Νέα

Χριστιανισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΚΕΙΑΣ

• .

Ψήφοι: 2 100,0%
  • .

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γνωριζεις φανταζομαι ομως ποσοι γιατροι και επιστημονες γενικοτερα ειναι πιστοι...

Ναι, και;
Άλλοι βρίσκουν παρηγοριά στο αλκοόλ, άλλοι στον Ιησού, άλλο στην Πανάθα, άλλοι στο διαλεκτικό υλισμό, άλλοι στη θεωρία της επίπεδης γης, ενίοτε και σε συνδυασμό των  ανωτέρω..

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
Εδώ και καιρό έβαλα όλους τους ''Αγίους'' και τα θυμιατά σε ένα βαρέλι μέσα με καπάκι το Χριστούλη και το πέταξα στα κύματα.

ελευθερώθηκα.
βρες κι αλλο ενα βαρελακι και κατουρα μεσα 2-3 φορες,μην παθεις και καμια προστατιτιδα :jerking:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταυρο μηπως μπορεις να αλλαξεις τον τιτλο του θεματος για τα Reebok? 25 ευρω τα πουλαω πλεον.  

Picker, εισαι φάουλ, και πρόσεχε.

Εδώ είναι νήμα για θρησκείες, άρα αν θες να μας πεις για τα παπούτσια σου είσαι off topic.  Σε συχγωρώ για μέχρι τώρα (είδες, και εγώ μπορώ και συγχωρώ), αλλά μην το ξανακάνεις.

2) Βρες άλλο τρόπο για να στείλεις την πληροφορία που θέλεις για τα παπούτσια σου (υπάρχει), χωρίς να μας τα ζαλίζεις.  Αν το κάνεις σωστά, θα γίνει η επιθυμία σου.

3) Χρωστάς κάτι απαντήσεις σε μένα (επί του θέματος), έτσι δεν είναι?  Κάνεις την πάπια ή έχω λάθος εντύπωση?

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
Ναι, και;
Άλλοι βρίσκουν παρηγοριά στο αλκοόλ, άλλοι στον Ιησού, άλλο στην Πανάθα, άλλοι στο διαλεκτικό υλισμό, άλλοι στη θεωρία της επίπεδης γης, ενίοτε και σε συνδυασμό των  ανωτέρω..
αχαχαχαχα
παρηγορια βρισκουν δηλαδη?μαλιστα :jerking: ο αινσταιν βρηκε παρηγορια στο θεο ας πουμε :jerking:
βεβαια το οτι θετεις συγκρισεις μεταξυ επιστημης και θρησκειας-πιστης σε θεο δεν ειναι λιγοτερο γελοιο :uglystupid:
μαλλον εισαι γελοιος τυπος γεινκα :uglystupid:

Επισκέπτης
Picker, εισαι φάουλ, και πρόσεχε.

Εδώ είναι νήμα για θρησκείες, άρα αν θες να μας πεις για τα παπούτσια σου είσαι off topic.  Σε συχγωρώ για μέχρι τώρα (είδες, και εγώ μπορώ και συγχωρώ), αλλά μην το ξανακάνεις.

2) Βρες άλλο τρόπο για να στείλεις την πληροφορία που θέλεις για τα παπούτσια σου (υπάρχει), χωρίς να μας τα ζαλίζεις.  Αν το κάνεις σωστά, θα γίνει η επιθυμία σου.

3) Χρωστάς κάτι απαντήσεις σε μένα (επί του θέματος), έτσι δεν είναι?  Κάνεις την πάπια ή έχω λάθος εντύπωση?

Δεν μπορω να απανταω στον καθενα ξεχωριστα. Αν διαβασεις ολα οσα εχω γραψει θα βρεις την απαντηση μου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αχαχαχαχα
παρηγορια βρισκουν δηλαδη?μαλιστα :jerking: ο αινσταιν βρηκε παρηγορια στο θεο ας πουμε :jerking:
βεβαια το οτι θετεις συγκρισεις μεταξυ επιστημης και θρησκειας-πιστης σε θεο δεν ειναι λιγοτερο γελοιο :uglystupid:

Πήγαινε τρίψου σε κανά καλόγερο, κατά προτίμηση βατοπεδινό να σε γαμήσει...
Στράκια και δη θρησκόληπτα δε γαμάω εγώ...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αχαχαχαχα

«Η επιστήμη [...] έχει κατηγορηθεί πως υποσκάπτει την ηθική, αλλά η κατηγορία είναι άδικη.  Η ηθική συμπεριφορά του ανθρώπου πρέπει να βασίζεται επαρκώς στη συμπόνια, τη μόρφωση και τις κοινωνικές σχέσεις· καμία θρησκευτική βάση δεν είναι αναγκαία.  Ο άνθρωπος θα ήταν πράγματι σε αξιολύπητη κατάσταση αν έπρεπε να συγκρατιέται από τον φόβο της τιμωρίας ή την ελπίδα αμοιβής μετά  τον θάνατο.»

—Albert Einstein

αν εσένα σου φαίνεται ότι ήταν θειστής μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεις.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κι εμένα με εξίταρε πολύ το παλιό avatar της off the road με την καθολική καλόγρια...

Φαντάζομαι ότι πιάνομαι κι εγώ, ε;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
[size=12pt]Και ποιος σου ειπε οτι κρυβομαστε? Κανεις μεγαλο λαθος! Τις περιοδους που δεν εχω σχεση παω συχνα με πουτανες και το λεω σε ολους, αντρες και γυναικες, στο φιλικο και εργασιακο μου περιβαλλον. [/size]

Το οποίο εργασιακό σου περιβάλλον ποιο είναι πίκερ;
Στην αρχιεπισκοπή δουλεύεις;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δεν μπορω να απανταω στον καθενα ξεχωριστα. Αν διαβασεις ολα οσα εχω γραψει θα βρεις την απαντηση μου.

Μάλλον δεν έχεις τι να μου απαντήσεις.

Αλλά δεν πειράζει.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε συγχωρώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom