάτω, σκατά θα παραμείνεις.

Σάλτα να κουνηθειθείς σε κανά πεινασμένο τώρα.

*αυτά ήθελα να πώ πιο λακωνικά πριν. Δεν έπιασες το νόημα όμως.

εντολες παιρνω μονο απ τους γαμιαδες μου καυλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom