Νέα

Χριστιανισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΚΕΙΑΣ

• .

Ψήφοι: 2 100,0%
  • .

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Αληθεια στο λεω, ελπιζω να μας δουλευεις και να μην εισαι τοσο βλακας.
Αγνωστικιστης ξερεις τι ειναι ρε ανθρωπε? Και αν ξερεις πως εσυ τα καταφερες να το συνδυασεις με το θεισμο??   :think:
Με επεισες αδερφε μου... θα προσευχηθω για σενα μηπως και σωθεις.
Αμην!

Καλα, επειδη εισαι ασχετος, πατα στο google "agnostic theism" και μετα μιλα.  :jerking:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καλα, επειδη εισαι ασχετος, πατα στο google "agnostic theism" και μετα μιλα.  :jerking:

Ο γουγλης ειναι φιλος μας! Επειδη παντως μαζευτηκαν μερικοι βλαμμενοι και εδωσαν ενα ονομα "Agnostic Theism" κι εσυ το εκανες θρησκεια, εισαι διπλα ηλιθιος.
Αν ειχες ιδεα τι ειναι η θεωρια του αγνωστικισμου ή του θεισμου θα καταλαβαινες οτι το ενα ακυρωνει το αλλο και απλα δεν μπορουν να συνυπαρξουν.
Βρεθηκε ενας διασημος παπαρολογος που το εκανε, και καλο θα ηταν να τον κανεις φιλο σου. Εχετε τοσα κοινα.... :-*

Επισκέπτης
Ο γουγλης ειναι φιλος μας! Επειδη παντως μαζευτηκαν μερικοι βλαμμενοι και εδωσαν ενα ονομα "Agnostic Theism" κι εσυ το εκανες θρησκεια, εισαι διπλα ηλιθιος.
Αν ειχες ιδεα τι ειναι η θεωρια του αγνωστικισμου ή του θεισμου θα καταλαβαινες οτι το ενα ακυρωνει το αλλο και απλα δεν μπορουν να συνυπαρξουν.
Βρεθηκε ενας διασημος παπαρολογος που το εκανε, και καλο θα ηταν να τον κανεις φιλο σου. Εχετε τοσα κοινα.... :-*

Ποσο καιρο εχεις να γαμησεις ειπες?  :uglystupid: :jerking:

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μια περιγραφή του θεού της παλαιάς διαθήκης από τον συγγραφέα του "The God Delusion".

Λιτή, απλοϊκή, περιεκτική και απόλυτα ακριβής!

Επισκέπτης
Timothy Leary? Αυτος δεν ηταν ενας junkie που ελεγε στους νεους να παιρνουν LSD?  :jerking:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ρε σύ έτσι όπως το έγραψες νόμισα αρχικά ότι διαφωνείς   :2funny:

Κακή διατύπωση, και χρήση λάθος λέξης από πλευράς μου.

Διορθώνω:

Έγραψα:

"Δε χρειάζεται να διαβάζει κανείς βιβλία συνάδελφε, για να ανακαλύψει τις βλακείες που λες. Είναι αυταπόδεικτες."

Ενώ ήθελα να γράψω:

"Δε χρειάζεται να διαβάζει κανείς βιβλία συνάδελφε, για να ανακαλύψει τις βλακείες που αναφέρεις. Είναι αυταπόδεικτες."

Δηλαδή, δεν εννοούσα ότι τις βλακείες τις λέει ο DIMO,
εννοούσα ότι οι "Ιερές Βλακείες" (που είναι και ο τίτλος του βιβλίου) δε χρειάζεται να συγκεντρωθούν σε βιβλίο για να γίνουν αντιληπτές, γίνονται αντιληπτές από μόνες τους, μόλις τις πληροφορηθείς.
Από την original πηγή.

Επισκέπτης
Θελω να ενημερωσω το μπουρδελιαρικο κοινο οτι μετα απο αλλο ενα συντομο περασμα μου απο το φαντασμαγορικο κοσμο του θεισμου, αποφασισα να επιστρεψω και παλι στην αθεια. Ευχαριστω το Θεο για τις 50 μερες που ηταν μαζι μου, με τη βοηθεια του καταφερα να κανω 12 μπανια τον Αυγουστο, να βγαλω μια γκομενα απο τη δουλεια και να αγορασω εισιτηριο διαρκειας για το βαζελο. Ομως τωρα...

:rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
no-santa-no-god2.gif

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε θα υπεσέλθω στην ουσία της κουβέντας , απλά μια παρατήρηση. Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις συνειδητοποιημένων και "ζηλωτών" άθεων που έχουν γίνει συνηδειτοποιμένοι χριστιανοί.
Για τον αντίστροφο δρόμο δεν έχω υπόψην... ( μιλάμε για χριστιανούς όμως συνειδητοποιημένους να ξέρουν τι κάνουν και γιατί, όχι ... του πανηγυριού)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Δε θα υπεσέλθω στην ουσία της κουβέντας , απλά μια παρατήρηση. Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις συνειδητοποιημένων και "ζηλωτών" άθεων που έχουν γίνει συνηδειτοποιμένοι χριστιανοί.
Για τον αντίστροφο δρόμο δεν έχω υπόψην... ( μιλάμε για χριστιανούς όμως συνειδητοποιημένους να ξέρουν τι κάνουν και γιατί, όχι ... του πανηγυριού)
Σωστός ο ιππότης

Επισκέπτης

Eγώ έχω υπόψη μου.

Επισκέπτης

Για να γινεις αθεος πρεπει να κανεις την επανασταση στην εφηβεια σου, τοτε που δεν υπαρχουν πολλες υποχρεωσεις και τα ρισκα ειναι μικρα. Αν ενηλικιωθεις χριστιανος και ειδικα αν κανεις και οικογενεια, μετα ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις. Βλεπω τους γονεις μου για παραδειγμα, ουτε καν θελουν να ακουνε αποψεις που μπορει να τους διαταραξουν τη θρησκευτικη ηρεμια, αμα δουν στην τηλεοραση καμια εκπομπη με σκεπτικιστες αλλαζουν γρηγορα καναλι. Ολοκληρη η υπαρξη τους ειναι χτισμενη πανω στην ψευδαισθηση της πιστης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom