aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εχω τα αυτια μου ανοιχτα..ενημερώνομαι και από τις εφημερίδες!
εσύ;
εχω τα αυτια μου ανοιχτα..ενημερώνομαι και από τις εφημερίδες!
εσύ;
γιατι πρεπει σωνει και καλα να αγοραζεις κυριακατικη εφημεριδα;; η βολτα με τους φιλους για ουζακια δεν ειναι καλυτερη;; η μηπως ενημερωνεσαι απο τις κυριακατικες η γενικως απο τισ εφημεριδες;;
H Ελευθεροτυπία κάποτε ήταν ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!
Nα διαβάζετε πάντα τον καθεστωτικό τύπο για να μην χάνετε την "γραμμή" και μένετε εκτός εξελίξεων.
Πρέπει να είμαστε πάντα στην μόδα
Πόσος κόσμος εργαζόταν στην ένθεση του κυριακάτικου φύλλου της Ελευθεροτυπίας (κυρίως φοιτητές, γυναίκες) για περισσότερο από 12 ώρες με 7.000 δρχ το οκτάωρο και 1.000 δρχ για κάθε επιπλέον ώρα εργασίας και φυσικά ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ.....
Το ίδιο συνέβαινε και σε άλλες εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Απογευματινή κ.α.)
΄επειδή αγοράζω τη φυλλάδα της,
εσύ έχεις να προτείνεις καμια καλύτερη κυριακάτικη φυλλάδα;
άλλο το ένα, άλλο το άλλο!
ο ομοιος τον ομοιο υπερασπιζετε ειναι γνωστο την πασης για την αγαπη του για το αλκοολ-θυμηθητε τα καραγκιοζιλικια με την βισση-εμπαρκο στην κολοφυλλαδα τηςΤην υπερασπίστηκε ο αριστερός Αιμίλιος
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_9740.html[/url]
ο ομοιος τον ομοιο υπερασπιζετε ειναι γνωστο την πασης για την αγαπη του για το αλκοολ-θυμηθητε τα καραγκιοζιλικια με την βισση-εμπαρκο στην κολοφυλλαδα της
και να τουσ απολυσει....με την ανεργια που υπαρχει....
τι σκατοσωρος......OI δημσιογραφοι του ΙΟΥ ΤΗς ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ δεν ανησυχουν για το μελλον τους και την ανεργεια....εχει ο θεος...μπορει να γινουν βουλευτες της ΝΔ Οπως ο αντωναρος και ο ρουσοπουλος....η αριστερα στην ελλαδα ειναι φιλοχρηματη...τι σόρος...τι σορός...
χαχαχχαχαχαχαχαχχααα!!!!!!ετσι...OI δημσιογραφοι του ΙΟΥ ΤΗς ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ δεν ανησυχουν για το μελλον τους και την ανεργεια....εχει ο θεος...μπορει να γινουν βουλευτες της ΝΔ Οπως ο αντωναρος και ο ρουσοπουλος....η αριστερα στην ελλαδα ειναι φιλοχρηματη...τι σόρος...τι σορός...