Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
το ζωάδιΚαι μαζί έχασε τους ακόλουθους και τα χιλιάρικα
το ζωάδιΚαι μαζί έχασε τους ακόλουθους και τα χιλιάρικα
Υπάρχει όμως η περίπτωση νάσαι φανάρι σταματημένος κ ναρθει ο κανγκουρας, η νοικοκυρά, ο φορτηγατζης αλβανος, ο Πακιστανός κλπ κλπ κ να στην Χωσει από πίσω. Έτυχε σε φίλο μετα από 20χρονια χωρίς γρατζουνιά. Παλεύει να μην μείνει ανάπηρος στα κάτω πόδια....οδηγούσα μηχανη στην Αθηνα για μεχρι τα 32 ,μυ που μετακομισα.Δεν εχω σπάσει ούτε νυχι, η μέθοδός μου παραχωρηση προτεραιοτητας σε ολους ,αφου δεν νομίζω να ηταν προς το συμφερον μου μια συγκρουση του σωματος μου με κανα δυο τονους λαμαρινα.Η οδηγηση στην Ελλαδα ειναι μια ζουγκλα, ο σωζων εαυτό σωθητω
δεν μιλησα για το συγκεκριμενο δυστυχημα . 1 δευτερόλεπτο χρονο αντιδρασης ειχε ο αναβατης της μηχανης , οποιος και να ηταν μαλλον θα σκοτονωταν .ρε μεγάλε τι γράφεις μας ζάλισες
στην συγκεκριμένη περίπτωση θα σωνόταν αν ήταν νεότερος; άνοιξε τα ματάκια σου και δες το βίντεο
ενω το γεγονος οτι συζηταμε σε ενα phorum με κυριο θεμα τον αγοραιο ερωτα (λαικιστιστι τις πουτάνες) μας κανει ολους πυρηνικους επιστήμονες και εμπειρογνωμονες τροχαιων .Καλα τωρα κι εσυ, προσπαθεις να μιλησεις σοβαρα με καποιον που εχει τον Κατελη στο προφιλ του?
Μέσα το τσόκαρο μπας κ συνεστει κ καμμια άλλη κούφιοκεφαλήΚυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ του μοντέλου που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο οδηγό μοτοσικλέτας
Θετική σε αλκοτέστ βρέθηκε η νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία τα ξημερώματα της 12ης Οκτωβρίου παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 60χρονος οδηγός του.www.real.gr
σίχαμα ,τον έφαγε τον τύποΚυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ του μοντέλου που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο οδηγό μοτοσικλέτας
Θετική σε αλκοτέστ βρέθηκε η νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία τα ξημερώματα της 12ης Οκτωβρίου παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 60χρονος οδηγός του.www.real.gr
Θα μπει λες?? Χλωμό.. Με αναστολή και πρόστιμο προβλέπω..Μέσα το τσόκαρο μπας κ συνεστει κ καμμια άλλη κούφιοκεφαλή
ουτε 1 μερα...Θα μπει λες?? Χλωμό.. Με αναστολή και πρόστιμο προβλέπω..
Τύπε τραμπουκιζεις τον Αντισθένη;;ουτε 1 μερα...
στην 1η δικη η καθειρξη πανω απο 10 ετη θα γινει 5 χρονια λογω αναγνωρισης ελαφρυντικου...θα κανει εφεση με ανασταλτικη ισχυ..στο εφετειο θα φαει 3,5 χρονια με αναστολη και τελος...
ο θεος αποφασισε :
δεν υπαρχει αναστολη για προκληση θανατου με θετικο αλκοτεστΘα μπει λες?? Χλωμό.. Με αναστολή και πρόστιμο προβλέπω..
Εννοουσα ότι η ποινή θα πέσει με διαφορα δικαστήρια και θα καταλήξει σε χάδι..δεν υπαρχει αναστολη για προκληση θανατου με θετικο αλκοτεστ
ακομα και εναν βλακα δεν μπορεις να τον βασανιζεις για χρονια γιατι σκοτωσε εναν ανθρωπο. ομως υτης η ζωη ειναι ηδη κατεστραμενη. οι αγωγες που θα κανουν οι συγγενεις του αδικοχαμενου θα τις αφησουν για ολην την ζωη της λιγα ευρα στην τραπεζα ισα ισα να ζειΕννοουσα ότι η ποινή θα πέσει με διαφορα δικαστήρια και θα καταλήξει σε χάδι..
Δεν είχε άδεια το θύμα; Μόνο στο ελλαντα να διεκδικεί χρηματική αποζημίωση ατομο/συγγενείς, χωρίς άδεια και ασφάλιση.Ας βαλουν πρωτα τον Αλβανο μεσα που οδηγούσε χωρις να εχει αδεια οδήγησης και κατα πασα πιθανότητα λογο της ωρας και πιωμένος και μετα ας βάλουν και αυτη.
Ο Μάγος διαβάζει; Επαγγελματική ευκαιρία.ακομα και εναν βλακα δεν μπορεις να τον βασανιζεις για χρονια γιατι σκοτωσε εναν ανθρωπο. ομως υτης η ζωη ειναι ηδη κατεστραμενη. οι αγωγες που θα κανουν οι συγγενεις του αδικοχαμενου θα τις αφησουν για ολην την ζωη της λιγα ευρα στην τραπεζα ισα ισα να ζει
Σε αυτές τις περιπτώσεις, αν έχεις καλό δικηγόρο πολλά γλιτώνεις. Το σύστημα έχει κενά..ακομα και εναν βλακα δεν μπορεις να τον βασανιζεις για χρονια γιατι σκοτωσε εναν ανθρωπο. ομως υτης η ζωη ειναι ηδη κατεστραμενη. οι αγωγες που θα κανουν οι συγγενεις του αδικοχαμενου θα τις αφησουν για ολην την ζωη της λιγα ευρα στην τραπεζα ισα ισα να ζει
Φιλε ειναι αμετρητες αυτες και δεν εχουν καθολου αισθηση οδηγησης στον δρομο..Το να γραφεις στα αρχιδια σου τα φαναρια ειναι δολοφονικη πραξη,δεν μπορεις να πεις δεν το ειδα και τετοια. Συν οτι απ οτο βιντεο που ειδα η τυπισσα πηγαινε με καμια 80αρα μεσα στο κεντρο της Αθηνας
Με μέθη δύο φορές πάνω από το όριο πάει κακούργημα η παραβίαση σηματοδότη η στοπ νομίζω.δεν βλαπω αναστολή αρχικάΘα μπει λες?? Χλωμό.. Με αναστολή και πρόστιμο προβλέπω..
Αυτά είναι χωρίς αλκοόλ τυπεεδω μιλάμε ήταν τυφλάουτε 1 μερα...
στην 1η δικη η καθειρξη πανω απο 10 ετη θα γινει 5 χρονια λογω αναγνωρισης ελαφρυντικου...θα κανει εφεση με ανασταλτικη ισχυ..στο εφετειο θα φαει 3,5 χρονια με αναστολη και τελος...
ο θεος αποφασισε :