Επισκέπτης
Μάλλον δεν έχεις τι να μου απαντήσεις.
Αλλά δεν πειράζει.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε συγχωρώ!
Μην εισαι υπερηφανος, μονο ο Θεος συγχωρει!
Μάλλον δεν έχεις τι να μου απαντήσεις.
Αλλά δεν πειράζει.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε συγχωρώ!
μπααααααααα.2m για τον καθένα...η απόλυτη ισότητα. ;)
μπααααααααα.
μια μαξιλαροθηκη με τα κοκκαλα μας ειναι η ισοτητα.
Βάζουν τα κόκκλα σε μαξιλαροθήκες..?
αμα ειναι να θαψουν και αλλον στα ιδια 2 μετρα ετσι. Σε μαξιλαροθηκη που κανει χρεη τσουβαλιου και στα ποδια του νεοεισερχομενου. Δεν υπαρχει ισοτητα στα 2 μετρα.Βάζουν τα κόκκλα σε μαξιλαροθήκες..?
Ενίοτε και σε λινατσοτσούβαλα..
Μην εισαι υπερηφανος, μονο ο Θεος συγχωρει!
Δεν είμαι υπερήφανος.
Moderator είμαι. Γι' αυτό σε συγχωρώ.
Moderator είμαι.
1 ερώτηση για τους ανόητους άθεους....μετά το θάνατο ο άνθρωπος τι γίνετε; Η πλήρη ανυπαρξία;
βρες κι αλλο ενα βαρελακι και κατουρα μεσα 2-3 φορες,μην παθεις και καμια προστατιτιδα
1 ερώτηση για τους ανόητους θειστές... μετά το θάνατο ο άνθρωπος τι γίνετε; Γύρισε κανείς για να τους πει;
Oσο παραλογο ειναι να πιστευεις σε μετα θανατον υπαρξη αλλο τοσο ειναι και το να μην πιστευεις...Απλα κανεις δεν εχει ιδεα τι υπαρχει και αν υπαρχει κατι μεταΗ ερώτηση αυτή εξηγεί από μόνη της την αιτία της "επιτυχίας" όλων των θρησκειών.
Η αδυναμία μας να περαδεχθούμε το τυχαίο της ύπαρξής μας (τόσο ενός εκάστου ως άτομο, όσον και ως ανθρωπότητος γενικώς) και κυρίως η αγωνία μας μήπως και μετά τον θάνατό μας δεν υπάρχει τίποτα πέρα από το απόλυτο σκοτάδι και την απόλυτη σιγή, μας κάνει να ενστερνιζόμαστε την όποια θρησκεία με τις όποιες ανοησίες της.
Ενδέχεται κάποιοι και να οφελούνται από αυτή την εκούσια αυτοεξαπάτηση. Κάποιος ας πούμε που έχει χάσει πολύ αγαπημένο του πρόσωπο νοιώθει λιγότερο πόνο με την προσδοκία να το συναντήσει σε μια άλλη ζωή.
Κι εγώ έχω χάσει πολύ αγαπημένο πρόσωπο σε νεαρή ηλικία. Δεν τα κατάφερα όμως να αυτοεξαπατηθώ πως θα το συναντήσω στην μετά θάνατον ζωή (ίσως και να με βοηθούσε) και είμαι έτσι αναγκασμένος να διαχειρίζομαι την θλίψη μου μόνος μου...
Oσο παραλογο ειναι να πιστευεις σε μετα θανατον υπαρξη αλλο τοσο ειναι και το να μην πιστευεις...Απλα κανεις δεν εχει ιδεα τι υπαρχει και αν υπαρχει κατι μετα
Αν ο ανθρωπος δεν εχει με τι να αντικαταστησει το θρησκευτικο ενστικτο, καλυτερα να το αφησει αναλοιωτο γιατι αποτελει βασικο θεμελιο του ατομικου κοσμου.
Αν ο ανθρωπος δεν εχει με τι να αντικαταστησει το θρησκευτικο ενστικτο, καλυτερα να το αφησει αναλοιωτο γιατι αποτελει βασικο θεμελιο του ατομικου κοσμου.
Δεν προσπαθώ (και δεν με ενδιαφέρει εν τέλει) να πείσω κάποιον να αλλάξει τις πεποιθήσεις του.
Τις δικές μου ανέφερα απλά.
Το πως έφτασα σε αυτές είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και ξεπαρνάει πολύ τις δυνατότης μιας ιντερνετικής συζήτησης, μεταξύ μάλλον λίγων σοβαρών τοποθετήσεων και αρκετά περισσότερων ευφυολογημάτων.
Να σου πω απο τι υλικό ειναι φτιαγμένος ο θεος σου?
Απο άγνοια!
Συμφωνώ ότι πολλοί βρίζουν τη θρησκεία , αιτιολογόντας το βρίσιμο στη συμπεριφορά της εκκλησίας. Διαφορετικό πράγμα.
Κατ'αντιστοιχία, αν οι γιατροί είναι διεφθαρμένοι και θέλουν φακελάκι και έχουν δημιουργήσει κύκλωμα δεν φταίει η Ιατρική