gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που ειναι η λατρεια μου;μπααα! σε βαριέμαι! εσένα και το ζώον τη sexoula
που ειναι η λατρεια μου;μπααα! σε βαριέμαι! εσένα και το ζώον τη sexoula
που ειναι η λατρεια μου;
Δεν έδωσα σημαντικά προσωπικά στοιχεία(με 2-3 εξαιρέσεις που αλλάξαμε msn),δεν ήμουν εριστικός ιδιαίτερα με κανέναν!!!τι εννοεις?
στην σεξουλα αναφερομουν...η οποία είναι???
στην σεξουλα αναφερομουν...
αν και δεν ειναι η μονη που συμπαθω εννοειται...
αφου ειναι ετσι πως εφτανε αλλοτε το ενα και αλλοτε τα εκατο μηνυματα;ηταν τυχαιο;Το site είναι για ενηλίκους οπότε δεν χρειάζοταν να προστατέψουν έναν ανήλικο!!!
Τώρα το επίπεδο εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται προβληματικό για το παρρόν site,για κάποιο άλλο θα ήταν!!!
Υ.Γ.Αυτοί που παρεκτράπηκαν τόσο είναι άξιοι της μοίρας τους,εφόσον φυσικά δεν άρχισε ο Αβράμης!!!
γουσταρω φιλε...με εφτιαξες....είναι πιο φακλάνα και από αυτή που έχεις για άβαταρ!
γουσταρω φιλε...με εφτιαξες....
to xοντρυνες κ θα φερθω αναλογως...μπααα! σε βαριέμαι! εσένα και το ζώον τη sexoula
τι λες καλε?χτες εδειξε κωλο κ ηταν αδυνατος!!!είναι πιο φακλάνα και από αυτή που έχεις για άβαταρ!
to xοντρυνες κ θα φερθω αναλογως...
τι λες καλε?χτες εδειξε κωλο κ ηταν αδυνατος!!!
Πολλές φορές δεν είναι μέσα κανένας mods!!!αφου ειναι ετσι πως εφτανε αλλοτε το ενα και αλλοτε τα εκατο μηνυματα;ηταν τυχαιο;
φαιτ!φαιτ!φαιτ!οκ λετ'ς φαιτ!
φαιτ!φαιτ!φαιτ!
μπικινι κ λασπη εχει το κονσεπτ?
το αβαταρ μου;to xοντρυνες κ θα φερθω αναλογως...
τι λες καλε?χτες εδειξε κωλο κ ηταν αδυνατος!!!
αν έχεις το ανάλογο σώμα...
Μπορώ να βλέπω παρακαλώ;!φαιτ!φαιτ!φαιτ!
μπικινι κ λασπη εχει το κονσεπτ?
γ σενα ελεγα..αν έχεις το ανάλογο σώμα...
Μπορώ να βλέπω παρακαλώ;!
παντα ειναι καποιος...αλλο αν την παιζει με καμια τσοντα που ποσταρει ο τριπλεξ ή ο σταματης,....Πολλές φορές δεν είναι μέσα κανένας mods!!!
Καλά έκαναν και τον μπάναραν εφόσον είχε δηλώσει ανήλικος,εφόσον φυσικά το κάνουν με όλους!!!
λιγα ειναι..βαλε κ αλλα...24€ και δύο Λούκι Λούκ είσοδος!
;)