Ο χριστός είπε<< όποιος πιστέψει σε μένα δεν θα πεθάνει ποτέ.>> και επίσης είπε ότι <<όταν σε χτυπήσεις κάποιος στο ένα μάγουλο εσύ να του γυρίσεις και το άλλο >> όλα τα άλλα τα γράφεις εσύ
διάβασε πρώτα τι είπε και μετά κάνε τα σχολιάσου
Και τι ειναι αυτα? παπαριες ειναι. Την απλησια, την κακομοιρια,& την υποταγη διδασκε, αν υπηρξε ποτε τετοιος τυπος. Βαλτε τα κατω. Συμφεροντα της ολιγαρχιας και της αρχουσας ταξης ειναι ολη του η διδασκαλια. (αν υπηρξε ποτε τετοια διδασκαλια)
Αυτο παλι με τον "τιμιο σταυρο" τι παπαρια ειναι? Ακου λεει η Ελεναρα βρηκε το "τιμιο Ξυλο" 300 χρονια μετα
Στο χωριο της μανα μου στη Ν. πελλοποννησο ο Παππους μου ειχε ενα λιοτριβη μια "φαμπρικα" οπως την λεγανε. Καποια στιγμη περιπου στα 60 γρεμιστηκε. Παρ οτι ηξερα που ητανε, οταν πηγα με ενα φορτηγακι περυσι,για να παρω τις "μυλοπετρες" εκανα 3 μερες να τις βρω. Πληρωσα και 300 ευρω σε μια τσαπα.
Αντε τωρα πεστε μου εσεις που βρηκε αυτη το "τιμιο ξυλο" και πως το αναγνωρισε.
Πως τα καταφερε ετσι το παπαδαριο!!!!!!!! Αξιοι παντως.
Εγω παντως αρνουμαι να δεχτω ενα Θεο που το επιβαλανε με βια και αιμα στους προγονους μου (αμφιβαλει κανεις?) και ποιο πολυ να δεχτω μια Εβραια για μανα του Θεου μου.