gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Αυτοι που μας το παιζουν 30 αρηδες παλιοι,δασκαλοι,μαγκες και ετσι....εξαντλησαν την μαγκια τους στον αβραμη;Το site λέει για ενηλίκους,ας πρόσεχε που έμπαινε!!!
Αυτοι που μας το παιζουν 30 αρηδες παλιοι,δασκαλοι,μαγκες και ετσι....εξαντλησαν την μαγκια τους στον αβραμη;Το site λέει για ενηλίκους,ας πρόσεχε που έμπαινε!!!
Αυτοι που μας το παιζουν 30 αρηδες παλιοι,δασκαλοι,μαγκες και ετσι....εξαντλησαν την μαγκια τους στον αβραμη;
Μπα όχι μόνο στον Αβραμή σε όλους την εξαντλούν αδιακρίτως!!!Αυτοι που μας το παιζουν 30 αρηδες παλιοι,δασκαλοι,μαγκες και ετσι....εξαντλησαν την μαγκια τους στον αβραμη;
λες;17 και κάτω λέμε!
Μπα όχι μόνο στον Αβραμή σε όλους την εξαντλούν αδιακρίτως!!!
το ξέρω ότι είμαι καλός!
εσύ όχι και τόσο
Εγώ θέλω τους old school...Βρωμάρχιδα
Εεε και αυτός έδωσε άφθονη τροφή!!!στον Αβράμη όμως κάναν πάρτυ! Δεν είναι έτσι που τα λες
Εεε και αυτός έδωσε άφθονη τροφή!!!
Ας πρόσεχε και λίγο!!!
Σε ξέρω λίγο και θέλω να ξεχάσω και το λίγο αυτό!
Καλά έχεις δίκιο σε αυτό!!!Χαλάρωσε, γίνε σκληρός εκεί που πρέπει!
εδωσε εδω συμφωνω...επρεπε να ειναι πιο συμμαζεμενος....Εεε και αυτός έδωσε άφθονη τροφή!!!
Ας πρόσεχε και λίγο!!!
τι εννοεις?Καλά έχεις δίκιο σε αυτό!!!
Αλλά ρε συ εγώ από όταν μπήκα εδώ,από ένστικτο φυλάξα τον κώλο μου!!!
θα κανει surprise εισοδο...Αβραμούκο χρόνια πολλάααα!! :-* :-*
πούντος ρε παιδιά?
πάρτι χωρίς τον εορταζόμενο κάνουμε εδω? :S
δεν πειράζει! να τον χαιρόμαστε!!!
τπτ δε θα κανεις...Λουκριτία, όταν γίνω και γω "τιμημένος" και πιάσω καλούς φίλους και μπορώ και γω με το καλό να πιάνω οικογένεις, μανάδες, πατεράδες, Θεία και ιερά ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ BAN FREE τότε θα σε φτιάξω και σένα!
τπτ δε θα κανεις...
και το ξερεις...
αφου διασκεδαζεις οσο κ γω...
θα κανει surprise εισοδο...